Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Τα φάρμακα που «φαρμακώνουν» τα νεφρά




Έχει διαπιστωθεί ότι ορισμένα φάρμακα μπορεί να βλάψουν τα νεφρά, ειδικά όταν η λήψη τους είναι χρόνια ή γίνεται υπερκατανάλωση. Γι’ αυτό, δεν πρέπει να παίρνετε κανένα φάρμακο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού. Αυτά που θεωρούνται επικίνδυνα για τα νεφρά είναι:

Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΣΜΟΥ DNA ΔΕΙΚΤΩΝ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΘ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA


Κουβάτση Αναστασία
Τομέας Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας, Τμήμα Βιολογίας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,

...e-mail: akouvats@bio.auth.gr

Η γενετική σύσταση των Ελλήνων μελετήθηκε με την ανάλυση του πολυμορφισμού DNA δεικτών των αυτοσωμάτων, του χρωμοσώματος Υ και του μιτοχονδριακού DNA. 

Οι γενετικοί δείκτες του χρωμοσώματος Υ και του mtDNA παρουσιάζουν μονογονεϊκό τρόπο κληρονόμησης, δηλαδή πατρικό και μητρικό, αντίστοιχα. 

Επιλέχθηκαν για αιμοληψία άτομα των οποίων ο τόπος γέννησής τους ήταν ο ίδιος με αυτόν των γονέων και των τεσσάρων παππούδων και γιαγιάδων τους. 

ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ (Απολλόδωρος 1.7.1.)

[…] η Γη, αγανακτισμένη για την τύχη των Τιτάνων [ο Δίας τους είχε ρίξει στον Τάρταρο], γέννησε από τον Ουρανό τους Γίγαντες, τεράστιους και ανίκητους, φοβερούς στην όψη, με πυκνά, πλούσια και μακριά μαλλιά και γένια και με λέπια φιδιού στα πόδια.

 Μερικοί λένε ότι γεννήθηκαν στις Φλέγρες, άλλοι πάλι στην Παλλήνη. Αυτοί εξακόντιζαν στον ουρανό πέτρες και φλεγόμενες δρυς. Απ’ όλους τους διέφερε ο Πορφυρίωνας και ο Αλκυονέας, που παρέμενε αθάνατος, όσο πολεμούσε στη γη που γεννήθηκε. 

HEALING WITH ART

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/564411_10151104214353141_214854855_n.jpg 

         ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


... Aτμοτηλεβόλο του Aρχιμήδη Πολεμικό όπλο που εκτόξευε μπάλες βάρους ενός ταλάντου (περίπου 23 χλγμ.) σε απόσταση 6 σταδίων (περίπου 1.100 μ.). Λειτουργούσε με την ατμοσυμπίεση. Είναι το πρώτο παγκοσμίως όπλο που λειτουργούσε με ατμό. 

Το εφηύρε ο Αρχιμήδης στη διάρκεια της πολιορκίας των Συρακουσών από τους Ρωμαίους (213 - 211 π.Χ.). Με το όπλο ασχολήθηκε και ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, που το ονόμασε αρχιτρόνιτο (από τις λέξεις Αρχιμήδης και τρώννυμι) και έκανε τα πρώτα κατασκευαστικά σχέδια του όπλου. Ο Έλληνας μηχανικός Ιωάννης Σακάς, που πειραματίστηκε πολύ με τα έργα του Αρχιμήδη, έκανε την ανακατασκευή του όπλου για πρώτη φορά. Το όπλο είναι λειτουργικό και εξακοντίζει μπάλες βάρους 2 - 2,5 κιλών σε απόσταση 350 - 400 μ.

Η κυβέρνηση της Πορτογαλίας κάνει πίσω και εγκαταλείπει τα σκληρά μέτρα λιτότητας



Και αυτό το κατάφερε ο λαός της Πορτογαλίας μετά το απίστευτα έντονο κύμα διαμαρτυριών σε όλη την χώρα... 

Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί η έκφραση "Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει", μας ταιριάζει γάντι;
Γιατί πέρα από όλα τα καλά που μπορεί και μας προσφέρει αυτός ο τόπος, εμείς όχι μόνο δεν τα εκμεταλλευόμαστε αλλά είμαστε οι μεγαλύτεροι τεμπελχανάδες που υπήρξαν εδώ και πολλά χρόνια.

«Δηλώστε» τον Κήπο σας! H Agenda 21 στη Utah


Agenda_21-450x272Το υπουργείο Γεωργίας και Τροφίμων της πολιτείας Utah των ΗΠΑ προωθεί ένα πρόγραμμα με σκοπό να συλλέξει πληροφορίες που αφορούν την παραγωγή τροφής που είναι ανεξάρτητη από τον έλεγχό του.
Το πρόγραμμα αυτό είναι ένας εθελοντικός τρόπος για να καταγραφούν 10,000 «ελεύθεροι» κήποι.

Το Νέο Πλέγμα & το Αόρατο Εφεδρικό Σύστημα




Υπάρχουν εφεδρικά συστήματα που μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε. Η πληροφορία αυτή αφορά όσους αφυπνίζονται τώρα κι επιθυμούν μερικές πληροφορίες πέρα από το πέπλο.

Το Κρυστάλλινο Πλέγμα της Γης είναι η μνήμη του πλανήτη. Είναι μέρος αυτού που ονομάζετε Γαία. Το Κρυστάλλινο Πλέγμα του πλανήτη είναι ενεργό και είναι ο πίνακας που σημειώνεις την ενέργεια, καθώς προχωράς. Αφομοιώνει όλα όσα κάνεις. 





Το Κρυστάλλινο Πλέγμα γνωρίζει πού έχεις βαδίσει και ότι έχεις αφήσει χνάρια στο χώμα,

Πόλεμος τον Οκτώβριο;


  -Η χώρα μας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι.

  – Το κομματικό σύστημα που μας κυβερνάει 40 χρόνια τώρα βρίσκεται στο τέλος του.

   -ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΣΤΑ) ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (Αυτά που ακούτε ωχριούν μπροστά στα πραγματικά) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

Στασου Για Μια Στιγμη


γράφει η Αντωνία Σοφού
Αλήθεια, στάσου. Στάσου στο δρόμο, την ώρα που περπατάς.
Στάσου την ώρα που κάνεις κάτι πολύ σημαντικό στη δουλειά σου.
Στάσου κάπου ανάμεσα στον κόσμο.
Και δες. Άκου. Βγες από σένα.
Αυτή είναι η ζωή σου.
Σ’αρέσει; Αλήθεια, σ’αρέσει;
Αυτή είναι η ζωή σου.

Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι…



Μια πολυ συγκινητικη ιστορια που ΑΞΙΖΕΙ να διαβασετε.....!!!!

Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι… Ντρεπόταν γι’ αυτήν κι ώρες ώρες την μισούσε.Η δουλειά της ήταν μαγείρισσα στην φοιτητική λέσχη. Μαγείρευε για τους φοιτητές και τους καθηγητές για να βγάζει τα έξοδά τους… 

Δεν ήθελε να του μιλάει για να μην μαθαίνουν ότι είναι παιδί μιας μητέρας με… ένα μάτι. Οι φοιτήτριες έφευγαν γρήγορα, όποτε την έβλεπαν να βγαίνει για λίγο από την κουζίνα κι έλεγαν πως δεν άντεχαν το θέαμα και πως τους προκαλούσε μια ανυπόφορη ανατριχίλα…Μα από μικρόs είχε πρόβλημα με την εικόνα της μητέρας του.

Μια μέρα όταν ακόμη πήγαινε στο δημοτικό, πέρασε η μητέρα του στο διάλειμμα

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΠΑΝ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ


Ένα άρθρο του Bob Berman

Όταν οι αστρονόμοι μελετούν διάφορα αντικείμενα, εμείς συμπεραίνουμε πως αυτά υπάρχουν. Μερικές φορές όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ας πάρουμε για παράδειγμα το ουράνιο τόξο. Υπάρχει στ’ αλήθεια; Περίπου. Το ουράνιο τόξο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ακτίνες φωτός που συγκλίνουν προς τα μάτια μας. Δεν είναι συμπαγές. Δεν δημιουργεί σκιά.

Τα χρώματά του όμως είναι αληθινά, έτσι δεν είναι; Τα χρώματα είναι ηλεκτρομαγνητικοί παλμοί. Από μόνα τους δεν έχουν οπτικά

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ




ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑΝ ΕΠΟΧΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΘ΄ΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΝΟΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟΝ ΛΟΓΟΝ ΕΞΕΦΡΑΣΘΗΣΑΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ. 

ΤΟΥΤΟ ΔΕ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΔΕΧΟΝΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΟΝΤΟΣ, ΑΛΛ΄ΟΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΖΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΩΝ ΥΠ΄ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΩΡΙΣΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΠΑΡΑΒΑΣΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΚΟΛΑΣΜΟΝ ΕΝΩ Η ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΙΝ.

Η κάθαρση ως προϋπόθεση της εθνικής αναγέννησης

Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
Για την υποταγή ενός έθνους δεν χρειάζονται πλέον στρατεύματα και δαπανηρός πολεμικός εξοπλισμός, αρκεί να οδηγήσεις το λαό στην υπερκατανάλωση με δανεικά, να τον κάνεις να παραιτηθεί από…
κάθε δημιουργική ενασχόληση παραγωγής των αγαθών που καταναλώνει και να εισάγεις φθηνά αλλά ξένα εργατικά χέρια, ώστε να τον αντικαταστήσεις και συγχρόνως να τον αλλοιώσεις πολιτισμικά με το πρόσχημα της φιλανθρωπίας και του αντιρατσισμού.

Μάζεψαν 600 δισ. για την Ελλάδα!



Ομογενείς υποστηρίζουν ότι υπάρχουν σε τράπεζες του Καναδά αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ...

και τα δίνουν μόνο αν αλλάξει το Σύνταγμα και προκηρυχθούν εθνικές εκλογές! Η οργάνωση End Νational Debt που έχουν ιδρύσει ομογενείς -κυρίως από την Αμερική- υποστηρίζει ότι βρίσκονται ήδη κατατεθειμένα σε τράπεζες του Καναδά αμερικανικά ομόλογα ύψους 600 δισ. δολαρίων που προορίζονται για την εξαγορά του συνόλου του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, τα ευρωπαϊκά κράτη αλλά και τους ιδιώτες πιστωτές.

Η παραμένετε στην παγίδα ή ξυπνήστε!


Σε μια προσπάθεια να ταξινομηθούν οι πραγματικότητες, κάποιος βρήκε τις έννοιες αντικειμενικός και υποκειμενικός. Ο αντικειμενικός αναφέρεται σε μια πραγματικότητα που είναι έξω από το μυαλό σας, και υποκειμενικός αναφέρεται σε μια πραγματικότητα που είναι μέσα στο μυαλό σας.

Παραδείγματος χάριν, μια καρέκλα στη μέση του δωματίου είναι εξωτερική όψη στο μυαλό σας, έτσι θα εξεταζόταν στην κατηγορία αντικειμενικής πραγματικότητας.

Έχετε συναισθήματα για την καρέκλα και σκέφτεστε ότι είναι όμορφη. Η ιδέα «όμορφη» είναι μέσα στο μυαλό σας. Θεωρείται υποκειμενική πραγματικότητα.

Κανένα πρόβλημα ακόμα,έτσι?

Αντικειμενικός και υποκειμενικός φαινονται να είναι  λογικές κατηγορίες  μέχρι τα στοιχεία που περιέχουν να διασταυρωθούν.

Παραδείγματος χάριν, φανταστείτε ότι κι άλλος  βρίσκει επίσης την καρέκλα στη

Τα Energy Drinks σου «δίνουν φτερά» ……για τον «άλλο κόσμο»


Άγνωστες αλήθειες για τα «energy drinks»

 Είναι παντού και μας «βομβαρδίζουν».

Κάποια υπόσχονται ότι «θα μας δώσουν φτερά», κάποια άλλα ότι θα μας κάνουν πιο ακμαίους και πιο δυνατούς. Ο λόγος για τα energy drinks, τα ποτά που βρίσκονται σε πλήθος διαφημιστικών καταχωρίσεων αλλά και στα ψυγεία των καταστημάτων της γειτονιάς μας. Αξίζει τον κόπο ή πρέπει να το ξανασκεφτούμε;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι μάλλον απλή για κάποιον που

4η διαστατική συνείδηση


Stella SunrayΗ τέταρτη διαστατική συνείδηση είναι συνειδητοποίηση του σημείου, μήκους, πλάτους, ύψους, όγκου, και χρόνου. Η τέταρτη διάσταση είναι επίσης γνωστή ως αστρικό επίπεδο, και η αρχική συνείδηση αυτής της διάστασης είναι το αστρικό σώμα, το οποίο είναι επίσης γνωστό ως «ανώτερος άνθρωπος.» 

Λόγω του δονητικού άλματος της οκτάβας , από το την 3η στην 4η , το αστρικό σώμα είναι υψηλότερης δόνησης  γνωστή και ως αιθερική και η 4 διαστατική αντίληψη του παρελθόντος,παρόντος και μέλοντος είναι πιο ρευστή καθώς  οι νόμοι του χρόνου και του χώρου αλλάζουν.

Στην 4η διάσταση μπορούμε να επανενταχθούμε στην ταυτότητα ομάδας μας, χωρίς να χάσουμε τα προσωπικά μας εγώ, αφού είναι η τελευταία δόνηση που τα σώματα μας, σα φυσικά οχήματα, χρησιμοποιούν  για να περιέχουν τη μεμονωμένη συνείδηση.

Λόγω της ρευστής φύσης του χρόνου και του χώρου τα αστρικά μας σχήματα παίρνουν

09:41Απανωτοί σεισμοί το πρωί – 5,6 Ρίχτερ ταρακούνησαν την Κρήτη


 Απανωτοί σεισμοί το πρωί – 5,6 Ρίχτερ ταρακούνησαν την Κρήτη
  • 13


 22 September 2012 Ελλάδα

3η διαστατική συνείδηση



Η τρίτη διαστατική συνείδηση είναι συνειδητοποίηση του σημείου, της γραμμής, του μήκους, του πλάτους, του ύψους, και του όγκου. Η αρχική συνείδηση αυτής της διάστασης είναι το υψηλότερο ζωικό βασίλειο και το ανθρώπινο βασίλειο.

Η ανθρωποειδής μορφή αποτελείται από όλα τα στοιχεία της πρώτης και δεύτερης διαστατικής ύπαρξης, τα οποία είναι: νερό, μεταλικά στοιχεία, γενετική κωδικοποίηση, βιολογική  ύλη, καθώς επίσης και μια μεμονωμένη ψυχή.Η μεμονωμένη Ψυχή είναι που διακρίνει τους ανθρώπους από τα άλλα μέλη του ζωικού βασίλειου που έχουν συνήθως μια ομάδα Ψυχών.

Η τρίτη διάσταση είναι κλειδωμένη στο χρόνο/χώρο και αιτία/αποτέλεσμα κανόνα.

Αυτή η διάσταση είναι είναι μια αίθουσα διδασκαλίας όπου οι ψυχές μας παρευρίσκονται και παρακολουθούν τα μαθήματα με την ενοικίαση-κατοίκηση  ανθρωποειδών φυσικών οργανισμών  για να μάθουν περισσότερα για τη δημιουργία.

Στην τρίτη διάσταση, η ζωή αντανακλά,

Ο συμβολισμός του Δράκου στις Πολεμικές Τέχνες



Σύμφωνα με τον Μιτσέλ Ετσενίκε, συγγραφέα του βιβλίου "Ο Εσωτερικός Δρόμος των Πολεμικών Τεχνών" σήμερα «οι αρχές της Ουσίας και της Παράδοσης των ανατολικών πολεμικών τεχνών έχουν ξεχαστεί εντελώς και έχουν παραμεριστεί από πράγματα πιο τραχιά και εντελώς λανθασμένα, τα οποία μετέτρεψαν τις μοντέρνες πολεμικές τέχνες στην ίδια την άρνηση του ανώτερου δρόμου που οι Αρχαίοι Δάσκαλοι χάραξαν γι’ αυτές.»

Αυτός ο ανώτερος δρόμος των πολεμικών τεχνών ήταν γνωστός στην Αρχαία Κίνα ως Nei Kung, που σε γενικές γραμμές σημαίνει Εσωτερική Σοφία ή Εσωτερική Δύναμη. Έτσι, ορίζεται γενικά σαν η τέχνη της Εσωτερικής Δύναμης. Άλλα από τα ονόματα που του δόθηκαν ήταν «Η Σχολή του Χρυσού Δράκου» ή «Το Μυστικό του Χρυσού Δράκου». Αυτή είναι και η ονομασία που δόθηκε στο πανάρχαιο Κινέζικο βιβλίο Ι  Τσιγκ. Αργότερα βρίσκουμε αυτήν την τέχνη στη Σχολή του χρυσού Ερωδιού (Τάι τσι), Ταοϊστικής προέλευσης, και του Πα Κούα, Κομφουκιανής προέλευσης.»

ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ



Κάθε ανθρώπινο όν  έχει ένα κέντρο που είναι η άμεση εκπόρευση του Φωτός από την Πηγή.


Κανένας άνθρωπος δεν είναι χωρίς Φως, ακόμα κι αν μερικοί επιλέγουν να εκφράσουν το Φως με τρόπους που δεν καταλαβαίνετε.


Υπάρχουν λεγεώνες  ψυχών που πρέπει να δοκιμάσουν το σκοτάδι, την αδυναμία, την κακία ως τμήμα του πνευματικού ταξιδιού τους.Όμως και αυτοί είναι αντάξιοι της αγάπης σας επειδή είναι επίσης και Φως και ανθρώπινοι.

Είναι πιο εύκολο να αγαπάτε εκείνους που

Εμφανίσεις Αγγέλων


Οι εμφανίσεις αγγέλων δεν είναι σπάνιες στις μέρες μας και πολλοί άνθρωποι σώζονται από βέβαιο θάνατο με την επέμβασή τους. Όμως, άγγελοι με φτερά είναι ορατοί μόνο στα μάτια των μικρών παιδιών, καταλαβαίνετε το λόγο… 

Οι παρακάτω ιστορίες συνέβησαν στο Joplin της Πολιτείας του Μισούρι των ΗΠΑ, τον Μάιο του 2011, όταν ένας τυφώνας με τεράστιο δυναμικό, κατέστρεψε την πόλη σχεδόν συθέμελα.  
Όλοι οι κάτοικοι του Joplin σήμερα γνωρίζουν αυτές τις εμφανίσεις αγγέλων, που τις αφηγήθηκαν τα παιδιά, όταν μετά από μήνες καταλάγιασαν οι φόβοι τους από τα φοβερά που έζησαν κατά τη διάρκεια εκείνου του τυφώνα.

Βαριές «καμπάνες» για την υπόθεση Βαριοπούλα


 http://specialforces.gr/skins/aquarelle_green/customer/images/logo4.jpg


Σε είκοσι χρόνια κάθειρξη καταδικάσθηκαν οι πρώην διοικητές της Α΄ Στρατιάς στρατηγός ε.α. Τσετίν Ντογάν και στρατηγός ε.α. Εργκίν Σαϊγκούν, του ΓΕΝ ναύαρχος ε.α. Οζντέν Ορνέκ και του ΓΕΑ πτέραρχος ε.α Ιμπραχίμ Φιρτίνα για τη γνωστή υπόθεση "Βαριοπούλα" στην οποία δικάζονταν συνολικά 365 άτομα (οι 250 υπό κράτηση) εκ των οποίων οι 14 είναι εν ενεργεία ανώτατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και οι 66 απόστρατοι ανώτατοι αξιωματικοί με την κατηγορία της απόπειρας επιβολής στρατιωτικού πραξικοπήματος.

Επανάσταση συνείδησης...(ΒΙΝΤΕΟ)


Γιατί φθίνουν οι ανθρώπινες κοινωνίες που κάποτε βριθούσαν αυτάρκεια, συνεργασία, αειφορία, αλλυλεγγύη;...Όσο ο άνθρωπος διεύρυνε τους ορίζοντες του, ολοένα και επέτρεπε στην κυβερνώσα "συλλογικότητα" να επιβληθεί του ίδιου...Και ξέχασε την προέλευση και τον προορισμό του...

"Όμάδα" εναντίον ατόμου... "Γενικό καλό" έναντι ατομικού...
Η μεγαλύτερη απάτη για να εξαφανισθούν τα δικαιώματα κάθε ύπαρξης πάνω στον πλανήτη, στον βωμό του "γενικού καλού" και της "ασφάλειας" της δημόσιας τάξης...

CERN και NASA αποκαλύπτουν την αληθινή κλιματική αλλαγή!


ΨΥΞΗ και όχι Θέρμανση -πόσο μάλλον "ΥΠΕΡ-θέρμανση"- λένε CERN, NASA & Διαστημικό Κέντρο Δανίας

Τα ΜΜΕ και οι ευρωβουλευτές μας από που ενημερώνονται και τίνος τις σκοπημότητες εξυπηρετούν προωθώντας ακόμη τα ψέματα περί "ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής", παραπλανώντας χιλιάδες φιλότιμους συνειδητούς πολίτες που κινητοποιούνται για το περιβάλλον και ΘΕΛΟΥΝ να συνδράμουν ουσιαστικά?

Οι λαλήστατες οικολογικές-περιβαλλοντικές οργανώσεις αλά Greenpeace, θα ήθελαν μήπως να μας πουν ποιοί τους σπονσοράρουν για την παραπλάνηση

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα