Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ


1ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗ : Διαύγεια πνεύματος & σκέψης,
τυχερά παιχνίδια, βοηθά την καρδιά, προστατεύει
από πονοκεφάλους & ημικρανίες

Ρεσιτάλ υποτέλειας από τα κατοχικά ΜΜΕ…

Από τη στιγμή της συνάντησης του κ. Σαμαρά με την κ. Μέρκελ, τα ΜΜΕ του κρατικοδίαιτου κατοχικού καθεστώτος, άρχισαν έναν καταιγισμό αναφορών, απευθυνόμενα στο υποσυνείδητο των Ελλήνων, με προφανή στόχο να μας προσδέσουν στο άρμα της Γερμανίας...


«Πόσο θερμή και φιλόξενη ήταν η κ. Μέρκελ», «πως έλιωσε ο πάγος», «πως χαμογέλασε στον Έλληνα πρωθυπουργό», «πως ακούμπησε το χέρι

Ο TITANIΚΟΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ UFO;

Ξέρουμε ότι το 1912 ο Τιτανικός βυθίστηκε ύστερα από πρόσκρουση με παγόβουνο. Ξέρουμε επίσης ότι τώρα τελευταία ανακάλυψαν το μέρος που βυθίστηκε και με δύτες το φωτογράφησαν. 

Το εξέτασαν ειδικοί επιστήμονες. 

«Ανακαλύψαμε τρεις μεγάλες

Εγκρίθηκε η υπερθερμία ως θεραπεία του καρκίνου

Εγκρίθηκε η υπερθερμία ως θεραπεία του καρκίνου
Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται ήδη στο εξωτερικό
Μια μέθοδος που είναι ευρέως διαδεδομένη διεθνώς, έγινε δεκτή ως ιατρική πράξη, από το ελληνικό Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας.

Η υπερθερμία, μια μέθοδος θεραπείας του καρκίνου χωρίς παρενέργειες, εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας ελπίδες σε χιλιάδες ασθενείς που υποφέρουν από τη νόσο.

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται ήδη στο εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα χρησιμοποιείται

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΥΑΛΑ......Ρίτσαρντ Φίλλιπς Φάινμαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ρίτσαρντ Φίλλιπς Φάινμαν (Richard Feynman, 11/5/1918 - 15/2/1988), ήταν ένας από τους σημαντικότερους θεωρητικούς φυσικούς...τιμήθηκε και με το Βραβείο Νόμπελ Φυσικής για την δουλειά του στην Κβαντική Μηχανική, ειδικά για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της Κβαντικής ηλεκτροδυναμικής. 
 Άλλες σημαντικές συνεισφορές του, μεταξύ άλλων, είναι η πρόβλεψη της ύπαρξης των κουάρκς και η εξήγηση της υπερρευστότητας του υγρού ηλίου.

Φιστίκια Αιγίνης μια σούπερ τροφή

Κελυφωτά φιστίκια ή Φιστίκια Αιγίνης, μια σούπερ τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία, κάνοντας καλό στην καρδιά, στην χοληστερίνη, στα μάτια αλλά και στην δίαιτα.

της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, medlabnews.gr Τα κελυφωτά φιστίκια είναι από τους καλύτερους ποιοτικά και πιο νόστιμους ξηρούς καρπούς. Έχουν χαρακτηριστεί ως ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΟΦΗ και όχι άδικα. Ανατρέχοντας στη θρεπτική τους αξία βλέπουμε ότι αποτελούν από τα λίγα τρόφιμα, τα οποία σε μικρή ποσότητα μας δίνουν πληθώρα ευεργετικών συστατικών.

Καμιά όμως από αυτές τις «προφητείες» για την επερχόμενη Συντέλεια, δεν πλησιάζει σε γοητεία και ελκυστικότητα, τη θεωρία του «έτους 2012 μ.Χ.», τη θεωρία που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των «μελετητών» της Αποκάλυψης.

΄Όταν ο Μεσαίωνας τέλειωσε για να δώσει τη θέση του στη φωτεινή εποχή της Αναγέννησης, η θεωρίες της Αποκάλυψης είχαν αρχίσει να απομακρύνονται, παρ’ όλο που απετέλεσαν μεγάλη πηγή έμπνευσης για τους Αναγεννησιακούς καλλιτέχνες. Η οροφή της Καπέλα Σιστίνα, του μικρού παρεκκλησιού που βρίσκεται δίπλα στο Βατικανό, είναι ίσως η πιο «δυνατή» απεικόνιση, για την ώρα της κρίσης έτσι όπως την αποτύπωσε το ταλέντο του

Σούπερ-ρομπότ με δύο οπλοπολυβόλα μπορεί να σκοτώσει μόνο με ένα χαμόγελο.

Τα Ιαπωνικά Kuratas θα είναι τα πρώτα ρομπότ με Gatling (οπλοπολυβόλα) ;;
Το νέο αυτό ρομπότ γίγαντας θα μπορεί να λειτουργεί με έναν πιλότο στο εσωτερικό του. Μπορεί να σημαδέψει και να κλειδώσει τον στόχο χωρίς να μπορέσει να του ξεφύγει  και με ένα μόνο χαμόγελο μπορεί να ρίξει πάνω από 6.000 γύρους το λεπτό.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΛΗΘΗ.....(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ''ΠΟΙΗΜΑ'' ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑΖΩΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ...

UFO ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Eνα κινέζικο αεροδρόμιο στην Μπαοτόου αναγκάστηκε να κλείσει λόγω της παρουσίας ενός UFO που αιωρείτο γύρω από το αεροδρόμιο. Τρεις πτήσεις προς Μπαοτού, από τη Σαγκάη και το Πεκίνο αναγκάστηκαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να τις εκτρέψουν στις κοντινές πόλεις Ordos και Taiyuan. Επίσης και άλλες δυο πτήσεις τις οδήγησαν σε γειτονικά αεροδρόμια.

Η τηλεόραση καταστρέφει το μυαλό του τηλεθεατή

televisionΗ τηλεόραση καταστρέφει το μυαλό του μας.
Μήπως Πρέπει να την Κλείσουμε Πριν μας «Κλείσει»;
Τηλεόραση είναι να παρεμβάλεις ανάμεσα στις διαφημιστικές μεταδόσεις
ένα υλικό, αρκετά ελκυστικό, έτσι ώστε οι διαφημίσεις να έχουν τηλεθέαση.
Αυτό είναι όλο.
Piet Hien, Journal du Dimanche
Ανοίγω την τηλεόραση και «κλείνω» τη ζωή. Την πραγματική ζωή και όχι την απομίμηση της ζωής. Αποτελεί κοινό μυστικό πως η τηλεόραση, σε συνδυασμό με τον καναπέ, απομυζά και τα τελευταία απομεινάρια της ζωτικής μας ενέργειας καθιστώντας μας κούφια ολογράμματα, που υπάρχουν αλλά

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Είμαστε ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ μέσω των αγρογλυφικων.

Ινστιτούτο της Βουλγαρίας αναφέρει ότι οι εξωγήινοι έχουν απαντήσει στις ερωτήσεις τους με τα αγρογλυφικά! 

Ο Lachezar Filipov, αναπληρωτής διευθυντής της Space Research Institute, δήλωσε ότι η υπηρεσία του έχει ανάλυση 150

"Μεταλλική καταιγιδα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Επειδη η ΕΙΡΗΝΗ και η ΑΓΑΠΗ ποτε δεν ηταν μεσα στα σχεδια των Επικυριαρχων!!
Ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος ΕΡΧΕΤΑΙ.....
ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!
Ποιος θα μας σωσει;

 

Το όπλο του μέλλοντος..Ικάνο να εκτοξεύσει 16000 βλήματα ανα δευτερόλεπτο, τα οποία κινούνται ηπερηχητικά. Τα βλήματα δεν εκτοξεύονται με εκτόνωση εκρηκτικού υλικού αλλά γίνεται η προώθηση τους μέσω απότομης αλλαγής πολικότητας μαγνητικού πεδίου....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα