Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΤΕ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» (Μέρος 3ο)


Η Εκδίωξη των παρασίτων


Γνωρίζω ότι η ιδέα για την προσέλκυση της προσοχής από τους ''δαγκωνιάρηδων των αστραγάλων'' δεν είναι πολύ ελκυστική, και σίγουρα θα προτιμούσα να χαλαρώνω σε μια παραλία στη Χαβάη, αλλά το γεγονός παραμένει ότι θα επηρεάσουν οποιονδήποτε αυξήσει ενεργά την συχνότητα της συνείδησης του, και το έχουν πράξει καθ' όλη την ανθρώπινη ιστορία. Η αγαπημένη τεχνική τους είναι να στείλουν μια υπενθύμιση για τα πράγματα που είναι «λάθος» στη ζωή σας, ειδικά αν μπορούν να σας αποσπάσουν την προσοχή κατηγορώντας κάποιον άλλο για αυτό το ''πρόβλημα'' που βρίσκεται ξαφνικά στο μυαλό σας.
Άλλα βρώμικα κόλπα που χρησιμοποιούν είναι περισπασμοί να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό ή κάτι που ''πρέπει'' να κάνουμε, όσο χρειάζεται για να μας ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να ενσωματώσουμε την υψηλής συχνότητας ενεργειακή κατάσταση. Μερικές φορές θα ξεκινήσουν μια καθ' όλα προς τα έξω ψυχική επίθεση. Συχνά, θα προσπαθήσουν να σας επιτεθούν ενώ κοιμάστε ή κάνετε κάτι που δεν σχετίζεται με ενεργειακή εργασία. Όλα αυτά τα κόλπα μπορούν να αντιμετωπιστούν.

Όταν παρατηρήσετε τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' να προσπαθούν να παρέμβουν με τις σκέψεις σας, τα συναισθήματα και την ενέργειά σας, να αρχίσετε αμέσως την επέκταση του Θείου εσωτερικού Φωτός σας από την καρδιά σας, μέχρι αυτό να περιβάλλει το σώμα σας. Αυτό το καθαρό, έντονο φως του Θείου Όντος σας είναι επώδυνο για αυτά τα χαμηλής συχνότητας παράσιτα για να είναι κοντά, και θα αποσυρθούν. (Νομίζω ότι από αυτό μπορεί να προέρχεται ο μύθος των ''αιματορουφήχτρων'' βαμπίρ που δεν μπορούν να αντέξουν το φως του ήλιου...) Ωστόσο, ακόμη και όταν αποσυρθούν, τα ''δαγκωνιάρικα'' παράσιτα θα έχουν ένα λεπτό "σωλήνα ενέργειας" που συνδέονται με εσάς κάπου στη συνείδησή σας τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν για να στείλουν επιβλαβή ενέργεια ή να αναρροφήσουν την συναισθηματική σας ενέργεια.

Δώστε εντολή από τον Θεία Πυρήνα σας, ότι οι ''δαγκωνιάρηδες αστραγάλων'' που είναι παρόντες να συλληφθούν σε ''σφαίρες περιορισμού'' οι οποίες είναι ενεργειακές σφαίρες φωτός που τους κρατούν από το να τρέχουν μακριά και να κρύβονται. Στη συνέχεια, κάνετε μια επιστροφή ενέργειας για να στείλετε τους "σωλήνες" τους και οποιεσδήποτε άλλες συνδέσεις που έχουν διαμορφωθεί στη συνείδησή σας πίσω σε αυτούς. Τώρα, για λίγα λεπτά, είναι εντάξει για να είστε ελαφρώς θυμωμένοι ως ένας προσωρινός τρόπος για να αυξηθείτε πάνω από το να νιώθετε αβοήθητοι. Δεν μιλάμε για τυφλωτική οργή, αλλά λίγη δίκαιη  αγανάκτηση ότι αυτά τα παράσιτα τα έχουν ''βάλει'' με εσάς είναι OK για να διασκεδάσετε για μια στιγμή. Αυτό είναι ένα βήμα για να περάσετε πάνω από το συναίσθημα του να αισθάνεστε σαν ένα αβοήθητο θύμα μπροστά σε αυτά τα παράσιτα, το οποίο είναι το πώς θέλουν να αισθάνεστε. Απλά δεν μένετε για πολύ θυμωμένοι, και αντί αυτού να εργαστείτε για να κινήσετε υψηλότερα τη συχνότητα σας. Μένοντας απόλυτα ήρεμοι και επιεικείς θα πρέπει να είναι ο τελικός σκοπός σας, αλλά αν λίγος θυμός σας βοηθά για να σας πάρει από το να αισθάνεστε σαν ένα θύμα των παρασίτων, τότε κάντε το. Σας το λέω αυτό, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε άσχημα αν θυμώνετε με αυτά τα παράσιτα για μια στιγμή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην εμπλακούμε μαζί τους σε μια διαρκή κατάσταση θυμού, καθώς η ενέργεια του θυμού θα τους τροφοδοτήσει στην πραγματικότητα, το οποία προφανώς δεν θέλουμε.

Από τη στιγμή που περιορίστηκαν, φανταστείτε ότι τους αρπάζετε και τους «συμπιέζετε» για να τους κάνετε να αφήσουν να φύγει η ενέργειά που έχουν αποστραγγίξει από εσάς. Δείτε ότι χαμηλής συχνότητας ενέργεια συγκεντρώνεται μπροστά σας, στη συνέχεια χτυπήστε την με μια έκρηξη Φωτός από την καρδιά σας για να καθαρίσει και να μετατραπεί πίσω σε μια κατάσταση καθαρής ενέργειας, και ανακτήστε αυτή την ενέργεια πίσω στην ύπαρξή σας. Σε αυτό το σημείο, οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' θα αναστατωθούν και θα προσπαθήσουν να σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα για τον εαυτό σας με όποιον τρόπο μπορούν. Προτείνω να τους κοροϊδέψετε γελώντας και να τους υπενθυμίσετε ότι δεν τους δόθηκε ποτέ άδεια για να λάβουν την ενέργειά σας ή να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Στη συνέχεια, ζητήστε από το Γαλαξιακό Ον να τους ''συλλάβει'' και να τους προσφέρει την επιλογή της επιστροφής στο Φως ή της φυλάκισής τους κάπου που δεν μπορούν να βλάψουν ή να αποστραγγίξουν κανένα, ποτέ ξανά. Στο παρελθόν, συνήθιζα να κάνω ''συλλήψεις και απελευθερώσεις'' με τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'', αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Είμαστε σχεδόν στο σημείο όπου είναι καιρός να αφαιρέσουμε πλήρως την επιρροή αυτών των παρασίτων από τη Γη, και να κατεδαφίσουμε το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι εντάξει για να ζητήσετε από το Γαλαξιακό Όν να τους φυλακίσει, και να τους προσφέρει τη δυνατότητα να ξεκινήσουν θεραπεία και σταδιακά να επιστρέψουν στο Φως.

Προσφέροντας τους την ευκαιρία να θεραπευτούν και να επιστρέψουν στο Φως είναι ένα σημαντικό σημείο για να επικεντρωθείτε σε αυτό. Τελικά, τα πάντα στο Σύμπαν προέρχονται από μια Θεία Συνείδηση, ακόμη και οι πιο σκοτεινοί από τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων''. Αυτό σημαίνει ότι τελικά θα ευθυγραμμιστούν εκ νέου με το Φως και θα αρχίσουν το ταξίδι της επιστροφής τους στην Πηγή, έτσι, ενεργούμε απλά ως Θείοι Αγωγοί για να βοηθήσουμε αυτή τη διαδικασία να εξελιχθεί πιο γρήγορα. Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' δεν θα το δουν αυτό ως ένα καλό πράγμα, λόγω της έλλειψης κατανόησης, και μπορεί ακόμη και να προσπαθήσουν να σας κάνουν να νιώθετε σαν να παραβιάζειτε την ελεύθερη βούληση τους. Ωστόσο, η ελεύθερη βούληση της ανθρωπότητας έχει επανειλημμένα παραβιαστεί από αυτά τα παρασιτικά όντα, έτσι δεν τους επιτρέπεται πλέον ολική ελεύθερη βούληση. Οι μόνες επιλογές που τους απομένουν είναι να θεραπευθούν και να επιστρέψουν στο Φως, ή να παραμείνουν ως έχουν ενώ είναι ''φυλακισμένοι'' και εμπόδιζονται από το να βλάπτουν οποιονδήποτε άλλον. 
Η αρχή του τέλους του Σκότους

Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' δεν πρόκειται να τα παρατήσουν τόσο εύκολα, και ήδη αγωνίζονται αντεπιτεθόμενοι με ό,τι έχουν. Η αυξημένη συχνότητα και ένταση των επιθέσεων τους σε Εργάτες του Φωτός και απλούς διαλογιστές αποκαλύπτει την απελπισία τους. Έχουν αποδυναμωθεί από την εν γένει αύξηση της συνείδησης στον πλανήτη και είναι πολύ επικίνδυνοι, όπως ένα ζώο στριμωγμένο σε μια γωνία.
Ακολουθώντας το σχέδιο ώστε να λειτουργήσει για να αφαιρέσουμε την επιρροή τους από την ανθρώπινη συνείδηση, χρειάζεται ένας στρατός από Εργάτες του Φωτός να επεκτείνουν το Εσωτερικό Θείο Φως τους και να ενεργούν ως Γαλαξιακοί αγωγοί, για να διατρήσουν το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου με τρύπες που θα επιτρέπουν τεράστιο Φως να ρεύσει μέσα στη Γη. Αν μπορούμε να κάνουμε το μερίδιο μας εδώ στο έδαφος, τα μη-ενσαρκωμένα μέλη των Δυνάμεων του Φωτός θα είναι σε θέση να κάνουν την τελική κίνηση και να εξαλείψουν το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου από αυτόν τον πλανήτη, με αποτέλεσμα την άμεση ανάταση όλης της ζωής στη Γη .

Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά έντονα πόσο σημαντικό είναι αυτό το βήμα για την πλανητική μας Ανάληψη. Αυτό το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου διαφθείρει και καταπνίγει την ανθρώπινη συνείδηση για πολλές, πολλές χιλιετίες. Όταν αφαιρεθεί μαζί με τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'', θα είναι σαν μια ακαριαία επέκταση της συνείδησης για κάθε άτομο στον πλανήτη. Φανταστείτε όλοι ξαφνικά να είναι απαλλαγμένοι από την ''σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης'', έτσι ώστε η αληθινή δόξα της αγάπης στην ανθρώπινη συνείδηση να μπορεί να επεκταθεί μέσα στις καρδιές και το μυαλό του καθένα πάνω στη Γη. Έγραψα για αυτό σε μήνυμα μου του Δεκεμβρίου, σαν να ήταν απλώς μια άσκηση σκέψης. Είναι πολύ περισσότερο από αυτό, είναι μέρος του αφυπνιστικού μας ταξιδιού που πρέπει να συμβεί. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα γνωρίζουν καν τι συνέβη, απλά ότι αισθάνονται ΠΟΛΥ καλύτερα, πιο χαλαροί, πιο ευτυχισμένοι και έτοιμοι να βοηθήσουν τους άλλους. 
Καμμία Υποχρέωση

Είναι στο χέρι σας αν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτό το επίπεδο, και είναι εντάξει αν δεν θέλετε ή δεν είστε σε θέση, λόγω περιστάσεων στη ζωή σας. Αν τα πράγματα είναι ενεργειακά ομαλά στη ζωή σας και δεν προσελκύεστε από την ιδέα του να βοηθήσετε με τον καθαρισμό των ''δαγκωνιάρηδων των αστραγάλων'', σέβομαι πλήρως την απόφαση αυτή. Αυτή η διαδρομή πραγματικά δεν είναι για όλους, έτσι, θα πρέπει να ελέγξετε με τον Εσωτερικό Θεϊκό Εαυτό σας, για να δείτε αν αυτό είναι για σας. Ωστόσο, αν θέλετε να ''αδράξετε τη στιγμή'' και να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευκαιρία για να γίνετε πιο ισχυροί, συμπονετικοί και τελικά πιο επιεικείς, αυτό θα μπορούσε να είναι για σας. Επίσης, αν βρίσκετε πως αντιμετωπίζετε ψυχικές επιθέσεις από τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'', αποτελείτε ήδη μέρος της τελικής αναμέτρησης. Αν αυτή είναι η περίπτωση σας, σας καλώ θερμά να ενσωματώσετε τις τεχνικές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση των παρασίτων.

 Αν σας αρέσει η ιδέα του να είστε μέρος της ομάδας που εργάζεται άμεσα για να αφαιρέσει από το σκοτεινό πλέγμα ελέγχου μακριά από τον πλανήτη Γη, στη συνέχεια, σας καλωσορίζω στην Ομάδα Γαλαξιακών Αγωγών! Για να συμμετάσχετε, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, απλά κάνετε τον οραματισμό / διαλογισμό που περιγράφεται ανωτέρω, επεκτείνοντας το Εσωτερικό Θείο Φως σας, κάνωντας τη σύνδεση με τον πυρήνα της Γης και του Γαλαξιακού Πυρήνα, γνωστοποιώντας την πρόθεσή σας να χρησιμεύσετε ως Γαλαξιακοί Αγωγοί και αφήστε τη ροή της ενέργειας, να ανοίξει μια ωραία μεγάλη τρύπα στο σκοτεινό πλέγμα ελέγχου. Όταν οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' εμφανίζονται, περιορίστε τους, απαλά γελάστε με αυτούς, αψηφείστε τους, διεκδικείστε εκ νέου την ενέργειά σας από αυτούς, επιστρέψτε πίσω τις μηχανορραφίες τους, και καλέστε το Γαλαξιακό Όν για τη ''σύλληψη'' τους.
Το Υποσυνείδητο περιβάλλον σας

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' χρησιμοποιούν τις δικές μας υποσυνείδητες πεποιθήσεις ως ''πύλες'' στην ψυχή μας. Κάθε αθεράπευτο τραύμα στο υποσυνείδητο μας είναι σαν ένα «σημείο πίεσης» που μπορούν να ζορίσουν ώστε να προκαλέσουν μια συναισθηματική αντίδραση από εμάς. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η αυτο-εκκαθάριση είναι τόσο σημαντική. Κάθε φορά που θα ασχοληθείτε με αυτά τα παράσιτα, αφού τους έχετε ''συλλάβει'', να βεβαιωθείτε πως πήρατε κάποιο χρόνο για να εργαστείτε για το ξεφλούδισμα των βαθύτερων στρωμάτων των υπο-συνείδητων ζητημάτων που χρησιμοποίησαν για τη σύνδεση με σας στην αρχή. Δείτε την αυτο-εκκαθάριση του συστήματος για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να κάνετε αυτό το επίπεδο ενεργειακής εργασίας για τον εαυτό σας.

Οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' θα χειραγωγήσουν πολύ συχνά τους ανθρώπους στην ονειρική κατάσταση τους για να επανεγκαταστήσουν ή να ενισχύσουν υποσυνείδητο προγραμματισμό περιορισμού. Ο φόβος είναι το πρωταρχικό εργαλείο τους, έτσι θα ενσωματώσουν γεμάτα φόβο σενάρια στην ονειρική κατάσταση, προκειμένου να κάνουν ένα πρόσωπο επιρρεπές στον προγραμματισμό τους. Μοιάζει πάρα πολύ με μια μορφή υπνωτικής υποβολής, και απαιτείται τεράστια αυτογνωσία για να απελευθερωθούμε από αυτό το σύστημα προγραμματισμού του μυαλού. Κάθε βράδυ, πριν πάτε για ύπνο, να επικαλείστε τον Θείο Εσώτερο Εαυτό σας από την καρδιά σας και να δηλώνετε ότι θα ονειρεύεστε με ασφάλεια εντός του Θείου Εσωτερικού Φωτός σας.

Δηλώστε πως σκοπεύετε να θυμάστε ΟΛΑ τα όνειρά σας, έτσι ώστε να μπορείτε να διαλύσετε οποιεσδήποτε περιοριστικές υποσυνείδητες πεποιθήσεις που αποκαλύπτονται στα όνειρά σας. Το πρωί, πάρτε 10 λεπτά για να διεκδικήσετε εκ νέου την ενέργεια από οποιουσδήποτε περιορισμούς ή φόβους που είχαν εκτεθεί στα όνειρά σας. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τους θυμάστε, να λάβετε αυτά τα λίγα λεπτά για να επεκτείνετε το Εσωτερικό Θείο Φως σας, καθαρίστε το ενεργειακό σας πεδίο και  ξεκινήστε την ημέρα σας από την εσωτερική Θεϊκή έμπνευση σας.

Όσο πιο ξεκάθαρος γίνεστε, τόσο λιγότερο οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' θα είναι σε θέση να σας χειραγωγήσουν σε χαμηλής συχνότητας συναισθηματικά πρότυπα. Πάντα να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας, «Εγώ είμαι η Δύναμη που θέλουν»  και στη συνέχεια σταθείτε ισχυροί στη δύναμη του Θείου Εσώτερου Εαυτού σας. Ακτινοβολήστε το φως σας σαν ένα εκατομμύριο ήλιοι, γιατί είστε κάτι πολύ περισσότερο από ό,τι έχετε συνειδητοποιήσει, και σύντομα θα γνωρίζετε χωρίς καμία αμφιβολία πόσο ισχυροί πραγματικά είστε.

Πολλή Αγάπη,
Cameron Day


ΠΗΓΗ :   http://www.ascensionhelp.com/blog/2012/01/31/never-call-them-archons/
ΚΕΙΜΕΝΟ :   Cameron Day
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ :   Αρίστανδρος Ανδρομέδειος
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα