Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ Άρχισε, το Σύμπαν Σταμάτησε να Γεννά Αστέρια


star_formation
Αυτό το άρθρο απευθύνεται σε όσους έχουν βαθιές μεταφυσικές γνώσεις και γνωρίζουν το έργο του Πυθαγόρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση μιας διεθνούς ομάδος αστρονόμων οι οποίοι κάνανε την πιο μεγάλη έρευνα στον νυχτερινό ουρανό, τα περισσότερα αστέρια που επρόκειτο να γεννηθούν το 95%, έχουν ήδη γεννηθεί. Αυτό σημαίνει ότι πρακτικά η Διαστολή του σύμπαντος (το ήμισυ της ζωής του μαζί με την συστολή) ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. Ακολουθεί η κατάρρευση – Κατάλυση σε μερικές χιλιάδες χρόνια! Για τους κοσμικούς χρόνους αντιστοιχεί σε χρόνο μηδέν.

Παιδική ψυχή από Ατσάλι


 «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες»
Μια φωτογραφία κάνει το γύρο στα κοινωνικά δίκτυα: ένα παιδάκι που τρέχει στο στίβο πάνω σε τεχνητά μέλη και πάνω της αναγράφεται «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες» ή «Η δικαιολογία σου δεν έχει ισχύ». 

ΚΤΙΣΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ...12.000 ΕΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ!




Ανησυχητικά στοιχεία έρχονται στο φως για πανάρχαια μυστικά που κρύβονται στο υπέδαφος της γιγαντιαίας ηπείρου, καθώς ένας δορυφόρος εντόπισε ένα κτίσμα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής, ηλικίας...12.000 ετών!

Τουλάχιστον έτσι, υποστηρίζεται σε δημοσίευμα των European Union Times, το οποίο κάνει λόγο για μια αρχαία κατασκευή ή συσκευή που βρίσκεται θαμμένη κάτω από τόνους πάγου της Ανταρκτικής και η οποία ανακαλύφθηκε

Το web-bot προφητευει για το τελος του 2012 (ΒΙΝΤΕΟ)


web bot

Το Web Bot ή το Web Bot Project αποτελεί ένα Internet bot πρόγραμμα λογισμικού που φέρεται να είναι σε θέση να προβλέψει μελλοντικά γεγονότα από την παρακολούθηση σε λέξεις κλειδιά που εισάγονται στο διαδίκτυο. 

Προειδοποίηση: Η NASA θα επιβεβαιώσει την ύπαρξη θέασης UFO και της εξωγήινης ζωής στα τέλη Νοέμβριο του 2012 (ΒΙΝΤΕΟ)





Ημερομηνία παρατήρησης: Νοέμβριος 2012
Τοποθεσία παρατήρησης: Άγνωστη

Ευχαριστούμε αυτούς που έκαναν την καταγραφή της έκθεση από το Fox News ... γιατί αλλιώς θα είχε χαθεί. Φαίνεται ότι το Fox News δημοσίευσε το γεγονός νωρίς, επειδή είχε προγραματιστεί να βγει στη δημοσιότητα στις 22 Νοέμβρη του 2012.

Γιατί τα παιδιά αγαπούν τα κλασικά παραμύθια;

Γιατί οι τυφλοπόντικες δεν παθαίνουν ποτέ καρκίνο

Τυφλοπόντικας του γένους Spalax. Δεν είναι και το πιο όμορφο ζωάκι, οι ερευνητές όμως                    ενθουσιάστηκαν.                                                                                                                                       
Οι αντικαρκινικές θεραπείες του μέλλοντος θα μπορούσαν να αναδυθούν από λαγούμια στο υπέδαφος: νέα αμερικανική μελέτη δείχνει να εξηγεί γιατί ορισμένα είδη τυφλοπόντικα, τα οποία ζουν πολύ περισσότερο από τα ποντίκια και άλλα τρωκτικά, είναι τα μόνα θηλαστικά που δεν παθαίνουν ποτέ καρκίνο.

"Αλχημιστική" τεχνολογία "μετατρέπει" το νερό σε χρυσάφι!

Μια μικρή γαλλική εταιρεία διαθέτει μια "αλχημιστική" τεχνολογία, που "μετατρέπει" το νερό -και μάλιστα το ακάθαρτο- σε χρυσάφι (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά).

Ιστορικές αναφορές για τους μύθους των Βρυκολάκων στην Ελλάδα (αρχαία – μεσαιωνική – σύγχρονη)

Burne-Jones-le-Vampire.jpg

Τίποτε δὲν ἒδωσε ποτὲ τόση χαρὰ καὶ ἀνακούφιση στοὺς κατοίκους τοῦ χωριοῦ ὃσο τὸ πρῶτο φῶς τοῦ πρωινοῦ, ἐκείνη τὴν ἡμέρα τοῦ 1768. Ὃλοι ἦταν στὸ πόδι, κανένας ὃμως δὲν βγῆκε ἒξω μέχρι νὰ φανῆ ἡ πρώτη ἀχτίδα τοῦ ἡλίου. Περίπου τὴν ἲδια στιγμὴ ἀκούστηκε ἡ καμπάνα τῆς ἐκκλησίας ποὺ καλοῦσε τοὺς ἀνθρώπους ἒξω γιὰ νὰ μετρήσουν τὶς καταστροφὲς καὶ τὶς ἀπώλειες τῆς νύχτας. Ὁ καθένας ποὺ ἐρχόταν ἒλεγε τὴν δική του ἱστορία γιὰ τὰ χθεσινοβραδινά. Τελικὰ κάποια ζῶα βρέθηκαν μὲ ἀνοιγμένες τὶς κοιλιές, καταστροφὲς ἒγιναν στὰ σπίτια, στὰ παράθυρα καὶ στὶς στέγες, ἀλλὰ τίποτε ἂλλο συνταρακτικό, τουλάχιστον μέχρι τὴν στιγμὴ ποὺ τὰ νέα ἦρθαν ἀπὸ τὸ ἂλλο χωριό!

Σύμπαν: Μυθολογική, Επιστημονική και Εσωτερική Προσέγγιση

Ο άνθρωπος ζει και εξελίσσεται πάνω σε μια μικροσκοπική νησίδα του σύμπαντος, τη γαλαζοπράσινη όαση που αποκαλεί Γη. Έτσι, όλη του η ύπαρξη είναι εμβαπτισμένη στην απειροσύνη του σύμπαντος του οποίου οι ποιότητες τον διαπερνούν και τον επηρεάζουν με ποικίλους τρόπους, γεγονός που γίνεται αντιληπτό όλο και περισσότερο από τη σύγχρονη επιστήμη.

Ειρήνη: Η Επιτακτική Ανάγκη των Καιρών μας

Βαδίζοντας τον 21ο αιώνα, διαπιστώνουμε πως η ανθρωπότητα παραμένει γεμάτη διχασμό εκεί που λογικά θα έπρεπε να έχει επιτευχθεί ειρηνικά η ενότητα και η αδελφοσύνη των λαών, η αρμονία, η συνεργασία και η πόλωση σε ποιοτικότερο τρόπο ζωής και σκέψης. Διαπιστώνουμε, επίσης, πως ο πόλεμος, η έριδα σε ιδεολογικό και φυσικό επίπεδο όχι μόνο δεν εξαφανίστηκε, αλλά αντίθετα εξελίχτηκε και εκσυγχρονίστηκε.

Wicca: Η μοντέρνα μαγεία


H Wicca (Γουίκα) είναι μια φυσιολατρική θρησκεία βασισμένη σε απόψεις και τελετουργικά, τα οποία θεωρείται ότι έχουν τις ρίζες τους σε αρχαία έθιμα. Η Wicca ισχυρίζεται ότι συνδέεται άμεσα με την αρχαία Κέλτικη παράδοση, η οποία θεωρείται πιο κοντά στη φύση σε σχέση με τον Χριστιανισμό και άλλες σύγχρονες Δυτικές θρησκείες.

ΟΙ ΕΛΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ!!!





ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ-ΧΗΜΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΡΟΦΩΝ-ΤΣΙΓΑΡΑ-ΕΜΒΟΛΙΑ-ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ-ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ -ΚΡΕΑΣ- ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ AΣΠΑΡΤΑΜΗ, ΛΑΚΤΟΖΗ ΚΑΙ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Ελεύθερες Σχέσεις!!!

free relationship


Ξεκίμησα το θέμα με αφορμή 2 προσωπικές εμπειρίες που είχα και με παίδεψαν αρκετά.Κατέληξα στα εξής συμπεράσματα:


Το θέμα είναι πραγματικά περίπλοκο αλλά και πολύ επικίνδυνο. Αυτοί που μπλέκονται σε τέτοιες καταστάσεις δεν αντιλαμβάνονται ότι όσο ρίσκο έχει μια σχέση που ξεκινάει χωρίς όρους άλλο τόσο ρίσκο έχει μια σχέση που ξεκινάει με όρους! Ένας από τους 2 θα την πατήσει αργά η γρήγορα και ή θα φύγει ή θα το φάει και θα κάτσει πληγώνοντας τον εαυτό του/της.


Οι σχέσεις οποιαδήποτε μορφή και αν έχουν είναι ζωντανοί οργανισμοί! Εξελίσσονται θέλοντας ή μη. Άρα και η ελεύθερη σχέση όσο ειλικρινής και ακίνδυνη και να φαίνεται από την αρχή τόσο επικίνδυνη και επώδυνη θα αποδειχτεί στην πορεία. Τα συναισθήματα εξελίσσονται δεν είναι στατικά. Είναι μεγάλη ψευδαίσθηση το να θεωρούμαστε ελεύθεροι σε μια ελεύθερη σχέση. Νομίζουμε ότι ξεγελάμε το φόβο μας μην πληγωθούμε και το φόβο μη μείνουμε μόνοι.

Η αλήθεια για τους βρυκόλακες



vrikolakas

Ερευνητές αποδίδουν στην πορφυρία (μια γενετική ασθένεια του αίματος) τις φυσικές παραμορφώσεις, την ευαισθησία στο φως και τη δεδηλωμένη απέχθεια προς το σκόρδο και τους σταυρούς που εκδηλώνουν οι γνωστοί και σεσημασμένοι "βρικόλακες". Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι ο γνωστός και σεσημασμένος κόμης Δράκουλας, έπασχε από μια κληρονομική αρρώστια...

«Αντηχείτε μαζί με τη μεγάλη διαδικασία της αφύπνισης»



 

«Αντηχείτε μαζί με τη μεγάλη διαδικασία της αφύπνισης»

Πολυαγαπημένοι φίλοι!

Με το επερχόμενο μεγάλο γεγονός της εμφάνισης της πύλης 11.11.12, εκκαλείστε να ανέβετε σε ένα  νέο επίπεδο ενέργειας που φέρνει μαζί της μια νέα και ανώτερη συνειδητότητα. Και όπως γνωρίζετε, αυτή η εκπληκτική διαδρομή θα σας οδηγήσει προς την Έναρξη του ανοίγματος της πύλης 12.12.12 και θα σας συνδέσει με το Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο μας, το Γαλαξιακό Κέντρο, με έναν τρόπο που θα είστε σε θέση να λάβετε το πιο ευεργετικό πλεονέκτημα της  ευθυγράμμισης στις 21-12-12.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα