Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Οι παχύσαρκοι οδηγοί κινδυνεύουν να πεθάνουν

                                   


Οι αδύνατοι άνθρωποι έχουν λιγότερες πιθανότητες να πεθάνουν σε περίπτωση αυτοκινητιστικού δυστυχήματος σε σχέση με τους παχύσαρκους.Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Emergency Medicine Journal, οι παχύσαρκοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να πεθάνουν σε σοβαρή σύγκρουση αυτοκινήτων. Οι Αμερικανοί ερευνητές μελέτησαν τα στοιχεία από 6.806 οδηγούς αυτοκινήτων που ενεπλάκησαν σε τροχαία ατυχήματα.

Τα συμπεράσματα της έρευνας έδειξαν πως οι παχύσαρκοι οδηγοί είχαν 21% μεγαλύτερες πιθανότητες θνησιμότητας σε σχέση με τους οδηγούς που είχαν φυσιολογικά κιλά. Μάλιστα, τα άτομα με ΔΜΣ 40 και άνω είχαν 78% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν.
Αυτό συμβαίνει διότι τα αυτοκίνητα έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τους οδηγούς με κανονικά κιλά ενώ παρουσιάζουν ελλείψεις ασφάλειας για τα άτομα με παραπάνω κιλά από το φυσιολογικό. Σύμφωνα με τους ερευνητές οι παχύσαρκοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν τη ζώνη για να αποφύγουν τραυματισμούς σε περίπτωση ατυχήματος.
Επιπλέον, εκτός από τη ζώνη, σημαντικός παράγοντας στις αυξημένες πιθανότητες θνησιμότητας για τους υπέρβαρους είναι και τα προβλήματα υγείας που διαθέτουν και μπορούν να συμβάλλουν στην αύξηση των θανατηφόρων ποσοστών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα