Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

NASA SOHO, Suncruiser, Stargates, WAR

Αν υπάρχει κάτι που ΔΕΝ το ξέρεις. Πως ξέρεις ότι ΔΕΝ υπάρχει;
Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το Suncruiser  και το Stargates συνοπτικά !
Πριν αρχίσω να δημοσιεύω φωτογραφίες από το 2006 σε άρθρα μου στο περιοδικό Άβατον το Suncruiser ήταν άγνωστο εν πολλοίς στο Ελληνικό κοινό, εκτός από τους ελάχιστους ψαγμένους, που φυσικά πάντα και παντού υπάρχουν. Το όνομα οφείλεται στην Liz Edwards, και ομολογώ είναι πολύ επιτυχημένο.
Το διαστημόπλοιο SOHO (κοινό πρόγραμμα της NASA και της ESA) εκτοξεύτηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1995 και σε τέσσερις μήνες έφτασε στο σημείο Langrange L1, σε απόσταση 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα πιο κοντά στον Ήλιο. ( Σημείο_Lagrange Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο του Βαρυτικού Πεδίου δύο ουράνιων σωμάτων στο οποίο αν τοποθετηθεί ένα τρίτο Ουράνιο Σώμα -δηλ. ένας πλανήτης ή ένας δορυφόρος- που η συνολική Βαρυτική Δύναμη που εξασκείται πάνω στο σώμα είναι μηδέν. Κάθε τέτοιο σημείο ονομάζεται σημείο ισορροπίας Lagrange. Με διαφορετική έκφραση η συνολική έλξη που δέχεται ένας δορυφόρος στα σημεία αυτά είναι ίση με την απαραίτητη κεντρομόλο δύναμη για να περιστρέφεται. )

Ξεκίνησαν στην Ισπανία οι επιθέσεις σε σούπερ-μαρκετ για απαλλοτρίωση τροφίμων!!!!

Χθες στην Merida (Estremadura) κατέλαβαν το σούπερ-μάρκετ Carrefour πενήντα περίπου πολίτες, οι οποίοι πήραν χωρίς να πληρώσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Η «επίθεση», σύμφωνα με την κυβέρνηση, είχε προετοιμαστεί από

Lynx: Ένα πολλά υποσχόμενο διαστημοπλάνο (BINTEO)


Ο σχεδιασμός του θυμίζει διαστημικό καταδιωκτικό ιστορίας επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο το Lynx της XCOR Aerospace σκοπεύει να ξεφύγει από τη σφαίρα της φαντασίας, ξεκινώντας πτήσεις από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι εντός των επομένων ετών.
Η XCOR είναι ένας από τους «παίκτες» που επιθυμούν να εκμεταλλευθούν το «άνοιγμα» των ιδιωτικών εταιρειών προς το Διάστημα, το οποίο λαμβάνει χώρα με την απόσυρση των διαστημικών λεωφορείων

Πύλη της κολάσεως ο Εβρος για την Ελλάδα…151% αύξηση λαθρομεταναστών στην Ορεστιάδα .


Με ακραίους ρυθμούς αυξάνεται η εισροή των παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα παρά τα δραστικά μέτρα της κυβέρνησης ανάγοντας το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης ως την βασική εθνική απειλή. Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας στην Βουλή με ημερομηνία 23.8.2012 και παρουσιάζει το protothema.gr, ο Εβρος αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα καθώς κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012, ο αριθμός μόνο των συλληφθέντων έχει σχεδόν τριπλασιαστεί σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011.
Είναι δε ενδεικτικό, ότι ο κ. Δένδιας παραδέχεται πως «παρά την διάθεση επιπλέον αστυνομικών στην περιοχή του Εβρου και την παρουσία ενισχυτικών δυνάμεων από τα κράτη μέλη της Ε.Ε., η παράνομη μετανάστευση στην περιοχή έλαβε

ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΤΩΝ

Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθιστορία έχουν υπάρξει 3 κατακλυσμοί.Κάθε κατακλυσμός κατέστρεφε μια ολόκληρη ανθρωπότητα.Θυμηθείτε τα γένη του Ησιόδου - Χρυσό κτλ.Μην παραξενεύεστε με αυτήν την απίθανη είδηση.

Άγαλμα της θεάς Αθηνάς, στην πόλη Guadalajara του Mexico...Οπως και στην Ιταλια!!


Βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών López Mateos, Vallarta, López Cotilla, Agustín Yáñez & Golfo de Cortez, επάνω σε ένα βάθρο το οποίο περιβάλλεται από συντριβάνι με επιγραφή που λέει: "Η Δικαιοσύνη, η Σοφία και η Δύναμη να προστατεύουν αυτήν την πιστή πόλη" (Justice, wisdom and strength guard this loyal city...")


Δυστυχώς στην αλλοδαπή, εκτιμούν και

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Μέσα από ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ 20 λεπτών, ο βουλγαρικός τηλεοπτικός σταθμός «BTV», παρουσίασε τη μεθοδευμένη προσπάθεια της κυβέρνησης Γκρούεφσκι στα Σκόπια, να αλλάξει την ταυτότητα των κατοίκων της χώρας στο πλαίσιο ενός σχεδίου «αποσλαβοποίησης» με την οικειοποίηση ιστορικών προσωπικοτήτων τόσο της αρχαίας Ελλάδας, όσο της μεσαιωνικής και νεώτερης Βουλγαρίας. 
Στο ρεπορτάζ μιλούν οι κορυφαίοι υποστηρικτές και εκφραστές της «αρχαιομακεδονοποίησης» της χώρας, όπως ο αρχιτέκτονας τους φαραωνικού σχεδίου «Σκόπια 2014»

Η Δίκη τού Πιθήκου


Το 1925, ένας νόμος τής πολιτείας τού Τενεσί στις Η.Π.Α., θα γινόταν η αιτία να Η Δίκη τού Πιθήκου (Γελοιογραφία)συγκρουστούν στα δικαστήρια η θρησκεία με την επιστήμη. Σύμφωνα με αυτόν τον νόμο, απαγορεύονταν στα δημόσια σχολεία η διδασκαλία τής θεωρίας τής Εξέλιξης τού Δαρβίνου· μια θεωρία, η οποία έρχεται σε αντίθεση με την θεωρία τής δημιουργίας τού κόσμου, όπως προβάλλεται αυτή, μέσα από την Αγία Γραφή και η οποία ήταν τότε η μόνη εκδοχή που επιτρέπονταν να διδάσκεται.
Ο νόμος ψηφίστηκε, χάρις στην εισήγηση και στις πολιτικές πιέσεις που άσκησε ένας αγρότης και μέλος τής Βουλής τών Αντιπροσώπων τού Τενεσί, ο Τζον Μπάτλερ. Όπως είχε δηλώσει ο Μπάτλερ, ο οποίος ήταν και επικεφαλής μιας χριστιανικής οργάνωσης, οδηγήθηκε στην εισήγηση τού νόμου, επειδή διάβαζε στις εφημερίδες, πως τα παιδιά γυρνούσαν από το σχολείο και έλεγαν στους γονείς τους πως η Αγία Γραφή είναι γεμάτη ανοησίες. Μέχρι τότε δεν γνώριζε κάτι για την θεωρία τής Εξέλιξης. Διαβάζοντας όμως σχετικές διαλέξεις, πείστηκε πως η θεωρία τής Εξέλιξης ήταν «επικίνδυνη».
Σύμφωνα με τον Νόμο Μπάτλερ, που εγκρίθηκε στις 21 Μαΐου 1925, καθορίστηκε πως, «είναι παράνομο για κάθε δάσκαλο, σε οποιοδήποτε από τα Πανεπιστήμια, κανονικά και όλα τα άλλα δημόσια σχολεία τής πολιτείας, που υποστηρίζονται εν όλω ή εν μέρει από τα δημόσια σχολικά κονδύλια, να διδάξει οποιαδήποτε θεωρία που

ΨΙΘΥΡΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ CERN !


Σας παρουσιαζουμε καποιες πολυ ενδιαφερουσες αποψεις σχετικα με τον ρολο του CERN.

Τι ειναι τελικα το CERN και ποιος ο  πραγματικος σκοπος  λειτουργιας του?

Αποτελει πραγματι σημαδι προοδου για την ανθρωποτητα η ειναι απλα ενα σημαντικο εργαλειο στα χερια των σκοτεινων που κρατουν τις τυχες του πλανητη στα χερια τους?

Εμεις σας παραθετουμε και εσεις διαβαζετε οτι ψιθυριζεται στο διαδικτυο.....

Σενάριο βιβλικής καταστροφής στην Ιαπωνία

Προβλέπει σεισμό, τσουνάμι και... 323.000 θύματα

Σενάριο βιβλικής καταστροφής στην Ιαπωνία

Η ιαπωνική κυβέρνηση έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα σενάριο καταστροφής, σύμφωνα με το


οποίο ένας ισχυρός σεισμός και στη συνέχεια ένα γιγάντιο τσουνάμι θα μπορούσαν να προκαλέσουν το θάνατο έως και 323.000 ανθρώπων στην ακτή της χώρας στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η κυβέρνηση επισήμανε ωστόσο ότι πρόκειται για μια υπόθεση εργασίας, η οποία αποσκοπεί να παροτρύνει τις αρχές, τις επιχειρήσεις και τον πληθυσμό να βελτιώσουν τα συστήματα προειδοποίησης, απομάκρυνσης του κόσμου, μείωσης των ζημιών και δράσης των σωστικών συνεργείων.

Σε αυτήν την επίσημη μελέτη, ο απολογισμός των νεκρών είναι 17 φορές μεγαλύτερος

ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΣΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ...)


 Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο New Scientist το 1998, υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των ηλιακών καταιγίδων του Ήλιου και της ανθρώπινης βιολογικής επιδράσης.
Ζώα και άνθρωποι έχουν ένα μαγνητικό πεδίο που τους περιβάλλει (η λεγόμενη ΑΥΡΑ) κατά τον ίδιο τρόπο το μαγνητικό πεδίο που περιβάλλει τη Γη ως προστάτης.

Η Ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα από τον ήλιο επηρεάζει (αρνητικα) τις ηλεκτρονικές συσκευές μας οπως επηρεάζει
και το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του ανθρώπου (Αλλους θετικά και αλλους αρνητικά.Αναλόγος το DNA του καθ' ενος). Είμαστε δηλαδή σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά ηλεκτρομαγνητικά "εξαρτώμενοι" απο τις διακυμάνσεις του ήλιου , κάποιοι μπορεί να αισθανθείτε υπνηλία , και αλλοι γίνονται επίσης εξαιρετικά "ενεργοί".

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΡΧΗΓΟ...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...θα φανταζε και ο πιο απαραδεκτος προπονητης η πρωθυπουργος μιλωντας στους παικτες-πολιτες του, αν πραγματικα ηθελε να σωσει τη δουλεια του.


Ποσο απεχει τελικα η ζωη απο το θανατο?
Η νικη απο την ηττα?
Η παραμονη σε μια κατηγορια απο τον υποβιβασμο σε μια αλλη?
Η αποσταση τους ειναι πραγματικα μικρη.
Μηπως τελικα η ζωη,οπως και ο καθε ποδοσφαιρικος αγωνας, κρεμεται σε μια κλωστη?
Μηπως εχουν δικιο οσοι υποστηριζουν οτι καθε αγωνας, μα και καθε προσπαθεια στη ζωη

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ , ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΚΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ.

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - Γερμανοί και Αμερικανοί επιστήμονες έχουν βρει ένα πρόσωπο από πέτρα κάτω από τους πολικούς πάγους που είναι πανομοιότυπο με το πέτρινο πρόσωπο στον Άρη! 
 
Το μεγάλο αυτό μνημείο βρέθηκε επίσης στη Σελήνη, στην Αφροδίτη και στον Ποσειδώνα. 
 
Αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι ή τα πλάσματα που το κατασκεύασαν ήταν σε θέση να κάνουν διαπλανητικά ταξίδια πριν από 500.000 χρόνια..
 
 "Τα πρόσωπα έχουν γίνει από τα ίδια χέρια λένε οι ειδικοί. 
 
Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας τώρα είναι να μάθουμε

TA ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ


Τα χρώματα όπως εκδηλώνονται στο φυσικό πεδίο εμφανίζονται άξεστα και τραχιά. Ακόμη και η πιο εξαίσια χροιά, παρατηρούμενη με το φυσικό μάτι, είναι σκληρή και άξεστη σε σύγκριση με εκείνες του συναισθηματικού πεδίου και καθώς προσεγγίζεται η λεπτοφυέστερη ύλη των άλλων πεδίων, η ομορφιά, η απαλότητα και η εξαίσια ποιότητα των διαφόρων αποχρώσεων αυξάνουν με κάθε μετάβαση. Όταν προσεγγισθεί το υπέρτατο και συνθετικό χρώμα, η ομορφιά υπερβαίνει κάθε σύλληψη.

Τα χρώματα – όπως ασχολούμαστε τώρα μαζί τους στην εξέλιξη – είναι χρώματα του φωτός. Oρισμένα χρώματα που είναι υπολείμματα

MATRIX (ΜΗΤΡΑ)

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ «MATRIX», ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΕ

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ


  1. Όπου η φαντασία κυριαρχεί η λογική περιττέυει.
  2. Ποτέ μην ζητάς συμβουλές  για να κάνεις τέχνη από έναν οικονομολόγο ή έναν άσχετο.
  3. Συνδύασε οτιδήποτε με οτιδήποτε.
  4. Οποιος σου λέει πως η τέχνη έχει όρια ανήκει στους ανθώπους που αναφέρει ο 2ος νόμος.  
  5. Η έμπνευση όταν θα έρθει θα σε μεθύσει με ιδέες.
  6. Μη σπαταλάς το χρόνο σου.Δημιούργησε αυτά

Ένα μικρό βήμα για έναν άνθρωπο, ένα τεράστιο άλμα για την ανθρωπότητα>Το "χαμένο" video-o Neil Armstrong στην Σελήνη


 

Βίντεο ντοκουμέντο, από την στιγμή που ο Νηλ Αρμστρονγκ πατάει  στην επιφάνεια της Σελήνης,  είχε στην κατοχή του ο Αυστραλός αστρονόμος και ιστορικός της αστρονομίας Τζον Σαρκίσιαν!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η NASA ότι οι εξωγήινοι κατακλύζουν τη γη!


 ΧΙΟΥΣΤΟΝ – Η NASA επιβεβαιώνει ότι οι αλλοδαποί κατακλύζουν τη γη λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη μας! Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν μυστική την εισβολή, προκειμένου να αποφευχθεί ο πανικός σε όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρθηκε πολλές φο
ρές εδώ, η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους

UFO πάνω από τον Λευκό Οίκο


 
Οι άνθρωποι που είναι κοντά στον Λευκό Οίκο κρύβονται στα διαμερίσματα και τα σπίτια τους φοβισμένοι από τα UFO! Τα UFO πλανώνται πάνω από την Capitol Beltway στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών. Υπήρχαν πάνω απ
ό δύο χιλιάδες θεάσεις των UFO που αναφέρθηκαν μέσα σε λίγες

Το κράτος των Αρχαίων Ελλήνων στην Ινδία .

Η Ελληνο-Βακτρία ήταν μια δυναστεία των Ελλήνων βασιλέων που έλεγχε την Βακτριανή και την Σογδιανή, μια περιοχή που περιλαμβάνει σήμερα το βόρειο Αφγανιστάν και περιοχές της Κεντρικής Ασίας. Ήταν η ανατολικότερη περιοχή του ελληνιστικού κόσμου, 250 - 125 π.Χ.. 

Το φαινόμενο Kirlian - μπορεί να φωτογραφηθεί η αύρα;


Το επονομαζόμενο \'φύλλο-φάντασμα\'
Το επονομαζόμενο \'φύλλο-φάντασμα\'

Το 1961 ο Semyon Davidovitch Kirlian και η Valentina Kirliana δημοσίευσαν μία έρευνα στο ρωσικής έκδοσης περιοδικό για την επιστημονική και εφαρμοσμένη φωτογραφία (Russian Journal of Scientific and Applied Photography), στην οποία περιέγραψαν για πρώτη φορά τη διαδικασία που σήμερα είναι γνωστή ως φωτογράφηση Kirlian.

500 NEKPOI ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΦΟΡΤ ΓΟΥΟΡΘ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ UFO.!!(VIDEO)

Σε μια άκρως απίστευτη αναφορα προχωρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργο Πούτιν αυτην εβδομάδα, υποστηρίζοντας οτι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιειται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα