Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

'' ΛΑΣ ΦΕΥΓΑΣ-Οδηγός Κυριλέ Μετανάστευσης '' Α' Μέρος- Από τη ΒΕΡΑ ΝΤΙΚΕΫ


Καλησπέρα. 

Μου αρέσει τόσο, μα τόσο πολύ η προσπάθειά σας.


Σοβαρότητα,πλουραλισμός, θετική διάθεση, ευρύ πνεύμα. 


Εγώ είμαι συγγραφέας, με μια κάπως περίπλοκη θεματική.


 Επειδή μου αρέσετε πάρα πολύ, θα σας κάνω δώρο ένα κείμενο γραμμένο πριν από 12 χρόνια.


Αυτό έχει σημασία, γιατί θα δείτε ότι,κατά πώς λένε, τα έλεγα από παλιά...


Βέρα Ντικέϋ.


                                 



… Λας Φεύγας ;


-Τι πάει να πει αυτό δηλαδή ;

- Ποιος ρωτάει παρακαλώ ;

Οι Ανθρώπινοι Κλώνοι είναι Πραγματικοί λέει το περιοδικό TIME

Ξέρετε βέβαια το ότι φτάνει στην δημοσιότητα είναι δεκαετίες παλιό στην πραγματικότητα. Δείτε τους celebrities και τους πολιτικούς που εμφανίζονται ξαφνικά 20 χρόνια νεώτεροι. Εσείς βέβαια τους ψηφίζεται να σας «σώσουν» !  Πόση βλακεία υπάρχει στο ανθρώπινο είδος επιτέλους; 

Cup cakes... Χριστουγεννιάτικα!

 
Πανεύκολα κεκάκια βανίλιας,
 διακοσμήστε τα με χρωματιστό γλάσο για να είναι μέσα στο πνεύμα των ημερών!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΑ

vintage christmas ornaments ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΑ
Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που αγαπάνε όλα τα παιδιά. Μέσα στο μυαλό τους είναι πλασμένες σαν τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου. Περιμένουν με αγωνία να δουν το πρωτοχρονιάτικο δώρο που θα τους φέρει ο Αϊ Βασίλης. Παράλληλα όμως είναι και μια σπουδαία γιορτή της ορθοδοξίας, καθώς έχει γεννηθεί ο μεσσίας μας. Σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν με λαμπρότητα την ημέρα αυτή.

Αμέθυστος (Amethyst)

Αυτοφυής κρύσταλλος αμέθυστου
Ένα ακόμη ορυκτό που η ονομασία του έχει Ελληνική προέλευση. Το παράξενο αυτό όνομα οφείλεται στο ότι οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι όποιος φορά κόσμημα με αμέθυστο, ή πίνει το κρασί του σε κούπα από αμέθυστο, απαλύνονται οι συνέπειες από την μέθη. Την δοξασία αυτή βέβαια ήδη ο Πλούταρχος την χλευάζει σαν αβάσιμη.

Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ




Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερο οι επιστήμες της νευρολογίας, ψυχιατρικής, και ψυχανάλυσης συνεργάζονται στενά με άλλους κλάδους της ιατρικής, όπως, για παράδειγμα, την γαστρεντερολογία για να καταδείξουν την άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση ψυχής και σώματος, στην υγεία και στην ασθένεια. Σίγουρα πολλοί από σας θα έχουν βιώσει ή ακούσει άλλους να μιλούν για τα λεγόμενα ψυχοσωματικά συμπτώματα και προβλήματα, ή ακόμα και χωρίς την χρήση του όρου αυτού,

20 ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

shutterstock_57753340
Επινοητικότητα είναι η ικανότητα να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις με πολλούς τρόπους,  είναι ένα υποπροϊόν της καλλιτεχνικής νοημοσύνης. Όπως τα παιδιά αναπτύσσουν την επινοητικότητα μαθαίνουν να εμπιστεύονται το ένστικτό τους και τις μοναδικές τους ικανότητες. Αποκτούν μια θετική στάση απέναντι στην επίλυση προβλημάτων. Τα επινοητικά παιδιά ωριμάζοντας γίνονται άτομα γεμάτα αυτοπεποίθηση και αγάπη για τη δουλειά. Και ακόμη πιο σημαντικό είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται και να χαίρονται τις χαρές της ζωής.

Στον Ονειρικό Κόσμο του George Benson

O George Benson γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1943 στο Pittsburgh, Pennsylvania (ΗΠΑ).
Tραγουδά από πολύ μικρή ηλικία και καταγράφεται o πρώτος του τίτλος σε ηλικία
δέκα ετών. το 1961,Κορυφαίος κιθαρίστας, χαρισματικός εκτελεστής κα προικισμένος
με μια από τις πιο αισθησιακές φωνές στο χώρο της jazz ο George Benson

Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ


Το σώμα μας, άρρηκτα συνδεδεμένο με την ψυχή μας, εκφράζει μέσω συμπτωμάτων ό,τι καμιά φορά δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια ή δεν είναι συνειδητό. Ένα συναίσθημα που απωθούμε γιατί είναι αβάσταχτο ή καθημερινές δυσκολίες που συσσωρρεύονται αθροιστικά και μας ταλαιπωρούν, τις οποίες όμως δεν συζητάμε

Ο Ορφέας μιλάει για την ΓΗ που ανήκει σε όλους


                             Μοναστηράκι και Ακρόπολη
-Αγαπημένε μου Ορφέα κάθε φορά που χωρίζουμε λέω στον εαυτό μου πως την επόμενη φορά που θα σε ψάξω θα είναι για να δω τι κάνεις, πως είσαι. Μα κάθε φορά σε αναζητάω γεμάτη αναπάντητα γιατί που πληθαίνουν φορά με την φορά.

Το Τραγούδι της Ημέρας- '' Ιστορία μου, αμαρτία μου '' Ρίτα Σακελλαρίου-Κ.Ψυχογιός-Γ.Μανισαλής.


                            Ρίτα Σακελλαρίου

Μία από τις γνήσιες λαϊκές φωνές, η Ρίτα Σακελλαρίου γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης, στις 22 Νοεμβρίου του 1934. Έχασε τον πατέρα της στον εμφύλιο και παντρεύτηκε από ανάγκη, σε ηλικία 14 ετών. Από αυτό το γάμο απέκτησε δύο παιδιά και όταν χώρισε έπιασε δουλειά ως εργάτρια στα Λιπάσματα, στου Παπαστράτου, ακόμα και στη χωματερή.

Ενα Μαθημα Στον Χρονο - Το Πρωτο Μαθημα Του Χρονου Απο Τον Φυλακα Του Χρονου (ΒΙΝΤΕΟ)





Οτιδήποτε πω γι’ αυτή την επικοινωνία, θα την έκανε να χάσει τη μαγεία της. Με την μεγαλύτερη τιμή, σας παρουσιάζω τον Φύλακα του Χρόνου.


Μεγάλες αγκαλιές, Steve

«Η Ουτοπία στον Ορίζοντα-ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο σε αυτούς που επιλέγουν να παλεύουν» (BINTEO)

                    
                                        

               ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: Ουτοπία στον ορίζοντα

Ένα ντοκιμαντέρ για την κρίση στην Ελλάδα και την επίδραση του «πλατειακού» πειράματος στην κοινωνία

Το ανθρώπινο σώμα μας..Μερος Πρωτο




Το ανθρώπινο σώμα κατά έναν περίεργο τρόπο είναι πολύ ευάλωτο σε τραυματισμούς, αλλά συγχρόνως απίστευτα ανθεκτικό και ευλύγιστο ώστε να μπορεί να αποφεύγει τους περισσότερους απ’ αυτούς. Μέσα από τους αιώνες, αυτή η καταπληκτική μηχανή έμαθε να προσαρμόζεται σε όλες σχεδόν τις κλιματολογικές καταστάσεις που επικρατούν στον πλανήτη και σε όλες τις συνθήκες διαβίωσης.

Βουλή-αράχνη


Ἔχετε ποτὲ προσέξει πῶς φαίνεται ἡ βουλὴ ἀπὸ ψηλά;
Ὁ χῶρος μπροστά ἀπὸ τὸν Ἄγνωστο Στρατιώτη σχηματίζει

«Είδαμε» τον Μακεμάκε!


Ο πέμπτος πλανήτης-νάνος του ηλιακού μας συστήματος «φωτογραφίζεται» για πρώτη φορά από τους επιστήμονες
«Είδαμε» τον Μακεμάκε!
Καλλιτεχνική απεικόνιση του Μακεμάκε Πηγή ESO/L. Calçada/Nick Risinger (skysurvey.org)

Λονδίνο 
Οι περισσότεροι πιθανότατα δεν έχετε ακούσει τίποτε για αυτόν, όμως ο Μακεμάκε, εκτός από θεός της γονιμότητας των ιθαγενών των Νησιών του Πάσχα, είναι επίσης ένας από τους

Διοξείδιο του άνθρακα: πώς «θάβει» τη Νέα Υόρκη (ΒΙΝΤΕΟ)


Οι εκπομπές του αερίου του θερμοκηπίου οπτικοποιούνται σε ένα βίντεο που δίνει μια ιδέα του μεγέθους τους
                            New York City skyline.jpg
Λονδίνο 
Ακούμε τελευταία ότι το διοξείδιο του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα φθάνει συνεχώς σε ιστορικά ρεκόρ, αυτή όμως για τους περισσότερους από εμάς είναι μια «αφηρημένη» ιδέα που δεν μεταφράζεται σε κάτι απτό. Ενα βίντεο έρχεται να μας δώσει μια σαφέστατη

Σούπερ κοσμική «γέφυρα»


Ενα γιγάντιο καυτό νέφος αερίου ενώνει δύο γαλαξιακά σμήνη
Σούπερ κοσμική «γέφυρα»
Ενα νέφος καυτού αερίου ενώνει δύο σμήνη γαλαξιών

Λονδίνο 
Το διαστημικό παρατηρητήριο Planck του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος εντόπισε μια κοσμική γέφυρα η οποία ενώνει δύο γειτονικά σμήνη γαλαξιών. Πρόκειται για ένα

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ


Γράφει η Σάση Χότζογλου
Εμείς οι άνθρωποι είμαστε κάποιες παράξενες κι αλλόκοτες μηχανές, που τις τροφοδοτείς με ψωμί, κρασί, ψάρι, χόρτα και σου παράγουν έναν κόσμο γεμάτο αναστεναγμούς, γέλιο και όνειρα. 
Νίκος Καζαντζάκης

Η πτώση της Δημοκρατίας - Video

Τεκμηριώνει πώς ένα ξένο εταιρικό καρτέλ χρεοκοπεί την οικονομία εκ του σχεδιασμού. Οι ηγέτες τώρα δηλώνουν ότι η παγκόσμια κυβέρνηση έχει φτάσει και ότι το τοπικό χρήμα, θα αντικατασταθεί από ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα.

Η φιλοσοφία του πιο φτωχού ηγέτη στο κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο πρόεδρος της Ουρουγουάης, Χ. Μουχίκα, αρνείται πεισματικά να ζει στην χλιδή

Θα ήθελα να προσθέσω και εγώ σχετικά με τη θύρα του κακού παραθέτοντας τον 9ο Νόμο της Εσωτέρας Θεραπευτικής.

   Θέλω να πιστεύω ότι    αυτό που συμβαίνει  σήμερα μας  δείχνει επίσης οτι εχει εφελκυσεί φώς και έχει βγάλει στην επιφάνεια όλο το σκοτάδι.  Ας προσπαθήσουμε  να μην είμαστε επικρητικοί και ανταγωνιστικοί μεταξύ μας και ας εφαρμόσουμε την αβλάβεια και την καλή θέληση  μέχρι  να γίνουμε η αβλάβεια.
  
                                          ΝΟΜΟΣ  9ος

                           

              Η ανθρωπότητα προοδεύει συνεπώς γοργά στην Ανοδική Οδό και δύο πράγματα μπορούν να θεωρηθούν σαν συνέπειες: πρώτο, ότι οι ατέλειες και το κακό (οι πρώτες λανθάνουσες και το δεύτερο      ενεργό  αν             και σε υποχώρηση) θα γίνονται όλο και περισσότερο φανερά στο νοήμονα άνθρωπο και δεύτερο, ότι ο τρόπος της εξάλειψής τους θα γίνεται επίσης γνωστός. -----------σελ. 681-694
Η τελειότητα ελκύει ατέλεια στην επιφάνεια.

Ανδρική εκθήλυνση στη Σιών


Για να πετύχει αυτή η γενοκτονία των ευρωπαίων εργαζομένων, που ήταν στην ουσία μια αναβολή της εφαρμογής τουΣχεδίου Morgenthau , το χρηματοπιστωτικό Κεφάλαιο έβγαλε από τα αποχωρητήρια της ανθρωπότητας ένα είδος, που δεν θα έπρεπε ποτέ να καταλάβει εξέχουσα θέση στο πνεύμα κάθε ανθρώπου που σκέφτεται λογικά.
Εννοώ τις φεμινίστριες. 

 Είναι το άρθρο με τίτλο Στο Ισραήλ, η πτώση της ανδρικής γονιμότητας έγινε κοινωνικό ζήτημα, που δημοσιεύθηκε στην Λε Μοντ στις 22 Αυγούστου, και που καλό είναι να το ξαναδιαβάσετε, το οποίο μου υπαγορεύει το παρόν άρθρο.

Η «κβαντική αμνησία» μας κάνει να ξεχνάμε ότι ο χρόνος κυλά (και) ανάποδα!

Η κβαντική εμπλοκή, το μυστηριώδες φαινόμενο, σύμφωνα με το οποίο, κατά την κβαντομηχανική, δύο πράγματα σε απόσταση μεταξύ τους, μπορούν αυτόματα να αλληλεπιδρούν και να αλλάζουν ταυτόχρονα, ίσως πάει πολύ μακρύτερα - ή μάλλον πολύ πιο κοντά - από ό,τι φανταζόμαστε: στο ίδιο μας το κεφάλι, στη μνήμη και τη συνείδησή μας.

To "υγρό πυρ"



Το υγρό πυρ ήταν ένα από τα ισχυρά όπλα των Βυζαντινών και ταυτόχρονα ένα από τα κρατικά μυστικά της αυτοκρατορίας. Λίγοι γνώριζαν από ποιά υλικά κατασκευαζόταν και το μυστικό φυλασσόταν με κάθε τρόπο ώστε να μην πέσει στα χέρια των εχθρών της αυτοκρατορίας και να παραμείνει στο βυζαντινό οπλοστάσιο.


Για πρώτη φορά αναφέρεται η χρήση του “υγρού πυρ” κατά τον... 7ο μ.Χ αιώνα εναντίον του αραβικού στόλου που πολιορκούσε την Κωνσταντινούπολη περί το 673. Μέχρι και την πτώση της πόλης (1453) βοήθησε αποτελεσματικά στην άμυνα της από εχθρικούς στόλους λόγω των τεράστιων ζημιών που προκαλούσε στα ξύλινα πλοία της εποχής αλλά και στον τρόμο που έσπερνε στα μάτια των εχθρικών στρατευμάτων.

Ο Μικρός Ήρωας! Ο...μικρός εφευρέτης.


ΠΑΙΔΙ - ΘΑΥΜΑ

Ο... μικρός εφευρέτης

Το... ηλεκτρονικό γάντι πετά ένας 17χρονος μαθητής σε όσους υποστηρίζουν ότι στην Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας οι νέοι άνθρωποι έχουν στερέψει από ιδέες και διάθεση για δημιουργία.

Το κύριο μέρος του γαντιού απαρτίζεται από μια μεταλλική κατασκευή. Αισθητήρες αντιλαμβάνονται κάθε απόπειρα του ανθρώπου να κινήσει το χέρι του και στη συνέχεια ένας επεξεργαστής δίνει την εντολή στο
Το κύριο μέρος του γαντιού απαρτίζεται από μια μεταλλική κατασκευή. Αισθητήρες αντιλαμβάνονται κάθε απόπειρα του ανθρώπου να κινήσει το χέρι του και στη συνέχεια ένας επεξεργαστής δίνει την εντολή στους κινητήρες να ενεργοποιηθούν
Ο μαθητής της Γ' Λυκείου, Χάρης Ιωάννου, κατασκεύασε ένα τεχνητό ηλεκτρονικό γάντι, το οποίο βοηθά τους ανθρώπους που έχουν σοβαρό πρόβλημα στο χέρι να επανακτήσουν μέρος της κίνησης και βραβεύτηκε  από τη Unicef στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Περιμένοντας την ημερομηνία της καταστροφής: 21/12/2012

Ένα ιδιαιτέρως δημοφιλές θέμα συζήτησης, είναι το τι πρόκειται τελικά να συμβεί το βράδυ της 21 12 2012.
Το θέμα γίνεται όλο και περισσότερο επίκαιρο, καθώς η ημερομηνία αυτή ολοένα και πλησιάζει περισσότερο.

Όπως είναι γνωστό, έχουμε συνδέσει αυτήν την ημερομηνία με κάποια έντονα αστρονομικά φαινόμενα, που έχουμε ακούσει ότι θα συμβούν ειδικά σε αυτήν την συγκεκριμένη περίεργη ημερομηνία που αποτελείται μόνο από τους αριθμούς 0, 1 και 2.
Τι είναι λοιπόν αυτό που πρόκειται να συμβεί;

ΑΣΤΙΚΟΙ ΘΡΥΛΟΙ

Η πόλη είναι μια ξεχωριστή οντότητα, αρκετά μηχανοποιημένη, νοηματοδότησε την μετάβαση του ανθρώπου απ’ το στάδιο του “βάρβαρου” στον πολιτισμό. Στην μεταμοντέρνα εποχή, ο άνθρωπος είναι απλά ένα γρανάζι στον μηχανισμό της πόλης, σε έναν μηχανισμό που ο ίδιος κατασκεύασε. Η πόλη είναι το καταφύγιο του ανθρώπου από το φυσικό περιβάλλον. Η Φύση κατά το παρελθόν αποτέλεσε την πηγή των φόβων και των δοξασιών, των ιστοριών και της παράδοσης, ίσως γιατί στις μη αστικές κοινωνίες ο άνθρωπος ήταν πιο αυθόρμητος. Στην σύγχρονη ζωή που οι πόλεις μοιάζουν με απέραντες μυρμηγκοφωλιές, υπάρχει μια ανάγκη για την δημιουργία νέας “μυθολογίας”, καινούριων παράδοξων ιστοριών. Αυτές οι ιστορίες είναι οι αστικοί θρύλοι, παράδοξες αφηγήσεις που αν και πολλές φορές ακροβατούν μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, πάντα προέρχονται απ’ την έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου να μετατρέψει το συνηθισμένο και ανούσιο σε μαγικό. Από την αυγή της ύπαρξής του, ο άνθρωπος έχει ανάγκη από μύθους.

Χωριστικότητα

Σκότωσε κάθε αίσθημα χωριστικότητος

Εν τούτοις μείνε μόνος και απομονωμένος γιατί τίποτε απ' ότι έχει σώμα, τίποτε απ' ότι έχει συνείδηση του χωρισμού, τίποτε απ' ότι είναι έξω του αιωνίου δεν μπορεί να έλθει σε βοήθειά σου.
Δύο αλήθειες ζωτικής σπουδαιότητας, δύο όψεις της αυτής αληθείας.

 Ο προοδευμένος αποκρυφιστής γνωρίζει ότι όλα τα όντα

Το μυστικό των Illuminati για μη ανιχνεύσιμο έλεγχο του νου

Αν δεν έχετε καταλάβει πώς η πραγματικότητα είναι προφανής, το πεπρωμένο σας και η μοίρα του πλανήτη θα είναι στα χέρια της άρχουσας τάξης η οποια το καταλαβαινει!



Ζώντας στην Τρίτη διάσταση μπορεί να είναι μια ευτυχισμένη εμπειρία όταν έχεις δύναμη, υγεία, πλούτο, ανέσεις και ελευθερία. Αυτό έχει πετύχει η άρχουσα Ελίτ για τους εαυτούς τους καθώς ο υπόλοιπος κόσμος αγωνίζεται με την φτώχεια, την αρρώστια, την εξάρτηση των ναρκωτικών, χρέος και δουλεία. Ο απόλυτος στόχος των Ιλουμινάτι δεν είναι μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση. Είναι ο πλήρης έλεγχος πάνω

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ



Η φυσική πραγματικότητα είναι ένας πολυδιαστατικος καθρέπτης.


Εμείς έχουμε ένα θεϊκό πυρήνα,μια ελάχιστη Μονάδα, ένα θεϊκό ά-τομο,ένα θεϊκό σπινθήρα με την έννοια οτι από τη φωτιά του Όλου είμαστε μια σπίθα κατ εικόνα και ομοίωση.

Αυτός ο θεϊκός σπινθήρας είναι σε κίνηση,σε κραδασμό κάτω από ορισμένες συχνότητες.
Κάθε στιγμή εκπέμπουμε "κύματα" δημιουργημένα από τις κραδασμικές μας συχνότητες στη περιβάλλουσα ύλη.

Αυτά τα κύματα έχουν ένταση και συχνότητα,κατευθύνονται προς όλες τις κατευθύνσεις και έχουν κέντρο εμάς.

Ανάλογα την ένταση και συχνότητα, ενεργοποιούν,θέτουν σε κίνηση την

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ

                                    
ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗΣ ΔΥΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ¨ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ¨ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
 Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΘΕΪΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΤΑ. 

ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ (LUNAR) ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ





‘’Η χώρα αυτή είναι σκοτεινή και δύσκολη. Φοβάμαι …’’ Τάκης Σινόπουλος – Ο Καιόμενος


Στα πλαίσια αυτού του ιστοτόπου κάθε μήνα κάνουμε προβλέψεις χρησιμοποιώντας την Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο.

Αυτό το μήνα θα αναλύσουμε φυσικά και την Πανσέληνο – Έκλειψη, αλλά επειδή η δυναμική του μας φαίνεται ιδιαίτερα ισχυρή θα χρησιμοποιήσουμε και την μέθοδο της Σεληνιακής Επιστροφής που συμπτωματικά αρχίζει την ημέρα της Σεληνιακής Έκλειψης.

Φαίνεται πως μπορεί για τον T.S Elliot ο Απρίλης να είναι ‘’ο μήνας ο σκληρός’’, για την Ελλάδα όμως ο Δεκέμβρης φαίνεται να είναι ο σκληρός μήνας.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...


Το 9,600 πΧ προς επανάληψη;

Τι έγινε το 9,600 πΧ; Κατα Πλάτωνα, η βύθιση της Ατλαντίδας. Έγινε, βέβαια, κι 

ένας πόλεμος μεταξυ Ατλάντων και λαων της ανατολικης Μεσογείου (προεξαρχόντων 

των Ελλήνων), αλλα ούτε ο Πλάτων δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες για το πότε ακριβως, 

ούτ' εγω το έψαξα τόσο.

Συγκεκριμένα, το ερώτημα είναι αν οι Άτλαντες εξεστράτευσαν κατα της ανατολης πριν 

βυθιστει η χώρα τους (δηλ. τους βρήκε η καταστροφη "στο δρόμο"), ή μετα,

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Photo: Κάθε πράμα στον καιρό του και ο καιρός περνάει.

     Κάθε πράμα στον καιρό του και ο 

καιρός περνάει...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ: Η ΚΥΠ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ


      Η ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ, η έκτη  αίσθηση, είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής μας. Για να μην πούμε ότι είναι η ίδια η ζωή μας.
       Τηλεπάθεια είναι η λήψη και η εκπομπή ηλεκτρομα­γνητικών κυμάτων του περιβάλλοντος- μέσα στο οποίο  και το σύνολο των ανθρώπων  της κάθε περιοχής που βρισκόμαστε-, της ανθρώπινης «αύρας», που έχει ήδη φωτογραφηθεί με τη μέθοδο Κιρλιάν,  αλλά και των
 διαφόρων ακτινοβολιών  του σύμπαντος.

Παραμενουμε σε εναν χωρο πεδιου, οπου εχει ληξη η παραμονη μας . . . αλλα εμεις , μπαστακες, εδω . . . ριζωσαμε για τα καλα ...

                           

Πως ειναι Δυνατον να αφηνουμε μια μεριδα ατομων
τα οποια δεν ξεπερνουν τα 3 και μονον - Η ΒΑΣΗ -
τα οποια ειναι υπευθυνα 
για την Διαχειρηση του πλουτου
για την Διαχειρηση της τροφης

για την Διαχειρηση της ενεργειας

ενω ΕΙΜΑΣΤΕ παραπανω απο 7 δισεκατομμυρια ΑΝΘΡΩΠΟΙ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα