Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Κρόνος στο Σκορπιό πώς θα τον αξιοποιήσουμε επί του πρακτέου

Κρόνος στο Σκορπιό – Love for Ever

    
Ο Κρόνος, όπως και όλες οι Κοσμικές Αρχές που αντιπροσωπεύονται από τους πλανήτες, ακόμη και αυτούς που έχουν διαφημιστεί ως οι πλέον «σκληροί», έχει σαν σκοπό του να μας εξελίσσει, να μας κάνει καλύτερους, να μας ολοκληρώσει ως προσωπικότητες.
Ο Κρόνος στο Σκορπιό μας επιτάσσει να αναθεωρήσουμε το σύστημα των αξιών μας, ως αντικειμενικός κριτής που είναι, καθώς ορίζει το γράμμα του νόμου, αποτελεί το θέσφατο για κάθε τι που προκαλεί στο προσωπικό και συλλογικό γίγνεσθαι.

”Το Όνειρο του νεοΈλληνα: Να κάνει κάποιος άλλος την Επανάσταση γι’ αυτόν



Θέλοντας να εκφράσω κάποιες σκέψεις είπα πρώτα να ξεκινήσω πρώτα μ’ένα άρθρο-αποδόμηση της πολύ καλής μου φίλης Βαλιας Αλεξίου που άθελά της μου έκανε δώρο τον καλύτερο πρόλογο που θα μπορούσα να σκεφτώ.  Ούτε παραγγελία να είχα τα λόγια της,  του Νίκου Φλώρου

”Το Όνειρο του νέο Έλληνα:

Paulo Coelho.Ο Felix προσγειωθηκε με ασφαλεια

 
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ FELIX.


ΠΗΓΗ
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Αυτή τη φορά, η ευχή της Σπαρτιάτισσας Μάνας θα γίνει πιο απόλυτη, ποτέ πια ΕΠΙ ΤΑΣ μόνο ΤΑΝ!


Της Χαρίκλειας Νικοπούλου

Σήμερα επέλεξα να σας μιλήσω ως δασκάλα να σας κάνω εν δυνάμει μαθητές μου το μάθημα θα είναι ιδιαίτερο πώς να γίνεις ο Πολεμιστής Του Φωτός, πώς να ξεσηκωθείς, να διεκδικήσεις και στο τέλος πώς να νικήσεις! Αυτή τη φορά, η ευχή της Σπαρτιάτισσας Μάνας θα γίνει πιο απόλυτη, ποτέ πια ΕΠΙ ΤΑΣ μόνο ΤΑΝ!

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ «ΑΙΜΑΤΗΡΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ» ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

11

Αξιωματικοί της Ελληνικής αστυνομίας μας ενημέρωσαν ότι οι διοικητές των τμημάτων στα οποία ανήκουν, τους πληροφόρησαν για μια πιθανή επανάσταση μουσουλμάνων τις επόμενες ημέρες στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η τροικα ζητα απολυσεις δημοσιων υπαλληλων και προσθετες μειωσεις μισθων, συνταξεων και επιδοματων

 Ακαμπτη η τρόικα ζητά απολύσεις στο Δημόσιο
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ...ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΣΤΙΛ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Η ΤΡΟΪΚΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ...

Ο σκοτεινός υπόγειος κόσμος του Παρισιού

Ο σκοτεινός υπόγειος κόσμος του Παρισιού

Η πόλη της γιορτής και της ελαφρότητας, των θεαμάτων και των ιστορικών μνημείων, η πόλη του φωτός.
Όλα αυτά πάνω από την επιφάνεια του εδάφους γιατί κάτω από το έδαφος απλώνονται 

Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι λιποθύμησαν όταν βρήκαν το βιβλίο των νεκρών


Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι για τα τελευταία κομμάτια από το περίφημο...
«rw nw prt m hrw» του 1420 πΧ που ανακάλυψαν τυχαία σε ένα μουσείο του Κουΐνσλαντ.
Το έψαχναν μανιωδώς έναν εδώ και έναν αιώνα γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα λύσουν το μυστήριο της μετά θάνατον ζωής...

Η ζώνη των φωτονίων σηματοδοτεί για τη γη την περίοδο που η γη θα βρίσκεται σε μία επιτάχυνση φωτονιακή, δηλαδή σε μία πολύ μεγάλη περίοδο, πολύ σημαντική περίοδο επιτάχυνσης των ρυθμών της συνειδητότητας.


 

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα σας. Σας αφήσαμε για αρκετό καιρό παρέα με τις μαύρες νυχτερίδες να πετούν γύρω από τον πλανήτη σας και σας ξαναβρίσκουμε τώρα, μετά απ’ αυτόν τον χρόνο που μεσολάβησε, σε ένα άλλο μομέντουμ της ροής των πραγμάτων και της διαδικασίας της εξελικτικής της πραγματικότητάς σας.

Είχαμε πει, πριν μερικούς μήνες, ότι η χρονιά αυτή την οποία διανύετε θα είναι η κρίσιμη χρονιά για το πώς θα κινηθούν οι εξελίξεις στη  γαία. Είχαμε πει ότι, δε θα είναι το 2012, όπως όλοι προσδοκούν, η χρονιά της μεγάλης κρίσης και ότι η χρονιά που δίνετε τον αγώνα σας, τον αγώνα για την ελευθερία της συνειδητότητάς σας, για την ελευθερία των επιλογών σας, είναι η χρονιά την οποία ήδη διανύετε. Είχαμε ήδη πει πάλι, πριν από μερικούς μήνες, ότι θα υπάρξουν πολλά σημαντικά γεγονότα, μεγάλα γεγονότα, τα οποία θα διευκολύνουν αυτή την πορεία προς τις καινούργιες θέσεις της συνειδητότητάς σας και τα καινούργια δεδομένα για το μέλλον σας.

Ελληνικός πάπυρος του 2ου μ.χ. αιώνα βγήκε στην δημοσιότητα με οδηγίες για το Παγκράτιο, την Ελληνική πολεμική τέχνη και μήτρα όλων των πολεμικών τεχνών!!



-«Στάσου δίπλα στον αντίπαλο και με το δεξί χέρι, κάνε κεφαλοκλείδωμα και χτύπα». 

-«Στάσου στην πλευρά του, κάνε επίθεση με το πόδι και χτύπα». 
Πρόκειται βεβαίως για οδηγίες πάλης, μόνον που δεν είναι σημερινές αλλά προέρχονται από τον 1ο ή 2ο μ. Χ. αιώνα.


Γραμμένες στα ελληνικά σε ένα κομμάτι παπύρου που διασώθηκε μέσα στους αιώνες συνιστούν το αρχαιότερο γραπτό κείμενο κανόνων ενός

Σύστημα Περίμετρος

 
                  (Οι Τέσσερεις Καβαλλάρηδες της Αποκάλυψης – V. Vasnetsov, 1887)

 Tο 1983 βγήκε μια ταινία, μάλλον αφελής, που λεγόταν War Games. Το θέμα της ήταν για ένα σχολιαρόπαιδο που χάκεψε τον κεντρικό υπολογιστή του κέντρου επιχειρήσεων NORAD, για να παίξει ένα παιχνίδι. Το σημαντικό στην υπόθεση είναι πως πιο πριν όλα τα συστήματα εκτόξευσης των πυρηνικών πυραύλων, είχαν συνδεθεί με αυτόν τον υπολογιστή, λόγω της απροθυμίας να εκτοξεύσουν τους πυραύλους των σιλό τους κάποιοι αξιωματικοί και τώρα είναι ορατός ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου.

Τα κρυολογήματα του φθινοπώρου

Πολλές φορές την περίοδο που αλλάζουν οι εποχές η θερμοκρασία αλλάζει απότομα και ο οργανισμός προσπαθεί να ισορροπήσει στην απότομη αλλαγή του καιρού.

Ακασικά αρχεία...Εκεί που κρύβονται το μέλλον και οι σκέψεις!



Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν οι σκέψεις σας ή από πού σας ήρθε μια φαεινή ιδέα; Οι αρχαίες μυστικές παραδόσεις μιλούν για τα ακασικά αρχεία και οι σύγχρονες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν. 
Η σχετική θεωρία έρχεται να εξηγήσει πολλά παράξενα της ζωής μας.

Η ΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ¨ΑΣΤΕΡΕΣ¨ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ



ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ Η 

ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΟΝΤΩΝ, Η ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΝΟΗΤΙΚΑ 

ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟΥ 

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ "ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗΣ 

ΚΛΕΙΔΑΣ" «ΑΓΑΠΗ & ΦΩΣ», ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΕΘΑ ΤΟ ΑΓΝΟΝ ΑΕΝΑΟΝ ΑΕΙΦΩΤΟΝ 

ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ΚΑΛΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΝ-ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ.

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/10

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 14 έως 16/10

  Σελήνη στον Ζυγό – Μια γενναιόδωρη Νέα Σελήνη 

 Μπορεί ο ουρανός να μην αποφασίζει να βρέξει στερώντας από τη γη τη φυσική της τροφή, ο πλανητικός Ουρανός όμως βρέχει προτροπές και αναζωογόνηση, με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό, σήμερα 14/10 στις 2:02 το πρωί.

ΕΝΔΟΣΤΡΟΦΗ

 
                                                                                                                                                                                   ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ  


Ο Μοναχός Και Ο Σαμουράι


Η αδικία και ο φόβος κάνουν τον άνθρωπο να θυμώνει. 

Συγκινητική εκδήλωση για την Whitney Houston.video


Διασημότητες από το χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου έλαβαν μέρος σε μια ειδική εκδήλωση-φόρο τιμής στην Whitney Houston, 

«Κλειδώνουν» για το 2013 πρόσθετα μέτρα 9,2 δισ. ευρώ


«Κλειδώνουν» για το 2013 πρόσθετα μέτρα 9,2 δισ. ευρώ και καταργούνται αναδρομικά από εφέτος οι φοροαπαλλαγές, 

Η Μυστηριώδης Υπόγεια λίμνη Στην Ανταρκτική



Η λίμνη του μυστηρίου κράτησε και πάλι τα μυστικά της, από τους Ρώσους και όλο τον κόσμο. 

Σε 10 εταιρείες ανήκουν όλα τα προϊόντα του πλανήτη [Who owns what on this earth]..


ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΖΟΥΚΟΥ

ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ

ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΗΘΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ. -«Αν δεν προσκυνήσετε τον μεγάλο βασιλιά...

Μηπως Τελικα Τα Τρια Διαστημοπλοια Που Πλησιαζουν Στην Γη Ειναι Αληθεια?


 Σε  δημοσιευμα του ισοτοπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται οτι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συναντησης μεταξυ του πρωθυπουργου Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε....

Η ιστορια των 10 εντολων


Η Διακήρυξη της Ελευθερίας του Ανθρώπου

Κάθε άνθρωπος είναι μια θεϊκή και αιώνια ψυχή που ζει σε προσωρινό σώμα. Κάθε άνθρωπος ζούσε πριν τη γέννησή του και ζει μετά το θάνατό του. Κάθε ψυχή εισέρχεται στη ζωή (στον υλικό κόσμο) με σκοπό την εμπειρία και την εκπαίδευση, ώστε να μπορέσει, μέσα από πολλές ζωές, να γνωρίσει την αληθινή του ταυτότητα ως κομμάτι της Θεότητας.

ΕΡΕΥΝΑ - ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ-PHIL SCHNIEDER-ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ - ΔΑΙΜΟΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ " ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ " - ΜΑΓΕΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ - ΓΚΡΙΖΟΙ - Α.Τ.Ι.Α(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ.
( 6ος αιώνας μ.χ )


"...Εν εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας τας εν Ινδαλία (εν άλλω Ινδία), ας έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς μετά του λαού αυτών, τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συγχασίας και δυσωδίας, και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων εσθίοντες και το αίμα πίνοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν.

Ουαί δε τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών. Τας μεν ουν ημέρας εκείνας, μη έστω χριστιανός Κύριε, ει δυνατόν ην. Αλλ' οίδα ότι έσονται. ..."


Μετάφραση:

Πείτε ΟΧΙ στα "Παυσίπονα"

Τελικά είμαστε μια κοινωνία εθισμένη σε "παυσίπονα", δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η κατρακύλα που βιώνουμε καθημερινά σε όλα τα επίπεδα.

Δεν φταίμε εμείς, δεν φταίνε εκείνοι....κανείς δεν φταίει, αυτή η έκφραση πρέπει να αρχίσει να σβήνεται από το μυαλό μας γιατί ουσιαστικά δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. 


Όλοι κάπως μάθαμε, ξεκινώντας από την παιδική ηλικία φτάνοντας στην ωριμότητα παίρνοντας τις περισσότερες φορές μονοπάτια που άλλοι έχουν προδιαγράψει για εμάς.
Μονοπάτια όπου με τον έναν η με τον άλλο τρόπο έχουμε αναγκαστεί μέσα από αυτό το φαύλο κοινωνικό σύστημα να νομίζουμε ότι επιλέγουμε.

Πως φτάνουμε σε αυτή την δήθεν επιλογή; παίρνοντας ότι υπάρχει διαθέσιμο.

ΤΗ ΜΑΜΗΣΑΤΕ (ΒΙΝΤΕΟ) - ΟΧΙ ΘΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΑΤΕ!

Το πρώτο μέρος της σειράς αποσπασμάτων του "The Fuck-it Point", ενός ντοκιμαντέρ για τη σκοτεινή πλευρά του πολιτισμού, το γιατί πρέπει να ανατραπεί και γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τη διάθεση να το κάνουν. Το πρώτο μέρος εστιάζει στην ολιστική θεώρηση του σύγχρονου ανθρώπινου περιβάλλοντος. Να σημειωθεί ότι η παραγωγή του παρόντος ντοκιμαντέρ της "Savage Revival" ολοκληρώθηκε στις 5 Απριλίου του 2012

Ο ΔΙΑΣ, ακόμα, ΖΕΙ και ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

Το τελευταίο διάστημα αρχίζει και πάλι στο διαδίκτυο να ανακινείται το θέμα διαφόρων προφητειών που τάχα προέρχονται από αρχαία ελληνικά κείμενα και δήθεν προβλέπουν την έλευση του Ιησού και την πτώση του Δία, ή αναφέρονται σε προ Χριστού χριστιανούς Έλληνες φιλόσοφους.

Καθώς, λοιπόν, δεν έχει τύχει να δω πουθενά κάποια υπερασπιστική γραμμή απέναντι στις αδιανόητες και ανυπόστατες αυτές σκέψεις, θεωρώ πως πρέπει να ξεσκεπαστεί η βασική «προφητεία» πάνω στην οποία βασίζονται και θεμελιώνονται όλες οι άλλες:

«Κι όμως μ’ όλη την έπαρση του νου του ο Δίας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα