Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Ηθική κατάπτωση και υλική ανηθικότητα.


Οι ημέρες που θα διανύσουμε το 2013 είναι συνέχεια τουλάχιστον για την πατρίδα μας μιας ελεεινής συνέχειας που κρατάει πολλά , μα πάρα πολλά χρόνια. Νέες γενιές συνεχώς έρχονται σε αυτό τον τόπο με προσδοκίες μεγάλες και κρυφές δοσμένες ευχές, αλλά τίποτα δεν αλλάζει και ούτε πρόκειται να αλλάξει. Όχι βέβαια γιατί τάχα κάποια δύσμοιρη και δύστροπη μοίρα εχθρεύεται τον πράγματι παράξενο αυτό τόπο, αλλά γιατί οι «μεγάλες» και «φίλιες» δυνάμεις είχαν σχεδιάσει δηλαδή, όχι αυτοί οι λαοί ακριβώς, αλλά η επιβληθείσα συμμορία των banksters που πριν τρεις αιώνες δημιούργησαν τα ληστρικά καταστήματα των άνομων και ατελείωτων κερδών, τις λεγόμενες τράπεζες.
Οι οικογένειες – συμμορίες αφού κατάλαβαν την δύναμη της διείσδυσης σε κάθε δραστηριότητα των ανθρώπων μέσω του χρήματος, άρχισαν να σχεδιάζουν την κυριαρχία τους στον πλανήτη με κάθε μέσο, θεμιτό και αθέμιτο. Στα σχέδια τους βρέθηκε και αυτός ο γεωγραφικός χώρος, που σχεδόν για χίλια εννιακόσια χρόνια είχαν εξαφανισθεί, οι φυλές που τον κατοικούσαν , από το προσκήνιο της ιστορίας.
Οι Ρωμαίοι και ότι εξελίχθηκε ως Βυζάντιο πήραν τον ανθό της διανόησης δημιούργησαν εντελώς διαφορετικές πραγματικότητες στους Έλληνες που υπέκυψαν σε ανώτερη δύναμη. Αυτή είναι η αλήθεια, που συνήθως ξεχνάμε, και αναφερόμαστε σε πλείστες όσες ανοησίες για το λεγόμενο μεγαλείο της φυλής μας.
Αυτή ακριβώς την σχεδίαση που έκαναν στην Αγγλία καταρχήν οι banksters , έχοντας στοχοποιήσει μια αυτοκρατορία όπως η Τουρκία που προχωρούσε στο τέλος της παντοκρατορίας της. ‘Έπρεπε λοιπόν να δημιουργηθεί μια σφήνα μεταξύ Ανατολής και Δύσης που θα λειτουργούσε σαν το μακρύ τους χέρι στην ανατροπή οποιασδήποτε ισορροπίας στο Αιγαίο αλλά και ως ανάχωμα στην επέκταση των σλαβικών φυλών. Το ερώτημα γιατί, είναι απλό, αν σκεφθεί κανείς τις φυλετικές τους διαφορές που χωρίζουν τις παγκόσμιες αυτές οικογένειες από τους Σλάβους του βορρά.
Φυσικά και η χριστιανική θρησκεία που επιβλήθηκε στην Ανατολή και Δύση παρά τις διαφορές βοηθούσε αρκετά σε αυτή την εξέλιξη. Έτσι λοιπόν έστησαν την επανάσταση του 1821.
Οι άνθρωποι που βρέθηκαν να την υπηρετήσουν γιατί πίστεψαν στην αλλαγή της ζωής τους σύντομα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους πράκτορες των εμπνευστών αυτής της κίνησης.
Ο Υψηλάντης , ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Νικηταράς, η Μπουμπουλίνα, ο Καποδίστριας και τόσοι άλλοι επώνυμοι και ανώνυμοι αγωνιστές έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για τον αγώνα της ανεξαρτησίας ,αλλά για την οπισθοδρόμηση δημιούργησαν την άλλη πλευρά δηλαδή Μαυροκορδάτο, Κωλέτη , Κουντουριώτη, Ορλάνδο και πόσους άλλους πρόθυμους που εξαγοραζόντουσαν με διάφορα δώρα ,προνόμια και άφθονο χρήμα. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει άμεσα εμφύλιος με αποτέλεσμα να μη βρίσκει ούτε ησυχία ούτε προκοπή ο τόπος εκτός από την ευημερία των δωσίλογων, όπως γίνεται και σήμερα.
Η εκλογή του Καποδίστρια σαν κυβερνήτης αυτού του τόπου δεν είχε αίσιο τέλος ως γνωστόν.
Μάλιστα στο νέο του βιβλίο «Όλα στο φως» εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ του εξαίρετου συγγραφέα Θεόδωρου Δημ. Παναγόπουλου , δίνει συγκλονιστικά στοιχεία για την δράση όλων των ελεεινών ανθρωποειδών για την καταστροφή της πατρίδας.
Μάλιστα η συνωμοσία είχε ξεκινήσει από την Ύδρα το νησί της Αγγλικής επιρροής με επικεφαλής τον Κουντουριώτη, και είχαν δημιουργήσει μυστική οργάνωση με το όνομα Ηρακλής ( πάντα οι αντεθνικώς δρώντες βγάζουν πομπώδη μυθικά ονόματα) με σκοπό να δολοφονηθεί ο Καποδίστριας. Ο λόγος ήταν σαφής ,δεν ήταν «ημέτερος» συνεπώς δεν έκανε για την δουλειά του Λονδίνου.
Τίποτα δυστυχώς δεν έχει αλλάξει στα 180 χρόνια ιστορικής πορείας του Ελληνικού Έθνους και στις ημέρες μας εξελίσσεται το καταστροφικό σχέδιο της καθυπόταξης και της εξαφάνισης του λαού με συνειδητούς εφιάλτες Παπανδρέου, Σαμαράς, Κουβέλης, Τσίπρας, Παπαρήγα .Μιχαλολιάκος , Παπαδήμος και τόσους όσους που εκτελούν το αντεθνικό τους έργο κοροϊδεύοντας τις μάζες εκμεταλλευόμενοι την ανείπωτη δυστυχία που βρήκε τον τόπο. Υπάρχει ελπίδα για ανατροπή αυτής της καθημερινής αθλιότητας που βιώνει ο λαός μας; Ενδεχομένως, ίσως αν λειτουργήσει η πεποίθηση ότι δεν έχω να χάσω τίποτα ,ακόμη και αυτές τις αλυσίδες . Δυστυχώς δημιουργήθηκαν πολλά επίπεδα αποδοχής των banksters και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους αποτινάξουμε και επιπροσθέτως εμφανίζονται και διάφοροι «μεσσίες» που τριγυρίζουν τον δυστυχή λαό και με την αυτοπεποίθηση των όποιων τεχνικών γνώσεων έχουν δημιουργούν ψευδείς προσδοκίες λύτρωσης. Και αυτό είναι διπλό το κακό γιατί η προβιά του προβάτου που φοράνε δεν κρύβει την αισχρή αλήθεια που εκπροσωπούν. Την επανάληψη δηλαδή μιας ακόμη προδοσίας και ενός άθλιου ξεπουλήματος. Δυστυχώς.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα