Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Οι μετενσαρκώσεις του Πυθαγόρα

Μία από τις πλέον σημαντικές και αινιγματικές προσωπικότητες όλων των εποχών, που εμφανίστηκαν επάνω στον πλανήτη Γη, είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος δάσκαλος ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. 

Οι μετενσαρκώσεις του Πυθαγόρα






















Ο Πυθαγόρας από τη Σάμο, είναι ο πρώτος Έλληνας Φιλόσοφος, που όχι μόνο θεωρεί ως δεδομένο τον περίφημο ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ, στην εφαρμογή του οποίου στηρίζεται ολόκληρο το μετέπειτα εκπαιδευτικό και θρησκευτικό σύστημα της Αρχαίας Ελλάδας, αλλά ισχυρίζεται επιπλέον ότι είναι σε θέση να ΘΥΜΑΤΑΙ και να ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ επακριβώς τις

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7 VIDEO

                                                  Το συμπαντικό,ιερό νούμερο 7


Η προτασσομένη δασεία στη λέξη ΕΠΤΑ, είναι ένδειξη ότι λείπει ένα γράμμα απο αυτή τη λέξη. Το γράμμα που λέιπει είναι αυτό το ΣΙΓΜΑ (Σ), όπου διατήρείται στις λατινογεννής λέξεις, απ’όπου έχουμε το Γαλλικό Sept…

Κβαντική Αποκάλυψη (ΒΙΝΤΕΟ)


Αν πας πολυ βαθια στη φυση της υλης,οτι ξερουμε για τον συνηθισμενο κοσμο διαλυεται.
Δεν υπαρχουν αντικειμενα πλεον,μονο σχεσεις.
Δεν υπαρχει τοπικοτητα πλεον, δεν υπαρχει χρονος πια.
Αυτο που νομιζουμε ως στερεα υλη,ολο και λιγοτερο στερεη φαινεται.
ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΑΣ!!

Κάνε ένα άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά

Φωτογραφία για Κάνε ένα άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά
                               
Τελικά ο άνθρωπος, στο ευρύ σύνολο του, πάσχει από «στρουθοκαμιλιστικό» μαζοχισμό και σαδισμό. Σε τέτοιο βαθμό που για κάποιους φαίνεται να μην υπάρχει επιστροφή και για κάποιους άλλους χρειάζεται να πονέσουν πολύ για να βγάλουν το κεφάλι από την άμμο...

ΑΓΑΠΗ VS ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Κάνουμε λάθος όταν προσπαθούμε να αντικαταστήσουμε την αγάπη με την σεξουαλικότητα. Φαίνεται αρκετά φυσικό, ας πούμε, για τις γυναίκες, που δεν ένιωσαν ποτέ και την παραμικρή έκφραση αγάπης, από άψυχους, βαρετούς και χωρίς ενδιαφέρον συζύγους, να πιστεύουν πως η τρυφερότητα, που δείχνει ο άνδρας που ενδιαφέρεται για τη γυναίκα του κατά τη διάρκεια της σύντομης περιόδου του σεξουαλικού ενθουσιασμού, συνιστούν αγάπη κι επομένως να θέλουν να έχουν σεξουαλικές επαφές με τους συζύγους, όσο πιο συχνά μπορούν. 

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ...Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


2012 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ... Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014...!!! ΟΧΙ ΕΔΩ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...!!!



Τα αρχαία ελληνικά είναι μία εκ των επτά ξένων γλωσσών από τις οποίες τα δημοτικά σχολεία στη Βρετανία θα επιλέγουν τουλάχιστον μία για υποχρεωτική διδασκαλία από το 2014, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Παιδείας της χώρας.

ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ολόκληρος ο πλανήτης μας τα τελευταία χρόνια ζει σε κοσμοϊστορικούς καιρούς,ασχέτως αν η πλειοψηφία των κατοίκων του το αγνοεί εξαιτίας των εξουσιαστών του,οι οποίοι προσπαθούν μέσω κορύφωσης κοινωνικών και πολιτικών αδιεξόδων, που τεχνιέντως δημιουργούν τις τελευταίες δεκαετίες,να το αποκρύψουν.

Πόλεμοι,ιώσεις,οικονιμικές καταρεύσεις,φτώχια,πείνα και τεχνιτά δήθεν φυσικά φαινόμενα,δεν αφήνουν τον απλό άνθρωπο να παρατηρήσει και να ασχοληθεί με τις φυσικές αλλαγές που γίνονται στον πλανήτη μας ο οποίος διανύει μια φάση πρωτοφανούς ενεργοποίησης.
Σ'αυτό το άρθρο θα αναφερθώ στις αλλαγές που γίνονται στο άστρο που αποτελεί το ενεργειακό και βαρυτικό κέντρο του ηλιακού μας συστήματος,τον "Ήλιο",πηγή ζωής,ενέργειας και δημιουργίας,που θεοποιήθηκε και λατρεύτηκε απ'όλους σχεδόν τους ανθρώπινους πολιτισμούς,ως ο κύριος εκφραστής της θεϊκής αγάπης και δημιουργίας στο υλικό πεδίο.

Παράλυτα σκυλιά περπάτησαν ξανά μετά από πρωτοποριακή θεραπεία

Βρετανοί ερευνητές βοήθησαν σκυλιά με σοβαρές βλάβες στη σπονδυλική τους στήλη να περπατήσουν και πάλι, κάτι που γεννά ελπίδες για τη θεραπεία της παράλυσης και στους ανθρώπους.
Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το AFP, χρησιμοποιώντας οσφρητικά κύτταρα από τη μύτη των σκύλων, ερευνητές του πανεπιστημίου Cambridge κατάφεραν να αποκαταστήσουν κακώσεις στο νωτιαίο μυελό των ζώων.

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Ο Αρκτικός Ωκεανός έκτασης 14 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων κρύβει το 25% των παγκόσμιων αποθεμάτων σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Καθώς λιώνουν οι πάγοι, ξεχασμένοι για πάντα όρμοι, θαλάσσιες περιοχές και νησιά, βρίσκονται ξαφνικά στο επίκεντρο της διεθνούς ατζέντας.
Πέντε αρκτικά κράτη η Ρωσία, ο Καναδάς, η Νορβηγία, η Δανία και οι ΗΠΑ, έχουν λάβει θέσεις μάχης διεκδικώντας κομμάτια του Βόρειου Πόλου και φυσικά μεγαλύτερο μερίδιο από το θησαυρό.

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΙΓΟΣ...!

Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους: το ένα ήταν μωρό και το άλλο 8 ετών. Τα κορίτσια τα έθαψε ζωντανά!!Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα σκότωσε ένας θείος τους....

«Ο Παθακιάρης» από τον Σύλλογο Συμιακών Ρόδου

                                  Θεατρική Παράσταση «ο Παθακιάρης» από τον Σύλλογο Συμιακών Ρόδου

''Ο Παθακιάρης'' διασκευή από τον ''Κατά φαντασίαν ασθενή'' του Μολιέρου....
Διοργάνωση: Σύλλογος Συμιακών Ρόδου ''ο Γλαύκος''
Ημέρες εκδήλωσης: 23 - 27 Νοεμβρίου 2012
Στο θέατρο των εκπαιδευτηρίων ''Ροδίων Παιδεία''

Τα Ελληνικά, μια απέραντη παρτιτούρα.



Ο ελληνικός γραπτός λόγος δεν είναι τίποτα άλλο από μια παρτιτούρα. Με νότες καθαρές. Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι την κατάργηση του πολυτονικού. Μπορεί να αποδώσει κομμάτι ο μουσικός αν του αφαιρέσεις τις υφέσεις και τις διέσεις; Πως λοιπόν να αποδοθεί ορθά το μεγαλείο της γλώσσας μας, χωρίς δασείες, ψιλές και περισπωμένες; Αυτό όμως είναι μεγάλο θέμα και δε θα το αναλύσουμε σήμερα.

Ο πόλεμος των ρουκετών (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Περισσότερες από  737 ρουκέτες βλήθηκαν από την Γάζα προς την ισραηλινή επικράτεια μέσα στο τελευταίο τριήμερο, ανέφερε η ισραηλινή  στρατιωτική αρχή, χθες Σάββατο. Από αυτές, 245 αναχαιτίστηκαν από το σύστημα Iron Dome, ενώ 492 χτύπησαν στο έδαφος αλλά σε περιοχές εκτός προστασίας της «ομπρέλας» του τελευταίου.

Η Celine Dion κάνει το ντεμπούτο της σε ηλικία 12 ετών!

celin dion 













Η Σελίν Ντιόν (Céline Dion: Σαρλεμάν Charlemagne, Κεμπέκ, Καναδάς, 30 Μαρτίου 1968), είναι τραγουδίστρια και περιστασιακή στιχουργός της γαλλόφωνης και αγγλόφωνης ποπ. Έχει επίσης συμμετάσχει ως ηθοποιός σε κινηματογραφικές ταινίες. Έγινε γνωστή για την φωνή της παγκοσμίως.
Η Celine Marie Claudette Dion λοιπόν, όπως είναι και το πραγματικό της όνομα, από μικρή ηλικία τραγουδούσε μαζί με τα 13 αδέρφια της, η ίδια είναι η μικρότερη, στο μικρό πιάνο μπαρ των γονιών της “Le Vieux Baril”.

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: Πράγματι, αύριο ξημερώνει μια Τρίτη που η Ιστορία θα αντιμετωπίσει με την περιφρόνιση που της αξίζει…


Τριτεύουσας σημασίας

                           Photo: Jim Sage@Flickr

• Με όλα τα μάτια στραμμένα στην απόφαση της Τρίτης,
• την ώρα που όλοι πασχίζουν να απαντήσουν που θα βρεθούν τα επί πλέον 33 δις για την επιμήκυνση,
• την στιγμή που η αγωνία κορυφώνεται για το τι θα κάνει η Ευρώπη για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους,

Οι ευρωπαίοι επεξεργάζονται άλλη μια… μη-λύση.

Το Τραγούδι της Ημέρας- '' Άσπρη μέρα και για μας'' Στ.Ξαρχάκος-Νικ.Γκάτσος-Αγνή Μπάλτσα.

                                  Αγνή Μπάλτσα - Τραγούδια Χώρα μου με δίδαξαν


Η Αγνή Μπάλτσα γεννημένη στις 19 Νοεμβρίου του 1944 στη Λευκάδα είναι διάσημη Ελληνίδα μέτζο-σοπράνο. Ξεκίνησε να παίζει πιάνο σε ηλικία έξι ετών και το 1958 μετακόμισε στην Αθήνα για να επικεντρωθεί στο τραγούδι. Αποφοίτησε από το Εθνικό Ωδείο το 1965 και ταξίδεψε στο Μόναχο προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της με υποτροφία "Μαρία Κάλλας".

ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ: ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗΣ ΨΥΧΗΣ


                           

Σε πολλούς πολιτισμούς είτε την εποχή της συγκομιδής είτε στο τέλος της χρονιάς συνηθίζεται να υπάρχει ο θεσμός της έκφρασης ευγνωμοσύνης.
Είναι πολλές οι θρησκείες και τα δόγματα που τηρούν ανάλογες εορτές μέσα από τις οποίες εκφράζουν συλλογικά την ευγνωμοσύνη για την αφθονία που χαρίζει η γη και την ευλογία της ζωής. 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

                                                                           Εικόνα 1. Χάρτης Δυνητικού Κινδύνου Ερημοποίησης   

Η ερημοποίηση (desertification) θεωρείται ένα από τα σημαντικότερο προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή της Μεσογείου,
συμπεριλαμβανομένου και του ελλαδικού χώρου. Ως ερημοποίηση ορίζεται η υποβάθμιση του εδάφους και του περιβάλλοντος στις ξηροθερμικές και ύφυγρες περιοχές (περιοχές με λόγο ετήσιων κατακρημνισμάτων προς τη δυνητική εξατμισιδιαπνοή μεταξύ 0.05 και 0.65). 

16 ευεργετικές επιδράσεις του λεμονιού !



Δεν υπάρχει κουζίνα στον... κόσμο, στην οποία το λεμόνι να μην αποτελεί βασικό συστατικό, το οικείο σε όλους μας κίτρινο εσπεριδοειδές, που... είναι δημοφιλές σε όλο τον πλανήτη. Ποια είναι όμως η επίδραση της κατανάλωσης λεμονιού στον ανθρώπινο οργανισμό;
Τα λεμόνια είναι όξινα στη γεύση, αλλά δημιουργούν αλκαλικές βάσεις στον οργανισμό μας. Στην πραγματικότητα, είναι από τα τρόφιμα με τη μεγαλύτερη αλκαλική επίδραση, που βοηθούν πολύ στη δημιουργία ισορροπίας σε καταστάσεις αύξησης
της ποσότητας οξέων στο σώμα.

Με άφθονη βιταμίνη C, είναι ιδανικό «φάρμακο» για την αντιμετώπιση λοιμώξεων και άλλων προβλημάτων υγείας, ενώ συστήνεται και για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αντιμετώπιση της δυσπεψίας.

Είστε ο δημιουργός της εμπειρίας σας και είναι ο τρόπος που σκέφτεστε που δημιουργεί το πώς θα βιώσετε τη ζωή. Η ενέργεια ακολουθεί την σκέψη και η ύλη είναι συμπυκνωμένη ενέργεια




Η σκέψη είναι η βάση για όλη τη δημιουργία. Τα πάντα ήταν σκέψη σε ύπαρξη. Ακόμα και όλα τα φυσικά αντικείμενα, τα οποία έχουν φτιαχτεί από άλλους, προϋπήρξαν ως σκέψη πριν μετατραπούν σε ύλη.

Είστε ο δημιουργός της εμπειρίας σας και είναι ο τρόπος που σκέφτεστε που δημιουργεί το πώς θα βιώσετε τη ζωή. Η ενέργεια ακολουθεί την σκέψη και η ύλη είναι

Ρητά και διδασκαλίες απο τα βιβλία του Carlos Castaneda

Ο εθνολόγος και συγγραφέας Κάρλος Καστανέντα γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας το 1931 και πέθανε το 1998.Σπούδασε κοινωνική ανθρωπολογία στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνιας. Το 1968, πραγματοποιώντας εθνογραφική έρευνα σχετικά με την καλλιέργεια και τη χρήση παραισθησιογόνων φυτών από τους ιθαγενείς του Βόρειου Μεξικού, γνωρίστηκε με τον δον Χουάν, μάγο της φυλής των Γιάκι, και μυήθηκε στα μυστικά της φυλής μαθητεύοντας κοντά του για δέκα χρόνια.

~ To δαχτυλίδι της Ζωής στην Κίνα.... ή Αστρική Πύλη ~

                              
Αυτό το 157 μέτρα ύψος κτίριο που ονομάζεται «Ring of Life" κόστισε γύρω στα (16 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ), και χρησιμοποιήθηκαν 3.000 τόνοι χάλυβα.

Είναι όμως πραγματικά ένα κομμάτι της αρχιτεκτονικής, ή η Κίνα αναμένει κάποιους επισκέπτες; 

Κρατηθείτε... φύγαμε για τις 21/12/12



Από την Patricia Cota-Robles

Δέστε τις ζώνες σας, φεύγουμε. Όλοι μας προετοιμαζόμαστε γι’ αυτή την Κοσμική Στιγμή ζωές πριν. Να ξέρετε ότι το τελικό αποτέλεσμα αυτής της εκπληκτικής βόλτας θα είναι λαμπρό. Θυμηθείτε, έχετε ήδη μέσα σας όλα όσα χρειάζεστε για να επιτελέσετε το δικό σας μερίδιο σ' αυτό το Θεϊκό Σχέδιο. Εισχωρήστε στην καρδιά σας και από τον ιερό τόπο της, που ζει ο Ύψιστος Θεός μέσα σας, ρωτήστε την Εγώ Ειμί Παρουσία σας να σας αποκαλύψει το μέγεθος των ευκαιριών που εκτυλίσσονται στη Γη αυτή τη στιγμή, που θα επιτρέψουν σ’ ΕΣΑΣ να προσθέσετε το δικό σας λιθαράκι στο Φως του κόσμου.

Τσόντα


                    
Η «τσόντα» ως συνώνυμο του πορνό είναι μια έκφραση των αρχών του ’70. Αρχικά σήμαινε πράγματι συμπλήρωση/μάτισμα/εμβολή, αφού ο μηχανικός προβολής παρανέβαλε δυο ή τρία λεπτά πορνό ταινίας μέσα σ’ ένα συμβατικό φιλμ, που προβαλλόταν όμως σε αίθουσα όπου αδημονούσε ένα μυημένο κοινό. 

Για την καταγωγή και την ετυμολογία της λέξης "μπουζούκι"



Δημοφιλέστερο ανάμεσα στα λαϊκά μας  όργανα και σήμα κατατεθέν της Ελλάδας στο εξωτερικό, το μπουζούκι, κατάγεται από την οικογένεια των μακρυμάνικων λαουτοειδών νυκτών οργάνων, τα οποία εμφανίστηκαν για πρώτη φορά  5.500 χρόνια πριν από την εποχή μας, στην αρχαία Μεσοποταμία. Τα όργανα αυτά αποτελούν  έναν από τους πολιτιστικούς θησαυρούς που κληροδότησε στην ανθρωπότητα ο Σουμερικός λαός, ο οποίος εγκαταστάθηκε στη Ν. Μεσοποταμία, την ίδια εποχή, 5.500 χρόνια πριν από την εποχή μας. Ίσως μάλιστα τα πρώιμα αυτά λαουτοειδή να ήταν ήδη γνωστά κατ' αρχήν  στους Σουμέριους (και έπειτα και στους άλλους νομαδικούς λαούς της ευρύτερης περιοχής) πριν αυτοί εγκατασταθούν στην περιοχή της Ν. Μεσοποταμίας. (1)

Εικόνα 1: BM 1996-10-2,1, Uruk (3500-3200), Βρετανικό Μουσείο (2)
Η αρχαιότερη απεικόνιση μακρυμάνικου λαουτοειδούς οργάνου, στην ιστορία, χρονολογείται γύρω στο 3.500 π.Χ., όπως διαπιστώνουμε  από  έναν σφραγιδοκύλινδρο (εικόνα 1) που απέκτησε το Βρετανικό Μουσείο κατά τη δεκαετία του '90 και ο οποίος προέρχεται από την αρχαία Σουμερία. Απεικονίζεται βάρκα καλαμένια, στ' αριστερά της οποίας κάθεται, σε στάση επίκλησης, γυναικεία μορφή.

Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ

                              
Είναι απόλυτα αποδεκτό από όλους ότι το σώμα μας είναι μία μηχανή. Ακριβώς όπως και ένα αυτοκίνητο, αποτελείται από διάφορα μέρη τα οποία πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους. 
Χρειάζεται ακόμη καύσιμο, δηλαδή τροφή. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί το γεγονός ότι η ανθρώπινη μηχανή αποτελεί την κορυφαία μηχανή, την οποία ποτέ δεν θα μπορέσει να κατασκευάσει ο άνθρωπος. Ο λόγος είναι ότι το ανθρώπινο σώμα, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο, μπορεί να λειτουργεί καίγοντας μία μεγάλη ποικιλία καυσίμων-τροφών. Ενώ ένα αυτοκίνητο πρέπει να «τρώει» συγκεκριμένη «τροφή» και καταστρέφεται αν το βάλεις να λειτουργήσει για πολύ ώρα με άλλο καύσιμο.

«Γαργάρα» η μελέτη για σύνδεση μεταλλαγμένων – καρκίνου..



Η απόφαση της EFSA ήταν περισσότερο από αναµενόµενη αφού η Ευρωπαϊκή Αρχή δεν θα µπορούσε να «αδειάσει» τον εαυτό της γνωµοδοτώντας ότι το 2003 είχε κάνει λάθος δίνοντας το πράσινο φως για την κυκλοφορία τουµεταλλαγµένου καλαµποκιού και θεωρώντας ότι η διάθεση της γενετικά τροποποιηµένης ποικιλίας στην αγορά ως τροφίµου ή ζωοτροφής ή προς επεξεργασία «δεν αναµένεται να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων ή των ζώων ή στο περιβάλλον».

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Οι Έντεκα Πύλες Και Η Ενεργοποιηση Της Πρωτης Πυλης Στην Αιγυπτο (Ιανουαριος 11- 12, 1992)..Εκπληκτικές εναέριες λήψεις των Ιερών Χορών από το Άνοιγμα της Εισόδου του 11:11 στην Αίγυπτο

                       
Μέσα στην Είσοδο του 11:11 υπάρχουν Έντεκα Πύλες. Κάθε Πύλη είναι ένα βήμα-σταθμός για μια καινούρια ζώνη συχνότητας της ενέργειας. Αυτές οι Πύλες είναι παρόμοιες με τα στενά σ’ ένα κανάλι. Όταν εισερχόμαστε σε μια Πύλη και την ενεργοποιούμε, ξεκινάμε μια έντονη διαδικασία μεταμόρφωσης και μύησης καθώς οι υπάρξεις μας βυθίζονται σ’ ένα νέο πρότυπο συχνότητας. Ταξιδεύοντας σ’ αυτές τις ζώνες συχνότητας, παίρνουμε τα μαθήματα κάθε Πύλης μέχρι να φτάσουμε στην επόμενη Πύλη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα