Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Παιδια Εκτος Ελεγχου.


Πεισμώνει, επιμένει, στυλώνει τα πόδια, απαιτεί… Πριν χαρακτηρίσετε το παιδί σας ιδιότροπο, σκεφτείτε ότι μπορεί απλώς να βρίσκεται σε απόγνωση. Κι όμως, έχετε ελπίδες να κερδίσετε τον πόλεμο του «θέλω», αρκεί να υιοθετήσετε τις σωστές τακτικές.
«Ποτέ μην τσακώνεσαι με ένα παιδί», λέει ένα παλιό αφρικανικό ρητό. Σοφή συμβουλή, μια που συχνά εμείς οι μεγάλοι ξεχνάμε πως ένα παιδί δεν μπορεί να κατανοήσει, να επεξεργαστεί ή να συζητήσει όπως ένας ώριμος ενήλικος. Εννοείται πως ένα παιδί έχει έναν και μοναδικό τρόπο να διαπραγματεύεται: φωνάζοντας.
Το σκηνικό γνωστό. Στο σούπερ μάρκετ η τρίχρονη Μαργαρίτα αρπάζει ένα πακέτο μπισκότα-ζωάκια και το ρίχνει στο καλάθι, τα θέλει και αυτά και τις σοκολάτες και τα γαριδάκια. Η μαμά τα βγάζει και τα βάζει πάλι στο ράφι. Η μικρή βάζει τα κλάματα, τα ξαναπαίρνει και τα σφίγγει δυνατά στην αγκαλιά της. Φωνάζει και κλαίει. Είναι εκτός ελέγχου. Η μαμά σκύβει και εξηγεί χαμηλόφωνα, ενώ οι περαστικοί κοιτάνε με ύφος συμπόνιας τη μαμά.

Το Αντιγηραντικό Συστατικό της Αγάπης!

                                                                 
   Έχετε σκεφτεί ποτέ πόση θετική ενέργεια μπορεί να κρύβει η αγάπη και πόσο ευτυχισμένος νιώθει ένας άνθρωπος όταν δίνει και εισπράττει άφθονη αγάπη;

Εραγκον.Η Κληρονομια.Βιβλιο 4.



Ξεκίνησε με τον Έραγκον…
            ...τελειώνει με την Κληρονομιά.
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Έραγκον –ο σημερινός Ισκιομακελάρης, Δρακοκαβαλάρης– δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα φτωχό χωριατόπαιδο και ο δράκος του, η Σαφίρα, μια γαλάζια πέτρα μέσα σ’ ένα δάσος. Σήμερα, σηκώνουν στους ώμους τους το πεπρωμένο ενός ολόκληρου πολιτισμού.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΕΤΟΥ


Ο αετός είναι ο μακροβιότερος από τα αρπακτικά πτηνά. Μπορεί να ζήσει μέχρι 70 χρόνια, αλλά για να φθάσει σε αυτή την ηλικία πρέπει να πάρει μια σκληρή απόφαση.
   Στα 40 του, τα μακριά και ευέλικτα νύχια του δεν μπορούν πλέον να αρπάξουν τη λεία του για να τραφεί. Το μακρύ και κοφτερό ράμφος του γίνεται πολύ κυρτό. Τα υπερήλικα και βαριά φτερά του, που οφείλονται στα πυκνά του πούπουλα, κολλάνε στο στήθος του και τον δυσκολεύουν στο πέταγμα.

Άλλους 300 χριστιανούς απήγαγαν οι ισλαμιστές


Αρχείο:Flag of Syria.svgH Χριστιανική γενοκτονία συνεχίζεται στη Συρία υπό την πλήρη αδιαφορία της χριστιανικής Αμερικής - Δύσης.

Περίπου 300 Χριστιανοί απήχθησαν στη Συρία κοντά στην πόλη Rabelais, όχι μακριά από τα σύνορα με το Λίβανο, ανέφερε αργά το απόγευμα το ραδιόφωνο «Βατικανό».


Ένοπλοι απαγωγείς έφτασαν με φορτηγό σε ένα περιβόλι όπου οι Χριστιανοί είχαν συγκεντρωθεί για τη συγκομιδή μήλων και πήραν δια της βίας 150 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων γυναικών και παιδιών.

Η Eλλάδα του μνημονίου παίρνει Phantom του Βιετνάμ και η Ουγκάντα Su-30MK2!


Πολεμικό της Μουσείο, ε,ε,ε,ε,ε,ε συγγνώμη, εννοούμε στην Πολεμική της Αεροπορία, η ... Ουγκάντα, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την κρατική εταιρία – φορέα που εποπτεύει τις στρατιωτικές εξαγωγές, της Ρωσίας, την Rosoboronexport, για την προμήθεια έξι ακόμα σύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών Su-30MK2 πολλαπλών ρόλων.

H ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ELIO D' ΑΝΝΑ.


Ο Σον Κόνερι απαγγέλει την Ιθάκη του Καβάφη .


7 απλοί τρόποι για να βελτιώσεις την αυτοπεποίθησή σου


woman
Η πραγματική αυτοπεποίθηση είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου - μια πράξη αγάπης προς τον εαυτό του και προς τους άλλους. Είναι σημαντικός παράγοντας στις σχέσεις, στη δουλειά, στην υγεία.

Σημαίνει ότι μπορείς να είσαι ρεαλιστικά και δημιουργικά σε επαφή με τον κόσμο των δυνατοτήτων σου και των ταλέντων σου. Σημαίνει ότι πιστεύεις ότι ο εαυτός σου αξίζει, ότι έχεις εμπιστοσύνη στις πραγματικές ικανότητές σου και ότι έχεις επίγνωση των ορίων σου.

Τι είναι το Αντάρτικο Πόλεων και ποιές ειναι οι ρίζες του?


broadcasters
Τι είναι το Αντάρτικο Πόλεων και ποιές ειναι οι ρίζες του?
η αντίληψη της πρωτοπορίας. Το αντάρτικο πόλεων αντιλαμβάνεται τον εαυτό του σαν η εμπροσθοφυλακή του κινήματος. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Το αντάρτικο πόλεων αναδύεται μέσα από τα νέα κοινωνικά κινήματα της δεκαετίας του 60 και του 70, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η ανάπτυξη του συμβαδίζει με την φάση της ύφεσης αυτών των κινημάτων και όχι με την φάση ανόδου τους. Αυτό φαίνεται σε όλες τις περιπτώσεις. Η RAF ιδρύεται και αναπτύσσεται μετά την ήττα του φοιτητικού κινήματος και την διάλυση των μαζικών οργανώσεων στην διάρκεια των ετών 1968-1971. Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στην περίπτωση της Ιταλίας, για την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια τον όρο αντάρτικο πόλης σε σχέση με τις άλλες γνωστές οργανώσεις. Η ταχεία αύξηση της δύναμης των Ερυθρών Ταξιαρχιών, συμπίπτει με την ήττα του ιταλικού κινήματος μετά το θερμό φθινόπωρο του 1977. Αυτό αποδεικνύει ότι το αντάρτικο πόλης γίνεται πρωτοπορία του κινήματος όταν το κίνημα παύει να υπάρχει σαν τέτοιο.

Ισως Να Κανει Λαθος Ο Σπορεας........

“Το ΔΝΤ θέλει να αποτύχουν τα μέτρα για να γίνει νέο κούρεμα”

 “Το ΔΝΤ θέλει να αποτύχουν τα μέτρα για να γίνει νέο κούρεμα”
  

Στην Ελλάδα αυξάνονται συνεχώς οι υποψίες μεταξύ των μελών της κυβέρνησης ότι το ΔΝΤ σκοπίμως μπλοκάρει την συμφωνία για τα μέτρα 11,5 δισ. ευρώ που είναι απαραίτητα για να λάβει η Ελλάδα την επόμενη δόση” γράφει σε δημοσίευμα του ο Guardian.

NASA :αναπτύσσει μια πραγματική κίνηση στρεβλώσεων (ταξίδι στον χρόνο)

Μέχρι τώρα αυτό είναι καθαρά επιστημονική φαντασία, και μιλάμε για αυτό που ωθεί τα πλοία στο Star Trek να αναζητήσουν νέους κόσμους, νέα ζωή και νέους πολιτισμούς. Αλλά η NASA σε μερικά χρόνια, μπορεί να κάνει πραγματικότητα υψηλές ταχύτητες,με αποτέλεσμα το ταξίδι στον χρόνο
  

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γεγονός!

 TW7GT
Γράφει ο Δευκαλίων
Ο Δευκαλίων σε δύο άρθρα του, το πρώτο στις 10 Ιουνίου 2012 με τίτλο  «Μία παρακινδυνευμένη πρόβλεψη» και το δεύτερο μόλις εχθές με τίτλο «Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει» προχώρησε σε μία βαρυσήμαντη επισήμανση-πρόβλεψη.

Ρόδος : Θέαση UFO χθές στο Χαράκι

 Θέαση UFO




ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΩΣ στον ουρανό στη θάλασσα στο Χαράκι, που θέλω να δω αν το είδε και κάποιος άλλος ....

Συνέβη περίπου πριν μια ώρα στο Χαράκι.

Οι αρχαίοι Έλληνες στη χώρα των Ίνκας;



Το 1850 έφτασε στο Περού ο Ιταλός ερευνητής-περιηγητής Αντόνιο Ραϊμόντι. Για σαράντα ολόκληρα χρόνια έμεινε εκεί, ερευνώντας κάθε σπιθαμή της μακρινής και «περίεργης» -ιστορικά- αυτής χώρας και είναι οι δικές του περιηγήσεις και έρευνες πάνω στις οποίες βασίσθηκε ο φυσικομαθηματικός- ερευνητής συμπατριώτης του Ενρίκο Μάτιεβιτς, ώστε να φτάσει στο συμπέρασμα ότι οι ναυτικοί του Αιγαίου πολλές χιλιετίες προ του Κολόμβου έφτασαν στην Κεντρική και Νότιο Αμερική.

Η ελονοσία δεν είναι παρελθόν, ενημέρωση για τις δράσεις της και για την καταπολέμησή της


highlight elonosias
Η ελονοσία (malaria) είναι λοιμώδες νόσημα που προκαλείται από το παράσιτο «πλασμώδιο» της ελονοσίας και μεταδίδεται κυρίως μέσω δήγματος (τσιμπήματος) μολυσμένου ανωφελούς κουνουπιού (Anopheles).
Η ελονοσία ενδημεί σε περισσότερες από 100 χώρες, κυρίως της υποσαχάριας Αφρικής και της Ασίας. 

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ''Ν'' ΚΑΙ Η ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ


Ν = Νούς - Νόμος καί τά Νερά στήν φύσιν

Συμβολίζει το δημιούργημα, την ατομική ύπαρξη, τη Θεία αρχή που ενώνει τον ανταγωνισμό των δύο πόλων και τους ενώνει σε έναν. Ζώδιο ο Ζυγός.
Στο πνευματικό, η αιώνια δράση της ζωής. Στο νοητικό, η συνένωση των συγκινήσεων, η αμοιβαιότητα της στοργής. Στο φυσικό, η ισορροπία στη σχέση των φύλων.
Είναι η μετενσάρκωση, η δικαιοσύνη στον υλικό κόσμο. Η παρουσία του στις μαγικές βοές προετοιμάζει τον άνθρωπο για ένα καλλίτερο μέλλον, απομακρύνει τις αντιξοότητες, βοηθά στην αναδρομή στις προηγούμενες ζωές.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα