Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ



Ποιο είναι αυτό το κατεπείγον που πρέπει να ψηφιστεί σήμερα;
Ποιο είναι τόσο κατεπείγον που κρατάει τρία ολόκληρα χρονιά, τρεις διαδοχικές κυβερνήσεις και δυο εκλογικές αναμετρήσεις;


Ποιος πραγματικά βιάζεται και γιατί τόσο πολύ;


Ποιο πρωί σε αυτά τα τρία χρόνια ξύπνησαν αυτοί που κατεβάζουν το κατεπείγον για ψήφιση, κοιταχτήκαν στον καθρέφτη και δεν ντραπήκαν για το μέγεθος της υποκρισίας τους;

Μείζον θέμα με το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων


Το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο 
Ιεροσολύμων βρίσκεται και πάλι στο 
στόχαστρο του Ισραήλ.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων δεσμεύτηκαν από ισραηλινή εταιρεία ύδρευσης, η οποία υποστηρίζει ότι της χρωστά ένα υπέρογκο ποσό καθώς δεν πληρώνει λογαριασμούς, σύμφωνα με την εφημερίδα Μaariv.

Η απόρρητη ιστορία του Αιγαίου



Τεράστιο κοίτασμα πετρελαίου βρίκσεται λίγο έξω από τα χωρικά ύδατα της Θάσου και αδιαμφισβήτητα εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, σύμφωνα με άκρως απόρρητα αμερικανικά έγγραφα, τα οποία ήρθαν στα χέρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) το διάστημα 1991-1993 και παρουσιάζονται αυτούσια και για πρώτη φορά στο βιβλίο «H απόρρητη ιστορία του Αιγαίου». Το τεράστιο αυτό κοίτασμα δεν αξιοποιείται από την Ελλάδα, καθώς η Τουρκία αμφισβητεί με απειλές πολέμου την κυριότητα του οικοπέδου ενώ οι ΗΠΑ αναλαμβάνουν να προωθήσουν ένα σχέδιο συνεκμετάλλευσης θέτοντας, τελικά, ολόκληρη την περιοχή του Αιγαίου υπό τον έλεγχό τους.

ΤΑ 32 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ - ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ΤΟ ΔΝΤ- Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ END..!!


Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής 
Με τις διαδικασίες του κατεπείγοντος που προσπαθούν να περάσουν αύριο από την βουλή το νομοσχέδιο για τα νέα μέτρα, η κυβέρνηση βιάζεται να ιδιωτικοποιήσει την ακίνητη περιουσία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ για έναν και μοναδικό λόγο, να την ομολογοποιήσει και να χρησιμοποιήσει τα ομόλογα σαν ενέχυρο στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δηλαδή στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ώστε με αυτά α ομόλογα να...

ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ: ΦΑΝΤΑΣΙΑ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;


Κ.Γ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η... ουφολογία στις μέρες μας έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Το ενδιαφέρον γι’ αναζήτηση εξωγήινων  όντων έχει τρομακτικά αυξηθεί. Πλήθος από περιοδι­κά, βιβλία και κινηματογραφικά έργα έχουν ως μοναδι­κό αντικείμενο την αναζήτηση αυτή. Στόχος τους; Απ’ τη μια μεριά να ικανοποιούν διαρκώς αυτό το ρεύμα που ήδη υπάρχει και απ’ την άλλη να το αυξάνουν. Οπότε το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Τα επιστημονικής ή όχι φαντασίας αυτά έργα, να τα απολαμβάνει πια κανείς, ως πραγματικό γεγονός.
Τα συμπτώματα του «μίνι-εγκεφαλικού»
ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ <<ΜΙΝΙ - ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ>>

Χιλιάδες άνθρωποι κινδυνεύουν να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο επειδή αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν τα σημάδια ενός παροδικού ισχαιμικού επεισοδίου, γνωστό και ως « μίνι-εγκεφαλικό», σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας επιδημιολογικής μελέτης σε 2.000 άτομα.

Η μελέτη αποκάλυψε ότι:

- Πάνω από τα δύο τρίτα (68%) όσων ρωτήθηκαν δεν αναγνώριζαν τα συμπτώματα ενός «μίνι-εγκεφαλικού», με πάνω από το ένα τέταρτο (26%) να πιστεύουν ότι επρόκειτο για συμπτώματα καρδιακής προσβολής.

ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!


Ο Γιάννης άρχισε την ημέρα του νωρίς βάζοντας το ξυπνητήρι του (MADE IN SWITCHERLAND) για τις 6 το πρωί ...
Σηκώθηκε από το κρεβάτι του (MADE IN SWEDEN)
Έφτιαξε τον καφέ του (PRODUCED IN BRASIL)
Ξυρίστηκε με την ηλεκτρική του μηχανή (MADE IN GERMANY)

<<...ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΨΕΥΔΟ-ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΚΟΠΡΑΝΟ-ΨΥΧΟΙ, ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ ΕΨΙΛΟΝ ΤΙΣ C.I.A. ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΛΑΓΝΟΙ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ>>. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!!


ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ … ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ!



             ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
 Α) ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ (ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ).
 Β) ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΛΟΓΟ ΑΓΝΟΙΑΣ Η ¨ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑΣ¨ (ΘΥΜΑΤΑ).
 Γ) ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ (ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ). 

ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΑ



Η Δύναμη της Αφής
Μήπως όλα τα αντικείμενα συντίθενται από αόρατες ενέργειες που μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν από το ανθρώπινο μυαλό; Μπορούν πράγματι κάποιοι άνθρωποι με ξεχωριστές ικανότητες να δώσουν πληροφορίες πάνω σε οποιοδήποτε θέμα μόνο με ένα άγγιγμα;

ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ

“Η πανάρχαια λατρεία του ουράνιου φαλλού και της γόνιμης γης από τα σουμερικά ιδεογράμματα έως τα κείμενα της Αγίας Γραφής.”
Μια πολύχρονη συγκριτική γλωσσολογική μελέτη γύρω από την κοινή προέλευση των λέξεων μεταξύ της γλώσσας των Σουμερίων και των άλλων αρχαίων γλωσσών της Μέσης Ανατολής, οδήγησαν τον καθηγητή Τζων Μάρκο Αλλέγκρο στο συμπέρασμα ότι όλα τα κείμενα της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, οφείλουν να επανεξεταστούν κάτω από μια νέα επιστημονική σκοπιά.

Όλυμπος - Τα μυστικά του βουνού των Θεών



Θα ετοιμαστούμε για να κάνουμε μαζί μια ανάβαση στο μυθικό αυτό βουνό και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του. Ανεβαίνοντας το, θα διαπιστώσετε και εσείς , οτί οι θρύλοι το τυλίγουν απο κάθε πλευρά. Εχουν ακουστεί απίστευτες ιστορίες για αυτό το βουνό. Για νεραϊδότοπους, για επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων στο "μπαλκόνι" του Δία, για ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.α.

"Παίζοντας στην Αρχαία Ελλάδα" Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου.


ΔΚΣΜΡ Εκπαιδευτικές Δράσεις ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου, συνεχίζει να υλοποιεί και να παρουσιάζει προγράμματα που απευθύνονται σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες και στοχεύουν στη δημιουργική απασχόληση, τη διεύρυνση των γνώσεων και την καλλιέργεια της φαντασίας και των δεξιοτήτων των παιδιών. Και για αυτή τη σχολική χρονιά, στόχος του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. είναι να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από όλο το νησί της Ρόδου, να συμμετάσχουν στις δράσεις του.

Η μόνη «σωτηρία» της Ελλάδας


Η μόνη «σωτηρία» της Ελλάδας, σύμφωνα με το Bloomberg, είναι να τερματιστεί ο 

επιπρόσθετος δανεισμός. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την μη περαιτέρω χορήγηση 

δανείων από τους διεθνείς πιστωτές, την διαγραφή χρέους από κρατικούς και ιδιώτες 

δανειστές και με την αύξηση της εγχώριας ανταγωνιστικότητας σε τέτοιο σημείο, ώστε να 

δοθεί μεγάλη ώθηση στις εξαγωγές.

Γράμμα από ένα αγέννητο παιδί.


Γεια σας. Είμαι το μωράκι σας. Και είμαι τόσο μικρό!








 Θα έρθω σε αυτήν την πραγματικότητα ως αποτέλεσμα της θέλησής σας για διαιώνιση της ζωής. Έχω πολλά να μάθω, πολλά να γνωρίσω. Άλλα θα με ελκύσουν, άλλα δεν θα μου τραβήξουν το ενδιαφέρον. 
Να με αφήσετε να κάνω την επιλογή μου! Θα είναι το δικό 
μου μονοπάτι! 
Να με φροντίζετε και να μου δώσετε ότι καλύτερο έχετε, έτσι ώστε να πάρω ότι καλύτερο χρειάζομαι. 

ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ: ΠΩΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στις 8 Ιουλίου 1937 οι NewYork Times είχαν γράψει για τη δυναστεία:

«Οι Rothschilds εισήγαγαν τον κανόνα του χρήματος στην ευρωπαϊκή πολιτική.
Δεν έχουμε πλέον έθνη αλλά οικονομικές επαρχίες».





Οι Rothschild υπολογίζεται ότι συνολικά εισπράττουν ημερησίως 5 δισ. δολάρια από τόκους!


Άδυτό τους είναι οι κρύπτες του χρυσού και των νομισμάτων, αλλά κανείς δεν θα τους συναντήσει δίπλα του παρόλο που συχνά θα αισθανθεί να παγώνει ηζωή του από τις αποφάσεις που αυτοί παίρνουν, ερήμην όλων μας!

ΔΝΤ....ΠΟΛΩΝΙΑ....ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!


Πρίν απο δύο χρόνια συνετρίβη στη Ρωσία το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρόεδρο της Πολωνίας και 95 ακόμα άτομα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Rzeczpospolita την τρίτη, Πολωνοί ερευνητές βρήκαν ίχνη εκρηκτικών στα συντρίμμια του τζετ της κυβέρνησης

Λίγες ημέρες πριν δήλωσε ότι η χώρα του “Δεν χρειάζεται το ΔΝΤ”… Και μπουμ!


Πρίν απο δύο χρόνια συνετρίβη στη Ρωσία το αεροπλάνο που μετέφερε τον πρόεδρο της Πολωνίας και 95 ακόμα άτομα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Rzeczpospolita την τρίτη, Πολωνοί ερευνητές βρήκαν ίχνη εκρηκτικών στα συντρίμμια του τζετ της κυβέρνησης.

Τι είναι το σύστημα HAARP - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους

Τι είναι το σύστημα HAARP - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους

HAARP: "Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας", έλεγχος των δυνάμεων της φύσης και μέσο μαζικής καταστολής των μαζών... Μια νέα τεχνολογία που δουλεύει με δισεκατομμύρια ραδιοκύματα, μπορεί να ελέγχει και να αλλάζει τον καιρό οπουδήποτε στον κόσμο, προκαλεί τσουνάμι, σεισμούς, και τυφώνες και επίσης μπορεί να επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο, είναι το υπέρτατο καταστροφικό όπλο!!!

Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

 
Φυλακτού ΕυγενίαΤι θα συνέβαινε αν όλοι οι άνθρωποι ξαφνικά εξαφανίζονταν από τη Γή; Δεν θα εξετάσουμε το πώς μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά το τί θα συμβεί σ’ ό,τι μείνει πίσω χωρίς πλέον την ανθρώπινη παρέμβαση. 

Τι θα συμβεί με τις εγκαταλειμμένες ανθρώπινες κατοικίες; Τους ουρανοξύστες; Τις γέφυρες; Τις μεγάλες κατασκευές; Tι θα συμβεί με τα φυτά; Με τα ζώα; Πώς θα είναι η ζωή, όταν δεν θα υπάρχουν πλέον άνθρωποι;

Το Τραγούδι της Ημέρας - ''Πόσο σε θέλω'' Λαυρ.Μαχαιρίτσας-Τερμίτες.

                          

Ο  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας γεννήθηκε στις 5 Νοεμβρίου 1956 στο Βόλο.Από πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με την μουσική. Αργότερα θα εργαστεί χειρωνακτικά στην αποθήκη κάποιας δισκογραφικής εταιρείας, στην οποία αργότερα κατά σύμπτωση θα κυκλοφορήσει το πρώτο του άλμπουμ.

Όλη η δύναμη έρχεται από μέσα σου



Ο άνθρωπος δεν είναι μόνος αλλά αλληλένδετος με όλες τις μορφές ζωής με τις οποίες μοιράζεται το περιβάλλον της Γης.


. Τίποτα δεν υπάρχει σε απομόνωση. Τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους.
. Πίσω απ' ό,τι υπάρχει, υπάρχει μία Υπέρτατη Διάνοια.
. Αντιληφθείτε τις δυνάμεις και τις μορφές ενέργειας που υπάρχουν πέρα από την ακτίνα των φυσικών αισθήσεων.

Το πράσινο τσάι προλαμβάνει τον καρκίνο του πεπτικού συστήμτος

Νέα Υόρκη
Οι γυναίκες που πίνουν τακτικά πράσινο τσάι, αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο του εντέρου, του στομάχου ή του οισοφάγου, σύμφωνα με νέα διεθνή έρευνα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον επιδημιολόγο Γουέι Ζενγκ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βάντερμπιλτ των ΗΠΑ, που δημοσίευσαν τη μελέτη τους στο επιστημονικό έντυπο American Journal of Clinical Nutrition, εστίασαν σε πάνω από 69.000 γυναίκες μέσης και τρίτης ηλικίας στην Κίνα, επί μια δεκαετία, και διαπίστωσαν ότι όσες (περίπου 19.000) έπιναν πράσινο τσάι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα, είχαν κατά μέσο όρο 14% λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν καρκίνο του πεπτικού συστήματος.

Παρθενώνας... Το θαύμα των θαυμάτων και τα παράξενα μυστικά του



Υπάρχει ένας λόφος πολύ χαμηλός στο λεκανοπέδιο της Αττικής, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σπουδαίος. Κάτι όμως τον κάνει και ξεχωρίζει:
Πάνω του είναι χτισμένο το μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό δημιούργημα, όχι μόνο ολόκληρης της αρχαίας ελληνικής αρχιτεκτονικής, όχι μόνο ολόκληρου ίσως του αρχαίου κόσμου αλλά και του σύγχρονου. Η Ακρόπολη με τον Παρθενώνα. Ο Παρθενώνας είναι το τελειότερο οικοδόμημα όλων των εποχών, όπως έχουν παραδεχτεί όλοι οι αρχιτέκτονες παγκοσμίως.

Γιατί όμως και από τι ξεχωρίζει αυτό το οικοδόμημα; Οι λεπτομέρειες και τα μεγάλα μυστικά του, ήταν...

Η ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ




Πριν ξεκινήσουμε το άρθρο μας, απαραίτητο είναι να αναφέρουμε πως η έκλειψη Ηλίου γίνεται στις 14 Νοέμβρη 2012, ώρα 0:07 (χειμερινή φυσικά ώρα), ακριβώς δηλαδή στα μαύρα μεσάνυχτα!

Οι εκλείψεις έχουν μια περιοδικότητα, ακολουθούν έναν «κύκλο», που ονομάζεται «κύκλος του Μέτωνος» ή «κύκλος των Saros». αυτό σημαίνει πως κάθε 19 χρόνια έχουμε συνήθως μια έκλειψη στο ίδιο σημείο του Ζωδιακού. Λέμε «συνήθως», γιατί αυτό δεν ισχύει πάντα, απλώς στο ίδιο σημείο θα έχουμε Νέα Σελήνη χωρίς όμως να έχουμε και έκλειψη.

Ωροσκόπιο Νοεμβρίου-Δύο Εκλείψεις και Ανάδρομος Ερμής.



























Στην αστρολογία ο φετινός Νοέμβριος με δύο Εκλείψεις, τέσσερις πλανήτες στο Σκορπιό και ανάδρομο Ερμή το μεγαλύτερο μέρος του μήνα προκαλεί πολλές δυσκολίες και μια διάθεση απομόνωσης προκειμένου να επουλώσουμε τις πληγές μας, να μάθουμε καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και πράγματα για τους άλλους και τις καταστάσεις γύρω μας, για να δούμε τι θα κάνουμε από δω και πέρα

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΗΣ


Αν φεύγαμε από εδω και πηγαίναμε για ουζάκι στο φεγγάρι ....και με ένα ζευγάρι ακουστικά ακούγαμε τον ήχο της γης πριν χρόνια ...θα ακούγαμε τους ήχους της φύσης...και των όντων που την κατοικούσαν και όλο αυτό θα ήταν δεμένο με αρμονία σε ένα όμορφο τραγούδι ....το τραγούδι της γης ...θα ήταν το αποτέλεσμα μιας κοσμικής αρμονίας των ψυχών ....μιας ανιδιοτελούς συνεργασίας σε ένα συμφωνικό έργο με συμμέτοχους όλους τους κατοίκους της ....!

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Ρεπορτάζ : Μαρία Βουργάνα
(από την Ημερησία)

Στο διαδίκτυο και όχι στο γραμματοκιβώτιό τους θα πρέπει να αναζητήσουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2013. Εντός της εβδομάδας...
η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική υπηρεσία, στην ιστοσελίδα www.gsis.gr, μέσω της οποίας οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ θα μπορούν να εκτυπώσουν τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

O χρυσός αριθμός - Φ - και οι πλανήτες (vi)

Ρε μπας και Φ ;; (Εως το 1772 υπήρχαν μόνο 6 γνωστοί Πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος (με την Γη μαζί) . Ο καθηγητής Τίτιους στο Βίττενμπεργκ πειραματιζόμενος με μία ακολουθία αριθμών ανακάλυψε μία ακολουθία αριθμών που προσδιόριζε με ικανοποιητική προσέγγιση τις αποστάσεις των έως τότε 6 γνωστών πλανητών από τον Ηλιο !!)
O χρυσός αριθμός - Φ - και οι πλανήτες (vi)

Μετρήθηκε το φως των άστρων που έχουν λάμψει στο σύμπαν

 
Αμερικανοί αστρονόμοι έκαναν την ακριβέστερη μέχρι σήμερα μέτρηση του φωτός που έχουν εκπέμψει ποτέ τα άστρα του σύμπαντος - ακόμη κι εκείνα που έχουν πάψει να υπάρχουν. Η πρωτοφανής διαπίστωση έγινε με την βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου Ακτίνων-Γ «Φέρμι» της NASA. Σύμφωνα λοιπόν με...

Είσαι αυτό που φοβάσαι να είσαι!




Ο βαθύτερος φόβος μας δεν είναι ότι είμαστε ανεπαρκείς, είναι ότι είμαστε δυνατοί πέρα από κάθε μέτρο και το να το ανακαλύψουμε αποτελεί μια ευθύνη που πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να σηκώσουμε.

Είναι το φως μας, όχι το σκοτάδι μας που μας φοβίζει περισσότερο! 

Απίστευτο:Κανένας Έλληνας δεν γεννήθηκε μεταξύ 16 και 28 Φεβρουαρίου 1923! Γιατί;



Όσο κι αν ψάξετε, σε οποιοδήποτε αρχείο των ελληνικών ληξιαρχείων, δεν πρόκειται να βρείτε ούτε έναν Έλληνα ή Ελληνίδα που να έχει καταχωρηθεί με ημερομηνία γέννησης από 16 έως 28 Φεβρουαρίου 1923! Αυτό αποκαλύπτει ο κ. Διονύσης Σιμόπουλος, Διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου.

O Χρυσός Αριθμός Φ η Ελλάδα και τα μνημεία (v)

Τώρα .... θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε τις περιπτώσεις εκείνες όπου ο Χρυσός Αριθμός Φ τυχαία (;) ή ...... συναντάτε στην Γεωγραφία του Ελλαδικού χώρου .
O Χρυσός Αριθμός Φ η Ελλάδα και τα μνημεία (v)
Βέβαια , αναφερόμαστε στις Αρχαιοελληνικές τοποθεσίες και όχι στις σημερινές - πιθανόν και διαφορετικές - τοποθεσίες των πόλεων ή τοποθεσιών .

Οι μεν πρωτοι ηταν οι ανθρωποειδης κ οι δε δευτεροι ηταν αναμικτοι ερπετα κ ανθρωποι κ ευρισκοντο διαρκως σε διαμαχη κ αψιμαχιες κ καποτε αποφασισαν να συνθηκολογησουν κ να δημιουργησουν ενα υβριδιο που θα περιλαμβανει κ τα δυο διαφορετικα dna γονιδιωματα,δηλαδη ανθρωπους κ σαυρες σε ενα...το αποτελεσμα αυτων ειναι ο σημερινος κοινος ανθρωπος...




Θεωρω πως πλεον κ ο αοματος θα δει την εσχατη προδοσια που υφισταται πλεον εις 

βαρος της πατριδος μας...πριν τρια χρονια ο ΓΑΠ ειχε πει πως χρειαζομαστε μια παγκοσμια 

κυβερνηση κ την χρειαζομαστε αμεσα...!!!αληθεια,ποσοι απο εσας καταλαβατε τι εννοουσε κ 

ποιων τα συμφεροντα εξυπηρετουσε??φυσικα τα κατεστημενα ΜΜΕ το περασαν κι αυτο 

στα ψιλα κ ελαφραν την καρδιαν...

Ο Χρυσός Αριθμός Φ και η Ελληνική Γλώσσα (iv)

Αρχικά πρέπει να εξηγήσουμε ότι ως Λεξαριθμητικό σύστημα νοείτε η αντιστοιχία και ταύτιση των αριθμών με τα γράμματα του Ελληνικού αλφαβήτου. Έτσι η κάθε λέξη περιέχει ή "σημαίνει" έναν αριθμό και το αντίθετο, οδηγώντας μας σε πληροφορίες και γνωσιολογικές σχέσεις που δεν ήταν εμφανείς στην απλή, "κατά γράμμα" ανάγνωση.
Ο Χρυσός Αριθμός Φ και η Ελληνική Γλώσσα (iv)

Ιδαίο Αντρο στην Κρήτη


ιδαίο άντρο
Το σπήλαιο Ιδαίο Αντρο (που επίσης θα το βρείτε γραμμένο σαν Ιδαίον Αντρον) βρίσκεται στον Ψηλορείτη ή όρος Ιδη, το ψηλότερο βουνό στην Κρήτη.
Το Ιδαίο Αντρο είναι ένα από τα σπουδαιότερα λατρευτικά σπήλαια στην Κρήτη και άκμασε στην αρχαιότητα (4.000 π.Χ. μέχρι 1ο μ.Χ. αιώνα), ενώ θεωρείται αντίστοιχης αξίας με τα μεγαλύτερα πανελλήνια ιερά.

Εφαρμογές του Χρυσού Αριθμού Φ = 1,618 (iii)

Οπως αναφέρεται το ανθρώπινο σώμα έχει δομηθεί και αναπτύσσεται σε αναλογίες Φ . Η απόσταση ζωτικών οργάνων (π.χ εγκέφαλος-καρδιά, στομάχι, γεννητικά όργανα κ.λ.π) εμπεριέχει αναλογίες Φ .
Εφαρμογές του Χρυσού Αριθμού Φ = 1,618 (iii)
Έχουμε δει από τα προηγούμενα άρθρα ότι : Φ= 1,618034 , ισχύει και ότι : 1/Φ=0,618034 .  Επίσης είπαμε ότι ο ΧΡΥΣΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ θεωρούταν από τους ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως η ΘΕΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ όπου η εφαρμογή του σε καλλιτεχνικά δημιουργήματα και κατασκευές οδηγούσε σε "άριστα" και "ΩΡΑΙΑ" αποτελέσματα. Στην συνέχεια καταγράφουμε τις όποιες εφαρμογές του ΧΡΥΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ .

Μύθος και θρησκεία στην αρχαία Ελλάδα


Πέρα από το δέος και το θάμβος που προκαλεί το θείον, η Ελληνική θρησκεία εμφανίζεται ως μία ευρύτατη συμβολική κατασκευή, σύνθετη αλλά με συνοχή, που επιτρέπει στη σκέψη, όπως και στο συναίσθημα, να εκδηλώνεται σε όλα τα επίπεδά της, περιλαμβανομένης της λατρείας. 

Υπολογισμός του Χρυσού Αριθμού Φ - Μαθηματική προσέγγιση (ii)

Ας προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ τον ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΘΜΟ και να δούμε κάποιες ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ εφαρμογές του (αφήστε το μυαλό "ελεύθερο") Υπολογισμός του Χρυσού Αριθμού Φ - Μαθηματική προσέγγιση (ii)

Α. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ :

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

Τα φωνήεντα στο αλφάβητο όχι μόνο “δονούν” συγκεκριμένες περιοχές του ανθρώπινου εγκεφάλου αλλά “μεταφράζονται” σε ήχους και αριθμούς.
Η επίδραση του ολυμπιακού πνεύματος στην ανθρώπινη πρόοδο” ήταν η εισήγηση του καθηγητή Γεωλογίας Σταύρου Π. Παπαμαρινόπουλου, στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου με θέμα, η οποία τάραξε τα νερά της επιστημονικής κοινότητας και μάλιστα των γλωσσολόγων. Φαίνεται ότι την πολυδιάστατη μυστική σχέση γλώσσας, αριθμών, μουσικής αλλά και ανθρώπινης σκέψης γνώριζαν πολύ καλά οι Πυθαγόρειοι.

Φ - O χρυσός αριθμός. Εισαγωγή στην Παγκόσμια σταθερά (i)

Ξεκινάμε το αφιέρωμα μας στο ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΘΜΟ γνωστό και ως Φ για τον οποίο πολύ λίγοι γνωρίζουμε πολύ λίγα. Το αφιέρωμα μας δεν γνωρίζω την έκταση και την επαρκή κάλυψη που θα έχει επί του θέματος . Λάβετε υπόψη σας ότι δεν είμαι Μαθηματικός... asxetos ναι.... Θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε το σύνολο των περιπτώσεων /αναφορών όπου "εμφανίζεται" ο αγαπημένος μου αριθμός .Οσοι δεν έχετε ακούσει ξανά για τον ΧΡΥΣΟ ΑΡΙΘΜΟ να είστε σίγουροι ότι θα μείνετε έκπληκτοι ....
Φ - O χρυσός αριθμός. Εισαγωγή στην Παγκόσμια σταθερά (i)

ΧΑΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ!



Χωρίς τη διαγραφή του χρέους κατά 50-60%, την αλλαγή του πολιτειακού, την παραπομπή στο Ειδικό Δικαστήριο επί εσχάτη προδοσία των

2012 Αποσυμβολισμοί και Απομυθοποιήσεις σε παλιές και σύγχρονες καταστροφές



                                     


"Πρόλογος
Με αφορμή τα πολυθρυλούμενα που αναμένονται το 2012 ξεκίνησα μία έρευνα για να διαπιστώσω αν υπάρχει κάποια δόση αλήθειας σε αυτές τις διαδόσεις. Δυστυχώς, βρήκα πολλά στοιχεία που θα μπορούσαν να έχουν σχέση, όμως βρήκα και πολλά άλλα που «τακτοποιούν» πολλά από τα παράλογα και ανακόλουθα που συμβαίνουν γύρω μας.

Οι Μεγαλύτεροι Κατακλυσμοί Στην Ιστορία Της Ανθρωπότητας (ΜΕΡΟΣ β')

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου που ανέρτησα στο φιλοσοφικό αυτό ιστότοπο με τίτλο «Κατακλυσμοί της Ανθρωπότητας» παραθέτω το δεύτερο αυτό άρθρο. Στο προηγούμενο άρθρο ανέφερα τους τρεις κατακλυσμούς που περιγράφονται στην Ελληνική Μυθολογία.
 Εδώ θα αναφερθούμε στους κατακλυσμούς που περιγράφονται στις μυθολογίες άλλων λαών.

Οι Μεγαλύτεροι Κατακλυσμοί Στην Ιστορία Της Ανθρωπότητας (Μέρος α΄)


Ζούμε σε μια εποχή που η καταστροφολογία δίνει και παίρνει, έργα γυρίζονται σχετικά με τον «επικείμενο κατακλυσμό» το 2012, ιστορίες για την αναστροφή των πόλων της Γης και σε συνδυασμό με τις δύσκολες στιγμές που περνάμε λόγω της δημοσιονομικής και οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα η ψυχολογία πολλών έχει φθάσει στο Ναδίρ ανησυχώντας για το αν θα υπάρξει φως στον νορίζοντα.

Γράφω λοιπόν αυτό το άρθρο σχετικά με τους κατακλυσμούς που γνώρισε η Ανθρωπότητα κατόπιν έντονης επιθυμίας και παρότρυνσης του φίλου μου Δημήτρη και στον οποίο το αφιερώνω.

Κατά την ελληνική μυθολογία έγιναν στην Ελλάδα συνέβησαν τρεις Κατακλυσμοί, του Ωγύγου, 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα