Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα


Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα είναι η αρχαία Ελληνική εκδοχή του κατακλυσμού που αναφέρεται σε παραδόσεις πολλών αρχαίων πολιτισμών (όπως π.χ. στην Εβραϊκή - Χριστιανική παράδοση με τον κατακλυσμό του Νώε).

Διαβάστε τι γνώσεις είχαν οι πρόγονοι μας και όμως δεν τις διδάσκουν στα σχολεία .

Στο βιβλίο του Αριστοτέλη «Μετεωρολογικά» διαβάζοντάς το μένουμε έκπληκτοι από τις τεράστιες γνώσεις που διαθέτουν οι Αρχαίοι Έλληνες ως προς την δημιουργία και την λειτουργία του Σύμπαντος. Εμείς ακόμη και σήμερα εξακολουθούμε να μαθαίνουμε στα σχολεία ότι οι αρχαίοι θεωρούσαν ότι η Γ
η αποτελούσε το «Κέντρο του Κόσμου». 

Είναι όμως πραγματικά απίστευτο να βλέπουμε ότι ο Αριστοτέλης όχι μόνο γνωρίζει

Ο ψίθυρος του Θεού.


 Φανταστείτε μία φωνή να σας ψιθυρίζει στο αυτί και να σας καθοδηγεί και να σας φέρνει στο σωστό μέρος και να συναντάτε τους σωστούς ανθρώπους και να σας δίνει λύσεις και ιδέες.
Επίσης φανταστείτε αυτή τη φωνή να σας αποκαλύπτει το ρόλο σας σαυτή τη ζωή και το λόγο για τον οποίο γεννηθήκατε και το τομέα όπου θα λάμψετε και
θα βιώσετε το απόλυτο πάθος σας υπηρετώντας τους άλλους ,το οποίο θα σας οδηγήσει στην απόλυτη αφθονία και ευημερία.

ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΣΤΑΝ.......

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ



Η Ομηρική (Ελληνική) Γλώσσα, αποτελεί τη βάση επάνω στην οποία στηρίχτηκαν πλήθος σύγχρονων γλωσσών. Ακόμα κι αν δεν υπήρχε καμία άλλη αναφορά..

ακόμα κι αν δεν είχε διασωθεί κανένα προκατακλυσμιαίο μνημείο, θα αρκούσε η Ελληνική Γλώσσα ως απόδειξη της ύπαρξης στο παρελθόν, μίας εποχής μεγάλου πολιτισμού...

Στη γλώσσα μας είναι εμφυτευμένη όλη η γνώση που κατέκτησε ο άνθρωπος, έως την παρούσα στιγμή. Κάθε ελληνική λέξη-όρος φέρει ένα βαρύ φορτίο νόησης, φορτίο που οι προγενέστεροι 'εξόδευσαν', για να κατακτήσουν γνωστικά τη συγκεκριμένη έννοια και να την 'βαπτίσουν' με το συγκεκριμένο όνομα-λέξη».


ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΤΑΞΙΔΕΙΑ

Γράφει ο ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΝΟΥΣΕΛΗΣ

Τι ακριβώς εννοεί η σύγχρονη επιστήμη όταν αναφέρεται στη δυνατότητα πραγματοποίησης ταξιδιών στον χρόνο και με τι είδους μαγικές χρονομηχανές θα μπορούσαν να επιτευχθούν; Τέτοιες εκκεντρικές κρουαζιέρες στον «ποταμό» του χρόνου μπορούν, όπως θα δούμε, να λάβουν χώρα προς δύο εντελώς διαφορετικές και χρονικά ασύμμετρες κατευθύνσεις: είτε προς το ήδη «συντελεσμένο» παρελθόν είτε, εναλλακτικά, προς το «ανύπαρκτο» ακόμη μέλλον. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, είναι βέβαιο ότι οι θαρραλέοι χρονοταξιδιώτες δεν θα πλήξουν καθόλου:
χάρη σ' αυτή την ασυνήθιστη πνευματική περιπέτεια θα συναντήσουν τα πλέον αλλόκοτα και παράδοξα πλάσματα που έχει επινοήσει ο ανθρώπινος νους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ



Στρατιὲς ὁλόκληρες οἱ Ἕλληνες διανοούμενοι, ἐπιστήμονες καὶ φιλόσοφοι... Πλήθος ἀπειράριθμο οἱ ἰδέες καὶ ἐπιστημονικὲς ἀνακαλύψεις τους, πολλὲς ἀπὸ τὶς ὁποῖες ἔφτασαν μεσα ἀπὸ τὰ βιβλία τοὺς στὸ σήμερα, ἐνῶ πολλαπλάσιες αὐτῶν καταστράφηκαν στο πέρασμα τῶν αἰώνων μαζὶ μὲ βιβλιοθῆκες κοσμοξάκουστες γιὰ τοὺς θησαυροὺς Σοφίας ποὺ περιείχαν.

ΟΜΗΡΟΣ ...ἀφηγεῖται τὴ δράση βασιλιάδων καὶ ἡρώων, παραδίδοντας γιγαντιαία νοήματα ἀρίστου τὲ καὶ κραταιοῦ βίου !


ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ".....31/8/1922. (ΒΙΝΤΕΟ)..

«Η πτώση της Κωνσταντινούπολης για το έθνος μας, δεν είχε τέτοια σημασία, όπως αυτή η έξοδος του ελληνισμού από ολόκληρη την Ανατολή. Ένα φοβερό πράμα…».

Διδώ Σωτηρίου.

Εκεί, δικά σου είν ακόμα

ουρανός και χώμα
θάλασσα, στεριά
κι εδώ, γη πού δεν πατιέσαι
φυλή πού δεν νικιέσαι
Ελλάδα μου είσαι εσύ...


Στις 31 Αυγούστου/13 Σεπτεμβρίου οι Τούρκοι στρατιώτες του Νουρεντίν, βάση σχεδίου που τους παρέδωσαν οι τουρκικές αρχές, άρχισαν να ανάβουν φωτιές στην πόλη. Με πετρέλαιο άναψαν φωτιά πρώτα στην αρμενική συνοικία. Από τη πρώτη αυτή εκδήλωση άρχισαν να καίγονται το αρμενικό νοσοκομείο, η αρμενική μητρόπολη και η αρμενική εκκλησία του Αγίου Στεφάνου μαζί με τους πρόσφυγες που είχαν καταφύγει εκεί. Στη συνέχεια άρχισαν να σημειώνονται νέες πυρκαγιές στις ελληνικές συνοικίες. Χαρακτηριστικό υπήρξε το γεγονός ότι από τα πρώτα κτίρια που καταστράφηκαν ήταν και το κτίριο του πυροσβεστικού σταθμού Σμύρνης, ενώ βρέθηκε να είχαν επιμελώς απομονωθεί οι υδραγωγοί Χαλκά Βουνάρ που υδροδοτούσαν τη πόλη και χρησίμευαν στην πυροπροστασία της.

Πώς να αναγνωρίσετε το παιδί Indigo



Από την αρχή της γης υπάρχουν κύκλοι, όπως οι εποχές, οι ημέρες, τα χρόνια. Υπάρχει ένας μεγάλος κύκλος των περίπου 26.000 χρόνων (13x2.000). 

Το έτος 2000 δεν είναι μόνο ένας καινούριος αιώνας, αλλά σχηματίζει σε μερικά χρόνια επίσης την αρχή ενός νέου κύκλου. Ο μεγάλος κύκλος χαρακτηρίζεται κάθε φορά από μια αλλαγή στην συνείδηση των ανθρώπων που βρίσκονται στη γη τότε. Πριν από αυτή την αλλαγή γεννιούνται ήδη παιδιά που έχουν την καινούρια συνείδηση, ώστε να γίνουν οι αλλαγές σταδιακά. Από την δεκαετία του 90 πολλά παιδιά που γεννήθηκαν είναι παιδιά ίντιγκο.

2012 - Αν δεν συμβεί τίποτα, τελικά;

Λάθος ερώτηση. Το ερώτημα θα πρέπει να είναι:

Εάν κάτι συμβεί και δεν είμαι έτοιμος;

Είναι πολύ σημαντικό να ζούμε τη ζωή μας σαν να επρόκειτο να τελειώσει αύριο. Αν η ενσάρκωσή μας φθάσει στο τέλος της και έχουμε ζήσει τη ζωή μας χωρίς να έχουμε ανοίξει το τριαντάφυλλο της καρδιάς μας, τότε αυτή η ζωή υπήρξε μάταιη και το 2012 δεν θα έχει για εμάς καμία σημασία.

Πώς να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι!!!!








Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι κανένας άλλος δε μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους και ότι η ευτυχία είναι αποτέλεσμα της αγάπης που πηγάζει από μέσα μας. Δε χρειαζόμαστε κανένα να μας αγαπάει, η αγάπη πηγάζει από μέσα μας και βρίσκεται πάντα εκεί, αλλά με το τείχος από το εγώ μας που παρεμβάλλεται δεν την αισθανόμαστε.

ΣΚΛΗΡΑ ΛΟΓΙΑ



Σήμερα θα αποκαλύψουμε μια τεράστια πρόκληση, που ακουμπά τα όρια της απάτης, από μια μερίδα επιχειρηματιών !
Προηγουμένως όμως, θα ήταν απαραίτητο, να υπογραμμίσω ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις, χτυπήθηκαν πολύ σκληρά από την κρίση και μάλιστα συνδυαστικά!
Το ελεγχόμενο από την οικογένεια Ρόθτσιλντ, Ελληνικό τραπεζικό σύστημα, είχε κόψει την ροή του χρήματος στις επιχειρήσεις, αρκετά πριν την κρίση!

Προφανώς διότι οι «εγκέφαλοι» που στοιχημάτισαν υπέρ της διάλυσης του ευρώ και είχαν επιλέξει ως δούρειο ίππο την Ελλάδα, γνώριζαν πολύ καλά, ότι για να «πετύχει» η κρίση, θα έπρεπε στο σημείο εκκίνησής της, στην Ελλάδα εν προκειμένω, να αποδυναμωθεί ο ενεργητικός ιδιωτικός τομέας!

*Ο ΑΝΔΡΑΣ KAI Η ΓΥΝΑΙΚΑ* ..του μεγάλου ανθρωπιστή & μυημένου Βίκτωρ Ουγκώ



« Ο άνδρας είναι το πιο εξυψωμένο των πλασμάτων.

Η γυναίκα είναι το ύψιστο των ιδανικών.

Ο Θεός έκανε για τον άντρα ένα θρόνο, για τη γυναίκα έναν βωμό.

Ο θρόνος εκθειάζει. Ο βωμός αγιάζει.

Ο άνδρας είναι ο εγκέφαλος, η γυναίκα η

Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΙΚΛΑΙΝΑΣ



Αν λάβουμε υπόψη τι υποστηρίζει ο αρχαιολόγος κ. Μιχάλης Κοσμόπουλος ο οποίος αποκάλυψε μια επιγραφή στη θέση Ίκλαινα, την οποία ανασκάπτει, τα πράγματα αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
Η επιγραφή περιλαμβάνει ρήμα που σχετίζεται με κατασκευή προϊόντων καθώς και αριθμημένα ονόματα που αποτελούν κατάλογο!.. Η έρευνα συνεχίζεται

Η ΚΑΡΔΙΑ & ΤΟ ΜΥΑΛΟ...


 ΑΛΧΗΜΙΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΦΩΤΟΣ -


Εμπρός σε ένα κόσμο που λέει πάρα πολλά και πράττει πολύ λίγα..


Που υπόσχεται λαγούς με πετραχήλια πουλώντας άνθρακες για θησαυρό σε τιμή ευκαιρίας στο τριπλάσιο…


Μπροστά σε θύτες και θύματα σε άγνοια ή από ψυχική μαθησιακή επιλογή..

Μέσα στον ωκεανό των ζωών μας, καράβια κάθε είδους οι ψυχές των ανθρώπων,

Οι χρονομηχανές και η ιστορία τους


Το όνειρο για ένα ταξίδι στο χρόνο, στο παρελθόν ή στο μέλλον, είναι πιθανόν τόσο παλιό όσο και η ανθρώπινη φαντασία. Όταν ο H.G. Wells δημοσίευσε το 1895 τη ‘Μηχανή του Χρόνου’, την αποκάλεσε ‘επιστημονικό ρομάντζο’, επειδή κανείς δεν ήξερε εάν το ταξίδι στο χρόνο ήταν πιθανό. Περίπου 10 χρόνια αργότερα, ο Albert Einstein θα παρουσίαζε τη θεωρία του για την ειδική σχετικότητα και μέρος της ερώτησης θα έπαιρνε τελικά απάντηση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα