Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω - Η επίδραση της Νέας Σελήνης από 11 έως 27 Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια


                           


Στην αστρολογία η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την Παρασκευή 11/1, στις 21:43 ώρα Ελλάδος επάνω στο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού (κατά Ρ. Εμπερτιν) βγάζει στην επιφάνεια ακόμα περισσότερα προβλήματα οικονομικά και επαγγελματικά, προκαλεί ισχυρές συναισθηματικές εντάσεις, αστάθειες, ανταρσίες, ξαφνικούς χωρισμούς και διασπάσεις. 

Είναι μια ιδιαίτερα δυναμική Νέα Σελήνη σύμφωνα με την αστρολογία  όπου έχει και τη θετική της πλευρά με το μεσοδιάστημα της σε όψεις τόσο με Δία, όσο και με Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης όπου θα δώσουν κάποιες προσπάθειες για ενότητα, καθώς και σε πολλούς τη δύναμη, το θάρρος ή ακόμα και το θράσος για να τολμήσουν πολλά πράγματα και να βγουν ακόμα και κερδισμένοι. 


Παράλληλα όπως μας δείχνει η αστρολογία είναι μια Νέα Σελήνη γεμάτη πάθος και εντάσεις όπου θα βοηθήσει αρκετούς σε θέματα επαγγελματικά να τελειώσουν καταστάσεις που δεν τους δίνουν κέρδη, να οργανωθούν σωστά, να φτιάξουν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, και να διορθώσουν λάθη που έχουν κάνει. 

Πολλές οι αλλαγές στους τομείς της εξουσίας, εργασιακά, επαγγελματικά και πολλά αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο. Το μυστικό λοιπόν με αυτήν εδώ τη Νέα Σελήνη είναι η σωστή και λεπτομερής οργάνωση που θα πρέπει να έχει κάθε μας βήμα, όπου παράλληλα δεν θα πρέπει να γίνει κοινοποίηση των σχεδίων αλλά να προτιμηθεί το παρασκήνιο και οι αθόρυβες κινήσεις. 

Πρέπει να έχουμε ένα οργανωμένο σχέδιο για να πετύχουμε τους στόχους μας. Σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα πιθανό να προκύψουν κάποιες απώλειες όπου μπορεί να φέρει λάθη και παραλήψεις σημαντικές, αν δεν καταφέρει να κυριαρχήσει η λογική. 

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με την Νέα αυτή Σελήνη θα πρέπει να είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, στο γενέθλιο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου ο έντονος παρορμητισμός και εκνευρισμός μπορεί να τους οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και πράξεις που θα τους εκθέσουν σε διάφορους κινδύνους, γι’ αυτό καλύτερα να τις ελέγξουν με οποιονδήποτε τρόπο και να τις αποφύγουν.   

Ιδιαίτερα κερδισμένοι από τη Νέα αυτή Σελήνη θα βγουν Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό τους, όπου μπορούν να βρουν τη δύναμη να ξεκινήσουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους και να κάνουν δυναμικά και καλά οργανωμένα ξεκινήματα, μόνο χρειάζονται λίγη προσοχή τα οικονομικά σε κάθε βήμα.




Η επίδραση της Νέας Σελήνης από 11 έως 27 Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει πολύ κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και σε όλους τους υπόλοιπους τομείς που αφορούν σημαντικούς στόχους, να οργανωθείτε καλύτερα και να σταθεροποιήσετε οτιδήποτε αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας. Μην αφήσετε τον έντονο εκνευρισμό που νιώθετε τώρα να σας τα χαλάσει κυρίως σε θέματα εργασιακά και επαγγελματικά. Τολμήστε αλλά με προσοχή και δίχως παρορμητικές κινήσεις αλλά μόνο με οργάνωση. Μπορείτε να σχεδιάσετε νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, να δείτε πιο σοβαρά μια αισθηματική σχέση και να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον με το έτερον ήμισυ. Αν είστε μόνοι, σχεδιάζετε κάτι και θέλετε κάτι σταθερό, μπορείτε να ξεκινήσετε σταθερές σχέσεις και συνεργασίες, αλλά προσέξτε τα οικονομικά για να μην έχετε και πάλι απώλειες. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οτιδήποτε έχει να κάνει με νέες γνωριμίες, προτάσεις, εμπόριο, γράψιμο, διάβασμα, σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια και εξωτερικό μπορεί να σας φέρει τεράστια οφέλη, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα η Νέα αυτή Σελήνη στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι μοναδικές. Έχετε όμως τόσα πολλά στο μυαλό σας τώρα καθώς ο καιρός που πέρασε σας έχει κάνει λίγο παραπάνω απαισιόδοξους, καχύποπτους, φοβητσιάρηδες, όπου μπορεί να σας κάνουν να χάσετε μέσα από τα χέρια σας σημαντικές ευκαιρίες. Μην το βάζετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Γνωρίστε ενδιαφέροντα πρόσωπα, φλερτάρετε, ακούστε, δεχτείτε νέες προτάσεις και κλείστε σημαντικές συμφωνίες. Προχωρήστε ακάθεκτοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολλά έξοδα θα σας βγάλει αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου καθώς τώρα θα θελήσετε να αγοράσετε ή να κάνετε επενδύσεις που τόσο καιρό απλά επιθυμούσατε ή αγοραπωλησίες και ανακαινίσεις στο σπίτι σας ή να δώσετε χρήματα σε αγαπημένα πρόσωπα. Προσπαθήστε να μαζευτείτε λίγο και να αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες κινήσεις και τα περιττά έξοδα τώρα που τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Κάντε μια έρευνα αγοράς πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε νέα κίνηση και βάλτε ένα πρόγραμμα εξόδων και αγορών έτσι ώστε να περιορίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις απώλειες. Μόνο με σωστές προτεραιότητες στα έξοδα που είναι απολύτως αναγκαία να γίνουν και αποφεύγοντας να παρασυρθείτε από τις επιθυμίες των άλλων, μπορείτε να γλιτώσετε το οικονομικό «στρίμωγμα». Ο ερωτισμός σας είναι αρκετά ανεβασμένος αλλά καλύτερα να αποφύγετε παράνομες και αδιέξοδες σχέσεις που δεν έχουν και πολλά να σας δώσουν, παρά μόνο πρόσκαιρη χαρά και ικανοποίηση, ενώ μπορούν να σας βάλουν και σε πολλούς μπελάδες. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες σχέσεις και συνεργασίες, φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές έρχεται να σας φέρει η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου. Το πιθανότερο είναι να σας γίνουν προτάσεις και να σας προσεγγίσουν οι άλλοι, γεγονός που δεν έχετε συνηθίσει αφού εσείς δύσκολα δίνετε δικαιώματα να έρθουν οι άλλοι πιο κοντά σας. Βέβαια κάποιες προστριβές είναι αναπόφευκτες σε όλες σας τις σχέσεις κυρίως λόγω κάποιων εσωτερικών σας ανασφαλειών που σας κάνουν να αντιδράτε σπασμωδικά. Κάποιες στιγμές μπορεί να νιώσετε πως οι άλλοι σας ανταγωνίζονται αλλά δεν θα πρέπει να το αφήσετε να χαλάσει μια καλή σχέση που πάει να δημιουργηθεί. Απολαύστε για μια φορά τουλάχιστον τις πρωτοβουλίες που παίρνουν οι άλλοι μαζί σας, και σταματήστε να βλέπετε συνεχώς καχύποπτα τους άλλους που σας πλησιάζουν. 

ΛΕΩΝ
Κάντε προσεχτικά καινούργια βήματα στον τομέα της υγείας και της εργασίας με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου, τα οποία σας απασχολούν περισσότερο από οτιδήποτε το διάστημα αυτό. Στον τομέα της εργασίας, φροντίστε να μη χάσετε ευκαιρίες που σας δίνονται και είναι μοναδικές, ακόμα κι αν χρειαστεί να αφήσετε κάτι πίσω, να στερηθείτε κάτι λιγότερο σημαντικό. Στον τομέα της υγείας θα πρέπει να περιοριστείτε λίγο και να αρχίσετε αυτό το διάστημα ένα νέο διατροφικό πρόγραμμα, ίσως και μία δίαιτα, για να βελτιώσετε τη σωματική σας υγεία, βάζοντας παράλληλα και περισσότερη άσκηση ή ακόμα και περπάτημα στην καθημερινότητά σας. Έτσι, θα μπορέσετε να βελτιώσετε και την εξωτερική σας εμφάνιση, να νιώθετε καλύτερα, και να γίνεται και πιο ελκυστικοί στους άλλους.  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον ερωτικό τομέα καθώς και στον τομέα των παιδιών μπορείτε να κάνετε τα περισσότερα νέα ξεκινήματα και κάποια βήματα βελτίωσης με τη Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου. Θα είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και ελκυστικοί όλο αυτό το διάστημα, ενώ μπορείτε με μικρές αλλαγές να βελτιώσετε αισθητά την εξωτερική σας εμφάνιση αρκεί να το προσπαθήσετε. Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν. Προσπαθήστε να βγαίνετε περισσότερο έξω για να ξεσκάσετε, και φροντίστε να είστε κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα που όχι μόνο δεν θα σας χαλάσουν τη διάθεση αλλά μπορούν ακόμα και να σας τη φτιάξουν. Διεκδικήστε αυτά που θέλετε στον αισθηματικό τομέα και αν δείτε πως δεν τα παίρνετε από τα πρόσωπα που θέλετε, πάρτε το απόφαση και πηγαίντε παρακάτω δίχως να κολλήσετε ούτε στιγμή γιατί δεν αξίζει τον κόπο. 

                                 

ΖΥΓΟΣ
Μείνετε μακριά από ανθρώπους που είτε δεν σας φέρονται σωστά, είτε είναι ιδιαίτερα αρνητικοί μαζί σας και σας χαλάνε τη διάθεση υπό την επιρροή της Νέας αυτής Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου. Δεν τους έχετε ανάγκη στην παρούσα φάση. Θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή κάποια πράγματα και μπορεί τώρα αυτό να σας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά αμέσως μετά θα νιώσετε υπέροχα που τα καταφέρατε. Η Νέα αυτή Σελήνη μπορεί να είναι καλή για νέα ξεκινήματα κυρίως σε θέματα που αφορούν μια αγορά, αλλαγή ή ανακαίνιση σπιτιού, μια συγκατοίκηση, ένα γάμο ή ένα παιδί, αλλά σίγουρα θα προκαλέσει και πολλές εντάσεις σε ανάλογα ζητήματα που θα προκύψουν. Εσείς θα πρέπει να προσπαθήσετε να επαναφέρετε την ειρήνη στο περιβάλλον σας και να κάνετε ότι είναι δυνατό για να νιώσετε εσείς αλλά και οι άλλοι, ασφάλεια και ηρεμία μέσα σε αυτό. Θέστε τις βάσεις για μια σταθερή σχέση και ξεκινήστε οτιδήποτε αφορά τους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας με σωστό προγραμματισμό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γεμάτους νέες ιδέες, συζητήσεις, προτάσεις και πολύ κινητικότητα σας βρίσκει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου η οποία θα σας βοηθήσει να τα αναπτύξετε και να τα εφαρμόσετε στην πράξη για να έχετε σημαντικές επιτυχίες. Τολμήστε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα δίχως να αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή. Πολλές νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο σας και δεν θα πρέπει να σας μπερδέψουν. Προσπαθήσετε να ξεδιαλύνετε τις πραγματικές ευκαιρίες που θα σας δώσουν αυτά που θέλετε, από τις άλλες που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να σπαταλήσουν το χρόνο σας άδικα. Ζητήστε τη γνώμη κοντινών σας προσώπων που εμπιστεύεστε και μπορούν να είναι αντικειμενικοί πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ή προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Το φλερτ θα είναι έντονο όλο αυτό το διάστημα. Κάντε καινούργια πράγματα, ταξίδια και χόμπι, παρέα με το έτερον ήμισυ, με φίλους ή και μόνοι όπου μπορεί να περάσετε ακόμα καλύτερα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικονομικά είναι κυρίως τα αιτήματα για σας αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου, αφού θα θέλετε και θα μπορείτε να βγάζετε περισσότερα χρήματα και είναι καλύτερα προς αυτή την κατεύθυνση να κινηθείτε. Βελτιώστε τα οικονομικά σας διεκδικήστε περισσότερα χρήματα, δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα σας δίνουν περισσότερα οφέλη, βελτιώνωντας τις συνθήκες στη δουλειά σας, επεκταθείτε, κάντε μια δεύτερη δουλειά ή αλλάξτε δουλειά προς όφελος των οικονομικών σας. Το ίδιο διάστημα μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια σχέση που ήδη υπάρχει στη ζωή σας, να προχωρήσετε ακόμα ένα βήμα σε μια συγκατοίκηση, έναν αρραβώνα, γενικότερα μια δέσμευση και να κάνετε πολλά πράγματα μαζί που σας ευχαριστούν. Αν είστε μόνοι, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να γνωρίσετε άτομα με τα οποία μπορείτε να κάνετε σχέσεις που θα έχουν μέλλον και συνέχεια και έχουν πολλά να σας δώσουν. Αποφύγετε επιπόλαιες ή σύντομες σχέσεις δίχως μέλλον, ακόμα κι αν σας δίνουν έντονες στιγμές, γιατί δεν θα έχουν ευχάριστο τέλος. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδιαίτερα δυναμικούς σας βρίσκει αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου αφού θα σας κινητοποιήσει με κάθε τρόπο ώστε να κάνετε όλα εκείνα που είχατε κατά νου αλλά συχνά δεν τολμούσατε. Τώρα μπορείτε να πάρετε τα ηνία της ερωτικής σας ζωής, να διεκδικήσετε το πρόσωπο που επιθυμείτε, πάντα με τον δικό σας μοναδικό τρόπο και να κάνετε υπέροχα πράγματα μαζί, που θα ευχαριστούν και τους δυο. Όλα τα νέα ξεκινήματα που θα κάνετε τώρα, αν φροντίσετε να τα οργανώσετε σωστά, μπορούν να σας δώσουν και τα αποτελέσματα που ονειρευόσασταν, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και όχι εφήμερες ενασχολήσεις που θα σας πάνε τελικά πίσω επαγγελματικά. Πρώτα από όλα θα πρέπει να δείτε βαθιά μέσα σας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, τι σας ταιριάζει, ποιες είναι οι βασικές σας προτεραιότητες και να κάνετε ακόμα και ριζικές αλλαγές, όσο δύσκολες κι αν είναι, για να πετύχετε. Μείνετε μακριά από παρορμητισμούς της στιγμής, που μόνο σε μπελάδες μπορούν να σας βάλουν και δεν θα σας βγουν σε καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Νέα αυτή Σελήνη ένα βήμα πίσω σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου είναι καλή για να ξεκινήσετε εσωτερικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις εκ βαθέων, προκειμένου να βάλετε σε μια τάξη σκέψεις, γεγονότα και συναισθήματα που σας συμβαίνουν και θεωρείτε πρωτόγνωρα ή ακόμα και ανεξήγητα. Διαβάζοντας βιβλία ψυχολογίας, αστρολογίας, διαλογισμού, αυτοβελτίωσης ή με τη βοήθεια ειδικών επάνω στους συγκεκριμένους τομείς μπορείτε να βρείτε απαντήσεις και να κάνετε μια βουτιά στο υποσυνείδητό σας για περισσότερη αυτογνωσία. Κάποιες απώλειες θα υπάρξουν κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα αυξηθεί το άγχος και οι φόβοι σας για καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε, αλλά τελικά θα δείτε πως όλα αυτά θα σας ωριμάσουν περισσότερο και θα σας βγουν σε καλό. Προσπαθήστε να τα βρείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, να μάθετε περισσότερα για σας, έτσι ώστε να μην αντιδράτε σπασμωδικά σε καταστάσεις που σας συμβαίνουν και για τις οποίες δεν είστε καθόλου προετοιμασμένοι. Γίνετε οι καλύτεροι φίλοι του εαυτού σας και ξεπεράστε μέσω της αυτογνωσίας κάθε εμπόδιο. Προσοχή στην υγεία σας και σε θέματα δουλειάς όπου θα σας απασχολήσουν έντονα το διάστημα αυτό και θα σας δυσκολέψουν. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 11 Ιανουαρίου όπου σας επηρεάζει έως και τις 27 Ιανουαρίου θα σας φέρει μια μοναδική τύχη την οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, έτσι ώστε να πετύχετε μοναδικά επιτεύγματα. Κάντε νέα ξεκινήματα τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα ή φροντίστε να αναθερμάνετε παλαιότερες δουλειές, σχέσεις και συνεργασίες που σας έχουν βοηθήσει ή ήταν κοντά σας στα δύσκολα. Φίλοι, καλοί και απολύτως αληθινοί θα είναι τώρα κοντά σας, ενώ θα διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας καθώς θα είστε αρκετά κοινωνικοί. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε πολύ χρήσιμες δημόσιες σχέσεις που θα προωθήσουν σε μεγάλο βαθμό όλα σας τα σχέδια ενώ παράλληλα θα περάσετε πολύ όμορφα. Εξετάστε αν σας συμφέρει ή όχι να γυρίσετε σε μια παλαιότερη σχέση ή φιλία, όπου πιθανό να επανέρθει στη ζωή σας την περίοδο αυτή και επιθυμεί επανασύνδεση, αλλιώς απλά απομακρυνθείτε από αυτές δίχως εντάσεις. Τολμήστε να βάλετε νέους στόχους που ανήκουν σε τομείς όπου είναι μέσα στις κύριες προτεραιότητές σας. 

Συγγραφέας: Μάντυ Β.  Πηγή: ANEW.GR

Αλέκος Χρυσόπουλος
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα