Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2013 - Ζώδια και Αστρολογικές προβλέψεις για σωστές επιλογές 14-20 Ιαν. 2013

                           
Συγγραφέας: Μάντυ Β.   Πηγή: ANEW.GR 

 
Στην αστρολογία ο Ιανουάριος φέτος είναι ότι πρέπει για να πετάξουμε από τη ζωή μας ότι μας επιβαρύνει, να τελειώσουμε οριστικά καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν ώστε να κάνουμε χώρο για να μπουν νέα πρόσωπα και όμορφες καταστάσεις που πραγματικά μας αξίζουν και να παραμείνουν σταθερά. Όπως μας δείχνει η αστρολογία ο Ήλιος (μέχρι 19/1), ο Ερμής (από 1-19/1), η Αφροδίτη (από 9-31/1) και ο Πλούτωνας (όλο το μήνα) στο ζώδιο του Αιγόκερω θα προσπαθήσουν να μας κάνουν να σκεφτόμαστε και να πράττουμε πιο λογικά και πρακτικά, να οργανώσουμε καλύτερα τη ζωή μας και ιδιαίτερα τη δουλειά μας και να κινητοποιηθούμε κυρίως για θέματα επαγγελματικά. 



Ενώ στην αστρολογία η παρουσία των πλανητών στον Υδροχόο και συγκεκριμένα ο Ήλιος, ο Ερμής (από 19/1) και ο Άρης (όλο το μήνα) θα μας κάνουν να μην αντέχουμε απολύτως κανένα περιορισμό ή πίεση και να αντιδρούμε σπασμωδικά όταν νιώθουμε ότι θίγονται τα δίκαια αιτήματά μας και η ελευθερία μας. Ιδιαίτερα το μεσοδιάστημα Άρη/Κρόνου θα πιάσει κάποια στιγμή μέσα στο μήνα τον Ήλιο και τον Ερμή, γεγονός όπου  φαίνεται πως θα φτάσει πολλές σχέσεις, συνεργασίες στα όριά τους αφού θα βγάλει όλες τις διαφωνίες και τις δυσαρέσκειές τους στην επιφάνεια.
 Ευτυχώς το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα θα συμβάλει αυτό το μήνα να σταθεροποιήσουμε θέματα που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά όπου έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και πρέπει να το κάνουμε τώρα καθώς από τον άλλο μήνα ο Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος. 
Ο Δίας, επιτέλους στις 30/1 τελειώνει με την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους και γίνεται ορθόδρομος, περίοδος όπου από κει και μετά είναι καλή για να κάνουμε νέα ξεκινήματα που θέλουμε να έχουν τύχη και ευκαιρίες για να πετύχουν.


 Το εξάγωνο Δία-Ουρανού θα φέρνει όλο το μήνα εντελώς ξαφνικά κάποιες ευκαιρίες και κάποια θετικά νέα, αλλά το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα δείχνει πως πολλά από αυτά θα είναι απατηλά ή πρόσκαιρα, δηλαδή δεν θα μας αφήσουν να χαρούμε για πολύ και θα πρέπει να ξεχωρίσουμε πολύ προσεχτικά τις πραγματικές ευκαιρίες από τις παγίδες γιατί θα υπάρχουν πολλές μαζί και ανάμεικτες. 
Το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα είναι εκείνο όπου  θα συνεχίσει κι αυτόν τον μήνα να προκαλεί μικρές και μεγάλες επαναστάσεις, εκρηκτικές καταστάσεις και να αναζητά την κατάρρευση του παλαιού συστήματος αλλά και την ανοικοδόμηση ενός νεότερου. Έντονο εκνευρισμό θα έχουν αυτό το μήνα εσωτερικά και εξωτερικά λόγω της παρουσίας του Άρη στον Υδροχόο κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και των τριών δεκαημέρων καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. 


                                      


- ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ερμής ενάμιση τετράγωνο Δία ανάδρομο, Αφροδίτη χιαστί Δία ανάδρομο.

Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη λανθασμένη αισιοδοξία, όπου μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα, μπορεί όμως και να μας παρασύρει σε λάθη εξαιτίας μιας υπερεκτίμησης σε θέματα οικονομικά, αισθηματικά, σχέσεων ή και συνεργασιών. Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και θα νιώθουμε πως πολλά πάνε σωστά στη ζωή μας, θα νιώθουμε πολύ καλύτερα λόγω της αισιοδοξίας που αυξάνει ραγδαία αυτή. Αυτό είναι καλό γιατί μπορεί να μας δώσει τα απαραίτητα κίνητρα να κάνουμε κάποια πράγματα που δεν τολμούσαμε πριν, αλλά χρειάζεται προσοχή για να μην νιώσουμε πολύ σίγουροι σε μονοπάτια που υπάρχει αβεβαιότητα ή παραπλανήσεις. Προσοχή σε όλες τις υπερβολές, που όχι μόνο δεν θα βοηθήσουν σε τίποτα, αλλά μπορεί να οδηγήσουν και σε πολλά λάθη. Εκείνοι που θα έχουν τη μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά εξαιτίας της μπορούν να κάνουν και τα περισσότερα λάθη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Αιγόκεροι, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου όμως θα είναι και πιο ευάλωτοι σε παραλήψεις, αλλά τουλάχιστον θα νιώθουν λίγο πιο καλά από άλλους. 

- ΤΡΙΤΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ερμή σύνοδο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω (22 μοίρες), Αφροδίτη ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανό/Πλούτωνα, Ήλιο ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνο/Πλούτωνα, Ερμή χιαστί μεσοδιάστημα Δία/Κρόνο.

Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό σήμερα και όποιοι έχουν μυστικά, όπου τα ξέρουν και τρίτα πρόσωπα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στους δρόμους κατά τις μετακινήσεις και τα ταξίδια, γιατί ο παρορμητισμός, η απροσεξία και οι πιθανές ξαφνικές βλάβες μπορεί να αυξήσουν τα ατυχήματα. Ξαφνικές αποφάσεις θα αιφνιδιάσουν τους περισσότερους από μας καθώς η διάθεση γι’ αλλαγές είναι ιδιαίτερα έντονη και δεν μπορεί με τίποτα να συγκρατηθεί. Οι συζητήσεις σήμερα θα είναι έντονες, πολλές διαφωνίες και διαφορές θα βγουν στη φόρα. Πολλές αναπόφευκτες συγκρούσεις θα έχουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα γίνουν και οι περισσότερες αλλαγές στη ζωή τους, εσωτερικές ή και εξωτερικές αλλά και θα τους πονέσουν περισσότερο. 

- ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Αφροδίτη ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Κρόνο, Ερμή παραλληλία Αφροδίτη, Ερμή ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, Ήλιο αντιπαραλληλία Δία.

Η σημερινή ημέρα βγάζει απολυτωσύνη και πολλές δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας και οικονομικά. Η σκληρή κριτική και οι αντιπαραθέσεις στην καθημερινότητά μας θα είναι τώρα έντονες. Οι παρορμητικές κινήσεις και τα λάθη τιμωρούνται δίχως δεύτερη σκέψη, καθώς δεν θα υπάρχει καμιά ελαστικότητα. Καλύτερα να απουσιάζετε από συζητήσεις που δεν σας συμφέρουν, με οποιαδήποτε δικαιολογία, γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν ακόμα πιο δυσάρεστα. Δυσάρεστα λόγια που θα ειπωθούν σήμερα ή και κινήσεις, θα μας βγάλουν λίγο από τις ονειροπολήσεις και τα όμορφα σχέδια που είχαμε κατά νου. Τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα σήμερα για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου και θα πρέπει να μην τα βάζουν με πρόσωπα που δεν τους φταίνε σε τίποτα. 

- ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Αφροδίτη σύνοδο Πλούτωνα στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω (9 μοίρες), Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνο.

Φαίνεται πως η ζήλια, η κτητικότητα καθώς και η απληστία παίρνουν τα ηνία των καταστάσεων σήμερα. Είναι μια δύσκολη μέρα για κάθε σχέση, συνεργασία και τις οικονομικές επενδύσεις. Τα πράγματα τώρα κινούνται επάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, που είναι έτοιμο να σπάσει από στιγμή σε στιγμή. Πολλοί θα φτάσουν στα άκρα καθώς οι ισορροπίες μπορούν να ανατραπούν ακόμα και μέσα σε λίγα λεπτά. Καλό θα ήταν να αποφύγουν τις αντιπαραθέσεις καθώς και τις ριψοκίνδυνες κινήσεις οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο αλλιώς θα πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστούν και τις συνέπειες. 

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ήλιο σύνοδο Ερμή στο τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω (28 μοίρες).

Η σημερινή ημέρα θα βοηθήσει επιτρέποντας έναν εποικοδομητικό διάλογο παρά τις πολλές αντιρρήσεις και διαφωνίες. Νέες, έξυπνες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στη λύση πολλών προβλημάτων. Δεν θα πρέπει όμως να υπάρξουν επιπόλαιες αποφάσεις και κινήσεις, γιατί τότε θα γίνουν λάθη που δεν διορθώνονται. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από έξυπνες ιδέες, επαφές και συζητήσεις θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πάρουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και θα προβούν σε χρήσιμες αποφάσεις. 

- ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Ο ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ (9:25 ώρα Ελλάδος), Ο ΗΛΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ (23:51 ώρα Ελλάδος).

Η σημερινή ημέρα φέρνει ιδιαίτερα λογικές, έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες, παρόλο που πολλές από αυτές θα είναι δύσκολο να εφαρμοστούν στην πράξη. Η επικοινωνία με τους άλλους γίνεται πιο φιλική, εγκεφαλική και ευχάριστη. Μπορούμε να βγούμε μια βόλτα, να επισκεφτούμε φίλους και να δούμε αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσουμε και να περάσουμε καλά. Είναι μια μέρα όπου σημαντικές ευκαιρίες θα έχουν όσοι τολμήσουν να βάλουν σε εφαρμογή νέες μοναδικές ιδέες όπου κανείς δεν έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο μέχρι τώρα. Την καλύτερη επικοινωνία και πολλές ευκαιρίες θα έχουν οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου θα είναι και πολύ δημιουργικοί. 

- ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Άρη ημιτετράγωνο Ουρανό.

Η ένταση κορυφώνεται σήμερα. Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια, αφού δεν μπορεί πλέον να μείνει μυστική και τα σαρώνει όλα. Η ψυχραιμία είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί και οι περισσότερες κινήσεις είναι σπασμωδικές. Μια περίεργη ένταση δίχως έλεγχο με ακραίες σκέψεις, συζητήσεις και πράξεις κυριαρχεί και φέρνει τα πάνω-κάτω. Κανείς δεν μπορεί να είναι πλέον σίγουρος πως θα διατηρήσει την ψυχραιμία του σήμερα κατά τις συζητήσεις ή τις συναντήσεις που θα έχουν καθώς ακόμα και οι πιο ψύχραιμοι μπορούν να τα χάσουν. Αν είναι να κάνετε σήμερα μια σημαντική συζήτηση καλύτερα να την αναβάλετε οποιοδήποτε τομέα κι αν αφορά. Όλοι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στο δρόμο κατά τις μετακινήσεις μας, την οδήγηση, και γενικότερα όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα ατυχήματα αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς και έρχονται εκεί που δεν τα περιμένει κανείς. Εκείνοι που πλήττονται από τη σημερινή μέρα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, οι Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγουν αψιμαχίες και παρορμητικές κινήσεις. 

Συγγραφέας: Μάντυ Β.   Πηγή: ANEW.GR 

Αλέκος Χρυσόπουλος
http://www.anew.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα