Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Αρχαία ρωγμή εξηγεί τη διαφορετική σύσταση των δύο πλευρών του φεγγαριού


Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος.
Στην ορατή όψη της Σελήνης έχει μια ρωγμή αρχαία,σημάδι μιας πολύ αρχαίας και βίαιης σύγκρουσης που σχημάτισε τη σεληνιακή επιφάνεια που οδήγησε  στην εμφάνιση της περιοχής του λέγομενου Μεγάλου Ωκεανού των Καταιγίδων.Αυτό εξηγεί γιατί «οι δύο πλευρές του φεγγαριού αποτελούνται από διαφορετικούς τύπους βράχων.

Πόσο βλαβερά είναι τα αναψυκτικά για την υγεία μας;

Οι γυναίκες που καταναλώνουν ζαχαρούχα αναψυκτικά σχεδόν κάθε μέρα έχουν 83% περισσότερες πιθανότητες να υποστούν ένα συγκεκριμένο τύπο εγκεφαλικού επεισοδίου συγκριτικά με τις γυναίκες που πίνουν σπάνια αναψυκτικά και άλλα ζαχαρούχα ποτά, επισημαίνει μια νέα μελέτη από την Ιαπωνία.


ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??


Η φορολόγηση των σκύλων και ο φρικτός θάνατος των αδέσποτων


Εκτός από τον φόρο των αγάμων που παρουσιάσαμε ήδη, ο εντυπωσιακός «φόρος επί των κυνών» επιβλήθηκε στους Έλληνες πριν εκατόν δέκα χρόνια. Περιλήφθηκε στη μακρά σειρά των φορολογικών μέτρων που ακολούθησαν τον αποκαλούμενο ατυχή πόλεμο του 1897 και την εγκατάσταση, για πρώτη φορά, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη χώρα μας. Τα δύσμοιρα σκυλιά κατατάχθηκαν σε κατηγορίες, όπως πολυτελείας, ποιμενικά, συνήθη κ.ά., ενώ ειδικά για την πρωτεύουσα το σύνολο των σκύλων κατατάχθηκε στους πολυτελείας που είχαν και την υψηλότερη φορολογία.

Πως θα επιβιώσουμε... (Οργανωθείτε σε ομάδες ! )

Μην περιμένετε από το Κράτος απλά δεν θα ...υπάρχει ! 

 
Απαραίτητα  να υπάρχουν για παν ενδεχόμενο ! 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Λέξεις που λάμπουν



Οι Άγγλοι το γράφουν "brilliant", οι Ιταλοί "brillare" και καμμιά γυναίκα δε λέει όχι σε ένα μπριγιάν.
Είτε λοιπόν θέλουν να περιγράψουν την εξυπνάδα κάποιου και τη λάμψη της σκέψης του, είτε θέλουν να επισημάνουν πως κάτι γυαλίζει τότε χρησιμοποιούν παράγωγα του λατινικού "berillus".
Τι είναι όμως αυτό το "berillus"

Αποκαλυψη Το Ενατο Κυμα

''Φτιάχνουν οι Έλληνες κοινότητες και Ιστορία οι παρέες '' πες μας την ιστορία σου,την άποψη σου, τα πιστεύω σου, τις σκέψεις σου, το τραγούδι σου, το ποίημα σου
.Μοιράσου οτι θες μαζί μας στο...email...και Αποκαλύψου!

email:dorieas1968@gmail.com

Στρατιωτικοί και Πολίτες σε απόγνωση από τα νέα «φτωχολόγια» της ντροπής


Οι επιπτώσεις στους μισθούς των στρατιωτικών

Φτωχολόγιο στρατιωτικών” και με τη βούλα πλέον, καθώς στην ιστοσελίδα της Βουλής αναρτήθηκαν τα νέα επώδυνα μέτρα.

ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ


Από  kartesios

Κι έγιναν εκλογές.
Δύο φορές.
«Να σταυρωθείτε ή να ζήσετε;» ρωτούσαν οι εκλογές. «Άρον, άρον σταύρωσον αυτούς», φώναξε το πλήθος. Ο λαός. Μόνο που δεν ήξερε ότι φώναζε να σταυρώσουν ο καθένας τον εαυτό του.
Κι έτσι τους έπιασαν όλους οι Ρωμαίοι, φόρτωσαν στην πλάτη τους ένα μνημόνιο και τους έβαλαν να προχωρούν.
Είχε ξαναγίνει το ίδιο με δύο άλλους σταυρούς. Το πλήθος των καλοζωισμένων και καλοταϊσμένων δεν… ανησυχούσε. Τα μνημόνια τα έσερναν αυτοί που ήταν πιο αδύνατοι. Που είχαν τα λιγότερα.

Guardian: Η Ελλάδα φλερτάρει με την τυραννία - Greece flirts with tyranny and Europe looks away

Ποια είναι η πολιτικο-οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. 

Πως αντιδρά η Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με τη βρετανική Guardian

Σε μια προσπάθεια να περιγράψει τη δυσοίωνη πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, ο Nick Cohen υπογράφει το άρθρο του με τίτλο "Η Ελλάδα φλερτάρει με την τυραννία και η Ευρώπη κάνει πως δε βλέπει" (Greece flirts with tyranny and Europe looks away) με το οποίο επεξηγεί το δημοκρατικό έλλειμμα που παρατηρείται στη χώρα τους τελευταίους μήνες.

Στρατός της Τρόικα κατά Ελλήνων πολιτών (ΒΙΝΤΕΟ)



Αυτά που συμβαίνουν εντός και εκτός Βουλής τις τελευταίες ώρες δεν έχουν σχέση ούτε με τον πολιτικό πολιτισμό αυτής της χώρας ούτε με τους δημοκρατικούς αγώνες των Ελλήνων πολιτών των τριών τελευταίων γενιών.

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ συνεπικουρούμενες από μηχανοκίνητα της Αστυνομίας που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά, επιτίθενται εδώ και αρκετή ώρα κατά των διαμαρτυρομένων Ελλήνων πολιτών που συμμετέχουν στο ογκώδες συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος.

Μύθοι των Αστερισμών: Η Mεγάλη Άρκτος

μεγάλη άρκτος


Αν και ο αστερισμός αυτός δεν μοιάζει με άρκτο (αρκούδα), σχεδόν όλα τα έθνη και σε όλες τις 
εποχές τον ονόμαζαν έτσι. Η Ελληνική Μυθολογία αναγνωρίζει σε αυτόν την ωραία Καλλιστώ, που κίνησε τη ζήλια της Ήρας με συνέπεια να την μεταμορφώσει σε αρκούδα. Έτσι άρχισε να περιπλανιέται στα δάση μέχρι που συνάντησε το γιο της τον Αρκάδα. Θέλησε να τον αγκαλιάσει, αλλά αυτός δεν αναγνώρισε τη μητέρα του, φοβήθηκε το θηρίο και σήκωσε το όπλο του για να την σκοτώσει. 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ¨ΟΜΟΑΙΜΟΝ¨. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!


ΕΛΛΗΝΕΣ… 
  

            ...ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ. 

ΝΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ¨ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΙ ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΕΣ¨ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!



                   ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ  ΜΑΣ  ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ


ΠΗΓΗ mery dontsof
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Εθνικά δάνεια και άπληστοι (Έλληνες) δανειοφάγοι ….



Το νεοελληνικό κράτος από συστάσεώς του, από την Επανάσταση του 1821, «ζει» ή καλύτερα «επιβιώνει», με δάνεια παρμένα, με το αζημίωτο βέβαια, από τις κάθε φορά «σύμμαχες» ισχυρές δυνάμεις.

Κεφίρ, το μυστικό της μακροζωίας

Οι κάτοικοι του Καυκάσου ζούνε 110 χρόνια
Το κεφίρ είναι ένα φυσικό γαλακτοκομικό προϊόν που γεννήθηκε στα βουνά του Καυκάσου αιώνες πριν. Tο κεφίρ παράγεται από οποιονδήποτε τύπο γάλακτος με τη χρήση κόκκων κεφίρ, μια αποικία..
φιλικών βακτηρίων που στην όψη μοιάζει με κουνουπίδι. Οι κάτοικοι του Καυκάσου, που σπάνια παρουσιάζουν πρόωρες εκφυλιστικές ασθένειες και η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής τους υπερβαίνει τα 110 χρόνια, πίνουν κεφίρ αντί νερού και τρώνε πυκνωμένο κεφίρ αντί επιδορπίου. 

Το Τραγούδι της Ημέρας- '' Πες μου μια λέξη '' Μ.Χατζιδάκις - Αλ.Σακελλάριος.



             


Αλίμονο Στους Νέους

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Με αντάλλαγμα την ίδια του την ψυχή ο Ανδρέας, ένας ρομαντικός και ηλικιωμένος κύριος, γίνεται ξανά νέος και προσπαθεί να κατακτήσει την καρδιά της όμορφης Ρίτας, μιας φτωχής και νέας γυναίκας, την οποία πάντα ποθούσε αλλά δίσταζε να την πλησιάσει εξαιτίας της ηλικίας του.  Σύντομα θα καταλάβει πως τα νιάτα από μόνα τους δεν αρκούν για να κάνουν κάποιον ευτυχισμένο. 

«Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει!»

                                         Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

Είναι άραγε εθνικιστική κορώνα η παραπάνω ρήση; ελληνικό πάθος και εγωισμός; η κάτι άλλο; Ποιος το είπε και πότε;

Ακούστε το τραγούδι του Χατζηγιάννη με Μπουλά – Ζουγανέλη!

Άβαταρ μέλους 
Τραγουδώντας «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» μας περιμένουν στις κοινές τους εμφανίσεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Σάκης Μπουλάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης!

Το τραγούδι, σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους  Σάκη Μπουλά, «γεννήθηκε» από
την συνεργασία των τριών ανδρών στη σκηνή του «Ακτή Πειραιώς».


         ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ                                                                                                                                                               
 
 

Ο, τι θα πρέπει να γνωρίζετε για τυχόν μόλυνση από απεμπλουτισμένο ουράνιο ποΟ, τι θα πρέπει να γνωρίζετε για τυχόν μόλυνση από απεμπλουτισμένο ουράνιο που θα προκύψει αν οι ισραηλινοί βομβαρδίσουν το Ιράν.

Ο, τι θα πρέπει να γνωρίζετε για τυχόν μόλυνση από απεμπλουτισμένο ουράνιο που θα προκύψει αν οι ισραηλινοί βομβαρδίσουν το Ιράν
Η βιολογική ημίσεια ζωή για το ουράνιο (δηλαδή ο μέσος χρόνος που χρειάζεται για το ανθρώπινο σώμα για να αποβάλει την μισή ποσότητα από το σώμα) είναι περίπου 15 ημέρες.

Αποκεφαλίστηκε από τον Β.Πούτιν ο Ρώσος υπουργός Άμυνας λόγω Ελλάδας και Συρίας!

Δραματική, αν και αναμενόμενη από πολλούς πολιτικούς παρατηρητές στην Μόσχα, αποπομπή του Ρώσου υπουργού Άμυνας Ανατόλι Σερντιουκόφ είχαμε πριν από λίγο με προεδρικό διάταγμα του προέδρου της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν. Είναι η πρώτη φορά που αφαιρείται τέτοιο αξίωμα από έναν υπουργό Άμυνας είτε επί προεδρίας Πούτιν, είτε επί προεδρίας Μεντβέντεφ.

ΝΑ ΚΙΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΗΜΑΤΑ. ΝΤΥΕΡ ΓΟΥΑΙΗΝ

Περιγραφή

Η ζωή είναι πολύ όμορφη αρκεί να κινείς εσύ τα νήματα. Στον πυρήνα αυτού του σοφού και ευχάριστου βιβλίου βρίσκεται η πεποίθηση ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να διαλέξουν ανάμεσα στη χαρά ή στη λύπη, στη νίκη ή στην ήττα.

Μπαράκ Ομπάμα: «Τα καλύτερα έρχονται»

Ηρώ.. επιστρέφει με νέο δίσκο και συνιστά.. " Ψυχραιμία "! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ηρώ.. επιστρέφει με νέο δίσκο και συνιστά.. " Ψυχραιμία "!
 
Ψυχραιμία λοιπόν ο τίτλος του δίσκου και δε θα μποορύσε να είναι πιο επίκαιρος...
με τα γεγονότα που μαστίζουν την χώρα μας. Στη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά

Aλουμίνιο: Ο «αόρατος» φονιάς!


Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες.
Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχέουν αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό.

"ναι σε οτι ειμαι...σε οτι ειναι..σε οτι υπαρχει και υπηρετει τη ζωη.."

το μωρο κλαιει για να δειξει την δυσαρεσκεια του στους γονεις του γιατι ειναι απολυτα εξαρτημενο απο κεινους για να ζησει..
το μικρο παιδι κανει αταξιες για να βρει τα ορια τους και τα δικα του..
ο εφηβος διαμαρτυρεται , αντιδρα , ζητωντας και διεκδικωντας χωρο για τη δικη του υπαρξη
ο ενηλικας γνωριζει οτι αυτος ειναι υπευθυνος για οτι συμβαινει και οταν δεν του αρεσει η πραγματικοτητα που ζει απλως την αλλαζει...

η κοινωνια μας σε ποια ηλικια βρισκεται σημερα?

ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ


ο Αμερικανός Stuart Hammeroff, καθηγητής στα Τμήματα Αναισθησιολογίας και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Arizona  , ιδρυτής και διευθυντής του «Κέντρου Μελέτης Συνείδησης» του Πανεπιστημίου της Αριζόνα
αποκάλυψε στο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ (
Science Channel's Through theWormhole documentary)  ότι
η θεωρία της ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ εξηγεί το φαινόμενο των επιθανάτιων εμπειριών.


Η επιθανάτια εμπειρία συμβαίνει όταν κβαντικές ουσίες που αποτελούν την ψυχή εγκαταλείψουν το νευρικό σύστημα και βρεθούν πλέον στο σύμπαν.

Γιατί οι Έλληνες δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο


Ο βασικός λόγος που τα ελληνόπουλα δεν μαθαίνουν Αρχαία Ελληνικά στο σχολείο είναι διότι το υπουργείο παραπαιδείας εδώ και δεκαετίες έχει θέσει ως σκοπό του να μην διδάσκεται σωστά η Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.

ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΣΠΕΙΡΟΕΙΔΕΙΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΙΤΟ!!!



Δύο τεράστιοι σπειροειδείς γαλαξίες συγκρούστηκαν με ένα τρίτο!

Η συγχώνευση είχε ως αποτέλεσμα ένα τεράστιο γαλαξία που

Απόφαση σοκ: Γκρεμίζουν ό,τι θυμίζει Ελλάδα στην Πόλη


Απόφαση σοκ: Γκρεμίζουν ό,τι θυμίζει Ελλάδα στην ΠόληΜε το πρόσχημα του εξωραϊσμού και της αναβάθμισης κατεδαφίζονται και τα τελευταία ελληνικά κτίσματα στην Πόλη, με απόφαση «κατεπείγουσας απαλλοτρίωσης».
Η απόφαση αυτή δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Το Τουρκικό  υπουργικό συμβούλιο αναφέρεται σε  «επείγουσα απαλλοτρίωση» που θα πραγματοποιηθεί στις ιστορικές συνοικίες της Πόλης, Φανάρι - Μπαλατά Αϊβάνσαραϊ.
Με το πρόσχημα του εξωραϊσμού και της

Δεν έγιναν δεκτές οι αιτήσεις αντισυνταγματικότητας του πολυνομοσχεδίου


Το βράδυ ψηφίζεται το Μνημόνιο ΙΙΙ

 Με 47 «Ναι» και 170 «Οχι» οι 217 βουλευτές έκριναν συνταγματικό το πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα από τη Βουλή.

ΒΟΜΒΑ και από την ολομέλεια του Άρειου Πάγου! Αντισυνταγματικά τα μέτρα!

areios_pagos



Πριν από λίγο ολομέλεια του Αρείου Πάγου που μόλις 
ολοκλήρωσε τη συνεδρίασή της έκρινε αντισυνταγματικά τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο. 

η ΟΝΥΧΟΦΑΓΙΑ είναι ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή



Η ονυχοφαγία (δάγκωμα νυχιών)  είναι ψυχαναγκαστική  διαταραχή υποστηρίζουν ειδικοί ψυχίατροι που παρακολουθούν προσεκτικότερα  αυτό τον εθισμό.
Το δάγκωμα των νυχιών είναι  βλαβερό για μολυσματικούς, λειτουργικούς και αισθητικούς λόγους.
είναι μορφή αυτοακρωτηριασμού καιυπάρχει κίνδυνος μολύνσεων από διάφορα μικρόβια που υπάρχουν στα δάκτυλα
Όταν δαγκώνουμε τα νύχια μας προκαλούμε μικρές βλάβες στο δέρμα των δακτύλων, έτσι διευκολύνουμε την είσοδο

Ραντεβού με τη Νέα Συνείδηση

Εγκαινιαζουμε Με Αυτη Την Μικρη Ιστορια Του Φιλου Αναγνωστη ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ Τη
Νεα Μας Στηλη  ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ Με
Αρθρα Αναγνωστων Μας.


Με αφορμή κάποιο κείμενο το οποίο διάβασα, το οποίο αφορούσε στα ψυχικά απόβλητα έγραψα κάποιες σκέψεις μέσα από έναν διάλογο, 

δοσμένο με χιούμορ, και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!

~ Γιατί ντύθηκες τόσο καλά;

~ Α! Δεν σου είπα... Έχω ραντεβού με τη Νέα Συνείδηση στο κέντρο!!!

~ Σε πόση ώρα ;

~ Τώρα! Ίσα που προλαβαίνω να ετοιμαστώ! Αυτό που φοράω σου αρέσει;

Το Δώρο Της Συγχώρεσης (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Συγχώρεση είναι ένα δώρο που προσφέρουμε στους εαυτούς μας.

"Το να συγχωρείς σημαίνει να απελευθερώνεις έναν φυλακισμένο και να ανακαλύπτεις ότι ο φυλακισμένος ήσουν εσύ".
Lewis B. Smedes

Η Ακαταμαχητη Δυναμη Του Πορνο..


Γιατί ο νους μας σαγηνεύεται στη θέα «ακατάλληλων» ερωτικών σκηνών;

Από τον Σπύρο Μανουσέλη !



Ολο και μεγαλύτερος αριθμός ατόμων -ανδρών και γυναικών, ενηλίκων αλλά και ανηλίκων- περνά τις νύχτες του καθηλωμένος μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή ή τηλεόρασης, παρακολουθώντας με ακόρεστη ηδονοβλεπτική βουλιμία ερωτικές σκηνές από πορνοταινίες ή «ζωντανό» διαδικτυακό σεξ. Υπάρχει, άραγε, κάποια επιστημονική εξήγηση γι' αυτό το ασίγαστο «οφθαλμολαγνικό» πάθος, και ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών στην εκδήλωσή του;

Αυτός είναι ο 71χρονος παιδόφιλος της Ηλιούπολης

Το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία του ηλικιωμένου που συνελήφθη για αποπλάνηση και ασέλγεια δημοσιοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.
Η πλήρης ανακοίνωση:


"Έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του» αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Το Αλτσχάιμερ βρήκε το μάστορά του!



Το Αλτσχάιμερ βρήκε το μάστορά του!
H νόσος Αλτσχάιμερ θεωρείται η νόσος η οποία σταδιακά καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και υπολογίζεται ότι τώρα επηρεάζει γύρω στα 30 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ το 2050 εκτιμήσεις δείχνουν ότι από τη νόσο Αλτσχάιμερ θα πάσχουν περίπου 110 εκατομμύρια άνθρωποι. Δηλαδή μετά από περίπου 4 δεκαετίες από σήμερα η νόσος Αλτσχάιμερ προβλέπεται ότι θα υπερτριπλασιαστεί!

Η Ευτυχια Στην Εποχη Των Αντικαταθλιπτικων


Από τη Δήμητρα Διδαγγέλου !

Οι λόγοι που οδηγούν κάποιον να καταφύγει εύκολα στα χάπια δεν είναι μόνο οικονομικοί.


Το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Υγεία (10 Οκτωβρίου), το οποίο επέλεξε η Παγκόσμια Ομοσπονδία  για την Ψυχική Υγεία, είναι η κατάθλιψη.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μέχρι το 2020 η κατάθλιψη θα είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αιτία ψυχοσωματικής ανικανότητας στον κόσμο, ενώ μέχρι το 2030 υπολογίζεται να είναι η πρώτη. (WHO, 2001)

Το Ηλιακό Φωνήεν Ιώτα



* Το φωνήεν Ιώτα.
* Το ένατο γράμμα του ελληνικού αλφάβητου.
* Ο Ήλιος.

Η κάθετος γραμμή του ψηφίου  αναπαριστά την Μονάδα, η οποία εκφράζει τονΉλιο σαν Πατέρα των πάντων. Είναι ακόμη τo Ι στο μέσον ακριβώς της σειράς των επτά φωνηέντων, όπως ο Ήλιος βρίσκεται στο κέντρο του πλανητικού συστήματος αλλά και στο μέσον της μαγικής διάταξης των πλανητών.

ΑΙΘΗΡ..ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


Ο Πλάτωνας
 συμβολίζει τον Αιθέρα
με δωδεκάεδρο

Ο Εμπεδοκλής το χαρακτηρίζει ως Κοσμογονικό στοιχείο, ενώ οι Ορφικοί το θεωρούν Ψυχή του Κόσμου . Υμνήθηκε από τον Ορφέα ώς αυτό που φέρει την ζωή.


« Ω εσύ που έχεις το υψηλό κράτος του Διός που είναι πάντοτε ακατανίκητο και έχεις και μέρος των άστρων , του ήλιου και της σελήνης , που δαμάζεις τα πάντα και φυσάς φωτιά και είσαι ο σπινθήρας της ζωής εις όλα τα ζωντανά πλάσματα . 

Αλέκος Σακελλάριος ( 7 Νοεμ. 1913 – 1991)




Αλέκος Σακελλάριος


  
Κορυφαίος θεατρικός συγγραφέας, στιχουργός, δημοσιογράφος και σκηνοθέτης.
 Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7 Νοεμβρίου του 1913. Σπούδασε νομικά και ξεκίνησε την πολυσήμαντη καριέρα του ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Μαθητής». Η πένα του δημοσιογράφου δεν σταμάτησε να τον συντροφεύει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, αφού αρθρογραφούσε και κρατούσε μόνιμη στήλη χρονογραφήματος σε διάφορα περιοδικά κι εφημερίδες για 60 περίπου χρόνια.

Η έννοια του τυχαίου | Γίνεται να υπάρχουν κανόνες δίχως κάποιος να τους έχει θέσει;

Τα μυστικά του ουρανού

Η έννοια του τυχαίου | Γίνεται να υπάρχουν κανόνες δίχως κάποιος να τους έχει θέσει ;
Όλοι γνωρίζουμε ότι η Γή, πού σήμερα κατοικείται από 7 καί πλέον δισεκατομμύρια ανθρώπους, είναι μια σφαίρα μεγάλη καί μετέωρη στό αχανές διάστημα. Γυρίζει γύρω από τόν άξονά της...

Σε 24 ακριβώς ώρες, χωρίς απόκλιση δευτερολέπτου, χωρίς τραντάγματα καί θόρυβο, ξαναγυρίζει στό ίδιο σημείο γιά εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια τώρα, από τήν ώρα τής Μεγάλης Δημιουργίας , ή τού Big Bang τής Μεγάλης Έκρηξης πού λένε οι επιστήμονες...

Και τό περίεργο...

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ:ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ(Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ) (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ένα κίνημα το οποίο πρεσβεύει ότι:




-Οι θρησκείες είναι όλες το ίδιο πράγμα.


-Με όλες μπορεί να σωθεί κανείς.


-Είναι θέμα τύχης για το ποια θρησκεία θα ακολουθήσουμε, 

αφού συνήθως υιοθετούμε την θρησκεία του τόπου που 

γεννιόμαστε.

10 Θεμελιώδεις Αρχές του Μαχάτμα Γκάντι για να αλλάξουμε τον κόσμο



1. Άλλαξε τον εαυτό σου.  
«Πρέπει να είσαι η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.» 
«Ως ανθρώπινα όντα, η μεγαλοσύνη μας έγκειται όχι τόσο πολύ στην ικανότητά μας να αναμορφώσουμε τον κόσμο – αυτός είναι ένας μύθος της ατομικής εποχής - όσο στο να αναμορφώνουμε τους εαυτούς μας.» 

Αν δε μας δώσουν αμέσως όλα τα λεφτά και χωρίς αστερίσκους,τότε...

Νίκος Ευαγγελάτος

Τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση εκπέμπουν τη βεβαιότητα τους ότι τόσο το "μνημόνιο 3 " όσο και ο προϋπολογισμός παρά τις απώλειες ψήφων τελικά θα γίνουν νόμοι του κράτους.

Η Ελλάδα , εφ΄ όσον αυτά επιβεβαιωθούν, θα έχει κάνει αυτά που της ζητήθηκαν έστω κι αν τη βυθίζουν ακόμα περισσότερο στην πρωτοφανή για τα μεταπολεμικά ευρωπαϊκά χρονικά ύφεση που βιώνει.

Και θα τα έχει κάνει για να πάρει τα χρήματα που θα τη βοηθήσουν να ανακάμψει.

O Πλούτος του Αριστοφάνη


Το φαινόμενο της προκλητικά άνισης κατανομής του εισοδήματος στη σύγχρονη Ελλάδα είναι σε όλους γνωστό, όπως γνωστοί είναι και μηχανισμοί που το δημιούργησαν, το συντηρούν και το οξύνουν.

ΕΞΩΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ


Ζούμε και κινούμαστε σε τρεις διαστάσεις: Είμαστε τρισδιάστατοι. 

Στην πραγματικότητα «Διάσταση» δεν σημαίνει παρά «Κατεύθυνση».

Είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοήσουμε το ζήτημα των διαστάσεων, αν τις δούμε ως κατευθύνσεις. 

ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ



Γνωρίζουμε ότι ένα όνειρο διαρκεί ελάχιστο χρόνο, συχνά δέκατα του δευτερολέπτου. Όταν όμως το διηγούμαστε χρειαζόμαστε 100πλάσιο χρόνο. Το 1/10 του ονειρικού δευτερολέπτου, επιμηκύνεται σε πολλαπλάσιο χρόνο κατά την αφύπνιση. Τι συμβαίνει ; 

Ο Ερωτόκριτος, του Βιτσέντζου Κορνάρου (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ερωτόκριτος συντέθηκε από τον Βιτσέντσο Κορνάρο ) που γεννήθηκε στη Σητεία της Κρήτης τον 17ο αιώνα. (1553 – 1614) . Είναι ένα επικό, αφηγηματικό ποίημα και αποτελείται από δέκα χιλιάδες δώδεκα (10.012) ιαμβικούς δεκαπεντασύλαβους ομοιοκατάληκτους στίχους γραμμενους στην Κρητική Διάλεκτο (οι τελευταίοι δώδεκα στίχοι αναφέρονται στον ποιητή).

ΑΛΛΟΘΙ.(στιχοι)


                                Μες στα δίχτυα μου σκαρφαλώνουν
                                                ψάρια ασημιά και μια χούφτα αναπνοή
                                               κι η προσευχή τους που στεγνώνει
                                               σαν ουρλιαχτό σημαδεύει τ αστέρια
                                               μήπως ραγίσει και πέσει η αγάπη
                                               με τα δυο μάτια μου κοιτάζω ψηλά
                                               με τα δυο χέρια μου γιορτάζω τη λάσπη

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα