Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Τουνγκούσκα η μυστηριώδης λίμνη video


Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύγχρονου κόσμου συνέβη στις 30 Ιουνίου του 1908. Περισσότερα από 2.000 τετρ. χλμ δάσους κοντά στον ποταμό Τουνγκούσκα στη Σιβηρία κυριολεκτικώς ισοπεδώθηκαν.
Η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι
υπεύθυνο για την καταστροφή ήταν κάποιο μεγάλο διαστημικό αντικείμενο που εξερράγη στην ατμόσφαιρα πάνω από την περιοχή.

Ο ΜΕΓΑΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ!!!!

Πριν λίγα χρόνια στην Αίγυπτο, στο Χαγουάρα ανακαλύφθηκε ο χαμένος μέγας λαβύρινθος από όπου χρηματοδοτείται από το NRIAG , Πανεπιστήμιο της Γάνδης / Kunst-zicht & Louis De Cordier , με τη συνεργασία του Ανώτατου Συμβουλίου Αρχαιοτήτων , Horus & Isel Ιδρύματος .

Ο Χαμένος Μέγας Λαβύρινθος

Κατάθλιψη στους εφήβους και τα παιδιά

της Αγγελίνας Φούρναρη, Ψυχολόγου Λειτουργού  Κέντρου Κοινωνικής και Πνευματικής ΣτήριξηςΙεράς Μονής Κύκκου
Κατάθλιψη σε παιδιά και ενηλικους

Όλοι οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να είναι ευτυχισμένα. Κι όμως πολλές φορές παρά τις προσπάθειές τους να τα προστατέψουν και να τα ευχαριστήσουν τα παιδιά βιώνουν απογοήτευση, ματαίωση και κάποιες φορές πίκρα. Όλα τα παιδιά κάποιες φορές αισθάνονται λυπημένα.


Κάποια παιδιά όμως φαίνονται να μοιάζουν θλιμμένα, απογοητευμένα ή και απελπισμένα. Τα παιδιά με κατάθλιψη παρουσιάζουν συμπτώματα που είναι πέραν της φυσιολογικής

Ληγμένα τρόφιμα σε τιμή ευκαιρίας

Ληγμένα, (μη ευαλλοίωτα τρόφιμα), σε τιμή προσφοράς, θα μπορούν σύντομα να πωλούνται παντού, σύμφωνα με νέα αγορανομική νομοθεσία.


Έλληνες σεφ και σερβιτόρους ζητούν στην Αυστρία

  
Ελληνικό προσωπικό ζητούν επιχειρηματίες του γαστρονομικού κλάδου στην ευρύτερη περιοχή του Σάλτσμπουργκ 

ΙΕΚ,Ι.ΙΕΚ,ΚΟΛΛΕΓΙΑ: Διαβάστε τι να προσέξετε πριν γραφτείτε σε ιδιωτικές σχολές- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

 

Το ΠΡΕΖΑ TV παρουσιαζει εναν οδηγο με χρησιμες συμβουλες για οσους μαθητες δεν πετυχαν να περασουν σε καποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ μεσω των Πανελλαδικων εξετασεων και θα στραφουν στις ιδιωτικες σχολες,στα Ι.ΙΕΚ και τα Κολλεγια.

Επειδη τα λεφτα για την ιδιωτικη παιδεια ειναι παρα πολλα και στην προκειμενη περιπτωση δεν ισχυει η θεωρια του “οτι πληρωσεις εχεις”,καθως εχει παρατηρηθει το φαινομενο,ακριβες και πολυδιαφημισμενες σχολες,να προσφερουν πολυ κακο μορφωτικο προϊον,με το επιπεδο γνωσεων που παρεχουν να ειναι κατωτερο του Λυκειου και επειδη εναν τετοιο οδηγο με συμβουλες,εντελως τυχαια δεν εχει βγαλει το Υπ.Παιδειας,πριν γραφτειτε σε καμποια ιδιωτικη σχολη διαβαστε τι πρεπει να προσεξετε

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ


Αν επιβεβαιωθεί οριστικά ότι στο χώρο του Αιγαίου οι άνθρωποι μιλούσαν, το 2700 π.Χ. ελληνικά, τότε πρέπει ν' αλλάξει η Ιστορία τόσο της γραφής, όσο και της Ελλάδας. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί. Γιατί αποκρυπτογραφήθηκε η γραμμική γραφή Α΄. Γιατί κυκλοφορεί κιόλας βιβλίο με τον τίτλο «Ο Δίσκος της Φαιστού έλυσε τη σιωπή του».

    
    Αλλά έλυσε πραγματικά τη σιωπή του; Πείθει η αποκρυπτογράφηση αυτή; Αλλο, βέβαια, να το λες και άλλο να το αποδείξεις. Πιστεύουμε ότι ο κ. Γιώργος Πολύμερος, ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου, το αποδείχνει.

Εφήμερα έργα τέχνης στην άμμο!

perierga.gr - Εφήμερα έργα τέχνης στην άμμο!  
O καλλιτέχνης Andreas Amador παίρνει μια τσουγκράνα και κατευθύνεται στις παραλίες του Σαν Φρανσίσκο, επιλέγοντας την αγαπημένη του ώρα: το σούρουπο. Ο λόγος; Χρησιμοποιώντας την άμμο ως καμβά αλλά και τα βράχια ως σημείο αναφοράς δημιουργεί εκπληκτικά έργα τέχνης στις ακτές.

Ήλθε, είδε (του τα είπε) και απήλθε

 Ήλθε, είδε (του τα είπε) και απήλθε  

Η επίσκεψη σίφουνας της γερμανίδας Καγκελαρίου, Άγκελας Μέρκελ, σημαδεύτηκε από την ξέφρενη πορεία ενός γυμνού διαδηλωτή.

Το ψηλότερο λούνα παρκ του κόσμου!

perierga.gr - Το ψηλότερο λούνα παρκ του κόσμου!
   Όλα αυτά τα «τρομακτικά» βρίσκονται μέσα στο ψηλότερο πάρκο ψυχαγωγίας στον κόσμο, στο περίφημο «Scary Amusement Park» του Λας Βέγκας, στην κορυφή του διάσημου ξενοδοχείου «Stratosphere».

Οι Anonymous για την επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Ελλάδα (BINTEO)

                           

Κυβέρνηση της Ελλάδας, Είμαστε οι Anonymous.

Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Ελλάδα και πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι.
4.000 αυτοκτονίες, 2.000.000 άνεργοι, 500.000 άστεγοι, νοσοκομεία χωρίς τα απαραίτητα υλικά, μισθοί και συντάξεις στα όρια της πείνας και πολλά άλλα. Και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να αδιαφορείτε. 

Paulo Koelho.(video)

Image of Paulo Coelho



                                                                                  
         Ο πολεμιστής του φωτός πιστεύει. Επειδή πιστεύει στα θαύματα, αρχίζουν να γίνονται.

Απο το βιβλίο ΄΄Σκέψεις για την τέχνη΄΄ Pablo Picasso.


Τί είναι ο καλλιτέχνης;

Ο καλλιτέχνης είναι ένα πολιτικό ον που ζει έχοντας συνείδηση των καταστροφικών, δραματικών η χαρμόσυνων γεγονότων που συμβαίνουν στον κόσμο, και διαμορφώνεται με βάση αυτά ακριβώς τα γεγονότα. 

Πως θα ήταν δυνατόν ν' αδιαφορεί κανείς για τους υπόλοιπους ανθρώπους και

Συνέντευξη του Νίκου Εγγονόπουλου 3 Ιανουαρίου 1980 στον Ηλία Κουτσούκο.......(πριν 30 χρόνια!!!)


Εμείς οι Έλληνες, με τα δυό μας Νόμπελ, με τον 

Καζατζάκη μας, τον Καβάφη 

μας και τον Σικελιανό μας, εμείς οι Έλληνες, 


αδιόρθωτοι και πάντα αργοπορημένοι στην μεγάλη ώρα, εμείς 

που παίζουν οι ... άλλοι στην πλάτη μας τρίλιζα, βασανίζουμε

Terence McKenna - The Message (vid)

terence at home   
   
                                                                                                                         Τα λόγια είναι περιττά.


Απλά δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...

Σε Ερευνα Με Βλαστοκυτταρα Το Νομπελ Ιατρικης

 
Δύο πρωτοπόροι στην έρευνα για τα βλαστικά κύτταρα μοιράζονται το φετινό βραβείο Νομπέλ της Ιατρικής. 

Ο Τσε στην Αιωνιότητα!




Μετά την διαφωνία του με τον Φιντέλ Κάστρο και τη φυγή του από την Κούβα, ο αργεντίνος επαναστάτης Ερνέστο «Τσε» Γκεβάρα περιπλανήθηκε αρκετά. Το φθινόπωρο του 1966 βρέθηκε στη Βολιβία για να συνεχίσει το επαναστατικό του έργο.

Η Ψυχολογια Των Αντρων



Όλοι οι άντρες δεν είναι ίδιοι. Αυτό είναι μία πραγματικότητα που εμείς οι γυναίκες τείνουμε να παραβλέπουμε όταν για κάποιο λόγο είμαστε απογοητευμένες από αυτούς.

Μορφογενετικά Πεδία - μια νέα επιστήμη της ζωής VIDEO

Ο Ρούπερτ Σέλντρεϊκ, διάσημος βιολόγος, μιλά για τα μορφογενετικά πεδία, το πνευματικό υπόβαθρο του φυσικού κόσμου. 

EΛΕΠΟΛΙΣ -- ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ

Από τον  Νίκο Σάμιο 

Η ελέπολις είναι πολιορκητική μηχανή, ή σωστότερα κινούμενο οχυρό, που πρωτοκατασκευάστηκε από το Θεσσαλό μηχανικό Πολύειδο και τελειοποιήθηκε από τον Επίμαχο τον Αθηναίο μέσω Δημητρίου Ι το 304. π.Χ. που αγαπημένη του ασχολία ήταν να σχεδιάζει πολεμικές μηχανές, τομέα στον οποίο είχε χάρισμα και μάλιστα οι κάτοικοι της Ρόδου μετά την πολιορκία που υπέστησαν από αυτόν του ζήτησαν να τους αφήσει κάποιες από τις μηχανές του ως ανάμνηση της εφευρετικότητάς του.

Συνέντευξη: Μηνάς Παπαγεωργίου aka Beetlejuice

 Μηνάς Παπαγεωργίου aka Beetlejuice
Πέρσι τον Ιούνιο (2011) η Κοινότητα του Μεταφυσικού είχε καλύψει το συνέδριο για την Ατλαντίδα στο νησί της Σαντορίνης, μεταφέροντάς σας τα τελευταία νέα από τις δραστηριότητες δεκάδων επιστημόνων που αναζητούν σε όλο τον κόσμο τη χαμένη ήπειρο του Πλάτωνα. Μετά από ορισμένες ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε έρευνες που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στη Νότια Ισπανία, επικοινωνήσαμε με τον καθηγητή Γεωλογίας του πανεπιστημίου Πατρών, κ. Σταύρο Παπαμαρινόπουλο, έναν άνθρωπο που ασχολείται επισταμένα με το ζήτημα, όντας μάλιστα ο κινητήριος μοχλός των τριών διεθνών συνεδρίων που έχουν διοργανωθεί για το ζήτημα στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

John Lennon-Τζον Ουίνστον Λένον 9 Οκτωβρίου 1940 Λίβερπουλ.



                          

Τραγουδοποιός, μουσικός, συγγραφέας και αγωνιστής της ειρήνης, που έγινε παγκόσμια γνωστός ως μέλος των Beatles.
Ο Τζον Ουίνστον Λένον (John Lennon) γεννήθηκε στο Λίβερπουλ στις 9 Οκτωβρίου 1940, κατά τη διάρκεια ενός βομβαρδισμού της πόλης από τη «Λουφτβάφε».

"Ρωμαϊκή δωδεκάεδρος": Το αντικείμενο που τρελαίνει τους αρχαιολόγους


Ήταν  παιχνίδι; Ή μήπως ήταν ένα μαγικό αντικείμενο; Ήταν όργανο θεραπείας ή.... βασανιστηρίων; Η «Ρωμαϊκή δωδεκάεδρος», όπως ονομάζεται από τους αρχαιολόγους  αυτό το αντικείμενο, λόγω των δώδεκα πλευρών του, παραμένει ένα μυστήριο παρά  τις προσπάθειες για την ερμηνεία του.
Κατασκευασμένα από χαλκό ή πέτρα και με μέγεθος που κυμαίνεται από 4 έως 11 εκατοστά αυτά τα αντικείμενα φέρνουν τους αρχαιολόγους σε αμηχανία τέτοια, ώστε να μην διακινδυνεύουν καμία απάντηση.

Η ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΓΗ

               
      Η παλια ταξη αλλαζει  
                                   
 κάνοντας τόπο στην καινούργια

Στα εργαστήρια του μυαλού...


 
Άδειασα την καρδιά μου από το συναίσθημα του μίσους και της μικρότητας, άφησα την ψυχή μου να περιπλανηθεί στα αδιέξοδα μονοπάτια της αθανασίας, άναψα την ιερή δάδα του πολέμου, έκλεισα τα μάτια στις επιθυμίες του κορμιού και στις ηδονές της ψυχής μου.
Επέλεξα τον δρόμο τον σκληρό, τον ανηφορικό, τον κακοτράχηλο και χωρίς σανδάλια άρχισα να τον ανεβαίνω μέχρι που τα πόδια μου μάτωσαν, το μέτωπο μου ίδρωσε και η καρδιά μου διαμαρτυρόταν.

"παράξενα τραίνα"


κομποι
 

Υπάρχει ελάχιστη σχέση ανάμεσα στην αλήθεια και την κοινωνική "πραγματικότητα". Υπάρχουν γύρω μας ψευδογεγονότα, στα οποία εμείς προσαρμοζόμαστε με την κατάλληλη γι’ αυτό ψευδή συνείδηση, που μας επιτρέπει να θεωρούμε αυτά τα ψευδογεγονότα σαν τάχα αληθινά και πραγματικά, πολλές φορές μάλιστα ακόμα και σαν τάχα ωραία.

Στην ανθρώπινη κοινωνία η αλήθεια βρίσκεται πλέον λιγότερο σε αυτό που όντως είναι τα πράγματα και περισσότερο σε αυτό που δεν είναι. Πρόκειται για μία κοινωνική πραγματικότητα εξαιρετικά απεχθή, από την στιγμή που κάποιος την κοιτάξει κάτω από το φως της εκτοπισμένης αλήθειας. Ακόμα και η ίδια η ομορφιά σχεδόν δεν είναι πια υπαρκτή, εκτός και εάν αποτελεί και αυτή ένα ψέμα.

Το Τόξο των Ομηρικών Επών





ΡΑΨΩΔΙΑ χ: κυνηγώντας ένα Άγνωστο Χ
.... σε Γνωστή εξίσωση του Φ


Τότε ο Οδυσσέας ο πολυμήχανος γυμνώθη απ΄τα κουρέλια 
και στο κατώφλι απάνω πήδηξε, κρατώντας το δοξάρι 
και το γεμάτο σαιτολόγο του, και τις γοργές σαγίτες: 
αυτού, μπροστά στα πόδια του, άδειασε και στους μνηστήρες είπε. 
Πια τέλος πήρε αυτό το αλύπητο δοκίμι μας, και τώρα διαλέγω άλλο σημάδι,
 που άνθρωπος κανείς δε βρήκε ακόμη,
να ιδώ αν πετύχω κι αν ο Απόλλωνας μου δώσει αυτή τη δόξα.

Ο μηχανικός και ο συνειδητός άνθρωπος

του  Γιάννη Καλοκύρη



Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ – ΜΗΧΑΝΗ


ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ (ΡΟΜΠΟΤ).

Καινοτομία! στα καλύτερά της!

 
Θα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα; Η Tata Motors της Ινδίας έτσι νομίζει.

Τι θα κάνουν οι πετρελαϊκές εταιρείες για να το σταματήσουν;



Πρόκειται για μια αυτόματη μηχανή που λειτουργεί με αέρα. Αυτό ακριβώς είναι· αέρα όχι αέριο ή πετρέλαιο ή ηλεκτρισμό, αλλά μόνο με αέρα γύρω μας.

Ρίξτε μια ματιά.

Το πείραμα του Wörgl – Μια ιστορία σαν παραμύθι

 
Μια μεγάλη απόφαση

Το Wörgl (Βεργκλ) ήταν
μια μικρή πόλη 4.500 κατοίκων στην Αυστρία όπου διεξήχθη ένα καινοτόμο οικονομικό πείραμα το 1932. Ήδη η Ευρώπη είχε χτυπηθεί από το κραχ του 1929, και το 1931 που εκλέχτηκε Δήμαρχος ο Michael Untergüggenberger (Μίκαελ Ούντεργκέγκενμπέργκερ) ήδη είχε έλθει η ύφεση με 30% ανεργία, και 10% άπορους. Ο νέος Δήμαρχος προερχόταν από φτωχή αγροτική οικογένεια,
ο ίδιος κατόρθωσε να μορφωθεί μόνος του και να γίνει μηχανικός στους σιδηροδρόμους. Αν και ο ίδιος δεν ήταν μαρξιστής, είχε συνδικαλιστική δράση και υποστήριζε τα συμφέροντα των εργαζομένων ενάντια των πλουσίων επενδυτών του σιδηροδρόμου, πράγμα που το πλήρωσε με την μη προσωπική του άνοδο στην ανώτερη ιεραρχία των σιδηροδρομικών υπαλλήλων. Ήταν ένας άνθρωπος

Η Ιστορία ενός μεγάλου μαθηματικού που βρισκόταν σε κατάσταση αγρίου



Σρινιβάσα Ραμανουχάν (Srinivasa Ramanujan)


Μια  μέρα  στις αρχές  του  1887 ένας  Βραχμάνος της επαρχίας του Μάντρας πήγε στο ναό της Θεάς Ναμαγκίρι. Ο Βραχμάνος είχε παντρέψει την κόρη του εδώ και πολλούς μήνες και το σπίτι του ζευγαριού παρέμενε ακόμα χωρίς απογόνους.  Ας τους δώσει η θεά Ναμαγκίρι τη γονιμότητα! Η Ναμαγκίρι εισάκουσε τις προσευχές. Στις 22 Δεκεμβρίου γεννιέται ένα αγόρι  και του δίνουν το όνομα Σρινιβάσα Ραμανουχάν Λιανγκάρ. Την παραμονή η θεά παρουσιάστηκε στη μητέρα για να της αναγγείλει πως το παιδί θα ήταν κάτι το εξαιρετικό. 

Το πήγαν στο σχολείο σε ηλικία 5 χρονών. Από την αρχή κατάπληξε τους πάντες με την εξυπνάδα

Bαγγέλης Παπαθανασίου (Vangelis): Conquest of… Music!




Vangelis

Ο μετρ των ηλεκτρονικών ήχων είχε από πολύ μικρή ηλικία έφεση στη μουσική,
 αλλά δεν 
ακολούθησε το συνηθισμένο μονοπάτι για την εκμάθησή της,
 την παραδοσιακή μουσική κατάρτιση.

...ένα ακόμη μνημόσυνο...


Janis Joplin

Η Τζάνις Λυν Τζόπλιν (19 Ιανουαρίου 1943 - 4 Οκτωβρίου 1970) ήταν Αμερικανίδα μουσικός, τραγουδίστρια, στιχουργός, ζωγράφος,χορεύτρια και ενορχηστρωτής μουσικής. Ήλθε στο προσκήνιο στα τέλη της δεκαετίας του 1960, αρχικά ως τραγουδίστρια των Big Brother and the Holding Company (Μπιγκ Μπράδερ εντ δε Χόλντιν Κόμπανυ) και αργότερα με σόλο καριέρα, με συγκροτήματα όπως οι Kozmic Blues Band (Κόζμικ Μπλουζ Μπαντ) και οι Full Tilt Boogie Band (Φουλ Τιλτ Μπούγκι Μπαντ). Κυκλοφόρησε μόλις τέσσερα στούντιο άλμπουμ (εκ των οποίων ένα μετά θάνατον). Θεωρείται η καλύτερη, ίσως ερμηνεύτρια του μπλουζ και μία από τις

Ο τέλειος άνθρωπος και τo παρεξηγημένο σύμβολο της πεντάλφα


Ξέρουμε ότι ο άνθρωπος έχει πέντε κέντρα

το διανοητικό , το
συναισθηματικό , το κινητικό , το ενστικτώδες και το σεξουαλικό . Η
υπερβολική ανάπτυξη οποιυδήποτε κέντρου σε βάρος των άλλων δημιουργεί
...έναν πολύ μονομερή τύπο ανθρώπου ,ανίκανου......
να αναπτυχθεί περισσότερο .Αλλά αν ο άνθρωπος εναρμονίσει τα
πέντε κέντρα μέσα του , τότε κλειδώνει το πεντάγραμμο μέσα του και
γίνεται ο τελειωμένος τύπος του φυσικώς τέλειου ανθρώπου .

ΕΓΚΥΡΕΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ "ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

Ενας Ροδίτης διεκδικεί 1.384.833.349.455,66 € άπο την εθνική τράπεζα!


ΜΕΤΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ!!!
 
 

Αναγνωρίζεται ότι έχουν αξία οι μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής»
 

Μια νέα κατάσταση πραγμάτων, στην ένδικη διαφορά ενός κατοίκου της Ρόδου με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, από την οποία διεκδικεί με αγωγή του ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, αποζημίωση ύψους 1.384.833.349.455,66 €, ως τίμημα εξαγοράς του

ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ) ΚΑΙ Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ-ΧΘΩΝ.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΦΙΔΙΑΚΕΚΡΟΨ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΡΕΧΘΕΥΣ ΚΑΙ ΕΡΙΧΘΟΝΙΟΣ,ΤΥΦΩΕΥΣ Ο ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΦΙΔΙ, ΚΑΔΜΟΣ ΟΦΙΩΝ Ή ΟΦΙΩΝΕΥΣ, ΤΡΙΤΩΝ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ: ΟΙ ΦΙΔΟΘΕΟΙ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ, ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ, ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΑΧΕΡΩΝΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΙΔΙΑ-ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΠΥΘΩΝ, ΛΑΔΩΝ, ΑΡΓΟΣ ΚΤΛ.



Τα μυστικά της καλής επικοινωνίας ή όλα όσα δυσκολευόμαστε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις σημαντικές, προσωπικές μας σχέσεις.




«Δεν φτάνουμε στην αγάπη βρίσκοντας ένα τέλειο άνθρωπο, άλλα μαθαίνοντας να βλέπουμε έναν  ατελή άνθρωπο τέλεια»
Sam Keane, “To Love and Be Loved”


Ενώ η ερωτική εμπειρία προκύπτει αυθόρμητα, η ποιότητα στην μόνιμη συντροφική σχέση απαιτεί γνώση, ικανότητες, χρόνο και ενέργεια.
Χρειάζεται εγρήγορση και επίμονη προσπάθεια για να υποστηρίζουμε συνεχώς την αγάπη στη σχέση και να υπερνικάμε τις αντιξοότητες.

Παρακάτω αναφέρονται ορισμένες προτάσεις – παραινέσεις τις οποίες όσο περισσότερο τις εφαρμόζουμε, τόσο περισσότερο δίνουμε στις σχέσεις μας την ευκαιρία να βελτιωθούν:

Το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου

                      Φωτογραφία: Ήρθαν τα μαντάτα :                                                                                                                          Σύμφωνα  με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών... Η κατακόρυφη αύξηση των ασθενειών  τα τελευταία χρόνια στον Δυτικό κόσμο δείχνει να σχετίζεται με την όλο και μεγαλύτερη πρόσληψη αλουμινίου από τον άνθρωπο. Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, ήδη από το 2000, το Αλτσχάιμερ έγινε ο 8ος λόγος θανάτου, πλήττοντας 18 ανθρώπους ανά 100.000, όταν το 1979 έπληττε μόλις 2 ανθρώπους στους 1.000.000. Το ελληνικό αιματολογικό εργαστήριο που βρήκε ότι το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου, στην αρχή επικοινώνησε με αντίστοιχο αμερικανικό και ανέφερε το πρόβλημα των υψηλών τιμών αλουμινίου στο αίμα πολλών Ελλήνων. Με έκπληξη τότε, οι Έλληνες επιστήμονες άκουσαν από τους Αμερικανούς συναδέλφους τους ότι θα έπρεπε ήδη να γνωρίζουν πως οι αυξημένες αυτές τιμές οφείλονται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι γίνονται με στόχο τη διευκόλυνση και την ενίσχυση του σήματος της κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που στην Αμερική θεωρείται πλέον αποδεκτό και αυτονόητο! Να λοιπόν που μαθαίνουμε ότι εκτός από την βλάβη που προκαλούν οι αεροψεκασμοί στην υγεία , έχουν και άλλο σκοπό. Η καλλίτερη παρακολούθηση της ομιλίας μας από τα κινητά .Για όλα μεριμνούν . Για αυτό τα κινητά από πανάκριβα που ήταν όσο περνά ο καιρός γίνονται και πιο φτηνά άλλα με και με περισσότερες λειτουργικές διευκολύνσεις. Όλα αυτά για το ηλεκτρονικό μας φακέλωμα. Τίποτα δεν σου δίνουν τζάμπα .



Ήρθαν τα μαντάτα : Σύμφωνα με αποτελέσματα εξετάσεων ρουτίνας, το αίμα των Ελλήνων παρουσιάζει αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου - χημικά στοιχεία τα οποία περιέχονται και στη σύνθεση των περιβόητων αεροψεκασμών... 

ΚΩΔΙΚΟΣ "ΝΙΚΗ": ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ Α΄ ΜΟΙΡΑΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ

*Μνημείο πεσόντων της Α'  ΜΚ στο τύμβο της Μακεδονίτισσας στη Κύπρο 
                            
    Του ιστορικού Αθανασίου Νικ. Γκαρίπη

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στην ιστορία, που αν και όλα φαίνονται χαμένα, μια ομάδα πολεμιστών κινούμενοι από το χρέος προς την πατρίδα και την τιμή, προτιμούν το θάνατο από την ταπείνωση, γράφοντας με αυτό τον τρόπο ένδοξες σελίδες ιστορίας.
Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναφερθούμε στην Επιχείρηση "ΝΙΚΗ" καθώς  και στην αυτοθυσία και τον ηρωισμό  της Α΄ Μοίρας Καταδρομών.


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΝΙΚΗ"

Άξιοι είναι....



Αυτοί που δεν αφήνουν το χρόνο να τους σκουριάσει και να τους λιώσει.

Αυτοί που έχουνε φτερά και δεν αφήνουν τους υπόλοιπους να τους τα μαδήσουν.

Αυτοί που δε φοβούνται να πετάξουν και χαμηλώνουν μόνο όταν είναι να βοηθήσουν κι άλλους να πετάξουν.

Οι επαναστάτες με αιτία! Που αντιστέκονται σε οτιδήποτε πάει να τους κάνει κτήμα του και να τους καθοδηγήσει.

Εκείνοι που δεν φοβούνται να κυνηγήσουν το όνειρό τους, όποιο κι αν είναι το τίμημα.

Αυτοί που δεν αναβάλλουν

"ΕΡΕΣΧΕΛΟΥΝ"... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!

*Το δημοσίευμα του 1834

          Τις μέρες αυτές η χώρα μας βιώνει μια κατάσταση παράλυσης της διοίκησης του κράτους. Ας κάνουμε μια βουτιά στην Ιστορία και ας πάμε στο 1834...

Ο λόγος που η Μέρκελ επισκέπτεται αιφνιδίως την Αθήνα είναι άλλος και σας τον αποκαλύπτω.




                                      Photo: SAPO Blogs



 του Σταύρου Θεοδωράκη



Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κάνουν λάθος. H Άνκελα Μέρκελ δεν έρχεται στην Ελλάδα για να επιθεωρήσει το οικόπεδο που θα αγοράσει φτηνά (όπως λένε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες).
 Οι χάρτες πλέον στο Google είναι τόσο πειστικοί που δεν είναι ανάγκη να τραβολογιέσαι στα αεροδρόμια. Ούτε έρχεται για να στηρίξει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Σαμαρά (που λένε στον ΣΥΡΙΖΑ). Θα  μπορούσε να την στηρίξει άλλωστε με μια δημόσια δήλωση από το Βερολίνο. 
Και βέβαια δεν την ενδιαφέρει να διασώσει την ελληνική πλουτοκρατία (που λέει το ΚΚΕ). Ούτε έρχεται για να περιφρουρήσει τα γερμανικά κεφάλαια (που λέει η Χρυσή Αυγή). Άσε που μαθαίνω ότι πλέον τα λεφτά μεταφέρονται μέσω τραπεζών και δεν υπάρχουν καμιόνια για να περιφρουρήσεις.

Ο λόγος που η Μέρκελ επισκέπτεται αιφνιδίως την Αθήνα είναι άλλος και σας τον αποκαλύπτω.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα