Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Θεραπεία καρκίνου: ποιο φυτό σκοτώνει τον καρκίνο


Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του παγκρέατος. Γνωστό ως η...
«βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ.

AΠO ΚΥΡΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΠΑΛΤΑΡΕΤΣΟΥ ΙΑΤΡΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ, Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΤΗΝΟΥ - ΚΥΚΛΑΔΩΝ.


ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ.....





Περνούν τα χρόνια και τα νεφρά μας φιλτράρουνε το αίμα αφαιρώντας
άλατα, δηλητήρια και κάθε τι ανεπιθύμητο , που μπαίνει στο σώμα μας.

Με την πάροδο του χρόνου τα άλατα συσσωρεύονται και αυτό απαιτεί
θεραπευτική αγωγή καθαρισμού.

Πως γίνεται αυτό ;

Είναι πολύ εύκολο. Πρώτα πάρε ένα μάτσο μαϊντανό και πλύνε το για να καθαρίσει.

Ύστερα ψιλόκοψέ το και βάλτο σε μια κατσαρόλα, ρίξε καθαρό νερό,

ΑΡΟΝΙΑ! ΕΝΑ ΦΥΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!

Η αρόνια (Aronia melanocarpa) είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Rosaceae και στο γένος aronia. Είναι ένα θάμνος ο οποίος σε άγρια κατάσταση ευρίσκεται σε υγρά και όξινα εδάφη. Το φυτό όμως αυτό μπορεί να αναπτυχθεί σε διάφορα εδάφη (αμμώδη, αργιλώδη, πλούσια οργανικά εδάφη, υγρά ή ξηρά)

Η αρόνια είναι ένα φυτό που προέρχεται από τη Βόρειο Αμερική και έχει εισαχθεί στην Ευρώπη και την Ασία στις αρχές του 20ο αιώνα. Η καλλιέργεια του έχει αναπτυχθεί στην Ανατολική Ευρώπη και κυρίως στην πρώην Σοβιετική Ένωση, λόγω των σημαντικών θρεπτικών και φαρμακευτικών ιδιοτήτων της. Η αρόνια έχει χρησιμοποιηθεί από πολύ παλιά στην κηποτεχνία.



Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

   


ΠΗΓΗ                                                                                                                                              
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ                                                                                        

CHRIS BROWN AND BRUNO MARS(VIDEO)

Chris Brown and Bruno Mars

                Chris Brown and Bruno Mars are set to get into the studio together to record a single!

Νεκταρία


Στην αδερφή μου, που «έφυγε» νωρίς..
 


Πως μπορείς να ξεκινάς να μιλάς για ένα κορίτσι που δε γνώρισες ποτέ; Είναι μία λογική απορία. Αλλά αν θεωρήσουμε πως αυτό το κορίτσι υπάρχει μέσα σου, τότε άραγε αν μιλήσεις για σένα, θα είναι σα να μιλάς γι’ αυτό; Άλλη μία λογική απορία. Είπα να ξεκινήσουμε λογικά, πριν σε τρελάνω ολοσχερώς..

Όταν...


Γράφτηκε το 1920 αλλά δεν μπορούσε να είναι πιο επίκαιρη.
Οποιαδήποτε ομοιότητα με την πατρίδα μας είναι τυχαία ??
Φράση της Ρωσσο-Αμερικανίδας Ayn Rand (Εβραία, δραπέτης από τη Ρωσία το 1920 και πήγε στην Αμερική όπου ζήτησε και της δόθηκε πολιτικό άσυλο:


"Όταν καταλάβεις ότι, για να δημιουργήσεις κάτι, πρέπει να πάρεις άδεια από κάποιον που δεν δημιουργεί απολύτως τίποτα...
Όταν αποδείξεις ότι τα λεφτά δεν τα παίρνεις εσύ που δουλεύεις τίμια, αλλά πάνε σε αυτόν που κάνει ύποπτες δουλειές ή έχει μια θέση με μέσον... 

Η Κρήτη άρχισε: ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

                        ποιος θα τα κάνει αυτά που υπογράφουν;
                        η δύναμη όλη είναι στα χέρια μας!
                                       Η Κρήτη άρχισε:

Ιδού τα προκλητικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής


Ιδού τα προκλητικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής

Προκαλούν τη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία τα προνόμια των υπάλληλων της Βουλής.  Οι εργαζόμενοι στο ελληνικό κοινοβούλιο που απείλησαν να τινάξουν στον αέρα την χθεσινή συνεδρίαση της ης Βουλής όταν ο Γ. Στουρνάρας τους ανακοίνωσε ότι θα έχουν ίδια αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους εργαζόμενους του Δημοσίου,απολαμβάνουν δεκάδες προνόμια, την ώρα που χιλιάδες άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι βλέπουν το μισθό τους να συρρικνώνεται δραματικά. 

Δύο βoυλγαρικά χωριά θέλουν να γίνουν ελληνικά!

Δύο βoυλγαρικά χωριά θέλουν να γίνουν ελληνικά!


Το ελληνικό όνειρο δύο βουλγαρικών χωριών». Mε αυτόν τον τίτλο η
γαλλική, «Le Figaro», σε δημοσίευμά της κάνει λόγο για τη «μεγάλη
επιθυμία» για των δύο χωριών της Βουλγαρίας, Tsrantcha και Brashten, να
προσαρτηθούν στην Ελλάδα.

Πώς έγινε το πρώτο τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα


Πώς έγινε το πρώτο τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα

Τίτλος εφημερίδας: «Με επτά αυτοκίνητα θρηνούμε θύματα, φανταστείτε να γίνουν 70...» Το πρώτο αυτοκινητιστικό τροχαίο, και μάλιστα θανατηφόρο ατύχημα, που αναφέρεται στην Ελλάδα έγινε την Κυριακή 4 Μαρτίου 1907 και ώρα 11.30 περίπου επί της Λεωφόρου Συγγρού, μετά την Πύλη του Αδριανού στο ύψος του εργοστασίου ΦΙΞ, υπό τις ακόλουθες συνθήκες, όπως μας τις περιέγραψαν οι εφημερίδες της εποχής εκείνης.

Θύμα… των κλιματικών αλλαγών ο καφές Arabica


Θύμα… των κλιματικών αλλαγών ο καφές Arabica

Δυσάρεστα νέα για τους λάτρεις του καφέ... Το φυτό του και ιδιαίτερα η δημοφιλής αραβική ποικιλία του απειλείται σοβαρά από την κλιματική αλλαγή, σε τέτοιο βαθμό που κινδυνεύει ακόμα και με εξαφάνιση έως το 2080, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.

Η εύρεση Ομορφιά: φράκταλ στη Γη όπως φαίνεται από το διάστημα

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

                         Σώστε τον πλανήτη και γλιτώστε χρήματα από το σπίτι σας

 Πήγαμε  στο σπίτι μιας ελληνικής οικογένειας για να ανακαλύψουμε τα συχνότερα λάθη που κάνουμε οι περισσότεροι και τα οποία οδηγούν σε σπατάλη ενέργειας και χρημάτων. Θα σας προτείνουμε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και του νερού, προστατεύοντας παράλληλα τον πλανήτη από το σπίτι σας .

Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ενός συστήματος θέρμανσης για μία κατοικία;


  • Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής ενός συστήματος θέρμανσης για μία κατοικία; Καταρχήν δεν είναι κατάλληλα όλα τα συστήματα – τύποι θέρμανσης για όλες τις κατοικίες. Οι προϋποθέσεις εγκατάστασης ενός συστήματος θέρμανσης (απαιτούμενοι χώροι, συνθήκες περιβάλλοντος, διαθέσιμοι πόροι ), ο εσωτερικός σχεδιασμός της κατοικίας, η υποκειμενική αίσθηση της θερμότητας σε συνθήκες άνεσης και τέλος η προβλεπόμενη από τον ιδιοκτήτη δαπάνη, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την επιλογή του συστήματος.

Κρυστάλλινες Νύχτες, της Τώνιας Μαρκετάκη (1991)

                                               



Υπάρχουν φορές που πιστεύεις ότι μια ταινία για τον απόλυτο έρωτα είναι μια υπόθεση εύκολη. 
Ε, δεν είναι πώς να το κάνουμε… 
Γιατί πολύ απλά καλείσαι να υμνήσεις το πιο μύχιο μυστικό της ανθρώπινης ψυχής. Από την αρχή μέχρι το τέλος του. Από την κορφή μέχρι τα νύχια. Ολόκληρο. Ως το μεδούλι. Το ρουφάς ολόκληρο.

'' Η Νύχτα των Κρυστάλλων ''

                                   Η Νύχτα των Κρυστάλλων


Η αποκληθείσα «Nύχτα των Κρυστάλλων» αποτελεί το πρώτο μαζικό πογκρόμ εναντίον των Εβραίων στη Γερμανία. Συνέβη τη νύχτα της 9ης Νοεμβρίου 1938 ως τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας και ήταν η πρώτη ένδειξη για το τι θα ακολουθούσε αργότερα με το εβραϊκό ολοκαύτωμα. Ονομάστηκε «νύχτα των κρυστάλλων», επειδή οι Ναζί ξέσπασαν πάνω στις ιδιοκτησίες των Εβραίων, σπάζοντας τις βιτρίνες πολλών καταστημάτων τους.

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ..ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗς ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ..


Θέλω να σας αναφέρω περιληπτικά μια ιστορία για τη δύναμη της άδολης αγάπης και της ανιδιοτελούς προσφοράς...μια ιστορία που όταν τη διαβάζεις σε ακολουθεί για πάντα...
"Το δέντρο που έδινε"
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μηλιά που αγαπούσε ένα αγοράκι.
Και κάθε μέρα το αγόρι  ερχόταν και  μάζευε  φύλλα  απο το δεντρο και  έφτιαχνε στέμματα παίζοντας τον βασιλιά του δάσους.Σκαρφάλωνε στον κορμό του και τραμπαλιζόταν στα κλαδιά του και έτρωγε τα μήλα του.
Και έπαιζαν κρυφτό.

Kύπριοι προς τρόϊκα: "Αν μας συμφέρουν οι όροι θα προχωρήσουμε - Αν όχι, θα βρούμε από αλλού κεφάλαια"


Σε δύο κλιμάκια θα χωριστεί η αντιπροσωπεία της Τρόικας η οποία αρχίζει σήμερα τις επαφές της στην Κύπρο, όπου οι "κουμπάροι" δεν φαίνεται να "μασάνε" από τελεσίγραφα και άλλα τέτοια γραφικά στα οποία σκύβει το κεφάλι η ελληνική πολιτική ηγεσία.

ΡΗΘΕΝΤΑ...... ΑΡΡΗΤΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ !


ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Έν= Θεός . Ο αριθμός Δύο συνίσταται αφ΄ εαυτού. Από το Ένα υπάρχει φυσιολογικά μόνον το Δύο που είναι επίσης Θεός. Είναι δηλαδή εντός της ουσίας του, αφού στο εσωτερικό του δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι Θεός. Τρία, η Μονάς, ως Δυάς πηγαίνει μέχρι την Τριάδα, που είναι η μονιμότητα της ουσίας. Το Τρία αποτελεί Αρχή, αφού εξέρχεται εκ της Ουσίας του Θεού. Το Ένα παράγει. Το Δύο είναι παραγόμενο και αυτό γεννά την Τριάδα. Το Τέσσερα είναι η Διακεκριμένη Ουσία. Όλα μαζί σχηματίζουν την Τετρακτύν του Πυθαγόρα. Η περαιτέρω ανάλυση μας δίνει : Άπειρο, Έν και Δύο--> ΟΥΣΙΑ, ΤΕΛΕΙΩΣΗ, ΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ. Το άθροισμα αυτών δηλ. 1+2+3+4=10. Πέραν τούτου ουδέν.

ΟΙ ΚΑΥΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ

ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗΣ ΑΡΓΙΚΕΡΑΥΝΟΣ
Την αλήθεια του τρίποδα οι ψεύτες μόλυναν, το αγνό πυρ της Εστίας έσβησαν και τον γέροντα ιερέα φόνευσαν. Χαμερπείς υπηρέτες, με αόρατες αλυσίδες το Πνεύμα υποδούλωσαν. Μια χώρα ποτισμένη στο αίμα. Αίμα παλληκαριών και ηρώων σπίλωσαν. Μια χώρα ευλογημένη, ιερή εδήωσαν. Την ευεργετημένη απο τα δάκρυα των μαυροντυμένων Ελληνίδων μανάδων. Το μαύρο στοίχειωσε και μας ακολουθεί, μέχρι που έγινε καθημερινό φόρεμα των μονίμως πενθούντων γυναικών μας.

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ( 7 )







 Η  ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ   ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ  ( άρθρο 7ο )
   ( ΘΥΜΑ ή ΘΥΤΗΣ; )
Αδέλφια σίγουρα πολλές φορές …..θα έχετε αναρωτηθεί αν σε τούτη την ζωή έχετε πέσει θύμα καταστάσεων και ενεργειών και άλλοτε θα έχετε διαπιστώσει ότι τελικά εσείς να είσαστε  …ο θύτης, αλλά να μην το ομολογείτε φυσικά δημόσια και να το αποκρύβετε με έντεχνο τρόπο. Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία νομίζετε…. ότι ανήκετε ……εκείνο που χρήζει σημασίας είναι ότι και οι δύο ρόλοι-του ΘΥΤΗ και του ΘΥΜΑΤΟΣ- υπάρχουν μέσα μας και το διαπιστώνουμε αν προσέξουμε την ΕΞΕΛΙΞΗ μας σε πολλές ζωές.

Τέθηκε σε λειτουργία ο ισχυρότερος υπολογιστής στον κόσμο!

υπολογιστης, λειτουργια, τεθηκε, εταιρεια
 

Ο Titan είναι ο ισχυρότερος υπολογιστής στον κόσμο και σίγουρα ο μεγαλύτερος υπολογιστής αφού το μεγεθός του είναι ίδιο με ενός γηπέδου μπάσκετ. Η αμερικανικη εταιρεία Cray βρίσκεται πίσω από την δημιουργία του υπερυπολογιστή. 

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ;


Τι κάνει τα παιδιά ευτυχισμένα;
Το να είναι ευτυχισμένοι οι γονείς τους για αυτά & μάλιστα & οι δύο γονείς. 
Ανάμεσα στα αίτια που προκαλούν δυσκολίες στα παιδιά, είναι & η εντύπωση που έχουν ότι μπορούν ή τους επιτρέπετε να αναλάβουν κάτι για τους γονείς ή τους προγόνους τους.  

Αυτό οδηγεί τα παιδιά σε ατελείωτα προβλήματα & κατά κάποιον τρόπο & τους γονείς τους. 

Πώς να... φρεσκάρετε τα φθαρμένα CD/DVD σας


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να διαπιστώσετε εάν το πρόβλημα οφείλεται σε βρωμιά. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και λίγο απορρυπαντικό πιάτων ή καθαρό οινόπνευμα και τρίψτε πολύ απαλά τον δίσκο με μαλακό ύφασμα που δεν αφήνει χνούδι.

Η ενημέρωση, φάρμακο για μολύνσεις και προκαταλήψεις

H χρόνια λοίμωξη με τον ιό της ηπατίτιδας C (HCV), ο οποίος απομονώθηκε το 1989, είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες χρόνιας ηπατοπάθειας, κίρρωσης και ηπατοκυτταρικού καρκίνου και αποτελεί παγκόσμιο πρόβλημα δημόσιας υγείας. Περίπου 200 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν χρόνια λοίμωξη από τον ιό της ηπατίτιδας C και 3-4 εκατομμύρια νέες περιπτώσεις εμφανίζονται ετησίως. Στην Ελλάδα το ποσοστό της λοίμωξης υπολογίζεται σε 1,9%, δηλαδή περίπου 200.000 άτομα έχουν μολυνθεί από τον ιό.

Απεργία των υπαλλήλων της ΕΕ κατά των περικοπών

                 Μια ημέρα πριν από το συμβούλιο των υπουργών Οικονομίας της ΕΕ
Απεργία των υπαλλήλων της ΕΕ κατά των περικοπών 
 
Απεργία των υπαλλήλων της ΕΕ κατά των περικοπών
Μια ημέρα πριν από το συμβούλιο των υπουργών Οικονομίας της ΕΕ

ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΝΟΥΝ....ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΟΖ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...

Δεν είχα ιδέα για τον νόμο 3907 του 2011...
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ;


ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ
Νόμος 3907 του 2011, άρθρο 37 παρ.5:
"Σε περίπτωση αδυναμίας των αρμόδιων κατά περίπτωση αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα ότι οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί, απολαμβάνουν κατά το χρονικό διάστημα της αναβολής, στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις δημόσιου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν τις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες, μπορεί να επιτραπεί, μετά από σχετική άδεια, να απασχολούνται ως μισθωτοί σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας.

Διατροφή & σεξουαλική δυσλειτουργία

σεξουαλική δυσλειτουργίαΗ διατροφή και κυρίως το βάρος φαίνεται να παίζει μεγάλο ρόλο τόσο στη γονιμότητα όσο και στη σεξουαλική λειτουργία. Γνωρίζουμε ότι οι τροφές περιέχουν ένα μεγάλο αριθμό βιταμινών-μετάλλων και ιχνοστοιχείων που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Επίσης, μια καλή διατροφή προστατεύει από την εμφάνιση χρόνιων νοσημάτων όπως είναι η παχυσαρκία, τα καρδιαγγειακά νοσήματα και ο Σακχαρώδης Διαβήτης, αλλά και είναι απαραίτητη για τη θεραπεία των νοσημάτων αυτών. Τα χρόνια νοσήματα και η κακή ποιότητα διατροφής είναι δύο από τους καταλυτικότερους παράγοντες στην ολοένα αυξανόμενη σεξουαλική δυσλειτουργία στους άντρες

Ομοιοπαθητική θεραπεία της κατάθλιψης

κατάθλιψη
Με αυτή τη μέθοδο θεραπείας πολλές γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν δει όχι μόνο βελτίωση συμπτωμάτων αλλά πραγματική ίαση.  
Δηλαδή απαλλάχτηκαν για πάντα από   την κατάθλιψη.
Η Ομοιοπαθητική και γενικά όλες οι ολιστικές θεραπείες αντιλαμβάνονται ότι τα συμπτώματα της ασθένειας αντικατοπτρίζουν την άμυνα του οργανισμού, που προσπαθεί να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί σε ότι αρνητικό επηρεάζει την ενέργεια και τον ψυχισμό του (π.χ. στεναχώρια).

Λ. Κόντος προς Α.Σαμαρά: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακά ανεξάρτητη, αύριο το πρωί!

[...] με αυτή την παγκόσμια πατέντα, η Ελλάδα μπορεί να γίνει ενεργειακά ανεξάρτητη αύριο το πρωί! [...] Αυτήν την πρόταση - έκκληση κάνω και στον νυν Πρωθυπουργό, κύριο Αντώνη Σαμαρά, αλλά και σε όλη τη χώρα, για να γίνουμε ανεξάρτητοι και να μη χρειαστεί να ξαναπληρώσουμε ούτε ένα ευρώ για ενέργεια σε κανέναν [...]

Πρακτικές ιατρικές συμβουλές...Διαβάστε το και φυλάξτε το


   
ΚΑΠΟΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ..

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ...


Για χτύπημα στο κεφάλι βάζουμε βούτυρο όχι πάγο.


Βρεγμένη μπατονέτα με πιπέρι στο αυτί για τον πονόδοντο.


Σε ένα λίτρο βραστό νερό βάζουμε 10 φακελάκια τσάι μέντα το αφήνουμε στο ψυγείο και πίνουμε ένα σφηνάκι κάθε βράδυ πριν τον ύπνο για 1 εβδομάδα (SOS: μαύρα ούρα το πρωί) κάνει αποτοξίνωση στον οργανισμό.


Βρασμένη ρίγανη και κανέλα για τον...

πυρετό.

To φαινόμενο nocebo


Όταν οι δυτικοί ανθρωπολόγοι άκουσαν για πρώτη φορά αναφορές για μάγους γιατρούς που μπορούσαν να εκτοξεύσουν θανάσιμες κατάρες, γρήγορα βρήκαν λογικές εξηγήσεις.

Εγχειρίδιο επιβίωσης της SAS (ένα απ΄τα καλύτερα στον κόσμο)


SAS. εγχειρίδιο επιβίωσης

Το περιεχόμενο του βιβλίου βασίζεται στην εκπαίδευση και στις τεχνικές επιβίωσης των SAS (Special Air Service), μιας από τις  πιο επίλεκτες μονάδες στον κόσμο.Καλύπτει κάθε κατάσταση επιβίωσης σε οποιοδήποτε έδαφος της γης

DNA – ΚΑΡΜΑ



 Ανώτερη επικοινωνία με διάμεσο την Αλόη Αλεξάνδρα

Τι θα πει κάρμα; 

Αυτό το έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές. Σας έχουν δώσει πολλές απαντήσεις κατά το πώς το καταλάβαινε ο καθείς. Αυτό όμως που θα σας πούμε εμείς είναι πολύ διαφορετικό. Είναι κάτι όμορφο, δημιουργικό, θεσπέσιο κι απλώνετε ως τα πέρατα των ΚΟΣΜΩΝ.

   Οντότητες όπως ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο ΘΗΣΕΑΣ, ο ΠΕΡΣΕΑΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ, κι όλοι όσοι ηγούνταν της Ανθρώπινης Φυλής σε πολέμους για επέκταση και εξέλιξη, δημιούργησαν κάρμα;  Όλοι αυτοί θα είχαν κάρμα εάν δεν εκτελούσαν την αποστολή τους,

Τα όνειρα διώχνουν τις επώδυνες αναμνήσεις

Μειώνουν τη δραστηριότητα στην αμυγδαλή του εγκεφάλου που συνδέεται με το συναίσθημα
Τα όνειρα διώχνουν τις επώδυνες αναμνήσεις
Ακόμη και αν βιώσατε μια επώδυνη εμπειρία, κοιμηθείτε, ονειρευτείτε και όλα θα είναι καλύτερα την επόμενη ημέρα, συμβουλεύουν αμερικανοί ερευνητές

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ

Πηγή atheatignosi:
 Η κοινή παρερμηνεία σχετικά με τα εμβόλια υποτίθεται ότι είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο τα ποσοστά μολυσματικών ασθενειών, είδαν μια ταχεία και σταθερή πτώση καθ 'όλη τη διάρκεια απο τις αρχές της δεκαετίας, προς τα μέσα του 20ου αιώνα. 

Αλλά μια έντιμη ματιά στα στοιχεία αποκαλύπτει ότι ασθένειες όπως η πολιομυελίτιδα, ο τυφοειδής πυρετός, η ιλαρά, και η φυματίωση, ήταν ήδη σε σημαντική μείωση πολύ πριν ακόμα εφευρεθούν τα εμβόλια, αυτό είναι το αποτέλεσμα βελτίωσης της υγιεινής και της διατροφής. 

Η Ελλάδα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της με "αίμα" - Αλλά οι Ευρωπαίοι μας κοροϊδεύουν με την εκταμίευση της δόσης




- Κομισιόν: Για να ληφθεί η δόση πρέπει να υπάρξει συμφωνία για το χρέος και την επιμήκυνση

- Ευρωπαίος αξιωματούχος στο Bloomberg: Πιθανόν στις 26 Νοεμβρίου η εκταμίευση της δόσης

- Όλη η Ευρώπη πίεζε τη χώρα για να εγκρίνει τα μέτρα και τώρα μας λένε "θα δούμε για τα χρήματα"

- Θράσος Σόιμπλε μετά την ψήφιση των μέτρων: "Δεν βλέπω προς το παρόν αποφάσεις για την Ελλάδα"

Ακαριαία μεταβίβαση πληροφορίας ανεξαρτήτως απόστασης (Eρωτευμένα φωτόνια) (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακαριαία μεταβίβαση πληροφορίας ανεξαρτήτως απόστασης (Eρωτευμένα φωτόνια-Συγχρονικότητα) - αυτογνωσία, Δανέζης, ερωτευμένα φωτόνια, Κβαντική φυσική, μεταβίβαση πληροφορίας, Μεταφυσική
Αν 2 φωτόνια τα οποία κάποια στιγμή έχουν αλληλεπιδράσει πολύ στενά και κατοπιν τα απομακρύνουμε οσοδήποτε  τοτε αυτα τα 2 φωτόνια δεν συμπεριφέρονται σαν 2 διαφορετικά αντικείμενα, παρά ένα ενιαίο με κοινές ιδιότητες και εκφράσεις. Αν τα απομακρύνουμε παρά πολύ μακριά και προικοδοτήσουμε το ένα με κάποια πληροφορία, τότε με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι η πληροφορία αυτή μεταβιβάζεται στο άλλο με ταχύτητες πολ/σιες της ταχύτητας του φωτός. Στην Ελβετία έγινε ένα τέτοιο πείραμα πριν 10+ χρόνια. 

Ημισφαιρικές Αλήθειες. Αριστερό και δεξί ημισφαίριο

Ημισφαιρικές αλήθειες. Αριστερό και δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου

Την τελευταία δεκαετία έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στη λειτουργία των εγκεφαλικών ημισφαιρίων και τις επιπτώσεις που έχει αυτή η λειτουργία για τη διαδικασία της διδακτικής-μάθησης (Fisher, 1995• McCarthy, 1990• Sonnier, 1992). 

Το ενδιαφέρον αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα παραδοσιακά διδακτικά μοντέλα έχουν στηριχθεί στη λειτουργία του αριστερού ημισφαιρίου, μέσω της ανάπτυξης της γλώσσας και της λογικής, χωρίς να ληφθούν υπόψη χαρακτηριστικά του δεξιού ημισφαιρίου, όπως η διαίσθηση, ο αυθορμητισμός, η φαντασία (Martin & Brouwer, 1993• McCarthy, 1990• Stefanich, 1998).

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



20121108-192509.jpg

Ήδη σχεδιάζονται νέα μέτρα...!!! 

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ DNA...Η ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.



Πραγματικά το DNA αλλάζει.

Το δικό σας DNA έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει μορφή.

Τα κύτταρά σας και γενικά όλο σας το σώμα και ο

οργανισμός σας θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται

διαφορετικά όλα τα ερεθίσματα που δέχεται.

ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!!!!!!!!!!!





ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα