Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ο Οδυσσέας ξεγέλασε τις σειρήνες, τελικά;

"Μη φοβάστε τόσο τις σκιές...
    Κοιτάξτε, ας το θέσουμε κάπως έτσι: Ο Οδυσσέας φάνηκε πιο έξυπνος και πιο τολμηρός από τους συντρόφους του όταν δέθηκε στο κατάρτι για ν’ ακούσει το Τραγούδι των Σειρήνων – αλλά δεν φάνηκε ούτε αρκετά έξυπνος ούτε αρκετά τολμηρός!
    Γιατί το Τραγούδι ήταν μια πρόκληση, και ο Οδυσσέας δεν απάντησε σ’ αυτή – δεν ανταποκρίθηκε. Ίσως η μάγισσα Κίρκη δεν ήταν η κατάλληλη δασκάλα, ίσως ο ίδιος δεν ήταν ο κατάλληλος

Νέα δεδομένα για τα οφέλη του μητρικού γάλακτος


Νέα δεδομένα για τα οφέλη του μητρικού γάλακτος

Τα οφέλη του μητρικού γάλακτος έχουν από καιρό αξιολογηθεί και εκτιμηθεί ως μοναδικά. Πρόσφατα δεδομένα όμως του προσδίδουν άλλη μια σημαντική ιδιότητα η οποία μπορεί να προστατεύσει τα βρέφη από λοιμώξεις και ασθένειες.
Το μητρικό γάλα, και όχι το έτοιμο βιομηχανικό γάλα, προωθεί την ανάπτυξη της μικροβιακής χλωρίδας στον εντερικό σωλήνα του νεογέννητου, γεγονός που ενισχύει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του βρέφους.

Αυξήθηκαν οι πάγοι της Ανταρκτικής


Αυξήθηκαν οι πάγοι της Ανταρκτικής
Oι πάγοι της Ανταρκτικής παρουσίασαν τον περασμένο μήνα τη μεγαλύτερη αύξηση από τότε που άρχισαν οι επιστήμονες να τους παρακολουθούν και να καταγράφουν τον όγκο τους από δορυφόρους, πριν δηλαδή τριάντα χρόνια.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στην όλη ιστορία, είναι ότι ενώ φέτος αυξήθηκε

Σειρήνες πολέμου θα ακουστούν την Τρίτη με την άφιξη της Μέρκελ

Σειρήνες πολέμου θα ακουστούν την Τρίτη με την άφιξη της Μέρκελ



Τυχαίο δε νομίζω! Την Τρίτη που στην χώρα μας καταφθάνει η καγκελάριος της Γερμανίας, θα ηχήσουν οι σειρήνες του πολέμου
Όπως  φαίνεται και από το επίσημο έγγραφο της Υπηρεσία πολιτικής προστασίας, στις 11 το πρωί της Τρίτης, θα ηχήσουν οι σειρήνες σε  όλη την Επικράτεια. Οι Γερμανοί ξανάρχονται….

Τα Εμβόλια Φέρνουν Αρρώστιες;


emvoliaΝέα μεγάλη έρευνα βεβαιώνει ότι τα εμβολιασμένα παιδιά παρουσιάζουν έως και 500% περισσότερες ασθένειες από τα ανεμβολίαστα

Οι υποψίες έχουν επιβεβαιωθεί για όσους ήταν δύσπιστοι σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών. Μία πρόσφατη μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει άλλες ανεξάρτητες ερευνητικές μελέτες που συνέκριναν μη εμβολιασμένα παιδιά με εμβολιασμένα. Όλα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα έχουν 2 έως και 5 φορές περισσότερες ασθένειες στην παιδική ηλικία και αλλεργίες από αυτά που δεν έχουν εμβολιαστεί.

Αρχικά , η πρόσφατη μελέτη συνεχίστηκε με παιδιά, που δεν εμβολιάστηκαν, πηγαίνοντας παράλληλα με μία Γερμανική εθνική έρευνα, που διεξήχθη από το KIGGS, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν 17000 παιδιά μέχρι την ηλικία των 19.

ΕΦΕΤ:Προληπτική ανάκληση πορτοκαλάδας χωρίς ανθρακικό


efet-anaklisi portokaladas
Την ανάκληση παρτίδων πορτοκαλάδας ΛΟΥΞ χωρίς ανθρακικό, που παρουσίαζαν αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών (δυσάρεστη οσμή και γεύση) απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)από την εταιρεία ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ.

Οδηγός υγείας με βάση την ασθένεια



ΑΓΧΟΣ: Βαλεριάνα, Πασιφλώρα, Χαμομήλι, Τζινσενγκ, Τίλιο, Μελισσόχορτο, Μέντα, Λυκίσκος, Ιξός, Ανεμώνη, Σκουτελάρια, Βάλσαμο.
ΑΔΥΝΑΜΙΑ (ΑΤΟΝΙΑ):
 Αγγελική, Τσουκνίδα, Φασκόμηλο.
ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ: Λουΐζα, Μάραθος, Αψιθιά

Εκπαιδευμένες κατσίκες γλυτώνουν δισεκατομμύρια στον αγροτικό τομέα

 
Μεγάλα οφέλη στον αγροτικό τομέα αναμένεται να φέρει η έρευνα Αμερικανών επιστημόνων που κατάφεραν να ελέγξουν τις διατροφικές συνήθειες μηρυκαστικών, με αποτέλεσμα να τρέφονται με παρασιτικά φυτά και όχι με φύλλα ελιάς ή αμπελόφυλλα. 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 7ος ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ; …ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ!

Γράφει η Αγγελική Αναγνώστου

Ένα άρθρο που θα δυσαρεστήσει…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΖ:10 "Και είναι επτά βασιλείς· οι πέντε έπεσαν, και ο εις είναι, ο άλλος (ο 7ος) δεν ήλθεν έτι, και όταν έλθη, ολίγον πρέπει να μείνη".

ΟΞΥΓΟΝΟ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ



Στο θαλασσινό νερό υπάρχουν διαλυμένα αέρια τα οποία είναι σημαντικά για το μεταβολισμό των θαλάσσιων οργανισμών (οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα). Η διαλυτότητα των αερίων εξαρτάται από τη θερμορασία: δηλαδή όσο πιο υψηλή η θερμοκρασία τόσο μειώνεται η διαλυτότητα των αερίων. Ισχύει και το αντίστροφο

Η Μουσικη Των Αινιγμα.Βιντεο


Εικόνα

Enigma (Ενίγκμα) είναι το όνομα ενός μουσικού σχήματος που 

ξεκίνησε το 1990 ο Μισέλ Κρετού με τη συνεργασία και 

διάφορων άλλων καλλιτεχνών όπως η σύζυγός του Σάντρα, ο 

Ντέιβιντ Φέρσταϊν και ο Φρανκ Πέτερσον.

Κρόνος στο Σκορπιό – Μεταμόρφωση ή Συμμόρφωση;


Το πεδίο του Σκορπιού έχει απίστευτη βαθύτητα και ίσως αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύει τις ερμηνείες ή που το κάνει εξαιρετικά μυστηριακό.

Κρόνος στο Σκορπιό – Μεταμόρφωση ή Συμμόρφωση;
Αισίως ο Κρόνος μπήκε στο Σκορπιό και πολλοί αστρολόγοι έχουν βρει την ευκαιρία να σπείρουν το φόβο, να μιλήσουν για θάνατο και δυστυχία. Άραγε μέσα από αυτό το θανατικό γίνεται αντιληπτός ο Κρόνος στο Σκορπιό; Πιστεύω πως όχι. Εκτός του γεγονότος ότι μια τέτοια ερμηνεία είναι απολύτως ανεπαρκής, είναι και επικίνδυνη καθώς οδηγεί τους αναγνώστες στο να κάνουν το διαμετρικά αντίθετο από αυτό που μας επιτάσσει ο Κρόνος στο Σκορπιό, δηλαδή να συντονιστούν με το φόβο, με τις πιο αδύναμες και ασταθείς πλευρές τους, να μετατραπούν σε υποχείρια μιας αδυσώπητης μοίρας.
Το πεδίο του Σκορπιού έχει απίστευτη βαθύτητα και ίσως αυτός είναι ο λόγος που

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

amazing animation videographs  

Με το πέρασμα του χρόνου η εικόνα της γυναίκας έχει αλλάξει ουσιαστικά. 

Το Ερμητικο Κυμβαλειο

 
 “Τα χείλη της Σοφίας είναι κλειστά προς όλους, εκτός από τα αυτιά της Κατανόησης…”
Κυμβάλειον



                                     ΟΙ 7 ΕΡΜΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ





1. Αρχή της Νοητικότητας: “Το Ένα είναι νόηση, το Σύμπαν είναι νοητικό”

 
Η αρχή αυτή ορίζει πως τα πάντα στο σύμπαν δημιουργήθηκαν ως αντανάκλαση της παγκόσμιας και άπειρης Θείας Νόησης, πως το σύμπαν δηλαδή είναι στη βάση του Νοητικό. Η αρχή αυτή, μέσω της ενσωμάτωσης της νοητικής φύσης του σύμπαντος, δίνει εξήγηση κι αιτία στα κάθε είδους πνευματικά και ψυχικά φαινόμενα που εκδηλώνονται στους ανθρώπους. Τέλος, αυτή η αρχή, αναλύει την πραγματική φύση και υπόσταση της ύλης, της ενέργειας και της δύναμης που στο σύνολό τους αποτελούν διαβαθμισμένες μορφοποιήσεις της Θείας Νόησης.

Τιτανομαχία - Γέννηση Δία

Στην ελληνική μυθολογία, η Τιτανομαχία ήταν ο πόλεμος μεταξύ των Τιτάνων (οι οποίοι μάχονταν από το βουνό Όθρυς) και των Ολύμπιων θεών. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΑΝΤ1.

Φωτογραφία για ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Ο ΑΝΤ1.


Ο Σουλεϊμάν υπήρξε ένας από τους σκληρούς και αδίστακτους,διώκτες του Eλληνισμού, κατέλαβε την Ρόδο σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας...

“ΩΑΝΝΕΣ” ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΑΡΙΑ

 

Είκοσι χρόνια επίμονων ερευνών, απέδωσαν εκπληκτικά αποτελέσματα. 

ΠΕΡΙ ΕΡΩΤΟΣ…

20120303-192234.jpg


ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑN ΑΥΤΟ ..?

ΣΟΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

    

                             Γίνε ότι θέλεις.

ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΕΤΟΣ




ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ, 

ΓΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝ' ΤΟ 

ΚΡΥΦΑ, 

ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΟ

Το ανθρώπινο σώμα θα μεταδώσει τους ηλεκτρικούς κώδικες του σύμπαντος!



Το ανθρώπινο σώμα είναι σαν ένα κύκλωμα του σκάφους ... 

θα μεταδώσει τους ηλεκτρικούς κώδικες του σύμπαντος. 

Οι μεταδόσεις αποστέλλονται σε μια δονητική συχνότητα που

Οι 12 κύκλοι της επιβίωσης μετά την απιστία συν 1, εναλλακτικός




Την είδα την προηγούμενη εβδομάδα που ανέβηκα στην Αθήνα.  Φίλη από τα παλιά,  από την άλλη μου ζωή.  Από τα 17 της με τον ίδιο άντρα, τον πρώτο της ζωής της, μεγάλο και μοναδικό της έρωτα.  Ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις, που λες πως πλάστηκαν ο ένας για τον άλλον, που είσαι σίγουρος πως θα τελειώσουν τις μέρες τους μαζί.
Πάντα της όμορφη και λαμπερή, με άφησε άφωνη με την τωρινή της εμφάνιση: μάγουλα βαθουλωμένα, μαλλιά που είχαν να δούν μήνες φροντίδα κομμωτηρίου, μάτια γεμάτα σκοτεινιά.  Ανησύχησα, «τι σου συμβαίνει», ρώτησα. «Ο Χ. έχει γκόμενα, ο Χ. μ’ απατάει μ’ ένα κορίτσι στην ηλικία της κόρης μας

Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ....ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ .....ΤΩΝ 

ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ....ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ...ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΟΝ 

ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ...ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ 

Εγχειρίδιο επιβίωσης της SAS (ένα απ΄τα καλύτερα στον κόσμο)

 
SAS. εγχειρίδιο επιβίωσης

Το περιεχόμενο του βιβλίου βασίζεται στην εκπαίδευση και στις τεχνικές επιβίωσης των SAS (Special Air Service), μιας από τις  πιο επίλεκτες μονάδες στον κόσμο.Καλύπτει κάθε κατάσταση επιβίωσης σε οποιοδήποτε έδαφος της γης.Επίσης καλύπτει τα απαραίτητα εφόδια που περιλαμβάνει μια συλλογή

Είστε προετοιμασμένοι ; -Νο5- Πλήρης οδηγός επιβίωσης σε ακραίες καταστάσεις


Κλείνουμε σήμερα το θέμα της επιβίωσής μας σε περιόδους ακραίων καταστάσεων με θέματα ιδιαιτέρως σοβαρά. Ένα εξ αυτών είναι ενεργός άμυνά μας με οπλικά μέσα .

Όπλα που θα χρειαστούμε τόσο για την άμυνά μας όσο και για το απαραίτητο για την διατροφή μας κυνήγι  . Είναι σημαντικό  να διαλέξουμε με προσοχή τα σωστά όπλα για κάθε περίπτωση . Επειδή όμως όλα όσα θα αναφέρουμε παρακάτω κοστίζουν αρκετά , ας αποφασίσει ο καθένας τι θα του ήταν χρήσιμο  να αποκτήσει .

Είστε προετοιμασμένοι ; -Νο4- Πλήρης οδηγός επιβίωσης σε ακραίες καταστάσεις


 
Αυτή είναι η προτελευταία ανάρτηση όσον αφορά την προετοιμασία μας για επιβίωση και πραγματεύεται εξ ίσου σημαντικά θέματα με τα προηγούμενα post .

 Ένα απ΄αυτά είναι το θέμα της επικοινωνίας και μάλιστα της αμφίδρομης επικοινωνίας . Να μπορείτε δηλαδή να ακούτε άλλους ερασιτέχνες που αναμεταδίδουν ένα σήμα και προσπαθούν να επικοινωνήσουν με άλλους ερασιτέχνες ή να θελήσετε να δώσετε οδηγίες  για το πως και που πρέπει να κατευθυνθεί μια ομάδα επιζώντων ή να πάρετε οδηγίες κλπ

Γιά την Ανάληψη (ΒΙΝΤΕΟ)




Οι περισσότεροι από εμάς εχουν αντιληφθεί τις διάφορες αλλαγές που εδώ και καιρό συμβαίνουν στο πλανήτη μας.
Βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο που ολόκληρη η ανθρωπότητα καλείται για δράση και συμμετοχή στις απαιτούμενες αλλαγές και στην αγκυροβόληση νέων αρχετύπων. Πρόκειται για μια περίοδο ριζικών αλλαγών και μετατροπών σε συνειδησιακό επίπεδο, την ανύψωση του συλλογικού συνειδητού και την άνοδο των συχνοτήτων σε όλα τα επίπεδα.
Ο πλανήτης μας, η Μητέρα Γη προετοιμάζεται για το επόμενο μεγάλο βήμα στην εξέλιξή της:
Την Ανάληψη σε έναν πλανήτη και πολιτισμό πεμπτοδιάστατης συχνότητας!

ΝΑΙ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.....

Ο "ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ" ΘΕΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ...




..Το να ζεις την εμπειρία της ζωής όχι από το πρίσμα του 

γραμμικού χρόνου αλλά του κβαντικού, είναι κάτι που 

αποδεικνύεται καταρχήν στα κύτταρά σου... Ένα αιώνιο 

παιδί.. Που ζει στον άχρονο ταυτόχρονο χωροχρόνο... Σας 

φαίνεται αδύνατο; Κι όμως, αυτή είναι η μοίρα

Ελευθερία ξεχάσαμε τι σημαίνει όπως και τους ήρωες σε κελιά κλειδωμένη.




Ελευθερία ξεχάσαμε τι σημαίνει όπως και τους ήρωες σε κελιά κλειδωμένη.


Τα λόγια αυτά είναι σκληρά αλήθεια όμως είναι και πονά, οι ήρωες πολέμησαν για την 

λευτεριά και χάθηκαν άδικα για να ζούμε εμείς καλά. 


Την θέση πήραν προδότες και εχθροί εμάς να κυβερνήσουν για να μην δούμε ποτέ 

προκοπή αυτούς οι Έλληνες να ψηφίσουν. 


Έπαιζαν το ρόλο του

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ...ΟΥΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ ....


ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ...ΟΥΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ .... ΟΥΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΙΡΕΣΗΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ....ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ...ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ

"ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ" ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ


 -γράφει η Hekataia

Οι περισσότεροι οπαδοί της Παλαιάς Θρησκείας γνωρίζουν καλά τις ιστορίες των διωγμών των προγόνων τους από τους Χριστιανούς και την αντικατατάσταση των Παλαιών θεών από τους νέους "ημίθεους" του Χριστιανισμού : Χριστός, Πατέρας Θεός, άγιοι, προφήτες, το "Αγιο Πνεύμα", η Παναγία, οι μαθητές, ακόμα και οι διώκτες και περίφημοι

Η καρδιά του ανθρώπου είναι σαν τη γη, η μισή φωτισμένη από τον ήλιο, η μισή στη σκιά...







''Καθόταν μια φορά δίπλα σε μια πηγή η Μέριμνα (Φροντίδα). Εσύμπαζε στα δάχτυλα της ένα κομμάτι πυλό και όπως έπαιζε , έφτιαξε ένα αγαλματάκι και το κοιτούσε.





 Περνάει και τη βλέπει ο Δίας! ''Τι φτιάχνεις , βασιλαρχόντισσα'' , τη ρωτά , ''να '' του λέει η Μέριμνα ''είπα να φτιάξω ένα πλασματάκι. Αλλά το καημέν
ο βγήκε ξερό και άλαλο. Εσύ που

The Fountain (η Πηγή της Ζωής)..


Κι άν ταξίδεψα στο κενό..

κι άν ταξίδεψα στον χρόνο..
στους αιώνες..

ανάμεσα σε αστερισμούς και νότες..

το ζωντανό Δένδρο της Ζωής κατάφερα να ανταμώσω..

2012 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ


Ο Πλανήτης Γη από το 1996 άνοιξε τις πύλες του μαζί με όλο το Ηλιακό σύστημα στον Γαλαξία της 5ης Διάστασης. Πεμπτοδιαστατικές ριπές άρχισαν να διαπερνούν την Γη και τα ψυχικά σώματα των ανθρώπων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα