Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιοί ξεσηκώνουν τους Μουσουλμάνους σε όλο τον κόσμο; (ΒΙΝΤΕΟ)


 


Στο βίντεο ακούγεται η φωνή της δημοσιογράφου να λέει "αμερικανοεβραίος σκηνοθέτης".. 

Αλήθεια πιστεύετε οτι είναι τυχαίο που ένας

Το χρονικό δημιουργίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης



Το χρονικό της δημιουργίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει όπως παρακάτω:
1773: Ο Μάγιερ Άμσελ Ρόθτσιλντ συναθροίζει 12 από τους ισχυρούς του φίλους και τους πείθει να συνεισφέρουν την περιουσία τους για να μπορέσουν να κυβερνήσουν τον κόσμο.
4 Μάι 1776: Ο Αδάμ Βαϊσχάουπτ με τον κωδικό Σπάρτακος ιδρύει το τάγμα των Illuminati.
Ιουλ. 1782: Οι Illuminati διεισδύουν στον Ελευθεροτεκτονισμό στο Συνέδριο του Βίλχελσμπαντ.
1785: Βαυαροί αξιωματικοί ανακαλύπτουν την ύπαρξη του Τάγματος των Illuminati

«Για να έχουμε υψηλή ποιότητα ζωής θα πρέπει να υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι»


Απ ότι φαίνεται τα σχέδια της παγκόσμιας διαπλοκής δεν έχουν τέλος. Κάποια «μυαλά» απεργάζονται σχέδια ολέθρου της ανθρωπότητας. Σχέδια που υλοποιούνται και μέσω της «γεωμηχανικής», της επιστήμης που «ευαγγελίζεται» τη λύση της υπερθέρμανσης της γης. Ωστόσο, με αιτιολογία τον δήθεν κίνδυνο του περιβάλλοντος και της κλιματικής σταθερότητας, λόγω της δήθεν υπερθέρμανσης του πλανήτη εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, εκτός από την «πράσινη υπερφορολόγηση», προωθείται δυστυχώς και η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Η γεωμηχανική εκθειάζει τη χρήση των βαρέων μετάλλων στην ατμόσφαιρα

ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ.....ΤΑ ΝΟΗΤΑ ΤΕΙΧΗ ....


ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ.....ΤΑ ΝΟΗΤΑ ΤΕΙΧΗ ....ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΄΄ΑΓΓΥΛΩΣΕΙΣ΄΄ ....ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ.....ΤΑ ΝΟΗΤΑ ΤΕΙΧΗ ....ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΄΄ΑΓΓΥΛΩΣΕΙΣ΄΄ ....ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ....ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.....ΠΟΛΕΜΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ...ΓΝΩΣΗ.....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ....ΜΕΛΕΤΕΙΣΤΕ....ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ....ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Οι Κανόνες Επιτυχίας για μια Επιχείρηση Ισχύουν και για ένα Κράτος.



Γιάννης Μίχος: Η ανάπτυξη  μόνη διέξοδος για τη χώραΓιάννης Μίχος:
 πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου επιχειρήσεων πληροφορικής Epsilon Νet.
" Η ανάπτυξη μόνη διέξοδος για τη χώρα".

Την ενίσχυση των νέων επιχειρήσεων με φορολογικά κίνητρα, το φρενάρισμα των περαιτέρω μειώσεων των εισοδημάτων και παράλληλα την τόνωση της ψυχολογίας του καταναλωτικού κοινού προτείνει

«Τίτλοι τέλους για τον ΕΟΠΥΥ» από ιδιωτικούς φορείς


Με ένα δελτίο Τύπου που έχει ως υπέρτιτλο «Τίτλοι τέλους για τον ΕΟΠΥΥ», όλοι οι ιδιωτικοί φορείς που είναι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό, ανακοινώνουν

Ρήγμα στην Ινδο-Αυστραλιανή πλάκα;

Η μελέτη των πρόσφατων μεγα-σεισμών δείχνει ότι ίσως βρίσκεται στη διαδικασία διάσπασης

Ρήγμα στην Ινδο-Αυστραλιανή πλάκα;
Λονδίνο 
Ομάδα ειδικών στη Γαλλία μελέτησε τους πολύ ισχυρούς σεισμούς που έγιναν τον περασμένο Απρίλιο δυτικά της Σουμάτρας (τάξεως 8,6 και 8,2 ρίχτερ), καθώς και όλη τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή από το 2004,

Τα 5 πράγματα του αύριο... σήμερα!


Αντικείμενα από το μέλλον Η τεχνολογία, όπως την ξέρουμε, προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς και τα καινοτόμα προϊόντα του σήμερα ετοιμάζονται να πέσουν στην άβυσσο της αχρηστίας του αύριο.

Το να παραμείνει κάποιος στην πρώτη γραμμή της πρωτοπορίας δεν είναι πλέον εύκολο.

Δεν πρέπει απλώς να πιάσει τον παλμό της εποχής, πρέπει να σκεφτεί και τι θα γίνει στο μέλλον.

Και καθώς το 2012 ετοιμάζεται να μας εγκαταλείψει σιγά-σιγά, ιδού πέντε κορυφαίες τεχνολογίες που σημάδεψαν -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- τη χρονιά...

Η γυναίκα στην Αγία Γραφή


 Η γυναίκα στην Αγία Γραφή
Η Αγία Γραφή περιέχει πολλές αναφορές για τις γυναίκες που, στην δικιά μας μοντέρνα νοοτροπία, ηχούν μεροληπτικές κατά των γυναικών. Αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι όταν η Αγία Γραφή περιγράφει μία πράξη, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Αγία Γραφή εγκρίνει αυτή τη πράξη. Η Αγία Γραφή περιγράφει άνδρες να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες ως κάτι παραπάνω από ιδιοκτησία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Θεός εγκρίνει αυτή τη πρακτική. Η Αγία Γραφή επικεντρώνεται παραπάνω στην αναμόρφωση των ψυχών μας παρά των κοινωνιών μας. Ο Θεός ξέρει ότι μια αλλαγμένη καρδιά θα έχει ως αποτέλεσμα μια διαφορετική συμπεριφορά.
gotquestions.org

***

Η γυναίκα με κανέναν τρόπο δεν υστερεί σε αξία σε σχέση με τον άνδρα. Η γυναίκα έχει για τον Θεό την ίδια αξία που έχει ένας άνδρας, και το αντίστροφο.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ




Δολοφονείτε την ζωή
δολοφονείτε την στιγμή
δολοφονείτε κάθε είδους επαφή.

Άνθρωποι δίχως ίχνος λογικής

Το Matrix θα καταρρεύσει. Είσαι έτοιμος να ζήσεις έξω απο αυτό;


Ζούμε σε ένα Matrix. Μπορεί να μην είναι το Matrix της ομώνυμης ταινίας αλλά σίγουρα είναι κάτι που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά. Νομίζουμε ότι είναι αληθινό ενώ δεν είναι. Μας ρουφάει την ενέργεια για να συντηρηθεί. Χωρίς εμάς δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Όσο περνάει ο καιρός θα αντιλαμβανόμαστε
πόσο υπαρκτό είναι κάτι τέτοιο. Κάποιοι θα είναι σε θέση να το αντιληφθούν. Κάποιοι ξυπνάνε και σιγά σιγά βάζουν σκοπό της ζωής τους να πολεμήσουν για την ελευθερία της ανθρωπότητας.

H τελευταία προφητεία - Πέταρ Ντένωφ



Γεννήθηκε το 1864 στο χωριό Νικολάεφκα, κοντά στην Βάρνα. Πέθανε το 1944 στη Σόφια αφήνοντας έναν πλούτο υψηλοτάτης πνευματικής αξίας για τους Βούλγαρους και για την ανθρωπότητα.
Εξ’ ίσου γνωστός με το πνευματικό του όνομα «Μπέϊντσα Ντούνο», ο Δάσκαλος Πέταρ Ντένωφ που έζησε στη Βουλγαρία (1864 – 1944) υπήρξε ένα όν πολύ υψηλού επιπέδου συνείδησης, ενώ ταυτόχρονα ήταν ένας καταπληκτικός μουσικός. Ο Δάσκαλος Πέταρ Ντένωφ υπήρξε ένα όν που καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του έδωσεένα παράδειγμα αγνότητας, σοφίας, νοημοσύνης και δημιουργικότητας.

Ακασικά αρχεία...Εκεί που κρύβονται το μέλλον και οι σκέψεις!



Αναρωτηθήκατε ποτέ τι απέγιναν οι σκέψεις σας ή από πού σας ήρθε μια φαεινή ιδέα; Οι αρχαίες μυστικές παραδόσεις μιλούν για τα ακασικά αρχεία και οι σύγχρονες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν. 
Η σχετική θεωρία έρχεται να εξηγήσει πολλά παράξενα της ζωής μας.


Tα πιθηκάκια ζούσαν στο φυσικό τους περιβάλλον υπό τη στενή παρακολούθηση κάποιων επιστημόνων που συχνά τα τάιζαν με τον αγαπημένο τους μεζέ: νόστιμες γλυκοπατάτες. Mια μέρα κάποιες γλυκοπατάτες κύλησαν στα ρηχά νερά ενός κοντινού ποταμού και

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ..... Ο ΝΕΟΣ ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΡΠΟΣ '' .......‏


Πειράματα του Νίκολα Τέσλα στο Κολοράντο Σπρινγκς για την Ασύρματη Μεταφορά Ενέργειας
«Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε ακόμη αυτοκίνητα, που κινούνται με εναλλακτικό τρόπο,


είναι πολιτικός, δεν είναι επιστημονικός».


John O’ Malley Bockris, φυσικός

Φανταστείτε μια συσκευή μικρού μεγέθους που θα παράγει όλη την ποσότητα του ηλεκτρισμού που χρειάζεται το σπίτι σας, χωρίς καλώδια, λογαριασμούς και μόλυνση… Φανταστείτε την πόλη σας χωρίς καυσαέρια, γιατί τα αυτοκίνητα θα καίνε υδρογόνο και θα αφήνουν ως κατάλοιπο σταγονίδια νερού, που θα νοτίζουν ελαφρώς τους δρόμους…
Φανταστείτε τρένα, αεροπλάνα και πλοία να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες χωρίς να καταναλώνουν ορυκτά καύσιμα… Φανταστείτε μικρούς σταθμούς Ψυχρής Σύντηξης να προμηθεύουν την ενέργεια που χρειάζεται η βιομηχανία χωρίς τον κίνδυνο πυρηνικού ατυχήματος… Φανταστείτε έναν κόσμο με μηδέν μόλυνση του περιβάλλοντος, όπου ο καθένας θα μπορεί να αντλεί ελεύθερα την ενέργεια που χρειάζεται με ελάχιστο κόστος…

Άσπρος αφρός κάλυψε ολόκληρο ψαροχώρι στη Σκωτία (ΒΙΝΤΕΟ )



Όχι δεν είναι χιονόπτωση όπως θα μπορούσε κανείς να κρίνει με την πρώτη ματιά.... Είναι ένας περίεργος άσπρος αφρός ο οποίος μετά από σφοδρή βροχόπτωση και δυνατούς ανέμους, κάλυψε ένα ολόκληρο ψαροχώρι στο Aberdeen της Σκωτίας. Πραγματικά οι εικόνες αλλά και τα βίντεο είναι εντυπωσιακά. 

Μυστικισμος και επιστημη. Επιστημονικές αποδείξεις από το χωρο της κβαντικης φυσικης συνηγορουν και επαληθευουν την αρχαία γνωση και σοφία. Ομιλια του Ντέιβιντ Γουίλκοκ που έδωσε στις 20 Σεπτεμβρίου 2009 στο συνέδριο Project Camelot Awake and Aware Conference στο Los Angeles (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Ντέιβιντ Γουίλκοκ συνδυαζοντας αρμονικα τον επιστημονικο με τον μυστικιστικο νου,  μιλαει για μια ευρεια γκαμα θεματων που άπτονται της επιστήμης και της μεταφυσικής.

Για την ιερή γεωμετρία, για τις γεωενεργειακές γραμμές (laylines), για την εξωαισθητηριακή αντίληψη, για τα αγρoγλυφικά, για τους ιερούς μονόλιθους και άλλους ιερούς χώρους - χριστιανικούς ναούς, το Στόουνχεντζ κλπ.-, για το τρίγωνο των Βερμούδων και άλλους τόπους περίεργων εξαφανίσεων, για τα γονιδια, για τις αλλαγές στο ηλιακό μας σύστημα καθώς πλησιάζουμε στο 2012.

Η ολοκληρωτική επικράτηση του Βλάκα

ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ


Γίναμε επιτέλους Ιράν. Το όνειρο του κάθε φασίστα αποκτάει σάρκα και οστά. Αναρίθμητες οι φορές που διάβασα στα “πατριωτικά” μπλογκς, για το τι γίνεται στο Ιράν με τα ανθρώπινα δικαιώματα και πόσο χρήσιμο θα ήταν  ένα τέτοιο καθεστώς να “στρώσει χαρακτήρα” στην ντόπια θολοκουλτούρα.

“Άντε γιατί η πολύ δημοκρατία δεν είναι καλό πράγμα”,σκούζουν οι υπερασπιστές

ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ...



Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό που προσπαθώ να πω επτά χρόνια μέσα στο μπουρδέλο του διαδικτύου?

Θέλω κατ΄αρχήν μια κοινωνία που θα μάθει σε πρώτη φάση να εκφράζει ανεμπόδιστα και με θράσος αυτό που θέλει, χωρίς σάλτσες και πασαλείματα, ούτε αναγκαστικές παπαριές που να αρέσουν στη  πλειοψηφία.

Θέλω ένα πολίτη που μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του ακόμα κι αν αυτή μοιάζει

300 δισεκατομμύρια χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα



Το εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Stern με δημοσίευμα του, αναφέρεται ανοικτά στις 

γερμανικές αποζημιώσεις: «37 εκατομμύρια ευρώ είναι το ποσό που η Γερμανία έδωσε στην 

Ελλάδα στο πλαίσιο της σωτηρίας του ευρώ. 

Σε σχέση με τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ που οι Έλληνες θα ήθελαν να εισπράξουν

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ....




To μοναδικό πρόσωπο που θα δείς σε έναν καθρέφτη και θα σου φαίνεται πάντα περίεργο  είναι το δικό σου.

ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ



Το αιθερικό σώμα κάθε μορφής στη φύση είναι ενέργεια, μέρος της μορφοποιούς ουσίας της Μίας, Ενιαίας και Αδιαιρέτου Ζωής.
Η λειτουργία του αιθερικού σώματος γενικά, άρα και του ανθρώπου, είναι να δέχεται ώσεις ή ρεύματα ενέργειας και εξ αιτίας τους να παρασύρεται σε δράση.
Αποτελείται από δισεκατομμύρια απειροελάχιστα

ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 6.9 R ΑΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ!!


27η Σεπτεμβρίου του 2012 - ALASKA - Ένας ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,9 έπληξε το νησί  Aleutian  της Αλάσκας. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν

ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ...ΣΕΙΣΜΟΣ 6.2 R!!!!


Map of Baja Mexico locating the epicentre of a 6.2 magnitude earthquake that struck Tuesday evening local time.

26η Σεπτεμβρίου 2012 - CALIFRONIA - Σεισμος  μεγεθους 6.2  χτύπησε κοντά στην χερσόνησο  Μπάχα του Μεξικού

Πρεπει να το κανουμε the hart way αυτη τη φορα!


Καλοί μου φίλοι,

Όπως λεει και η ορθόδοξη πίστη για να πας στην Βασιλεία των Ουρανών θα πρέπει εκτός όλων των άλλων να μετανοήσεις ειλικρινά για τις αμαρτίες σου. . . ΔΗΛΑΔΗ να καταλάβεις τι λάθη έκανες ΚΑΙ να μην τα ξανακάνεις. . .

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ!!!!!!!!!( ΒΙΝΤΕΟ)



UFO Πόλεμος: Κινέζικο και Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ σε κοινή αποστολή καταστολής UFO 

Την τελευταια εβδομαδα αναφορες περι υπαρξης κινεζικων πολεμικων πλοιων  στα ανοικτά των ακτών των ΗΠΑ, της Βόρειας Καλιφόρνια ειδικότερα,  εχουν διαψευσθει.



Τώρα, μια εκθεση απο την ασιατικη  υπηρεσία πληροφοριών αναφερει  ότι μια συνδυασμένη λειτουργία του στόλου μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας έχει αρχίσει, και μαλιστα σε πλήρη λειτουργία μάχης ενάντια σε αυτό που ονομαζουν  "εξαιρετικά εχθρική εξωγήινη απειλή."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα