Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΩΜΟΦΑΓΙΑ: Η επαναστατική πρόταση !!! 2o μέρος σημείωσης


Η εξάλειψη όλων των ασθενειών και η τέλεια υγεία δεν είναι το μόνο (πλέον φυσιολογικό) ευεργέτημα της σωστής διατροφής. Εφόσον ο οργανισμός επιστρέψει στην φυσική διατροφή του τότε θα επαναποκτήσει και τον φυσικό κύκλο ζωής του. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κύκλος ζωής ενός ζώου είναι το γινόμενο της χρονικής διάρκειας που απαιτήθηκε για την ενηλικίωση του επί 6 ή 8. Το άλογο, για παράδειγμα, ενηλικιώνεται σε τρία χρόνια και ως χορτοφάγο ζει το μέγιστο αυτής της εξίσωσης δηλαδή 3X8 — 24 χρόνια, ενώ τα σαρκοφάγα ως λιγότερο εξελιγμένα ζώα το ελάχιστο συνήθως. Φυσιολογικά λοιπόν, αφού ο άνθρωπος, κατά μέσον όρο, ενηλικιώνεται στα 21 θα έπρεπε να ζει για 120-170 χρόνια!

Το γεγονός ότι

Η Αλήθεια για το Φθόριο [Fluoride]


Χάρη σε κάποιους “επιστήμονες” και σε ένα “αμόρφωτο” κοινό, η παροχή νερού σε όλο τον κόσμο έχει μολυνθεί με μια επικίνδυνη χημική ουσία με το πρόσχημα ότι προστατεύει την υγεία των δοντιών.
Ο Δρ Ρόμπερτ Κουτί, ένας επιστήμονας ο οποίος πέρασε 20 χρόνια εργασίας για την EPA των ΗΠΑ δήλωσε , “Φθορίωση είναι η μεγαλύτερη υπόθεση επιστημονικής απάτης του αιώνα, αν όχι όλων των εποχών.”
“Το φθόριο είναι μια γνωστή τοξίνη που προκαλεί καρκίνο, σοβαρά κατάγματα των οστών και νοητική καθυστέρηση των παιδιών.
Μεγάλα επιστημονικά ιδρύματα,  μεγάλα πανεπιστήμια και Νομπελίστες έχουν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο , αλλά το φθόριο μπαίνει μέσα στο νερό σε όλο τον κόσμο.
Οι επιστημονικές αποδείξεις ότι το φθόριο σκοτώνει είναι συντριπτικές!
Μια μεγάλη πανεπιστημιακή μελέτη διεξάγεται εδώ και δεκαετίες

ΩΜΟΦΑΓΙΑ: Η επαναστατική πρόταση !!! 1ο μέρος σημείωσης

Φυσιολογικά λοιπόν, αφού ο άνθρωπος, κατά μέσον όρο, ενηλικιώνεται στα 21 θα έπρεπε να ζει για 120-170 χρόνια!


ΩΜΟΦΑΓΙΑ: Η επαναστατική πρόταση που αποτελεί αντίσταση,

όχι μόνο στις ασθένειες την υποτονικότητα και την γήρανση,

αλλά και στο σύστημα!

Η ωμοφαγία είναι μία θεωρία διατροφής η οποία πρεσβεύει ότι η μόνη αρμόζουσα τροφή για ανθρώπινη κατανάλωση είναι τα ωμά φρούτα, τα λαχανικά και οι ξηροί και μη καρποί. Οι υποστηρικτές αυτής της δίαιτας πιστεύουν ότι είναι λάθος να καταναλώνουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που η φύση έχει σχεδιάσει για εμάς, όπως επίσης και το να παρεμβαίνουμε στη σύσταση αυτής της τροφής. Αυτό συμπεριλαμβάνει φυσικά, το μαγείρεμα (αλλαγή της σύστασης της τροφής λόγω υψηλής θερμοκρασίας), τη γενετική μεταβολή καθώς και τη διασταύρωση φυτών (υβρίδια).

Σταματήστε τον κόσμο, η Ελλάδα θέλει να κατέβει!

Σταματήστε τον κόσμο, η Ελλάδα θέλει να κατέβει!
Αρχίστε να γκρεμίζετε όλα τα αρχαία μνημεία και την αρχιτεκτονική της...
1. γκρεμίστε όλη την ελλαδα σε βάθος 100 μέτρα.
2. γκρεμίστε όλη την ιταλια σε βάθος 100 μέτρα.
3. αδειάσετε όλα τα μουσεια σας, απο όλον τον κόσμο.
4. γκρεμίστε καθε τι

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΚΙΑΝΘΡΩΠΩΝ


Τι είναι το φαινόμενο των σκιάνθρωπων; Άραγε υπάρχουν στ’αλήθεια;
Μεγαλώνοντας στην επαρχία, είχα την ευκαιρία να γίνω ακροατής δίαφορων ιστοριών που λέγαμε ως παιδιά στις παραλίες προσπαθώντας να τρομάξει ο ένας τον άλλο.. Είναι άλλωστε σύνηθες φαινόμενο αυτό.. Μία παρέα που κάθεται και λέει ιστορίες, και εξερευνά με την ζωηρή της φαντασία οτιδήποτε φαίνεται παράξενο!

ΟΛΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

 
Το στιγμιότυπο είναι από την πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη γνωστού καψουρο – τραγουδιάρη: Βλέπουμε εκατοντάδες πανέρια με λουλούδια (!!!) – καθένα από τα οποία κοστίζει δεκάδες ευρώ – να…κοίτονται στα πόδια του, ως άλλος…φόρος τιμής των υπηκόων στον “βασιλιά” τους!
Θα πει κάποιος:  

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ...Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !!! ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...


Με αφορμή τη δολοφονική αστυνομική καταστολή της απεργίας στη Νότια Αφρική, που σκοτώθηκαν 40 άτομα, σκέφτηκα να αναρτήσω μερικές φωτογραφίες που καταδεικνύουν την αστυνομική βία σε όλον τον κόσμο και τη διάθεση που έχουν οι κυβερνώντες απέναντι σε όποιον διαφωνεί.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ!

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ. 
Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Συγκλονιστική είναι η είδηση, αλλά πέρασε σχεδόν απαρατήρητη εκτός Γερµανίας: την Παρασκευή δημοσιεύτηκε απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας αυτής, η οποία επιτρέπει σε «εξαιρετικές περιπτώσεις» την ένοπλη επέµβαση των ένοπλων δυνάµεων της Γερµανίας «µε ειδικά στρατιωτικά µέσα πολέµου»!!! Με άλλα λόγια τανκς, πύραυλοι, πυροβόλα, ακόµη και πολεµικά αεροπλάνα µπορούν να χρησιµοποιηθούν στο εσωτερικό της χώρας εναντίον «εσωτερικών εχθρών» απροσδιόριστης φύσης! Βάσει της δικαστικής απόφασης ο κατά περίπτωση προσδιορισµός των «εχθρών» Γερµανών εναντίον των οποίων θα χρησιµοποιηθεί η γερµανική πολεµική µηχανή εναπόκειται στην κυβέρνηση που θα υπάρχει στο Βερολίνο εκείνη τη στιγµή.
Η κυβέρνηση και όχι το κοινοβούλιο θα παίρνει την απόφαση

H Ρωσία κατασκεύασε αμυντικό σύστημα για να αντιμετώπιση τυχόν εξωγηινη επίθεση

H Ρωσία κατασκεύασε αμυντικό σύστημα για να αντιμετώπιση τυχόν εξωγηινη επίθεση: Η Ρωσία έχει κατασκευάσει το πρώτο Alien Defense System για την αντιμετώπιση τυχόν εξωγηινης επίθεσης. Ο Vladmir Πούτιν είπε με υπερηφάνεια σε δημοσιογράφους στη Μόσχα ότι η Ρωσία είναι καλύτερα προετοιμασμένη για μια αλλοδαπή επίθεση από ό, τι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στον πλανήτη. "Εμ
είς θα επιβιώσουμε, όλοι οι άλλοι θα υποφέρουν», δήλωσε ο Πούτιν.
 Η NASA και η Ομάδα των Ηνωμένων Εθνών για εξωγήινους, έχουν προειδοποιήσει τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να

Ποιος ήταν ο «άρχοντας της νύχτας» Μιχάλης Μενιδιάτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος ήταν ο «άρχοντας της νύχτας» Μιχάλης ΜενιδιάτηςΌλη η διαδρομή του τραγουδιστή που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Μενιδιάτης, όμως άφησε πίσω του μια μεγάλη καριέρα με αξέχαστα τραγούδια που μεγάλωσαν μια ολόκληρη γενιά και ακούγονται μέχρι και σήμερα.


Το πραγματικό του επώνυμο είναι Καλογράνης. Μπήκε στη δισκογραφία το 1957 με το «Θα χτίσω μια καλύβα» του Γερ. Κουβάτου.

Ο Μιχάλης Μενιδιάτης αυτοβιογραφήθηκε και η πένα του Κώστα Μπαλαχούτη καταγράφει τις αλήθειες του άρχοντα του τραγουδιού.

Ο νεαρός Μιχάλης Καλογράνης από το Μενίδι, που βγήκε δειλά-δειλά από το καβούκι του για να κατακτήσει τη νυχτερινή διασκέδαση, έμεινε στην ιστορία του πενταγράμμου και της νύχτας ως ο

Μικρες σεισμικες δονησεις που αναφέρθηκαν στη νοτιοδυτική Ισλανδία θα μπορούσαν να σχετίζονται με την κίνηση του μάγματος

21 Αυγουστου 2012 - Ισλανδια
Μια σειρα απο σεισμικες δονησεις ελαβαν μερος στην γεωθερμικη περιοχη Krýsuvík,στην χερσονησο Reykjanes,στην νοτιοδυτικη Ισλανδια το Σαββατο.
  Ο ισχυρότερος από τους σεισμούς είχε μέγεθος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η WALL STREET ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ.

Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι εκεί και ο χρόνος εξαντλείται.




Εαν θελεις να ανακαλυψεις τι προκειται να συμβει στις χρηματοπιστωτικες αγορες, το μονο που εχεις να κανεις ,ειναι να παρακολουθησεις  προσεκτικα τις ενεργειες που κανουν αυτοι που βρισκονται μεσα στα πραγματα.


Αυτους, που ειναι συνδεδεμενοι και εχουν  καλυτερη προσβαση  απο τους υπολοιπους  εμας...και εαν ακουσουν οτι κατι μεγαλο προκειται να συμβει ,συχνα ,κανουν πολυ σημαντικες κινησεις  με τα χρηματα τους, υποδεικνυοντας  τι προκειται να συμβει.

Βόμβα της Σερβίας στο τραπεζικό σύστημα – Το ΔΝΤ σε κατάσταση πανικού!


Νέο τραπεζικό σύστημα στη Σερβία, με νόμο που ορίζει πως οι τράπεζες θα εργάζονται αποκλειστικά και μόνο για το όφελος της χώρας και των πολιτών!






Της Μαργαρίτας Ισιδώρου

Οι σοσιαλιστές της Σερβίας εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου και προκαλούν τις έντονες διαμαρτυρίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και

Χρειαζόμαστε άδεια για χρήση νερού βροχής και πηγών!



Αιτία εξέγερσης αποτελεί η υπουργική απόφαση, που βάζει τις βάσεις για την πλήρη εφαρμογή

Το Στόουνχετζ στην Αγγλία το έκτισαν Έλληνες προς τιμή του Απόλλωνα;



Ο Διόδωρος Σικελιώτης στα ιστορικά του, γράφει ότι οι Υπερβόρειοι έλεγαν ότι στο νησί τους τη Βρετανία, υπήρχε ένας ναός του Απόλλωνα με το σχήμα του σημερινού Στόουνχετζ και ότι είχε χτιστεί από Έλληνες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα