Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Εκπληκτικές χρωματιστές ζωγραφιές σε τοιχογραφίες 20.000 ετών !

To 1880 ανακαλύφθηκαν στην Ευρώπη οι σπηλιές της Αλταμίρας.Μέσα σε εκείνες τις σπηλιές,υπάρχουν χρωματιστές ζωγραφιές οι οποίες φτιάχτηκαν πριν από 20.000 χρόνια.Τα χρώματα όμως φαίνονται τόσο φρέσκα σα να ζωγραφίστηκαν εχθές.

Εξαιτίας αυτού του γεγονότος,ο Δόν Μαρτσελάνο,ο οποίος ανακάλυψε εκείνες τις σπηλιές,επικρίθηκε σε ολόκληρη την Ευρώπη.Όλοι θεώρησαν ότι είχε ρετουσάρει τις ζωγραφιές.Όλοι οι καλλιτέχνες που που είδαν τις ζωγραφιές,είπαν ότι ο Μαρτσελάνο επιχείρησε να εξαπατήσει το κοινό,ότι τόσο φρέσκα χρώματα,δεν ήταν δυνατό να είναι αρχαία.


Οι ισχυρισμοί τους  φαινόταν σωστοί,επειδή οι πίνακες του Βάν Γκογκ,οι οποίοι δεν ήταν ούτε διακοσίων ετών,έχουν ήδη ξεθωριάσει.Οι πίνακες που ζωγράφισε ο Πικάσο,έχουν ήδη ξεθωριάσει.

Όταν ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στις σπηλιές,αποδείθηκε πέρα πάσης αμφιβολίας ότι οι ζωγραφιές είχαν γίνει πρι από είκοσι χιλιάδες χρόνια(20.000 π.Χ.



Αυτό είναι ένα μεγάλο μυστήριο,επειδή εκείνοι οι άνθρωποι που ζωγράφισαν εκείνα τα χρώματα γνώριζαν περισσότερα από αυτά που γνωρίζουμε εμείς σήμερα.


Σύμφωνα με νέες έρευνες που δημοσιεύθηκαν σε επιστημονικά περιοδικά,οι αναλύσεις μέσω ουρανίου δείχνουν ότι οι ζωγραφιές μας πηγαίνουν ακόμη πιο πίσω στο 40.800 περίπου!
Η επίσημη ιστοσελίδα του μουσείου Αλταμίρα.Museo de Altamira (cueva de Altamira)


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα