Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Ποιος είναι o Αντίνοος;


Ο Αντίνοος είναι ο αρχηγός των μνηστήρων,  αλαζονικός   εγωκεντρικός, θρησκόληπτος, υποκριτής, ιδιοτελής, άπληστος, απάνθρωπος,  δειλός, αυταρχικός δικτατορικός. Είναι ο μόνος που δεν  δοκιμάζει το τόξο  γιατί διαισθάνεται την ανικανότητα του και  γνωρίζει την ψευτιά του. Τον  συναντάει κανείς σε όλους τους φανατικούς τύπους των θρησκειών και ειδικά των μονοθεϊστικών που μιλούν συνεχώς για  τον θεό και την πίστη ως  εξαρτημένοι οπιομανείς. Πάνω του στηρίζονται όλοι οι υπόλοιποι και   “βασιλεύουν”   ελέω θεού  ακόμη και σε  ”δημοκρατίες ” κοινοβουλευτικού  τύπου κατά οξύμωρο σχήμα.
Η “βασιλεία” του στηρίζεται  στο φόβο στην δωροδοκία  στις  μαύρες  τελετουργίες  και στην απομύζηση της ενέργειας των αφελών πιστών του. Φτιάχνει τους ανθρώπους  ”δούλους”  να τον υπηρετούν σε σύγχρονα και παλαιά συστήματα δουλοπαροικίας. Ο Οδυσσέας τον χτυπά  στο λαιμό   στο σημείο ν  γιατί εκεί είναι το κέντρο των αποφάσεων και έτσι παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.
Ο Αντίνοος βρίσκεται πάντα πίσω από κάθε θεοκρατική και θεοσοφιστική κοσμοθεωρία γιατί παγιδεύει τον νου του ανθρώπου σε ένα σημείο και δεν μπορεί να αντιληφθεί τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Βρίσκεται όμως και σε κάθε εμμονή και έμμονη ιδέα του νου, σε κάθε εξάρτηση και προσκόλληση γιατί κολλάει την βελόνα του σημείου συναρμογής.
Όταν τρεμοπαίζει δημιουργεί ψυχικές διαταραχές και όταν εμμένει και ξεμένει είναι μικρής εμβέλειας και συμπεριεκτικότητας. Οι πολύ λογικοί άνθρωποι είναι αφόρητα βαρετοί και προβλέψιμοι και οι πολύ τρελοί αβάσταχτα κουραστικοί.Η ζωή θέλει και λογική και τρέλα και αυτό είναι η ελεγχόμενη λογική τρέλα του πολεμιστή που δρα δυναμικά και παρορμητικά,κινείται μεταβλητά και ροϊκά και εστιάζεται πάντα στον στόχο αποφασιστικά και σταθερά.
Ο Αντίνοος είναι  πάντοτε μια  ΑΝΤΙΘΕΣΗ  του νου που φοβάται
και εχθρεύεται  ποτέ ΘΕΣΗ του  ελεύθερου λόγου του  καθαρού
Σας ασπάζομαι Αστραία
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα