Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Άλλο "Σεξουαλικότητα" και άλλο "Πορνογραφία"


Μόλις ακόμη τον 18ο αιώνα στην Ευρώπη, οι μανάδες πλένουν τα κορίτσια τους στις μπανιέρες, με ένα στρώμα ροκανίδι να επιπλέει ώστε να μην έρχεται το βλέμμα τους σε επαφή με το "διαβολικό σημείο" του σώματός τους.

Στα αγόρια τους δε, διδάσκουν πως ο αυνανισμός φέρνει πρόωρο θάνατο, τρέλα, τύφλωση, κιναιδισμό, ακόμη και σύφιλη κ.λπ. Την άποψη αυτή συναντάμε ακόμη και σε έγκριτη Ελληνική εγκυκλοπαίδεια μόλις του 1950 περίπου...

Η πλειοψηφία των "διαφωτισμένων" παιδαγωγών του 18ου αιώνα προάγει σαν εκπαιδευτικό σκοπό το φόβο και την αποστροφή απέναντι στη σεξουαλικότητα για να αναπτύξει τη "φυσική" ντροπή.

Η σεξουαλική παιδαγωγική που διαμορφώθηκε κατά την εποχή του διαφωτισμού αποδείχνεται εξαιρετικά

Το σύστημα των τσάκρας _Omraam Mikhaël Aïvanhov_


Από πού προέρχεται το έθιμο να παριστάνουν τους αγγέλους με φτερούγες; Αρκεί μια ζωγραφιά ή ένα γλυπτό να παριστάνει μια φτερωτή ύπαρξη για να καταλάβουμε ότι είναι ένας άγγελος. Γιατί αυτές οι φτερούγες; Ποιο είναι το νόημά τους; Οι άγγελοι έχουν στ' αλήθεια φτερούγες; Όχι, αλλά αυτός ο τρόπος να τους παριστάνουν, προέρχεται από μια πανάρχαια επιστήμη που αφορά το ανθρώπινο ον και τα αιθέρια κέντρα του. Οι μεγάλοι Μύστες του παρελθόντος ήξεραν ότι στην πλάτη, στο ύψος των ώμων, το ανθρώπινο ον έχει δύο κέντρα πολύ δυνατά. Αυτά τα κέντρα, που βρίσκονται στο αιθερικό και αστρικό σώμα, είναι ικανά να προκαλέσουν δίνες που επιτρέπουν σ' αυτόν που γνώριζε να τ' αναπτύξει, να μετακινείται στο διάστημα. Στην ελληνική παράδοση, παριστάνουν το θεό Ερμή με φτερούγες, αλλά στις φτέρνες, γιατί η φτέρνα επίσης έχει ένα πολύ σημαντικό κέντρο

ΓΛΥΚΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)



Στο ανθρώπινο γένος η αγάπη είναι ένα συνηθισμένο συναίσθημα. Αλλάζει βέβαια το είδος ή ο τρόπος αν θέλετε, ανάλογα με το που ανταποκρίνεται. Η αγάπη ανάμεσα σε ζευγάρια είναι μια γλυκιά αλχημεία του μυαλού, αν υπάρχει και ο έρωτας τότε τους απογειώνει. Εγώ για αυτήν την αγάπη θα σας μιλήσω και θα προσπαθήσω να ξεδιπλώσω όσες πιο πολλές πτυχές της μπορώ.

Ο έρωτας συνήθως είναι το πρώτο στάδιο

Σιωπηλά όπλα... για έναν αθόρυβο πόλεμο!!

--------------
Το «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», εξηγεί θαυμάσια την τεχνική της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος ...;κηρύχθηκε από τα κέντρα εκείνα που θέλουν μια ανθρωπότητα υποδουλωμένη και εγκλωβισμένη στην ύλη και αποκομμένη από την ανώτερη διάσταση του ανθρώπου, την πνευματική, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954»....
Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:
σιωπηλά3.jpg«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές  των βασικών συστημάτων αφ' ενός, ενώ αφ' ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους  έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.
 Αυτό επιτυγχάνεται με:

Όλα είναι τρόπος - Λαίδη του Μπρούκλιν



Όλα είναι τρόπος - Λαίδη του Μπρούκλιν


Όλα είναι τρόπος - Λαίδη του Μπρούκλιν
Διαβάζοντας άρθρα ποικίλης θεματολογίας με τη συνοδεία του καφέ μου κάθε πρωί,  παρατηρώ την επισκεψιμότητά τους σε σχολιαστές.
Καταλήγω πάντα στο συμπέρασμα ότι όσοι βρίζουν, εκτοξεύουν κακίες, είναι κυνικοί μέχρι αηδίας, είναι και αυτοί που διαβάζονται περισσότερο.
Αν κάνω και το λάθος να ανοίξω την τηλεόραση, πράγμα που ευτυχώς έχω κόψει, θα πέσω σίγουρα πάνω σε κάποια ξανθιά, κοκκινομάλλα ή καστανή -αιθέρια ύπαρξη-  που θα χασκογελά όλη την ώρα, με κάθε ηλιθιότητα που η ίδια ξεστομίζει.
Ή θα πέσω σε κάποιον ειδήμονα δημοσιογράφο με γυαλάκια πιθανότατα

Ο ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΣ:Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΝΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!(ΒΙΝΤΕΟ)



ΑΡΗΣ ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ-Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟΥ - Ο ΤΟΤΕ ΥΠΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!


ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΟΥ

Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά….!Η τεχνη του να ζεις (βιντεο)


Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, μπόρεσα να καταλάβω ότι ο συναισθηματικός πόνος και η θλίψη απλώς με προειδοποιούσαν να μη ζω ενάντια στην αλήθεια της ζωής μου.



Σήμερα ξέρω 

ότι αυτό το λέμε

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ

Μια φορά και ένα καιρό, ήταν ένα μικρό δεντράκι. Αυτό μεγάλωνε σε ένα  δάσος, μαζί με άλλα δέντρα. Hταν όμως  λίγο διαφορετικό.  Του άρεσε να ψάχνει,  να ρωτάει πράγματα και να μαθαίνει. Έτσι κάποια μέρα, έμαθε για τον Θεό και την δημιουργία της γης και ότι ζωντανό  είναι πάνω σε αυτήν.   Από τότε, του γεννήθηκε η επιθυμία να  γνωρίσει τον Θεό. Ήθελε να τον δει  και να τον ευχαριστήσει για την ύπαρξη του. Άρχισε λοιπόν να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.  Νόμιζε, πως όταν ψήλωνε αρκετά, θα έφτανε

Το Αινιγματικό Χειρόγραφο Voynich

Συγγραφέας: Μηνάς Παπαγεωργίου 

Ενωχιανές Πινακίδες, Σολωμονικές, παράξενα Γριμμόρια, Urantia… Τα προηγούμενα αποτελούν μόνο μερικούς από τους άξιους εκπροσώπους της «παράξενης βιβλιοθήκης του πλανήτη».

Βιβλία κωδικοποιημένα, γραμμένα σε άλλες γλώσσες, δίχως φαινομενικό νόημα, βιβλία υπαγορευμένα από άυλες οντότητες με σκοπό την επικοινωνία με άλλους κόσμους.

Η αποκρυπτογράφησή του πονοκεφαλιάζει τους ειδικούς μέχρι σήμερα. Την ιστορία ενός τέτοιου βιβλίου πρόκειται να εξετάσουμε σε αυτό το άρθρο. Και το όνομα αυτού; Χειρόγραφο Βόινιτς!

ΑΣ ΑΝΟΙΧΘΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Α) Παγκόσμια πρώτη ανακοίνωση για την αλήθεια περί της λεξαριθμίας

Εγώ το κείμενο, συνεπές στις γραπτές μου δηλώσεις, σου αποκαλύπτω για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας την αλήθεια περί της θεωρίας της λεξαριθμίας.
Ο αριθμός και το γράμμα είναι το D.N.A του λόγου σου, είναι το πρωτόγονο δίπολο, που αρμονικά συνδέεται και σχηματίζει το κηρύκειο του Ερμή, είναι η σκάλα της ανόδου σου .
Αυτό το δίπολο, εσύ δρομέα άνθρωπε, το μεταφέρεις ως σκυτάλη μέσα σου πρώτα από όλα και για πάντα. Εσύ εφοδιασμένος με αυτά τα δώρα μπορείς να λειτουργείς με σοφία στο γίγνεσθαι και να κοινωνείς στο είναι.
Αγαπητέ αναγνώστα, ήλθα να σε βεβαιώσω ότι είσαι άνθρωπος και ότι δικαιούσαι παιδείας ανθρώπων για σύσταση όχι μόνο συν-λογισμών αλλά πρωτίστως λογισμών.
Η οργάνωση της ύλης έγινε με τους ίδιους νόμους που οργανώθηκε ο γραπτός σου και ο προφορικός σου λόγος.
Επειδή λόγος και ύλη ομοιόθετα επί του μίτου της ευαρίθμου ακολουθίας, μπορείς εσύ μέσω του λόγου σου να γνωρίσεις και τα της ύλης.
Μάθε ότι ο γραπτός σου λόγος, ως απόλυτος γεωμετρικός σχεδιασμός, είναι εξ αρχής

Νιώθοντας και βιώνοντας τις αιθερικές ενέργειες…


Καθώς κινείς τα χέρια σου προς τα μέσα και προς τα έξω, η ενέργεια που τα περιβάλλει συγκεντρώνεται ανάμεσά τους, κάνοντας το ενεργειακό πεδίο περισσότερο αντιληπτό σε σένα. Τα χέρια γίνονται πιο ευαίσθητα στις λεπτές αιθερικές ενέργειες.



1η Άσκηση :

Τρίβουμε καλά, καλά τα χέρια μας μέσα, έξω και τους καρπούς. Τρίβουμε και τα δάχτυλα, να απελευθερώσουμε την ένταση από τους μύες, Τρίβουμε με τον αντίχειρα και

Αυτογέννητος, αδίδακτος, χωρίς μητέρα, ακλόνητος, το όνομά του δεν εκφέρεται με λόγο, κατοικεί στο πυρ. Αυτό είναι ο Θεός.

Οι αρχαίοι `Ελληνες φιλόσοφοι μιλούσαν για έναν Θεό, ενώ τους θεούς τους ανέφεραν ως κοσμικές οντότητες ή αγγέλους.
 Ο Θαλής ονόμαζε Νου του κόσμου τον Θεό και το Σύμπαν, το οποίο όπως έλεγε είναι γεμάτο θεότητες, έμψυχο: «Νου του κόσμου ονομάζει ο Θαλής τον Θεό, το δε Σύμπαν έμψυχο» (Αέτιος, Περί αρχών και στοιχείων), «Για τον κόσμο έλεγε (ο Θαλής) πως είναι έμψυχος και γεμάτος θεότητες» (Διογένης Λαέρτιος, Βίοι Φιλοσόφων, βιβλίον 1, Θαλής, 27).
 Ο Αναξαγόρας

"Συμπόνια" Γιούνκερ για μέτρα 22,5 δισ.


* Το πακέτο μέτρων είναι τελικά διπλάσιο της επικοινωνιακής φούσκας των 11,5 δισ. ευρώ
* Μέχρι και τον Ιούλιο σχηματίστηκε το προβλεπόμενο δημόσιο έλλειμμα για όλο τον χρόνο
* Το μπαλάκι στην τρόικα πέταξε ο Γιούνκερ για την επιμήκυνση.

Ο ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗ-Πως από ένα πηγάδι στο Ασσουάν μέτρησε την περίμετρο της γης


Η πρώτη φορά στην Ιστορία της Μαθηματικής Γεωγραφίας, κατά την οποία έγινε πραγματική μέτρηση για τον υπολογισμό της περιμέτρου της Γης, ήταν από τον Ερατοσθένη τον Κυρηναίο, ο οποίος υπολόγισε με εκπληκτική ακρίβεια την περίμετρο της Γης από... ένα πηγάδι στο Ασσουάν. Για τη μέτρηση αυτή ο Ερατο
σθένης είχε γράψει ιδιαίτερη πραγματεία, όπως πληροφορούμαστε από την «Διόπτρα» του Ήρωνος του Αλεξανδρέως, ο οποίος αναφερόμενος στο μέγεθος της περιμέτρου της Γης σημειώνει: «Ερατοσθένης εν τω επιγραφομένω περί αναμετρήσεως της Γης».

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον εξωγήινο στο Μεξικό


Αυτή η φωτογραφία έπαψε πλέον να είναι αμφιλεγόμενη. Πρόκειται για κάτι που έκρυβε και συνεχίζει η Αμερικανική κυβέρνηση να κρύβει.
Στο Μεξικό γιατί για εκεί πρόκειται, αυτοί που παρευρίσκονταν εκεί την ώρα του συμβάντος

Μήπως η NASA ανακαλύψε ζωή στον Άρη ... πριν από 36 χρόνια;


Ανακάλυψη ζωής για τον Άρη ... πριν από 36 χρόνια;

Στο New Scientist αυτό το μήνα, αναφέρθηκε ότι ο Gilbert Levin, ένας πρώην επιστήμονας της NASA, σε ισχυρισμό του ότι η αποστολή τουViking είχε ανακαλύψει ζωή στον Άρη από τη δεκαετία του 1970.Ο Levin είναι λίγο των άκρων (οι περισσότεροι από τους συναδέλφους του διαφωνούν μαζί του), αλλά νομίζω ότι μπορεί να έχει δίκιο σε ένα σημείο.

Ψέμα οι ανθρωποθυσίες των προγονών μας στο Λύκαιον Όρος .

Η λατρεία του Δία στην κορυφή του όρους ήταν γνωστή και από τα κείμενα του Παυσανία.. Μερικοί κατηγορούν τους προγόνους μας ότι κάνανε και ανθρωποθυσίες.. Μας τόνιζαν ότι εδώ στην Ελλάδα τις θυσίες τις κάνανε στον Λύκαιο Δια , στο Λύκαιο Όρος της Αρκαδίας. Οι χριστιανοί έλεγαν ότι ήρθαν και κατάργησαν το βάρβαρο αυτό έθιμο . 

Το 2006 όμως έγιναν στο Λύκαιον Όρος της Αρκαδίας, στο χώρο όπου υπήρχε το ιερό του Διός κατά την αρχαιότητα., ανασκαφικές έρευνες

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΦΛΕΓΕΤΑΙ!! ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ .

καλλιέργεια ελιάς

ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΒΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΚΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ!

ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ????

 ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕΕΕΕ!!!!!

H γεωργία των Βαλκανίων φλέγεται

 

!


Εκτεταμένη ξηρασία στην ΠαραγουάηΣτα χωράφια των χωριών ανατολικά του Βουκουρεστίου, τα ηλιοτρόπια γέρνουν και μαδάνε και τα καλαμπόκια συρρικνώνονται.

Καθώς στην περιοχή οι θερμοκρασίες ξεπερνούν τους 39 βαθμούς Κελσίου, οι πολλές εβδομάδες με καύσωνες τιμωρούν την τοπική οικονομία, η οποία εξαρτάται, όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της Ρουμανίας, από τη γη.

«Οι πρώιμες καλλιέργειες όπως το σιτάρι και το κριθάρι

Έκθεση της ΠΑΣΕΓΕΣ για τις πρόσφατες εξελίξεις στην αγορά σιτηρών Η τα χειροτερα ειναι μπροστα μας

Σύμφωνα με την τελευταία μηνιαία έκθεση του Αμερικανικού Υπ. Γεωργίας (Αύγουστος 2012), οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την εξαιρετικά έντονη ξηρασία αποδεκατίζουν τις καλλιέργειες αραβοσίτου στις ΗΠΑ. Κατά συνέπεια, τα αποθέματα της χώρας προβλέπονται μειωμένα σε ελάχιστο 17ετίας. Οι μεγάλες εισαγωγικές χώρες θα αναζητήσουν άλλη πηγή ζωοτροφών ενώ θα αυξηθούν οι σπορές αραβοσίτου στη νότια Αμερική, επισημαίνει σε σχετική της έκθεση το στέλεχος της ΠΑΣΕΓΕΣ, κα Δήμητρα Μάρδα.
Σύμφωνα με την έκθεση: «Η εκτιμώμενη μείωση της Αμερικανικής παραγωγής αραβοσίτου κατά το 2012 προβλέπεται ότι θα εκτοξεύσει τη μέση τιμή παραγωγού στα 301,5$/τόνο (8,2$/bushel) έναντι 230$/τόνο (6,25$/bushel) της προηγούμενης περιόδου (+31%)».
Εκτιμήσεις για την παγκόσμια παραγωγή σίτου 2012

Oι εξωγηινοι ελέγχουν το μυαλό των καρχαριών;

Χιλιάδες καρχαρίες έχουν εντοπίσει οι ειδικοί Αμερικανοί ερευνητές ότι είναι υπό τον έλεγχο των αλλοδαπών. Αυτό συμβαίνει ακριβώς έξω από τις ακτές της νότιας Φλόριντας. Από που παίρνουν αφορμή και καταλήγουν σε αυτά τα συμπεράσματα οι ερευνητές;

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ''ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ


Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ      DAN MILMAN (2η μύηση στον δρόμο του ειρηνικού πολεμιστή)

Συμβολικά λοιπόν, ο Πύργος ήταν ένα όχημα για την σύνδεση πνεύματος και ύλης….
Οι θεοί πρέπει να βρουν τρόπο να μπουν μέσα ακόμη και με την βία αν χρειαστεί.
Sallie Nickols, Jung and Tarot
Tο ανθρώπινο σώμα είναι σαν ένας πύργος με επτά πατώματα. Αυτό είναι γνωστό εδώ και αιώνες. Οι εσωτερικοί ερευνητές έχουν χαρτογραφήσει τα αόρατα σώματα και τα ενεργειακά κέντρα. Οι Ινδοί μυστικιστές  ονόμαζαν αυτά τα επίπεδα τσάκρας.

7. ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ
Καθαρό πνεύμα- Δεν υπάρχει Εγώ

Η απώλεια ύπνου μειώνει τη τεστοστερόνη

Οι μειωμένες ώρες ξεκούρασης και γενικά η απώλεια ύπνου επηρεάζουν την ανδρική λίμπιντο και μειώνουν την παραγωγή τεστοστερόνης στον οργανισμό. Αυτό υποστηρίζει νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Σικάγο.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που κοιμούνταν λιγότερο από πέντε ώρες κάθε βράδυ, για μία εβδομάδα, είχαν σημαντικά χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης από ό,τι όταν είχαν κοιμηθεί πλήρως (8 ώρες).


Η χαμηλή τεστοστερόνη έχει με τη σειρά της αρκετές αρνητικές συνέπειες για τους νέους άνδρες, όχι μόνο στη σεξουαλική συμπεριφορά, αλλά και στην

Τα συναισθήματα είναι πάντα ή ευχάριστα ή δυσάρεστα. Αδιάφορα συναισθήματα δεν υπάρχουν.

 Δ.Γκουρτζίεφ
Η αρχή» “γνώθι σ’ αυτόν”, εμπεριέχει ένα ουσιώδες περιεχόμενο. Πρώτα απ’
όλα, απαιτεί απ’ τον άνθρωπο που θέλει να γνωρίσει τον εαυτό του, νά κατανοήσει τι σημαίνει, με τι συνδέεται, σε τι βασίζεται.
 
Η γνώση του εαυτού είναι μεγάλη υπόθεση αλλά συγχρόνως είναι κι ένας αδιόρατος και μακρινός σκοπός. Ο άνθρωπος, στη σημερινή του κατάσταση, είναι πολύ μακριά απ’ την αυτογνωσία. Για να κυριολεκτήσουμε, δεν μπορεί να θέσει πάραυτα την αυτογνωσία σαν σκοπό του. Ο μεγάλος σκοπός του θα πρέπει να είναι η μελέτη του εαυτού του. Είναι αρκετό αν κατανοήσει κανείς ότι οφείλει να μελετάει τον εαυτό του. Σκοπός του ανθρώπου θα πρέπει να είναι ν’ αρχίσει να μελετά τον εαυτό του, να μαθαίνει τον εαυτό του με το σωστό τρόπο.
 
Η μελέτη του εαυτού είναι η εργασία ή ο τρόπος που
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα