Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Οι ξεχωριστοί άλλοι...



Οταν οι ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις αποτυγχάνουν,

αποτυγχάνουν επειδή δύο άνθρωποι  μπήκαν σ’αυτή τη 


σχέση γιά λάθος λόγους.

Ναράντελ.Η Μάχη Της Σκιάς Και Τα Αρχαία Μυστικά.(βίντεο)

 
Σε μια εποχή όπου η μαγεία ανοίγε τα φτερά της και μας παρασύρει πετώντας μας μακριά, σε έναν εξωτικό κόσμο στον οποίο η φαντασία των ονείρων γίνεται πραγματικότητα, και τα οράματα έχουν ψυχή,ένα αγόρι γεννιέται ,με μοναδικό σκοπό να πολεμήσει το κακό που προσπαθεί να κυριαρχήσει για ακόμη μια φορά.

Μήνυμα: Η Αλήθεια και ο Παγκόσμιος Έλλην



...Σήμερον, θα ήθελα να μεταφέρω στους λαούς του πλανήτη Γη, κατά τον Πνευματικό Κόσμο Σταθμό Α, την Αλήθεια για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται την περίοδο αυτή. Ως Έλλην που έζησε στην Αθήνα στην οποία γεννήθηκε το πολίτευμα της Δημοκρατίας, οφείλω να δώσω την εξής γνώση:

Κωσταντίνος Καβάφης.Απο Τα Κρυμμένα Ποιήματα

 Η οικουμένη τέσσαρας έχει μεγάλας πύλας,
        ας τέσσαρες φυλάττουν άγγελοι.Αρχείο:Cavafy1900.jpg
Η μία είναι ο Βορράς· ο Νότος αντικρύ της·
        κ’ αι άλλαι Δύσις και Aνατολή.

ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Ήταν ένα μέρος, όπου βασίλευαν η βαθιά σιωπή και οι μελαγχολικές σκιές. Οι Θεοί που κατοικούσαν εδώ δεν είχαν ονόματα. Ήταν οι παλαιοί Θεοί, οι ανώνυμοι και απρόσωποι Θεοί των δέντρων....

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΕΚΤΑΚΤΟ: Υπογράφουν συμβόλαιο με εταιρεία ιδιωτικού στρατού τη στιγμή που κλείνουν αστυνομικές σχολές και αφοπλίζουν τον Ελληνικό Στρατό!

  • Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο 
  • με την πρώην Blackwater η οποία θα παρέχει προσωπικo
  • για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.

Νίκος Καζαντζάκης


Νίκος Καζαντζάκης
"Ἡδονικές, ὅλο θλίψη οἱ ὧρες ἐτοῦτες τῆς ψιλῆς βροχῆς, σὰ νὰ βρέχεται ἡ ψυχή σου ἡ πεταλούδα καὶ βουλιάζει στὸ χῶμα. Ἔρχουνται στὸ νοῦ σου ὅλες οἱ πικρὲς θύμησες, οἱ στερνιασμένες στὴν καρδιά σου — χωρισμοὶ ἀπὸ φίλους, χαμόγελα γυναικῶν ποὺ

Να πέσουν οι μάσκες ...


Να πέσουν οι μάσκες - Εξουσία - Αυτογνωσια - ΕνοχέςΑς δούμε λίγο το θέμα του χρήματος. Δεν θα συζητήσουμε τα αυτονόητα και τα τετριμμένα, όπως ότι το χρήμα δεν είναι καλό αλλά χρειάζεται, ότι διαφθείρει αλλά τι να κάνουμε χωρίς αυτό δεν γίνεται… κ.λ.π. Ασφαλώς και χρειάζεται, ασφαλώς και διαφθείρει. Αλλά ποιους διαφθείρει; Αυτούς που μπορούν να διαφθαρούν.

Xρόνης Μίσσιος: Μην τα ξεχνάς! (ΒΙΝΤΕΟ)




Κάθε πλάσμα έρχεται στον κόσμο με δικαιώματα, με δυνατότητες, να ζήσει τη ζωή του, να χαρεί, να είναι χορτάτο, να καλύπτει τις ανάγκες του, κλπ. Αλλά ο άνθρωπος έρχεται σ’ έναν κόσμο, όπου εκτός από τους πορφυρογέννητους, δεν ξέρει που πάει και τι κάνει, και πώς να ζήσει.

Αδόλφος Χίτλερ Και Η Εταιρία Της Θούλης


Η Εταιρία Της Θούλης:

<<Κάτω απο τον φλοιό της γης που έχει πάχος 800km,υπάρχει ένα κενό.Ένα τεράστιο κούφωμα.
Μέσα σε αυτό το κενό υπάρχουν τρεις ομόκεντροι πλανήτες,με τον ίδιο άξονα.Έχουν περίπου
το μέγεθος του Άρη,της Αφροδίτης και του Ερμή.>>
Τα στοιχεία αυτά προέρχονται απο ένα σπάνιο βιβλίο στην γερμανική γλώσσα,γραμμένο απο τον
Χίμλερ,το βιβλίο του Χίμλερ.

Έρχεται η παγκόσμια άνοδος του Έλληνισμού



Η άνοδος ή η πτώση ενός Ελληνικού Απολλώνιου πολιτισμού στην γη έχει να κάνει με την πολικότητα του ήλιου σε σχέση με την γη. Δηλαδή, όταν ο ήλιος εκμπέμπει σε συγκεκριμένο μήκος στην γη, τότε  έχουμε παγκόσμια  άνοδο του Έλληνισμού...


Αυτό συνδέεται άμεσα με τον λεγόμενο  Μέγα Ενιαυτό, που αποτελεί ένα «Μεγάλο Έτος» κατά το οποίο ο πόλος της Γης, ο οποίος  περιστρέφεται σε ανάδρομη φορά σχηματίζει έναν μέγα κύκλο, ο οποίος αστρονομικά είναι σήμερα γνωστός ως «Μετάπτωση των Ισημεριών» και υπολογίζεται σε 26000 χρόνια.

Ο Ηλιος... φλέγεται!


Μπαράζ εκλάμψεων τις τελευταίες ημέρες στο μητρικό μας άστρο
Ο Ηλιος... φλέγεται!
Μια από τις εικόνες του Ηλιου που κατέγραψε ο δορυφόρος SDO στις 16 Νοεμβρίου

Χιούστον, Τέξας 
Εντονη δραστηριότητα παρουσιάζει ο Ηλιος τα τελευταία 24ωρα. Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα μια εντυπωσιακή εικόνα που κατέγραψε το διαστημικό παρατηρητήριο SDO από τον Ηλιο στις 16 Νοεμβρίου όταν αυτή η δραστηριότητα βρισκόταν στο μάξιμουμ. 

Σφουγγαράκι κουζίνας: Ο βασιλιάς της βρωμιάς


Είναι 200 χιλιάδες φορές πιο βρώμικο από το κάθισμα της τουαλέτας
Σφουγγαράκι κουζίνας: Ο βασιλιάς της βρωμιάς
Σφουγγαράκια κουζίνας: ό,τι πιο βρώμικο υπάρχει μέσα στο σπίτι

Λονδίνο 
Εκπληξη είχε προκαλέσει μια έρευνα που είχε γίνει πριν από λίγο καιρό η οποία είχε αποκαλύψει ότι ανάμεσα στα πιο βρώμικα αντικείμενα μέσα σε ένα σπίτι είναι τα σφουγγαράκια που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα.

Eric Clapton.(Βίντεο)

eric-clapton

Ο Eric Clapton (γιος της 16χρονης Patricia Molly Clapton και του 24χρονου Καναδού στρατιώτη Edward Walter Fryer), γεννήθηκε στο Ripley της Αγγλίας, στις 30 Μαρτίου του 1945.

Ο πατέρας του με το τέλος του δεύτερου πολέμου επέστρεψε στον Καναδά και ο μικρός Eric μεγάλωνε με τη γιαγιά του, πιστεύοντας ότι είναι η μητέρα του, ενώ για την πραγματική του μητέρα πίστευε ότι είναι η μεγάλη του αδελφή.

Μια «Νέα Υόρκη» θα πλέει σύντομα στη θάλασσα


Σχηματίζεται νέο παγόβουνο με έκταση παρόμοια με εκείνη της αμερικανικής μητρόπολης

                          Παγόβουνο «Τιτάνας» αποκολλήθηκε από την Γροιλανδία

Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.Αποφθέγματα



 Η αργία εγέννησε την πενίαν. Η πενία έτεκεν την πείναν. Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν. Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν. Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν. Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν. Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ! Ο Όλυμπος σώθηκε προς το παρόν



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ!
Χαιρετίζουμε τη μεγαλειώδη νίκη του πιερικού κόσμου στον αγώνα του κατά της απόθεσης αποβλήτων στο λατομείο του Λιτοχώρου! 
Χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και τις δυνάμεις, αποδείχθηκε ότι όταν ο λαός ενώνεται, τότε μπορεί να πάρει την τύχη και τη ζωή του στα χέρια του και να καθορίσει αποφάσεις, κόντρα σε μεγαλοσυμφέροντα και μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις! 

Ηφαιστειακή τέφρα καλύπτει τη Νέα Ζηλανδία

Βίντεο: Ηφαιστειακή τέφρα καλύπτει τη Νέα Ζηλανδία

 Κάτω απο μαύρη ηφαιστειακή τέφρα καλύφθηκαν οι περιοχές γύρω απο το ηφαίστειο Τονγκαρίρο της Νέας Ζηλανδίας, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα.

35χρονος παρακολουθούσε 9.000.000 Έλληνες


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 35χρονος που ασχολείται με το μάρκετινγκ και εργαζόταν ως εξωτερικός συνεργάτης σε ιδιωτική εταιρεία είχε αποκτήσει τα προσωπικά δεδομένα, όπως αριθμούς φορολογικών μητρώων, περιουσιακές καταστάσεις, ονόματα, διευθύνσεις και άλλα, πιθανότατα μέσα από κρατικές υπηρεσίες και τα διέθετε αντί αμοιβής σε εταιρείες που πλήρωναν γι’ αυτό.

Νεογέννητο παιδί περπατάει και… παράγει φωτιές;!


Ένα νεογέννητο μωρό τεσσάρων εβδομάδων στην Κολομβία φαίνεται ότι έχει καταληφθεί από μαύρη μαγεία και από κακά πνεύματα αφού, σύμφωνα με τους γονείς του, μπορεί ήδη και περπατάει ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να παράγει ακόμα και… φωτιές!

Μύθος ότι οι άνθρωποι σεληνιάζονται


Αντίθετα με την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση διεθνώς -και στη χώρα μας- ότι η Σελήνη, ανάλογα με τη φάση που βρίσκεται, δημιουργεί ή εντείνει τα ψυχολογικά προβλήματα αρκετών ανθρώπων, με συνέπεια ακόμα και την παροδική αύξηση της εγκληματικότητας, μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα έρχεται να απομυθοποιήσει αυτή την αντίληψη, καθώς δεν διαπίστωσε καμία ένταση των ψυχικών διαταραχών στη διάρκεια των πανσελήνων ή σε άλλο σημείο του σεληνιακού κύκλου.

Ποιά δόση; - De jure πτώχευση προ των πυλών - Ήττα των ευρωλάγνων και του τραπεζικού λόμπι

Φωτογραφία για Ποιά δόση; - De jure πτώχευση προ των πυλών - Ήττα των ευρωλάγνων και του τραπεζικού λόμπι
Σε φιάσκο κολοσσιαίων διαστάσεων εξελίχθηκε το αποτέleσμα της συνεδρίασης του Eurogroup που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες. Έπειτα από συνεδρίαση 10 και πλέον ωρών ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δηλώνει πως οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών δεν κατάφεραν να φθάσουν σε συμφωνία για την Ελλάδα! Με απλά λόγια: Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του defencenet.gr που έλεγε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις και ότι είναι "πολύ αργά για δάκρυα".

Οξειδωτικό στρες: Τι είναι και πως θα το αντιμετωπίσετε

14 διατροφικές συμβουλές


Το οξειδωτικό στρες εκτός από πρόωρη γήρανση του οργανισμού ενοχοποιείται και για την εμφάνιση ή επιδείνωση σοβαρών παθήσεων. Με φωτομετρική εξέταση μπορεί να υπολογιστούν τα επίπεδα του οξειδωτικού στρες στον οργανισμό και να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα.
Το οξειδωτικό στρες έχει διαπιστωθεί ότι σχετίζεται με την εμφάνιση ή επιδείνωση παθήσεων όπως ο καρκίνος, η αθηροσκλήρωση, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, η αρθρίτιδα, η νόσος Αλτσχάιμερ, ο σακχαρώδης διαβήτης, η υπογονιμότητα, η οστεοπόρωση, το βρογχικό άσθμα, η νεφροπάθεια και οι παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα.

ΧΑΖΑΡΟΙ..Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ



Ποιοι, και τί ήταν ακριβώς οι Χάζαροι.

Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, χρειάζεται εκτενής έρευνα που σε αυτή όμως την περίπτωση γίνεται πιο δύσκολη εξ' αιτίας της λιγοστής διαθέσιμης βιβλιογραφίας. Είναι φανερό ότι έχουν γίνει εσκεμμένες προσπάθειες στο πέρασμα των αιώνων για να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αυτής της κάποτε μεγάλης~εμπορικής αυτοκρατορίας, "που ήταν τοποθετημένη στο ανατολικό άκρο της Ευρώπης ανάμεσα στον Καύκασο και τον Βόλγα και πάνω στον τερά¬στιας εμπορικής σημασίας δρόμο που ένωνε την Κίνα με την Ευρώπη, γνωστό με το όνομα "Δρόμος του Μεταξιού".Με τον όρο μεγάλο εμπορικό έθνος αναφέρομαι στο παρελθόν γιατί σαν έθνος οι Χάζαροι δεν υπάρχουν πια.  

Το Τραγούδι της Ημέρας- '' Έχε γεια Παναγιά '' Παραδοσιακό-Δόμνα Σαμίου.



«Έχε γεια Παναγιά»
Ένα ημερολόγιο δισκογραφίας - Δεκέμβριος 1973
Το ομότιτλο με τον δίσκο κομμάτι αποτελεί το σήμα κατατεθέν της παρουσίας της Δόμνας Σαμίου στη δισκογραφία, έχει γνωρίσει νεότερες εκτελέσεις ενώ το έχει χορέψει σε συναυλίες και κέντρα η νεότερη γενιά. Μπορεί στα παραδοσιακά τραγούδια να μην κατοχυρώνεται πρώτη εκτέλεση, αλλά το Έχε γεια Παναγιά είναι προϊόν της προηγηθείσας περί τα παραδοσιακά έξαρσης η οποία παρατηρείται στις αρχές της δεκαετίας του '70.

Χτυπάει... καμπανάκι για την κατάθλιψη


Πρώτη αιτία αναπηρίας θα είναι έως το 2030 η κατάθλιψη.

Πρώτη αιτία αναπηρίας θα είναι έως το 2030 η κατάθλιψη. Τα κρούσματά της, δηλαδή, θα ξεπερνούν σε αριθμό τα θύματα των τροχαίων, όσους έχουν υποστεί καρδιαγγειακό επεισόδιο και όσους πάσχουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια ή «νόσο των καπνιστών».
Στοιχεία διεθνών μελετών δείχνουν ότι ένας στους δέκα ανθρώπους πάσχει από κατάθλιψη και ένας στους πέντε έχει νοσήσει από κατάθλιψη στη διάρκεια της ζωής του.
Στοιχεία διεθνών μελετών δείχνουν ότι ένας στους δέκα ανθρώπους πάσχει από κατάθλιψη και ένας στους πέντε έχει νοσήσει από κατάθλιψη στη διάρκεια της ζωής του.
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επίτιμοι πρόεδροι της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας,

Διαβητης...Αλλάξτε τρόπο ζωής και προλάβετε τη νόσο


Ο νεανικός διαβήτης προσβάλλει συνήθως άτομα μικρής ηλικίας, είναι ινσουλινοεξαρτώμενος και διακρίνεται από παντελή έλλειψη ινσουλίνης

Παρέμβαση του Ιωάννη Σφυρή Ειδικού παθολόγου
Για να μπορέσουμε να καταλάβουμε το σακχαρώδη διαβήτη και να προλάβουμε την εμφάνισή του, καλό είναι να γνωρίζουμε τη διαδικασία που γίνεται στο σώμα μας για την πέψη του φαγητού που καταναλώνουμε.
Οταν σε μία εξέταση αίματος βρούμε πρωινό σάκχαρο νηστείας άνω του 100 (mg/dl) πρέπει να επαναλάβουμε άλλη μία πρωινή εξέταση. Αν αυτή είναι πάλι άνω του 100 πρέπει να κάνουμε καμπύλη ανοχής της γλυκό
Οταν σε μία εξέταση αίματος βρούμε πρωινό σάκχαρο νηστείας άνω του 100 (mg/dl) πρέπει να επαναλάβουμε άλλη μία πρωινή εξέταση. Αν αυτή είναι πάλι άνω του 100 πρέπει να κάνουμε καμπύλη ανοχής της γλυκόζης ενώ αν βγει φυσιολογική πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε ένα με ενάμιση χρόνο.

Έκανε το Curiosity κάποια συγκλονιστική ανακάλυψη;


Καιρό είχαμε να ακούσουμε κάποια ενδιαφέρουσα είδηση από το Curiosity,. Τα τελευταία νέα (ΕΔΩ)  αφορούσαν τον μετεωρολογικό του σταθμό REMS (Rover Environmental Monitoring Station) - και ήταν εν γένει αδιάφορα :)  

SAM (Sample Analysis at Mars). To μίνι εργαστήριο χημείας που διαθέτει το Curiosity
Σήμερα όμως διαβάζουμε στο www.npr.org, ότι οι επιστήμονες που καθοδηγούν και μελετούν τα

Ψυχρό Διάβασμα


"Κατά τη διάρκεια ενός επιτυχούς διαβάσματος, ο ψυχικός μπορεί να
παρέχει τις περισσότερες λέξεις, αλλά είναι ο πελάτης που παρέχει το
περισσότερο νόημα και όλη τη σημασία." --Ian Rowland (2000: 60)


                                                      

Το Ψυχρό Διάβασμα αναφέρεται σε ένα σύνολο τεχνικών, που χρησιμοποιούνται από 

επαγγελματίες χειραγωγούς, για να κάνουν ένα υποκείμενο να συμπεριφερθεί με ένα 

συγκεκριμένο τρόπο ή να νομίσει ότι ο χειραγωγός έχει κάποια ειδική ικανότητα που του 

επιτρέπει να μαθαίνει "μυστηριωδώς" διάφορα πράγματα για το υποκείμενο. Το ψυχρό 

διάβασμα ξεπερνά τα συνηθισμένα εργαλεία τις χειραγώγησης : την υποβολή και την 

κολακεία.

Τρεις κανόνες για όλους...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠ' ΕΞΩ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ... ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ...

                                             

Αυτό που αντιγράφεται από γενιά σε γενιά δεν είναι τα σώματα, τα οποία θα πρέπει να θεωρούνται ως "μηχανές επιβίωσης", ως οχήματα για τους πραγματικούς αντιγραφείς, δηλαδή τα ίδια τα γονίδια. Τα γονίδια είναι αφελή και κακόβουλα. Δεν έχουν όραμα και δεν μπορούμε να προσδοκούμε ότι νοιάζονται για την ευημερία ολόκληρου του είδους.

Υπάρχουν αρκετές γενετικές οδηγίες που φαίνεται να είναι κοινές - και κατάλληλες - για όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. 

Τα κριτήρια της πρόσληψης


Η Cameron ρωτάει τον House γιατί την προσέλαβε στο πρώτο επεισόδιο των «Ιατρικών Υποθέσεων» (House M.D.)

Cameron: Γιατί με προσέλαβες;

House: Έχει σημασία;

Cameron: Δύσκολο να δουλέψεις για κάποιον που δεν σε σέβεται.

House: Γιατί;

Sagittarious Galaxy: η "προέλευση" μας και μια άλλη διάσταση της λήξης του ημερολογίου των Μάγια


Χάρη σε μια αποσπασματική μετάφραση του άρθρου: "Scientists Now Know: We're Not From Here!"(δυστυχώς δίχως αναφορά στην ανωτέρω πηγή του πρωτότυπου άρθρου του Dan Eden για το Viewzone)   μου δίνεται η ευκαιρία να αναφερθώ σε αυτή τη σχετικά πρόσφατη επιστημονική θεώρηση του κόσμου μας, που πάει πίσω στο 1994... και μοιάζει να δίνει νόημα ακόμη και στην λήξη του ημερολογίου των Μάγια...




Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή....

Ο Πλανήτης Γη το 2012


Ο πλανήτης Γη είναι μια οντότητα που πάνω της θρέφει άλλες μικρότερες οντότητες,όπως είναι ο άνθρωπος,τα ζώα,τα φυτά κ.α. Όπως όλες οι οντότητες διαθέτουν πνεύμα και ενεργειακά κέντρα (πύλες-τσάκρα), τα ίδια ακριβώς διαθέτει και ο πλανήτης Γη.
Έχει λοιπόν ο πλανήτης μας επτά κύρια ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) κι ακόμη επτακόσια βοηθητικά καθώς επίσης και άλλα επτά χιλιάδες μικρότερα ενεργειακά κέντρα που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

                        

Τα επτά κύρια ενεργειακά κέντρα του πλανήτη μας που είναι και τα πιο σημαντικά είναι τα κάτωθι:

Όλα οδηγούν στο 2012 | Εποχή της αλλαγής



Ο βορράς έχει ραγδαία επιτάχυνση με ρυθμό μετατόπισης περίπου 40 μίλια ανά έτος,

Ανεξήγητες αλλαγές συμβαίνουν σε ρευστό εξωτερικό πυρήνα της γης,

Τεράστιες αλλαγές συμβαίνουν στο μαγνητικό πεδίο της Γης,

Ο κλυδωνισμός της Γης έχει σταματήσει τελείως,

Οι φυσικές καταστροφές είναι πιο συχνές,

Περνώντας το διαστρικό νέφος,
Αναστροφή πόλων της Γης | Κύκλος Ηλίου 24 | 2012

Η Αφύπνιση

Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟ 21-12-2012 Η Συντέλεια του Κόσμου ή το Τέλος της Λογικής; ΕΔΩ

                                    


Για πρώτη φορά σ' ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία σχεδόν όλο το ανθρώπινο είδος είναι πολιτικά αφυπνισμένο και αυτές οι νέες και παλιές μεγάλες δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη μια νέα πραγματικότητα και είναι πρωτοφανείς για κάποιες απόψεις εξαιτίας της καταστρεπτικότητας, την καταστρεπτικότητα της δύναμής τους που είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ


Με την χρήση των ενεργειακών πεδίων της Γής έχουν την δυνατότητα οι
επονομαζόμενοι και «Αδελφότητα του Όφεως» να ελέγχουν και να κατευθύνουν την θέληση και τις ανθρώπινες επιθυμίες . Ένα βασικό χαρακτηριστικό τους «εργαλείο» δύναμης είναι η σεξουαλική διέγερση που αποδυναμώνει την Επίφυση.
.
                                      κυβερνα, αδελφοτητα, οφεως, χωρο

Για να μπορέσει ή ψυχή να απεγκλωβιστεί από τά γήινα δεσμά της και να ταξιδέψει πέρα από τον ήλιο μας στον συμπαντικό χώρο προς τον Δημιουργό, θα πρέπει να αφυπνισθεί. Η αφύπνιση έρχεται μέσω της μνήμης .



Ο κόσμος , έτσι όπως είναι και υπάρχει και διατηρεί την έννοια της υλικότητας και της μορφής , κατά την φυσική επιστήμη οφείλεται στην Βαρύτητα. Η Βαρύτητα, πού καταγράφετε ώς η πρώτη θεμελιώδης δύναμη του σύμπαντος, και πού είναι αυτή πού συγκρατεί τον Ήλιο και όλα τα ουράνια σώματα , καθώς και το δικό μας σε δομική ύπαρξη στον χώρο, είναι μια ανεξιχνίαστη ιδιότητα ακόμα, η οποία ερευνάται . 

Η μυστηριώδης προέλευση του πίνακα Ouija



Ο πίνακας Ouija -ή πνευματιστική δέλτος στα ελληνικά- είναι απλώς ένα ανόητο επιτραπέζιο παιχνίδι, κατάλοιπο της Βικτωριανής εποχής ή ένα πραγματικό εργαλείο για την επικοινωνία με τον κόσμο των πνευμάτων; Είναι επικίνδυνος ή ακίνδυνος;

Η προέλευση των σύγχρονων πινάκων Ouija είναι μυστηριώδης, και υπάρχουν πολλές διαφωνίες σχετικά με το ποιος τον εφηύρε και πως του ήρθε η ιδέα. Στα μέσα της δεκαετίας του 1800, δυο αδερφές ισχυρίστηκαν πως μιλούσαν με το πνεύμα ενός νεκρού πωλητή.

ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ SOS - ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Μ.O.D



Ένα άρθρο της εφημερίδας "Worldnews" που αναδημοσιεύθηκε σε πολλά μπλογκ, ιστοσελίδες, συζητήθηκε σε φόρουμ, ακούστηκε ακόμα και σαν είδηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με λίγα λόγια γενικός παροξυσμός..Πρόκειται για ένα απο τα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Βρετανίας M.O.D.  (πολλά είχαν διέρευσει στην δημοσιότητα μέσω των wikileaks) στο οποίο αναφέρεται πως στις 15 Σεπτεμβρίου του 1998 η ΝΑΣΑ έλαβε κάποιο σήμα και ύστερα απο αρκετούς μήνες κατάφεραν και  το αποκωδικοποίησαν..

Ο δρόμος του Μάγου 7ο Μάθημα


Όταν εξαγνιστούν οι πύλες της αντίληψης, θα αρχίσετε να βλέπετε τον αθέατο κόσμο - τον κόσμο του μάγου.
Υπάρχει μια πηγή ζωής μέσα σας, που μπορεί να σας προσφέρει κάθαρση και μεταμόρφωση.

ΤΟ ΜΙΚΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ - ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΙ !!!


  ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ  ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


     Είναι   απόλυτα εξακριβωμένο, ότι γύρω από τη μεμβράνη όλων  των ζώντων κυττάρων  υπάρχει διαφορά δυναμικού  5.000-85.000 μV (μικροβόλτ)-εκατομμυριοστό του βολτ. Το δυναμικό  αυτό λέγεται και δυναμικό ηρεμίας, διότι παράγεται  με τις συνήθεις συνθήκες, χωρίς διέγερση, με βάση την πυκνότητα των ιόντων.  Το δυναμικό αυτό μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί από διάφορες αιτίες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα