Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτο...Βρήκαν νερό για 400 χρόνια στη Σαχάρα


Βρέθηκε υπόγειο κοίτασμα νερού που εκτιμάται ότι μπορεί να τροφοδοτήσει τη Σαχάρα για τα επόμενα 400 χρόνια.

Ναι υπάρχει Κόλαση/Διάβολος/Κάρμα – β μέρος



ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Κεφάλαιο
Τίτλος
9
ΠΕΜΠΤΟΣ ΔΑΝΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ή ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ
10
ΕΚΤΗ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ή ΤΟΥ ΔΙΑ
11
ΕΒΔΟΜΗ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ή ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ
12
ΟΓΔΟΟΣ ΔΑΝΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ή ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ
5η ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ
Διακεκριμένοι φίλοι, απόψε θα μελετήσουμε συνειδητά τον τέταρτο Δαντικό κύκλο, ο οποίος βρίσκεται στις φυσικές παραδιαστάσεις, κάτω από την τρισδιάστατη περιοχή του Ευκλείδη.
Όσοι έχουμε περάσει από τις διάφορες εσωτεριστικές υπερβατικές διαδικασίες στις ανώτερες διαστάσεις, μπορέσαμε να διαπιστώσουμε από μόνοι μας και κατά τρόπον ευθύ, τον ωμό ρεαλισμό του βυθισμένου ηλιακού ορυκτού βασιλείου.

Κρανία εξωγήινων στο Βατικανό


Κρανία εξωγήινων στο Βατικανό
Πολλά κρανία από εξωγήινους βρέθηκαν κατά τη διάρκεια αποκατάστασης της βιβλιοθήκης του Βατικανού.
Συγκεκριμένα στην βιβλιοθήκη κάνανε αποκατάσταση στους υπόγειους θαλάμους της, σε πολλούς από τους οποίους είχε να πάει άνθρωπος πάνω από 500 χρόνια.
Όταν ανασκάφθηκε το πάτωμα ενός παλαιού υπόγειου θαλάμου κάτω από τη βιβλιοθήκη του Βατικανού βρέθηκαν σκελετοί που ανήκουν όχι σε ανθρώπους αλλά σε εξωγήινους.

Τα αίτια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου



Η εποχή που μεσολαβεί ανάμεσα στους δυο Παγκοσμίους Πολέμους (1918-1939) αποτελεί για την Ευρώπη και για την Ελλάδα μια περίοδο συνεχών ανακατατάξεων. 

Η Αγγλία, η Γαλλία, η Ρωσία, η Ιταλία σύμμαχος των οποίων ήταν και η Ελλάδα αναδείχθηκαν νικητές στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ η Γερμανία και η Αυστροουγγαρία αποτελούσαν τους ηττημένους. 

Οι συνθήκες ειρήνης που υπογράφηκαν ήταν εξοντωτικές για τους νικημένους. Δυσβάσταχτες πολεμικές αποζημιώσεις, διανομή των αποικιών των ηττημένων μεταξύ των νικητών και αφαίρεση εδαφών ήταν μερικές μόνο από τις ρυθμίσεις που επιβλήθηκαν το 1919. 

Το κυνήγι της αόρατης σκοτεινής ύλης


Αναζητώντας την ύλη που μας «λείπει» για να εξηγήσουμε τις κινήσεις των άστρων και των γαλαξιών βασιζόμαστε σε υποθετικά και άγνωστα σωματίδια που τα ονομάζουμε «σκοτεινή ύλη»
Το κυνήγι της αόρατης σκοτεινής ύλης
Εικόνα του γιγαντιαίου σμήνους γαλαξιών CL0025+1654, στην οποία φαίνονται τόσο οι γαλαξίες (κόκκινες κηλίδες) όσο και η σκοτεινή ύλη του σμήνους (κυανό χρώμα)

Τα βράδια, κοιτάζοντας τον ουρανό,  βλέπουμε αστέρια, γαλαξίες και νεφελώματα και έχουμε

Ναι υπάρχει Κόλαση/Διάβολος/Κάρμα – α μέρος


Κεφάλαιο
Τίτλος
1
Η ΚΟΛΑΣΗ
2
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
3
ΟΙ ΕΠΤΑ ΚΟΣΜΟΙ
4
ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΕΣ
5
ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ή ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
6
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ή ΤΟΥ ΕΡΜΗ
7
ΤΡΙΤΟΣ ΔΑΝΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ή ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ
8
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ή ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


Περιεχόμενα
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1
Η ΚΟΛΑΣΗ
ΕΡΩΤΗΣΗ: Την Κόλαση της φωτιάς και των φλογών για την όποια μας μιλάει η Καθολική θρησκεία, στους τωρινούς καιρούς πλέον δεν μπορούμε να το παραδεχτούμε παρά σαν μια θρησκευτική δεισιδαιμονία σύμφωνα με τους ανθρώπους της επιστήμης. Είναι σωστό αυτό Δάσκαλε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Διακεκριμένε κύριε, επιτρέψτε μου να σας πληροφορήσω ότι οποιαδήποτε κόλαση θρησκευτικού τύπου είναι αποκλειστικά συμβολική.
Δεν περιττεύει σε αυτές τις στιγμές να θυμηθούμε την κόλαση των πάγων των βορείων, την κινέζικη κόλαση με όλα της τα κίτρινα βασανιστήρια, την Βουδιστική Κόλαση, την Μωαμεθανική Κόλαση ή το νησί της Κολάσεως των αρχαίων κατοίκων της χώρας της Maralpleicie, της οποίας ο πολιτισμός σήμερα κρύβεται ανάμεσα στις άμμους της ερήμου του Γκόμπι.

Νίκος Καζαντζάκης, Σαν σήμερα Εφυγε (photos)

kazadzakis


«Η ομορφιά δεν έχει έλεος».
Αιρετικός, ούτε λόγος ! Φασίστας; Ναι! Κομμουνιστής; Σίγουρα! Εθνικιστής; Δεν υπάρχει αμφιβολία! Θρησκευόμενος; Μέχρι τα μπούνια!  Άθεος; Ε, καλά τώρα! Όλα αυτά ένα μονάχα άτομο; …και βέβαια, όταν μιλάμε για τον Νίκο Καζαντζάκη. Πενήντα πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Έλληνας μυθιστοριογράφος, ποιητής και θεατρικός συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης (26 Οκτωβρίου 1957).  Ο Νίκος Καζαντζάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 18 Φεβρουαρίου του 1883. Ήταν γιος του εμπόρου γεωργικών προϊόντων και κρασιού Μιχάλη Καζαντζάκη και της Μαρίας και είχε δύο αδελφές.  Στο Ηράκλειο τελείωσε το γυμνάσιο και το 1902 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου ξεκίνησε νομικές σπουδές. Εμφανίστηκε στα ελληνικά γράμματα το 1906 δημοσιεύοντας το δοκίμιο «Η Αρρώστια του Αιώνος» και το πρώτο του μυθιστόρημα «Όφις και Kρίνο», σύμφωνα με τη Wikipedia.
“Αν ενωθώ με τους άλλους θα χάσω την ελευθερία μου. Ένας πνευματικός άνθρωπος μόνος του μπορεί να δουλέψει καλύτερα, Ελεύθερος άνθρωπος παλεύει για την Ελευθερία. Δέκα ελεύθεροι άνθρωποι, ενωμένοι, χάνουν την ελευθερία τους. Εκείνο που χρειάζεται είναι ν’ ακολουθήσεις τον δρόμο σου ως την άκρη. Η αξία του δρόμου είναι να μη σταματήσεις ποτέ!” Ν.Κ

Ο Ηρακλής ήταν παγκόσμιος γεωλόγος και μηχανικός

Ο Ηρακλής παλεύει με το λιοντάρι της Νεμέας. Λευκή λήκυθος του «Ζωγράφου του Διόσφου», πρώτο τέταρτο 5ου αι. π.Χ. Μουσείο του Λούβρου

26-01-2010
ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: ΤΑ ΝΕΑ, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010 Της Μαίρης Αδαμοπούλου
ΗΡΑΚΛΗΣ
Ιστορικό πρόσωπο που έφτασε ώς τον Καναδά ήταν ο Ηρακλής της ελληνικής μυθολογίας, σύμφωνα με τον καθηγητή Γεωλογίας Ηλία Μαριολάκο
Έφτασε χίλια χρόνια πριν από τον Μεγάλο Αλέξανδρο στον Ινδό ποταμό. Πέρασε από την Αιθιοπία, έφτασε ώς τη Γροιλανδία και ίσως να πάτησε πρώτος το πόδι του στην Αμερική.

Σύστημα, Επανάσταση και Λεονάρντο Ντα βίντσι


Διάβασα σε ανάρτηση ότι πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ντα Βίντσι. Το κείμενο είναι το παρακάτω:
«Το παράδειγμα του Leonardo da Vinci είναι πια ξεκάθαρο για όλους κι αν περιμένεις από τους άλλους να αλλάξουν τον δικό σου κόσμο τότε θα πεθάνεις όπως γεννήθηκες μέσα σε μία σάπια κοινωνία.
Ενώ αν ακολουθήσεις τα βήματα του δασκάλου της Αναγέννησης ακόμα κι αν σε χτυπούν σκληρά λόγω της σπουδαιότητας του έργου σου τότε θα είσαι μία προσφορά για τον Χρόνο και την Ανθρωπότητα.
Επιλογή δίχως κόστος, δεν υπάρχει πουθενά άρα μην περιμένεις τίποτα αν δεν θυσιάσεις κάτι. Ο κόσμος δεν αλλάζει παρά μόνο με τις πράξεις.

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ¨ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ¨...


ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΕΙ
ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ
ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας : H Nasa αποκρυπτογράφησε εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετών


Ένα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998, κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να... αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.
Nasa: Αποκρυπτογράφησε εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετών
Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας 80.000 ετών (ο χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη).
Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

                                          


Η Θεατρική Ομάδα της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Γιώργου Μπέλλου «Βίος ανθόσπαρτος» στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου το Σάββατο 27-10-2012 και ώρα 20.00.

Διερευνώντας γιατί γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου





Σε αντίθεση με άλλες χώρες που γιορτάζουν –και έχουν καθιερώσει ως ημέρες αργίας– τις ημέρες λήξης των δύο Παγκόσμιων Πολέμων, η Ελλάδα έχει καθιερώσει ως εθνική εορτή αποκλειστικά την είσοδο στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, την έναρξη δηλαδή του Ελληνοϊταλικού πολέμου. «Ολες οι µεγάλες εθνικές επέτειοι στην Ελλάδα συνδέονται µε την έναρξη και όχι µε το αποτέλεσµα ενός αγώνα, µε την ικανότητα δηλαδή του έθνους να εξεγείρεται απέναντι στη σκλαβιά (25η Μαρτίου) ή τον φασισµό (28η Οκτωβρίου)»

Τα ξέρατε αυτά για το κρύο ντους;!!!

Τα ξέρατε αυτά για το κρύο ντους;!!!
Τα κρύα ντους δεν μετριάζουν την πολύ ορμητική λίμπιντο.Αγγλική μελέτη με θέμα τη θρόμβωση,

Αλλαγή του DNA μας από εξωγήινους πριν από 1000 χρόνια(;)

Αλλαγή του DNA μας από εξωγήινους πριν από 1000 χρόνια(;)
Στην Λυών της Γαλλίας οι επιστήμονες μελετώντας το ανθρώπινο DNA σε όλο τον κόσμο έβγαλαν το καταπληκτικό συμπέρασμα ότι κάποιος ή κάποιοι πριν από 1000 χρόνια περίπου παρενέβαλαν ένα «πακέτο» από καινούργια γονίδια στα ήδη υπάρχοντα γονίδια του ανθρώπου 

  Ο κύριος ερευνητής Δρ Jean Sedeaux θεωρεί ότι ο «κάποιος» ήταν μια φυλή γενναιόδωρων διαστημικών εξωγήινων που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας γύρω στο …1000 μ.Χ., και αποφάσισαν ότι μας χρειάζονταν μια ώθηση προς τα εμπρός για την η εξέλιξή μας.


Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ

Επιστημονική αποκατάσταση και ...αποκατάσταση Ελλαδοτράνς!!!!


Ο Ελληνικός Πολιτισμός επηρέασε τον κόσμο στη εποχή της ακμής του αλλά σε πείσμα πολλών εξακολουθεί να τον επηρεάζει μέχρι σήμερα. Ένας σπό τους τομείς που Αρχαίοι Έλληνες μας επηρεάζουν μέχρι σήμερα είναι φυσικά και η ενδυμασία. 

Πρώτοι που επηρεάστηκαν ήταν οι Ρωμαίοι.

Τα 4 τοξικά χαρακτηριστικά της σχέσης σας. Εντοπίστε τα πριν είναι αργά. Η ειδικός κρούει τον κώδωνα. Μήπως να το ξανασκεφτείτε πριν δεσμευτείτε;



Ρωτήσαμε την ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια Θεανώ Πολυζωγοπούλου, ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν πώς η σχέση σας δεν πάει όσο καλά όσο πιστεύατε:

Μια από τις φράσεις που ακούγονται πιο συχνά κατά τη διάρκεια της θεραπείας ζεύγους είναι: «Μα πως φτάσαμε ως εδώ»;

Μια δύσκολη στιγμή, όταν διαπιστώνει κανείς πως η σχέση του με το σύντροφό του έχει αλλάξει πια, σε βαθμό που δεν αντέχει ο ένας τον άλλον. Κι όμως, όλα συνήθως αρχίζουν με τις καλύτερες προθέσεις, με συναισθήματα αγάπης και εμπιστοσύνης. Πως φτάνουμε σε σημείο να μην αντέχουμε πια ό ένας τον άλλον; Υπάρχουν ενδείξεις και ποιες είναι αυτές;

2.5 Earthquake: New York!

 

ΥΠΑΡΧΕΙ "ΕΞΩΓΗΙΝΗ " ΑΠΕΙΛΗ ?


Φίλοι μου σήμερα θα μιλήσουμε πάνω στην ιδέα της ύπαρξης πολεμοχαρών εξωγήινων πολιτισμών, με κυριαρχικούς σκοπούς.. πάντα κάτω απο την άποψη και το μέγεθος της κβαντικής αντίληψης , συνειδητότητας,  που μας διαπερνά!
Τι γίνεται με έναν πλανήτη με ένα σύστημα ζωής που έχει αναπτυχθεί με νοοτροπία πόλεμου,
, ένας που να  μπορεί να εμφανιστεί σε αυτό το μέρος του γαλαξία μας με  προθέσεις κατακτητή;

Καταλάβετε οτι τα όντα
με αυτή την πρόθεση στην πραγματικότητα δεν μπορούν να πάνε πολύ μακριά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα