Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Το Μυστικό του Νηλ Άρμστρονγκ



Στις 25/08/2012 έφυγε από τη ζωή ο Neil Armstrong, ο πρώτος αστροναύτης που πάτησε το πόδι του στη Σελήνη τον Ιούλιο του 1969. Πολλοί είπαν ότι πήρε μαζί του όλα όσα είδε εκεί πάνω. Παρακάτω είναι η δήλωση που έκανε ο Δρ. Στήβεν Γκρηρ που εργάζεται με πάθος για το Disclosure Project: 

Φθάνοντας στο Κατώφλι του 2012

Από το VIII βιβλίο του ΚΡΥΩΝ "Περνώντας το Ορόσημο".

Μιλώντας για το πνευματικό Μονοπάτι στο οποίο βρίσκεστε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα άλλο χαρακτηριστικό της νέας ενέργειας, είναι η επιτάχυνση του χρόνου. Ο χρόνος σας επιταχύνεται! Αυτό που βλέπετε να συμβαίνει στη γεωλογία της Γης είναι επίσης ένα χρονικό πλαίσιο σε επιτάχυνση.

Οι γεωλόγοι θα σας πουν ότι οι αλλαγές της Γης που συμβαίνουν τώρα δεν ήταν αναμενόμενες παρά μετά από 20 ή 30 χρόνια, κι όμως γίνονται τώρα ή πρόκειται να γίνουν πολύ σύντομα. «Όμως, Κρύων», μπορεί να ρωτήσετε, «γιατί όλα τα ρολόγια συνεχίζουν να δείχνουν το ίδιο, εάν ο χρόνος επιταχύνεται; Δεν θα έπρεπε να πηγαίνουν γρηγορότερα;» Όχι, σύμφωνα με την ίδια σας την επιστήμη, δεν θα έπρεπε!

ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ την ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ! – πάση θυσία!!!



                   Mας σκοτώνει ο ηλεκτρικός φωτισμός?
 

Η συνέχεια της συνέντευξης του φωτο-βιολόγουAlexander Wunsch στο περιοδικό ZeitenSchrift, που αναφέρεται στους κινδύνους των λαμπτήρων φθορισμού γενικά και των λαμπτήρων εξοικονόμησης ενέργειας ειδικά….

Αφιέρωμα – Φάκελος: το Φως στη Ζωή μας
μέρος 5ο

μετάφραση-επιμέλεια: Βίκυ Χρυσού

Τότε λοιπόν να θεωρήσουμε πως το φως από λάμπες εκκένωσης ατμών υδραργύρου ( φθορισμού ), το οποίο φέρει μέσα του την “υπογραφή” αυτού του βαρέως μετάλλου, ενδείκνυται ειδικά για την ενεργοποίηση του υδραργύρου?
A.W.: Ακριβώς. Ο υδράργυρος στο σώμα βρίσκεται σε υδατοδυαλιτή ή σε λιποδυαλιτή μορφή. Τα άτομα υδραργύρου που βρίσκονται “εγκλωβισμένα” σε περιοχές του λιπώδους ιστού με κακή αιμάτωση και είναι έτσι πλέον “ανενεργά”, μπορούν με την επίδραση του μπλε φωτός των λαμπτήρων φθορισμού να επανενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν και πάλι σε χημικές αντιδράσεις. Έτσι γίνονται και πάλι δηλητήρια για τον οργανισμό.

Εγχειρίδιο καλού οδοιπόρου




1. Το μονοπάτι αρχίζει πάντα από μια διασταύρωση. Εκεί θα σκεφτείς ποια κατεύθυνση είναι κατάλληλη για σένα.

2. Το μονοπάτι δεν διαρκεί για πάντα. Κάποια μέρα θα φτάσεις στο τέρμα του. Να είσαι πάντα προετοιμασμένος να αναχωρήσεις.

3. Τίμα το μονοπάτι που διάλεξες. Ήταν δική σου η απόφαση και η επιλογή.

4. Να είσαι εφοδιασμένος με τα κατάλληλα εργαλεία. Να γνωρίζεις ποιο ταιριάζει

Για μια καλύτερη ζωή




• Δεν σε θέλω γι’ αυτό που είσαι, αλλά γι’ αυτό που γίνομαι όταν είμαι μαζί σου.

• Κανένα άτομο δεν αξίζει τα δάκρυα σου. Εάν όμως υπάρχει κάποιο, αυτό ποτέ δεν θα σε έκανε να δακρύσεις.

• Επειδή κάποιος δεν σ’ αγαπάει όπως θα ήθελες εσύ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σ’ αγαπάει με όλη τη δύναμη της ψυχής του!

• Ο αληθινός φίλος είναι αυτός που δίνοντας σου το χέρι, σου αγγίζει

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΡΧΙΣΕ (ΒΙΝΤΕΟ)


Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ !!
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αναφέρεται στο πρόβλημα του Ισλάμ στην Γάλλια κι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο --Αγγλία κτλ) ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!


ΚΥΜΒΑΛΕΙΟΝ



Τα Επτά Ιερά Μυστικά της Υλοποιήσης


«Τα χείλη της σοφίας είναι κλειστά
                 όχι όμως γιά τα αυτιά της Κατανόησης»
   
                              Οι Επτά Ιερές Αρχές
1                 Η πρώτη Ιερή Αρχή ορίζεται ως Νοητισμός.
      «Το Ολον είναι Νούς.Το Σύμπαν είναι Νοητικό»

Νησί Συναισθημάτων...

από Ολγα Βαρλα
"ΤΟ ΝΗΣΙ
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα.
Ονειροπόλος έρωτας – Μια φωτογραφίαΜια μέρα έμαθαν ότι το νησί τους θα βούλιαζε και έτσι όλοι επισκεύασαν τις βάρκες τους και άρχισαν να φεύγουν. Η Αγάπη ήταν η μόνη που έμεινε πίσω. Ήθελε να αντέξει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Όταν το νησί άρχισε να βυθίζεται,

Βιοκεντρισμός: Μια νέα θεωρία θεωρεί ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος

Φοβόμαστε το θάνατο. Τον φοβόμαστε γιατί βλέπουμε ότι εκείνοι που πεθαίνουν εξαφανίζονται και δεν επιστρέφουν ποτέ ξανά, φοβόμαστε επειδή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει "εκεί", κυρίως επειδή φοβόμαστε ότι δεν έχουμε πια καμιά σχέση με το σώμα μας, το οποίο πεθαίνει.
biocentrism-main

Πράγματα που μάθαμε λάθος: Το βιβλίο της άγνοιας και άλλα...


 Πράγματα που μάθαμε λάθος: Το βιβλίο της άγνοιας και άλλα...
Μια αναδρομή σε πράγματα που είμαστε σίγουροι πως ξέρουμε, αλλά μάλλον τα μάθαμε λάθος, ή έχουν επικρατήσει ώς αστικοί ή ιστορικοί μύθοι. Με πηγές απο το «Βιβλίο της γενικής άγνοιας», την wikipedia, άρθρα δημοσιογράφων, ιστορικών και μουσείων, προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποιες γνώσεις που έχουν γίνει πλέον στερεότυπα.
Όπως έχει πει ο Γούντι Άλεν, «κάποιοι πίνουν βαθιά από το ποτάμι της γνώσης, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν γαργάρα»!  Η ημιμάθεια χειρότερη της αμάθειας όπως λέει και ο λαός μας

Σκέψεις... προσευχές... είναι πομποί και μετασχηματιστές κυμάτων ενέργειας

Φωτογραφία: "Όλες οι σκέψεις σας είναι σιωπηλές προσευχές και όλες οι προσευχές σας πάντοτε απαντιούνται." Από το 2012 και πέρα οι συμπαντικές ενέργειες δημιουργούν τα πάντα πιο γρήγορα και πιο έντονα! Έτσι, να έχετε ΕΠΙΓΝΩΣΗ ότι τα πάντα είναι φτιαγμένα από ενέργεια, που παίρνουν σχήμα και δημιουργούνται και εκδηλώνονται μέσω της σκέψης. Στη συνέχεια, το να ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ τον τρόπο με τον οποίο θα γίνετε υπεύθυνοι για τις σκέψεις σας και πώς να τις κατευθύνετε σωστά, είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να μάθετε και να κάνετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – το παρόν σας και το μέλλον σας εξαρτάται από αυτό! 

Σκέψεις... προσευχές... είναι πομποί και μετασχηματιστές κυμάτων ενέργειας. Απλά, αυτό που σκέφτεστε με συναίσθημα αυτό λαμβάνετε. Ο Θεός δεν σκέφτεται σαν άνθρωπος, ο Θεός απαντά χωρίς όρους, χωρίς να κρίνει ποια είναι η καλή και η κακή είδηση, επειδή οι σκέψεις σας στέλνουν συνεχώς προσευχές (σκέψεις) που περιμένουν να απαντηθούν. Έτσι, τι είδους σκέψεις στέλνονται από το υποσυνείδητο μυαλό σας; 
Κάποιες... που ακυρώνουν αυτά που θέλετε να είστε, να έχετε, και να κάνετε;  

Dr. Doug Lehrer

"Όλες οι σκέψεις σας είναι σιωπηλές προσευχές και όλες οι προσευχές σας πάντοτε απαντιούνται." Από το 2012 και πέρα οι συμπαντικές ενέργειες δημιουργούν τα πάντα πιο γρήγορα και πιο έντονα! Έτσι, να έχετε ΕΠΙΓΝΩΣΗ ότι τα πάντα είναι φτιαγμέ
να από

Πώς γίνεται ο έλεγχος του νου.... Αυτό πρόκειται να σταματήσει!

"Ο έλεγχος του νου γίνεται κατανοητός στον πλανήτη, πρώτα από την αρνητική του πλευρά, από μια πολύ πολύ μαύρη λεωφόρο. Αυτή η κατανόηση θα σας οδηγήσει σ' ένα πολύ μεγαλύτερο φως, σε μια νέα ανατολή στην τέχνη της σκέψης, όπου θα γεννήσετε την αναγέννηση της ύπαρξης. Πολλοί άνθρωποι θα τολμήσουν και θα πουν την αλήθεια για το πώς χειραγωγείται ο ανθρώπινος νους. Τότε, μπορεί ν' αρχίσετε να καταλαβαίνετε πώς οι θεοί* έπαιξαν αυτό το παιχνίδι. Και ίσως να είναι οι ίδιοι οι θεοί που χειραγωγούν κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι μετά χειραγωγούν εσάς, που είστε στη συνέχεια τα πρόβατα που υπακούουν, που είναι πάντα στην ώρα τους, και που πεθαίνουν σύμφωνα με τους επίσημους κανόνες. Αυτό πρόκειται να σταματήσει!

Καθώς μαθαίνετε για τους τρόπους

Μια εικόνα, χίλιες... σελίδες.

Οδός Πανεπιστημίου, στη γωνία με την οδό Ιπποκράτους. Ένας πλανόδιος βιβλιοπώλης έχει απλώσει όμορφα και τακτοποιημένα τα βιβλία του στον προαύλιο χώρο της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Περαστικοί, ντυμένοι με τα χαρακτηριστικά κοστούμια της εποχής και φορώντας όλοι καπέλο, σταματούν, κοιτούν, ξεφυλλίζουν. Από πίσω

Δεν χαθήκαμε, δεν δειλιάσαμε, δεν εγκαταλείψαμε ποτέ!




Τόσοι και τόσοι βάρβαροι επέρασαν από τούτα εδώ τα χώματα και κανενός το αγενές πόδι δεν ρίζωσε εδώ, μήτε η άχαρη γλώσσα του δεν κατάφερε να αντιχήσει σε όλα τα όμορφα μέρη της Πατρίδας μας.

Ο συνειδητός νους πρέπει να είναι «ξύπνιος, χωρίς προκατάληψη», να είναι σε μια μη ερμηνευτική, μη επικριτική κατάσταση… Ο συνειδητός νους απλά παρατηρεί.


"To απόσπασμα που ακολουθεί είναι από μια ομιλία που έδωσε ο μεγάλος Ινδός στοχαστής και πνευματικός δάσκαλος Τζιντού Κρισναμούρτι (1895 – 1986) . Στην ομιλία αυτή ο Κρισναμούρτι αναφέρεται στη φύση του φόβου, στη σχέση του με τον χρόνο και στις πιθανότητες που υπάρχουν να απελευθερωθεί ο άνθρωπος από αυτόν. Λέει λοιπόν ο Κρισναμούρτι :

Ο φόβος υπάρχει όχι μόνο σε συνειδητό επίπεδο, αλλά και βαθιά στο υποσυνείδητο. Υπάρχει ο φόβος που μας είναι οικείος και τον οποίο έχουμε συνηθίσει. Υπάρχει επίσης ο βαθύτερος φόβος, ο κρυμμένος, ο καλυμμένος. Είναι δυνατόν να απελευθερωθούμε από όλους μας τους φόβους;

Για να το καταλάβουμε αυτό, πρέπει να κατανοήσουμε ολόκληρο το
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα