Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ

Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, εάν βάλετε αυτές τις τροφές στη καθημερινή σας διατροφή θα ζήσετε μέχρι τα 100 - 150 100%!
Tα τελευταία χρόνια, παρά τη συνεχή ενημέρωση και το βομβαρδισμό πληροφοριών που δεχόμαστε σχετικά με τις διατροφικές μας συνήθειες, ακόμη αγνοούμε -σε μεγάλο βαθμό δυστυχώς- τι ακριβώς μας προσφέρει το κάθε τρόφιμο που συνιστούν οι ειδικοί, όταν μιλάνε για «υγιεινή» ή «μεσογειακή διατροφή». Aς γνωρίσουμε, λοιπόν, καλύτερα κάποιες τροφές που θεωρούνται αναντικατάστατες, γιατί αποδεδειγμένα προστατεύουν την υγεία μας, και ας προσπαθήσουμε να τις εντάξουμε στην καθημερινή μας διατροφή, έτσι ώστε να επωφεληθούμε από τις  πολύτιμες θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Αφιέρωμα:OΙ 21 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ


Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τις αντικαρκινικές δράσεις διαφόρων τροφών. Σκεφτήκαμε λοιπόν να τις εντάξουμε όλες σε μία και μοναδική λίστα για να μπορείτε να τη συμβουλεύεστε και να είναι εύκολα προσβάσιμη. Προσθέτοντας αυτές τις τροφές στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, μπορείτε να μειώσετε πολύ σημαντικά τις πιθανότητες να νοσήσετε εσείς ή οι αγαπημένοι σας.

Εχθροί του καρκίνου

Πότε θα λογοδοτήσει το υπουργείο Οικονομικών;

                                 

Του
Γιάννη Βαρουφάκη
Στις 22 Οκτωβρίου, η διεθνής επιστημονική κοινότητα δεν πίστευε στα μάτια της διαβάζοντας τα νέα ότι ιταλικό δικαστήριο καταδίκασε σε έξι χρόνια κάθειρξη έξι σεισμολόγους επειδή απέτυχαν να προειδοποιήσουν τον πληθυσμό για τον σεισμό στην πόλη L’ Aquila το 2009. Εμφανώς, το δικαστήριο δεν κατανόησε ότι η σεισμολογία βρίσκεται στα σπάργανα: μπορεί να προβλέψει πού θα γίνει μεγάλος σεισμός αλλά όχι το πότε.

Μας λένε ότι η χειραγώγηση του καιρού δεν είναι δυνατή σωστά;...Λάθος!!! Τεχνητή χιονοθύελλα φέρνει το χάος στο Πεκίνο

pekino
Κινέζοι επιστήμονες προκάλεσαν τεχνητά την δεύτερη μεγαλύτερη χιονοθύελλα σπέρνοντας τον όλεθρο στο Πεκίνο, και προκαλώντας συζητήσεις στα κρατικά μέσα ενημέρωσης για την πρακτική της επιδιόρθωσης με τη μητέρα φύση.

Τυφώνας Σάντι - Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου


Μία από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες των τελευταίων ημερών τραβήχτηκε από την Νέα Υόρκη, με φόντο το άγαλμα της ελευθερίας και από πίσω τον
απειλητικό τυφώνα Σάντι να πλησιάζει την πόλη ... Τα λόγια είναι περιττά ...

ΠΗΓΗ
   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ



 

Αν είχα ένα δεντρόσπιτο, έτσι θα ήταν. Ή μπορεί και έτσι

Κρυστάλλινα κρανία



Αυτά τα ντελικάτα εκθαμβωτικά δημιουργήματα αποτελούν ακόμη και σήμερα μυστήριο για τους αρχαιολόγους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!


 Το τηλεσκόπιο ήταν γνωστό από τούς αρχαιοτάτους χρόνους . Περιγράφτηκε, το δέκατο τρίτο
αιώνα από τον Ρότζερ Μπαίηκον και απο τον Γερμανό Ίησουιτη Αθανάσιο Κίρτσερ γύρω στα1650.

Ο Θρύλος του Δράκουλα.




Ο συγγραφέας Μπράμ Στόκερ στην Google με τον Δράκουλα
Η Google σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου τιμά τον συγγραφέα Μπραμ Στόκερ καθώς σήμερα συμπληρώνονται 165 χρόνια από τη γέννησή του. Ο συγγραφέας Μπραμ Στόκερ γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1847 στην Ιρλανδία, τρίτο από τα επτά παιδιά του Δουβλινέζου Αββραάμ Στόκερ και της φεμινίστριας Σάρλοτ Ματίλντα Μπλέικ.
Ο Μπραμ Στόκερ υπήρξε Ιρλανδός συγγραφέας της βικτοριανής εποχής που πέρασε στην ιστορία κυρίως για το γοτθικό μυθιστόρημα του «Δράκουλα», το οποίο διαβάζεται συνεχώς μέχρι και τα χρόνιας μας.
Επίσης η κατά καιρούς μεταφορά του στους κινηματογράφους, προκαλεί το ενδιαφέρον όλων των σινεφίλ.

Το ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου (σαν σήμερα)


Ελαιογραφία του ιταλού ζωγράφου Γκαττέρι
Κορυφαία πράξη του απελευθερωτικού αγώνα των Κρητών, σύμβολο ηρωισμού και θυσίας. Είναι το σημαντικότερο επεισόδιο της Κρητικής Επανάστασης του 1866.

Ιπτάμενα ψάρια πετούσαν στον ουρανό πολύ πριν τα πουλιά


Τα ιπτάμενα ψάρια εξελίχθηκαν πολύ νωρίτερα απ’ ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, υποστηρίζουν ερευνητές του κινεζικού Ινστιτούτου Παλαιοντολογίας Σπονδυλωτών Ζώων. Μάλιστα,όπως προκύπτει από την έρευνα, η ικανότητά τους να πετούν αναπτύχθηκε ώστε να γλιτώνουν από τους μεγάλους θηρευτές της θάλασσας.

Facebook: Πώς μπορώ να μπλοκάρω αιτήματα από εφαρμογές και παιχνίδια;


Είμαι σίγουρος πως αν δεν παίζεις FarmVille και γενικώς παιχνίδια του Facebook, τότε θα νευριάζεις με τις αμέτρητες προσκλήσεις που δέχεσαι για να συμμετάσχεις σε παιχνίδια και εφαρμογές του Facebook. Πολλά αιτήματα καθημερινά σε τσαντίζουν και δεν ξέρεις πως να γλιτώσεις από αυτή την κατάσταση.

Η θεωρία του Αριστόξενου

 Α. Γενικά

Συνήθως, όταν η κουβέντα δύο μουσικών πάει στην αρχαία Ελλάδα, το πρώτο όνομα που θα αναφερθεί είναι του Πυθαγόρα και μάλλον θα είναι και το μοναδικό, αφού η θεωρία του περί μουσικής είναι και η μόνη αρκετά διαδεδομένη στους μουσικούς που δεν αρκούνται μόνο στο να παίζουν. Είναι όμως μεγάλο κρίμα που εμείς οι Έλληνες τουλάχιστον δε γνωρίζουμε για τον Αριστόξενο και τη δική του θεωρία περί μουσικής, η οποία είναι άκρως αντίθετη με αυτή του Πυθαγόρα.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΑΜΣ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΑΜΣ

26/11/1781

<<Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγόν Ουάσινγκτων, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος απο μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση.Αυτή η απειλή είναι οι Εβραίοι!Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής και εμπορικής ακεραιότητος.Αποτέλεσαν δική τους κοινωνία (μέσα στο κράτος)και δεν αφομοιώθηκαν.

Aνάδρομος Ερμής η κατάλληλη στιγμή για να κερδίσουμε ξανά μια αγάπη που είχε χαθεί.


Lunar Dance: Παλιές ερωτικές υποθέσεις στον δρόμο μας…
    
Μια κατευθυντήρια αρχή στον μήνα του Σκορπιού είναι το "επιθυμώ". Πολλοί από εμάς ερχόμαστε αντιμέτωποι με το βάθος ακραίων συναισθημάτων και έχουμε την επιθυμία να φτάσουμε στο μεδούλι των θεμάτων μας, ιδίως των ερωτικών. Μπορεί να βιώσουμε τη θεραπεία και τη μετασχηματιστική ενέργεια πάνω στο συναίσθημα μας αλλά επίσης την ζήλια, την εκδικητικότητα και τη χειραγώγηση που έχουν κι αυτές το μερίδιο τους, σε αυτό τον μήνα. Τώρα γιατί αναφέρομαι σε όλα αυτά; Επειδή θέλω να θίξω ένα θέμα που αφόρα αρκετούς από εμάς και περιέχει όλες τις ιδιότητες που σας ανέφερα. Η επαναπροσέγγιση παλιών ερωτικών καταστάσεων.

Κοτόπουλο με αβοκάντο και μανιτάρια από την Elizabeth Taylor


 Κοτόπουλο με αβοκάντο και μανιτάρια από την Elizabeth Taylor H αγαπημένη συνταγή της Elizabeth Taylor ήταν το κοτόπουλο- με αβοκάντο και μανιτάρια! Πώς έφτιαχνε όμως την σπεσιαλιτέ της;

Αυτοεκτίμηση και επικοινωνία

http://static.dreamstime.com/thumbimg_543/1285790421t5k38u.jpg

Όσο πιο συγκροτημένη και ολοκληρωμένη είναι η αντίληψη ενός ατόμου για τον εαυτό του, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να αντιμετωπίζει επιτυχώς τις δυσκολίες στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Το Σκανδαλο Libor

Φωτογραφία για Σε τουλάχιστον 4 μεγάλες τράπεζες οι έρευνες για το Libor

Η έρευνα των εποπτικών αρχών για την υπόθεση της χειραγώγησης του διατραπεζικού επιτοκίου στην αγορά του Λονδίνου (libor) επικεντρώνεται... σε τουλάχιστον τέσσερις από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τράπεζες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times. Πρόκειται για τις γαλλικές τράπεζες Credit Agricole και Societe Generale, τη γερμανική Deutsche Bank και τη βρετανική HSBC.

Το Τραγούδι της Ημέρας- '' Τα Νέα Μέτρα '' Λουκιανός Κηλαιδόνης.


Πρόκειται για το δίσκο που ίσως περιέχει τις πιο πολλές από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες του συνθέτη από τη στιγμή που αποφάσισε να ερμηνεύει ο ίδιος τα τραγούδια του. Κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1979 και ουσιαστικά αποτελεί τη συνέχεια του «Καουμπόι» που είχε εκδοθεί ένα χρόνο νωρίτερα, αφού θεματικά και μουσικά τα δύο άλμπουμ μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.
                           

Εκτακτο.Δόση «καπούτ» – Β.Σόιμπλε: «Καλώς ψηφίστηκαν τα μέτρα αλλά δεν δίνουμε τη δόση»



Επιβεβαιώνονται δια στόματος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε οι πληροφορίες του defencenet.gr ότι, δηλαδή, η εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα θα καθυστερήσει σημαντικά.

ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ


ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ  ΕΛΛΑΝΙΩΝ  ΟΝΤΩΝ

[  Eκ της του Ηλίου Καρδίας, ες Υμετέρους ΔιαΝοίας, Ομφήν Εκφέρωμεν.]


ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ.
ΜΕΓΑΛΟΝ ΕΤΟΣ/ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΝ ΕΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 25.795…(σχετικός χρόνος). ΜΕΤΑΠΤΩΣΙΣ ΙΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ.
 ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΑΡΞΑΣΘΑΙ.
ΘΕΙΚΟΝ ΣΥΜΠΑΝ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.
 ΝΟΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ.

Ο αστερισμός  Υδροχοεύς συνορεύει με ΕΝΝΕΑ αστερισμούς, τους:

Ηλιακή ακτινοβολία διαχείριση

                                          Αφαίρεση από τα δέντρα χιονισμένα τοπία 
                                          μπορεί να αντανακλούν περισσότερο το φως
                                          του ήλιου  στο διάστημα

 Ηλιακή ακτινοβολία διαχείριση [1] (ΕΥΚ), τα έργα είναι σε μεγάλο βαθμό θεωρητική είδος γεωμηχανικής που επιδιώκουν να αντανακλούν το ηλιακό φως και έτσι να μειωθεί η υπερθέρμανση του πλανήτη . [2] Πρόταση παραδείγματα περιλαμβάνουν τη δημιουργία του στρατοσφαιρικού αερολύματα θείου

Μαθήματα οικονομίας από την αρχαία Αθήνα


Στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης ο αμερικανός καθηγητής Εντουαρντ Κοέν, ειδικός στην αρχαία ελληνική οικονομία, υπενθυμίζει μέτρα κατά της φοροδιαφυγής ηλικίας 25 αιώνων

Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΛΕΓΕΤΑΙ!!!!

699753main_pia16213-43_full

Τα  ολοκαινουργια ματια  ακτινων Χ της NASA στον ουρανο, το  πυρηνικο Φασματοσκοπικο Array Telescope (NuStar), έχει συλλαβει  τις πρωτες εικονες απο  την γιγαντιαία μαύρη τρύπα που βρισκεται σταθμευμενη  στο κέντρο του γαλαξία μας. Οι παρατηρήσεις δείχνουν τη συνήθως ήπια μαύρη τρύπα στη μέση  μιας αναφλεξης.

Υπέρλαμπρη «φλόγα» στο κέντρο του Γαλαξία


Προσφέρει νέα στοιχεία για τη γιγάντια μαύρη τρύπα
Υπέρλαμπρη «φλόγα» στο κέντρο του Γαλαξία
Μια πρωτοφανούς λαμπρότητας έκλαμψη εντοπίστηκε στο κέντρο του Γαλαξία

Μασαχουσέτη 
Διεθνής ομάδα επιστημόνων εντόπισε με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου Chandra μια έκλαμψη φωτός στο κέντρο του Γαλαξία η οποία, όπως υποστηρίζουν, είναι η

Εμφανιση Και Προσωπικοτητα!

B1135

Ωραία εμφάνιση ή αλλιώς ομορφιά έχει τεράστια διαφορά από εμφάνιση που έχει προσωπικότητα. Υπάρχουν ασχημούτσικοι άνθρωποι που έχουν αυτό που αποκαλώ τον τελευταίο καιρό, "εμφάνιση που έχει προσωπικότητα". 

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ( 6 )



 Η  ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ   ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ  ( άρθρο 6ο )

  ( ΚΥΚΛΟΙ  ΙΑΣΗΣ  και  ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ )

Για να δούμε ΑΔΕΛΦΙΑ….ποιοι είναι ακριβώς οι ΚΥΚΛΟΙ της ΙΑΣΗΣ μας.
Εκείνοι λοιπόν οι άνθρωποι, εκείνα τα γεγονότα και εκείνες οι παραστάσεις που ταιριάζουν…..ή αν θέλετε….. καθρεφτίζουν τις διαστρεβλώσεις μας….προσελκύονται στο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ μας ΠΕΔΙΟ και διαμορφώνουν κατά αυτόν τον τρόπο, τις εμπειρίες της ζωής μας και τις σχέσεις μας. Οι συναλλαγές αυτές ΑΔΕΛΦΙΑ ….λέγονται απλά….ΚΥΚΛΟΙ ΙΑΣΗΣ

Ανίκανοι να δώσουν εξηγήσεις για τα αντικείμενα δίπλα στον Ήλιο. (Video)


Πολλοί άνθρωποι ρωτούν την NASA τι ακριβώς είναι αυτά τα (γιγάντια) αντικείμενα γύρω απ'τον Ήλιο.  Κάποιοι λένε πως είναι χαλασμένα pixel στις εικόνες άλλοι ότι δημιουργούνται λόγω της υψηλής ραδιενέργειας που υπάρχει.  Κανένας δεν παραδέχεται το αυτονόητο, αυτό που με έντεχνο τρόπο προσπαθούν και κρύβουν όλα αυτά τα χρόνια από την κοινή γνώμη...

Ζώντας μέσα στην οντολογική λήθη ζούμε σαν πεθαμένοι-Δημήτρης Λιαντίνης "Γκέμμα".


                         

«Κάθε φορά που θα πετύχουμε το στόχο που έχουμε, αμέσως έχει εμφανισθεί στον ορίζοντα καινούργιος. Η ζωή μας είναι μια παραπομπή σε συνεχώς εμφανιζόμενους στόχους, κατά το ακόλουθο σχήμα.

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ (5)


 Η  ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ   ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ  ( άρθρο 5ο )

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ   ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ –ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ

 

Για να δούμε ΑΔΕΛΦΙΑ….πως τελικά σχεδιάζουμε μια ενσάρκωση.

Η κάθε ενσάρκωση έχει τις ρίζες της σ’ ότι έχει συμβεί παλιότερα, αλλά κυρίως στην αμέσως προηγούμενη ζωή μας εδώ στη ΓΑΙΑ. Σ’ όλες τις αμέτρητες πρώιμες ενσαρκώσεις μας, ο ΚΥΡΙΟΣ σκοπός της ύπαρξης μας εδώ στη Γαία, είναι η ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ σε αυτό το υλικό επίπεδο. 

Αργότερα φυσικά αναλαμβάνουμε ενσαρκώσεις προκειμένου να κατανοήσουμε και εάν  είναι αναγκαίο, να θεραπεύσουμε ότι έχουμε βιώσει.

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ (4)



 Η  ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ   ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ  ( άρθρο 4ο )
Θέμα: Τι είναι η μετενσάρκωση;

Αδέλφια. Ενσαρκωνόμαστε στο ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ για να διευρύνουμε τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μας. Ο στόχος αυτός φυσικά πραγματοποιείται μέσα από πολλές ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, σε πολλές ΖΩΕΣ.
Στην ουσία…..είναι αλήθεια ότι ΟΛΟΙ υποφέρουμε από κάποιο είδος ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ…..σε κάποιο σημείο στο εξελεκτικό μας ξεδίπλωμα…κι εμείς αντίστοιχα με την σειρά μας ….κακοποιούμε με τον ίδιο τρόπο τους άλλους..!

Σίγουρο είναι ….ότι η μακρά σειρά των ΥΛΙΚΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ μας ….δεν ξεκινά με μια εξελιγμένη Συνείδηση αφιερωμένη σε υψηλές ανθρώπινες αρχές. Πρέπει απλά να σφυρηλατήσουμε το δρόμο μας μέσα από πολλές ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ προτού το σώμα μας

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ (3 )


ΙΑΣΙΣ  ( άρθρο 3ο )


Θέμα: Με ποιους τρόπους θα θεραπεύσουμε …την ψυχής μας

ΑΔΕΛΦΙΑ….για να μπορέσουμε να θεραπευτούμε …..οφείλουμε να πούμε μέσα μας και να παραδεχτούμε …ότι είμαστε «άρρωστοι». Ακούγοντας κάποιος/οια…… τη λέξη «άρρωστος»….να του έρχεται βαριά η λέξη…..αλλά στην ουσία….το άρρωστος ….έχει να κάνει με την διόρθωση της αέανης Ψυχής μας…που αναζητάει διέξοδο. Για να κατανοήσουμε την ίαση μας ….ας προσδιορίσουμε πρώτα  τους παρακάτω παράγοντες, που είναι οι εξής:

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ (2)


Λίγα λόγια περί της Μυθολογίας…..
[Με τον όρο Ελληνική Μυθολογία εννοούμε…… όλο εκείνο το πλέγμα των μύθων…. που σχετίζονται με την  ελληνικότητας μας,…… έτσι όπως μας παρουσιάζονται στα κείμενα της Αρχαιοελληνικής Γραμματείας. 

Η Ελληνική Μυθολογία ορίζεται πλέον σήμερα…ως  η αφήγηση των ιστοριών…… που δημιουργήθηκαν από τους προγόνους μας  Έλληνες, και αφορούσαν τους θεούς και τους Ήρωες, τη φύση του κόσμου και τις τελετουργικές πρακτικές λατρείας.

Η ελληνική μυθολογία συνίσταται….. κατά ένα μέρος, ……από μια μεγάλη συλλογή αφηγημάτων που μας εξηγούν την προέλευση του Κόσμου και μας εξιστορούν τη ζωή και τις περιπέτειες….. μιας ευρείας ποικιλίας Θεών (Οντοτήτων), Ηρώων, Ηρωίδων και άλλων μυθολογικών πλασμάτων. 

 Αυτές οι ιστορίες αρχικά διαμορφώθηκαν και στη συνέχεια έφτασαν σε εμάς και διαδόθηκαν από την προφορική μας  (ποιητική) μας  παράδοση και για αυτό οι Ελληνικοί Μύθοι είναι γνωστοί σήμερα πρώτιστα….. από την Ελληνική Λογοτεχνία.

ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΙΣ ( άρθρο 1ο )
Θέμα: Προσεγγίζοντας την Ψυχή μας
Η Πνευματική  μας ανάπτυξη Αδέρφια…..είναι στην ουσία η ίδια ….η ίασή μας. ΙΑΣΙΣ=ΝΟΣΗΜΑ+ΙΑΜΑ=421
Η αρχή της γήινης θυσίας και προσπάθειας του καθενός μας….λειτουργεί κάθε φορά που οι άλλοι μαθαίνουν έναν καλύτερο τρόπο, ακριβώς μέσα από το δικό μας πόνο. Στην ουσία όμως ο πόνος μας …δεν είναι το δώρο…..αλλά η ίασή μας. Μέσα από τον πόνο μας και την ίασή μας…βοηθάμε όλοι μαζί….οι καλόβουλοι χαρακτήρες…να φωτιστεί…… η Ανθρωπότητα ως Σύνολο.

Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012



 από Elizabeth De
 Αγαπημένοι φίλοι /φίλες,
Σας παρουσιάζω την ομιλία που έγινε πριν από τον Οραματισμό για την Ελλάδα στις 11-12-2011 από τον Στάμο Στίνη. Είμαι βέβαιος ότι το κείμενο θα σας δώσει νέες πληροφορίες και δύναμη για να ξεπεράσετε το 2012 που είναι έτος εξισορρόπησης.

Δραματικά επίκαιρη: Η απολογία του Νίκου Καζαντζάκη το 1925


kazantzakis
*Ο Νίκος Καζαντζάκης έφυγε από τη ζωή στις 26 Οκτώβρη του 1957.
Η απολογία του Νίκου Καζαντζάκη στην ανακριτική αρχή του Ηρακλείου, που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 1925, δεν αποτελεί μόνο ένα έξοχο πολιτικό κείμενο αλλά είναι και δραματικά επίκαιρη σήμερα, την εποχή της κρίσης. Μιας εποχής που η σύγχιση, οι πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις αλλά και αντιφάσεις στον πολιτικό λόγο κυριαρχούν.
Παρακάτω, παραθέτουμε ένα τμήμα της διάσημης "απολογίας του Καζαντζάκη"

Σπιρουλίνα, το θαύμα της φύσης.

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι η καλή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για καλή υγεία, βέλτιστη ανάπτυξη του οργανισμού και προστασία από ασθένειες. Πολλές ασθένειες όπως ο διαβήτης, η υπέρταση και οι καρδιοαγγειακές παθήσεις, έχουν ως γενεσιουργό αιτία την αλλαγή του τρόπου ζωής του ανθρώπου και κυρίως σχετίζονται με την χαμηλής ποιότητας διατροφή και την έλλειψη σωματικής δραστηριότητας.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΜΜΟΡΦΩΣΙΑ, ΕΒΡΑΙΟΠΑΤΡΙΣΜΟ, ΔΙΧΩΝΟΙΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΜΑΣ ΘΑΨΑΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΕ ΣΠΟΡΟΣ....


ΨΕΚΑΣΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1700 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΗΣ ΛΗΘΗΣ.. ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΠΙΘΑ Η ΔΑΔΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΨΕ....

Πετάξτε τα γυαλιά σας! Διορθώστε την όρασή σας με φυσικούς τρόπους!


Πάνω από τρεις στους τέσσερις ανθρώπους πιστεύουν ότι η όρασή τους είναι η πιο σημαντική από τις πέντε τους αισθήσεις. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι το 80% αυτών που αντιλαμβανόμαστε, προέρχεται από την αίσθηση της όρασης. Η καλή όραση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην κίνησή σας και στην απόλαυση της ζωής σας, οπότε θα άξιζε να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να τη βελτιώσετε και να τη διατηρήσετε σε καλή κατάσταση χωρίς να χρειάζεστε τεχνητά και μη φυσικά βοηθήματα που επιδεινώνουν την όρασή σας με τη συνεχή χρήση.

ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ!




ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΦΤΑΣΕ!
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ...Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ!
ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα