Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Σκότωσε την επιθυμία της ευζωίας. Έσω ευτυχής όπως εκείνοι που ζουν για την ευτυχία


 Και τα παραγγέλματα αυτά μας φαίνονται εκ πρώτης όψεως παράδοξα, η φαινομενική τους αντίφασις προέρχεται πάλι από τις απόψεις του σχετικού και του απόλυτου Το πρώτο μας συμβουλεύει ασκητική ζωή και αυτή πιστεύεται γενικά ότι σημαίνει απάρνηση κάθε χαράς και ευχαριστήσεως, πολλές μάλλιστα θρησκείες πρεσβεύουν ότι ένα ευχάριστο πράγμα πρέπει αναγκαία να είναι κακό. Έτσι πολλοί νομίζουν ότι ο Θεός αρέσκεται

Η «αποχέτευση» του εγκεφάλου Δίκτυο αγγείων απομακρύνει άχρηστα υγρά και ουσίες

 Η «αποχέτευση» του εγκεφάλου
 Ο εγκέφαλος διαθέτει το δικό του δίκτυο «αποχέτευσης»


Λονδίνο 
Αμερικανοί και Νορβηγοί επιστήμονες ανακάλυψαν ένα άγνωστο μέχρι τώρα δίκτυο αγγείων-αγωγών, του οποίου η αποκλειστική δουλειά είναι να

ILLUMINATI (Πεφωτισμένοι), Λέσχη BILDERBERG ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ. .

H ΠIO EΠIKINΔΥNH ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
Οι μυστικές λέσχες υπάρχουν και λειτουργούν εδώ και πάνω από έναν αιώνα, και ακόμα περισσότερο σε διάφορα σημεία του πλανήτη, και ακριβώς για τον λόγο ότι είναι μυστικές έχουν προξενήσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων ανθρώπων ερευνητών, ιστορικών, δημοσιογράφων, συγγραφέων κ.τ.λ. να ασχοληθούν μαζί τους.
Και βέβαια το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερων ανθρώπων να μάθουν το τι συμβαίνει σε αυτές τις λέσχες.

Ηρωινη - Bayer. Εκατο χρονια απο την διαφημιστικη εκστρατεια της μαστιγας των Αιωνων.

Για να υπάρξει φυσική εξάρτηση από ηρωίνη αρκούν δύο βδομάδες. H Bayer όμως συνέχισε την παραγωγή για χρόνια παρ ότι ήξεραν τις επιπτώσεις.


Η επιτυχία είναι τόση γρήγορα μεγαλη, ώστε πολύ σύντομα η Bayer την συστηνει ως αποτελεσματική θεραπεία για το βήχα σε παιδιά. Η διαφήμιση εμφανίζεται σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες. Στην Γερμανια, η Bayer αναλαμβάνει το χειμώνα του 1912 να ξεκινήσει μια εντατική διαφημιστική εκστρατεία για το "σιρόπι'' ηρωίνης.

Ελληνική πόλη μέσα στην ζούγκλα του Αμαζονίου με το όνομα Kephises (Κηφισός)

Βρέθηκε Ελληνική πόλη μέσα στην ζούγκλα του Αμαζονίου με το όνομα Kephises (Κηφισός) .Την πόλη την βρήκε ο

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ!


Πολύτιμες πληροφορίες για μια πραγματική Αφύπνιση


Το προγραμματισμένο μυαλό (εγώ) γνωστό και ως ασυνείδητο και ο Νους = Πλήρης Συνειδητότητα


Το μυαλό και ο Νους δεν είναι το ίδιο και το αυτό. Ο Νους είναι η Δημιουργία, η Θεϊκή Διάνοια, το μυαλό είναι απλά ένα πρόγραμμα που συνέχεια δουλεύει σε κύκλους, ξανά και ξανά και ξανά και ξανά… όπως ένας σκύλος που κυνηγά την ουρά του!


Το πρόγραμμα αυτό προκάλεσε τη συγχώνευση του δεξιού ημισφαιρίου του εγκεφάλου με το αριστερό, δημιουργώντας ανισορροπία, ψευδαίσθηση και παραμόρφωση. Αυτό έγινε για να μπορέσουν οι «ελεγκτές» να ελέγχουν την Ανθρωπότητα. Μέσω αυτής της αποσύνδεσης που έλαβε χώρα, η Ανθρωπότητα ξέχασε ποια ήταν και έτσι μετά ήταν εύκολο για τους

Αρκτική : Σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχουν θαλάσσιοι πάγοι

H τήξη των θαλάσσιων πάγων στην Αρκτική είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο πιστεύαμε και πολύ σύντομα οι πάγοι θα εξαφανιστούν.
Μελέτη - σοκ για την Αρκτική

Λονδίνο

Μια ακόμη μελέτη προστίθεται σε πολλές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια για τις επιπτώσεις που έχει η κλιματική αλλαγή στην Αρκτική. Τα τελευταία χρόνια η αύξηση της θερμοκρασίας έχει οδηγήσει σε μεγάλη απώλεια των θαλάσσιων πάγων της Αρκτικής τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη ο ρυθμός

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ....ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ...ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΠΡΟΣ , ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΑ..


Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος

Ορκίζομαι,
Στο Ξεχωριστό και στο Ιδιαίτερο,

Αυτής εδώ της Πατρίδας.
Στις πανάρχαιες πεδιάδες της.
Στα ζωντανά βουνά και στα ιερά ποτάμια της.
Στις Αρχαίες κολώνες.
Στα γεμάτα σοφία και υπομονή βράχια
Του Αρχιπελάγους της.
Στα χαρακωμένα πρόσωπα

'Οσσο: ''Από τη μοναξιά στη μοναχικότητα''



Το σκοτάδι της μοναξιάς δεν μπορεί να το πολεμήσει κανείς απευθείας. Υπάρχει κάτι ουσιώδες που πρέπει να το καταλάβει ο καθένας. Υπάρχουν θεμελιώδη πράματα που δεν μπορούν να αλλαχτούν κι αυτό είναι ένα από τα βασικά: Δεν μπορείς να πολεμήσεις απευθείας το σκοτάδι, δεν μπορείς να πολεμήσεις απευθείας τη μοναξιά, δεν μπορείς να πολεμήσεις απευθείας το φόβο της απομόνωσης. Δεν μπορείς να πολεμήσεις, επειδή τίποτε απ’ αυτά δεν υπάρχει. Είναι απλώς

Αποψη για την Κλιματικη Αλλαγη



Το πετρελαιο ειναι μονωτικο υλικο μεταξυ του πυρηνα και του φλοιου της γης, η υπερθερμανση της γης ερχεται απο μεσα προς τα εξω, οι επιστημονες, νομιζω, παραμυθιαζουν τον κοσμο και κανεις δεν βγαινει να πει την αληθεια μηπως και θιχτουν τα συμφεροντα των πετρελαϊκων επιχειρησεων.

Ολοι μιλουν για τις επιπτωσεις στο κλιμα απο την καυση πετρελαιου, το διοξειδιο του ανθρακα ( CO2 ) (που ειναι μια αιτια αλλα οχι η βασικη) και κανεις για την εξορυξη που κατα τη γνωμη μου ειναι ο κυριος λογος.

Ο πυρηνας της γης ειναι ενας τεραστιος μαγνητης

Εντυπωσιακός αστρικός «γάμος» Δύο μεγάλα σμήνη βρίσκονται σε διαδικασία συγχώνευσης



Στην φωτογραφία μέσα στους κύκλους εικονίζονται τα δύο αστρικά σμήνη που βρίσκονται σε διαδικασία συγχώνευσης στο Μεγάλο Νέφος του Μαγγελάνου



 
Βαλτιμόρη 
Αστρονόμοι στις ΗΠΑ εντόπισαν με τη βοήθεια του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble ένα εντυπωσιακό

0 δρόμος της ανεμελιάς και της ελάχιστης προσπάθειας είναι ο δρόμος της ικανοποίησης των επιθυμιών σας

Η ΑΝΕΜΕΛΙΑ και η έλλειψη ανησυχίας είναι η πνευματική έκφραση του υλικού πλούτου. Αρχίστε κάθε ημέρα να

Ο Πλάτων και η χαρτογράφηση …του Άγνωστου!


Π λάτων:
Χαρτογραφώντας …το Άγνωστο!
Παίρνει τον λόγο ο Τίμαιος, στο « περί φύσεως» …
Τι είναι αυτό που υπάρχει πάντα και δεν γεννιέται ποτέ, και , τι είναι εκείνο που γεννιέται συνεχώς αλλά δεν υπάρχει ποτέ?
Το πρώτο μπορεί να γίνει αντιληπτό με την σκέψη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα