Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να κατασκευάσει το αστέρι θανάτου!!


star_wars_death_star_1440x900_wallpaper_Wallpaper_1920x1200_www-1.wall321.com.jpg
Για να δανειστούμε μια συχνά επαναλαμβανόμενη φράση από το Star Wars : Είχαν ένα κακό προαίσθημα γι 'αυτόΟ Λευκός Οίκος αρνήθηκε να κατασκευάσει ένα αστέρι θανάτου - το φανταστικό πλανήτη που καταστρέφει το διαστημικό σταθμό στη σειρα Star Wars - αλλά έχει τη δυνατότητα να εμπνεύσει μια νέα γενιά επιστημόνων.

Το αίτημα για ένα αστέρι θανάτου εμφανίστηκε στις 14 Νοεμβρίου από την ιστοσελίδα του  Λευκού Οίκου  we the people , που επιτρέπει στον καθένα να δημιουργήσει μια αναφορά και υπόσχεται να απαντήσει σε εκείνους που λαμβάνουν επαρκή στήριξη . Η αίτηση, η οποία πήρε πάνω από 34.000 υπογραφές, δείχνει ότι η κατασκευή ενός άστρου θανάτου θα μπορούσε να "τονώσει τη δημιουργία θέσεων εργασίας στους τομείς των κατασκευών, της μηχανικής, της εξερεύνησης του διαστήματος, και περισσότερο,  να ενισχύσει την εθνική άμυνα μας".
Τώρα, ο Λευκός Οίκος  δημοσίευσε μια εγκάρδια απάντηση ,  με τον Paul Shawcross, επικεφαλή του γραφείου προϋπολογισμού για την επιστήμη και το διάστημα  να  γράφει:
Μοιραζόμαστε την  επιθυμία σας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και  ισχυρής εθνικής άμυνας, αλλά ένα αστέρι θανάτου δεν είναι στον ορίζοντα.

Εύλογα, ο Shawcross αναφέρει την έλλειψη υποστήριξης των ΗΠΑ για την ανατίναξη πλανητών, καθώς και το υψηλό κόστος - που εκτιμάται σε σχεδόν $ 1 τετράκις εκατομμύρια - ως λόγους για την απόρριψη του σχεδίου. Επίσης, επισημαίνει ότι ο σταθμός είναι ήδη γνωστό ότι έχει ένα μοιραίο μειονέκτημα, όπως αποδεικνύεται από τον μοναδικό Luke Skywalker (στον  Πόλεμο των Άστρων , ο οποίος καταστρέφει το Death Star, αξιοποιώντας ένα παραθυράκι στο σχεδιασμό του).
Ο Shawcross χρησιμοποιεί την αίτηση για να τονίσει την επιτυχία των υφιστάμενων  διαστημικών προγραμμάτων  των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού , την προσεδάφιση του curiocity στον Άρη  και το κυνήγι εξωπλανήτων με τη βοήθεια του τηλεσκόπιου Κέπλερ .
Συνδέει  επίσης τα οφέλη της προόδου στην επιστήμη ή την τεχνολογία ως μέσο για την "εξασφάλιση της  παγκόσμιας κυριαρχίας των Ηνωμένων Πολιτειών  ".
Αν  ακολουθήσεις μια σταδιοδρομία σε έναν τομέα της επιστήμης, της τεχνολογίας,  της μηχανολογίας ή κλάδο πουν σχετίζεται  με τα μαθηματικά, η δύναμη θα είναι μαζί μας!
ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα