Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Αλμανάκ: 14 Αυγούστου

Γεγονότα

1385: Η Πορτογαλία διασφαλίζει την ανεξαρτησία της, νικώντας στη μάχη της Αλζουμπαρότα το στρατό του ισπανού βασιλιά Ιωάννη Α'.
1846: Ο αμερικανός συγγραφέας Χένρι Ντέιβιντ Θόροου φυλακίζεται, επειδή αρνείται να πληρώσει φόρο για λόγους ιδεολογίας.

Ο μυστικος κωδικας του Πλατωνα


Μυστικό κώδικα σε κείμενα του Πλάτωνα, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ο ερευνητής στο Κέντρο Ιστορίας της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, δρ Τζέι Κένεντυ. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του καθηγητή, ο Πλάτων ήταν οπαδός της θεωρίας του Πυθαγόρα ότι οι πλανήτες και τα αστέρια παράγουν μια μη ακουστή μουσική, την περίφημη "αρμονία των σφαιρών". "Οι μυστικοί κώδικες του Πλάτωνα, τελικά υπάρχουν!"

Τι έκρυβαν άραγε τα απόκρυφα μυστήρια των προγόνων μας και έγιναν μύστες οι μεγαλύτεροι σοφοί της Ελλάδας;

Γενικά, στα σχολεία μας δίδαξαν μόνο για την παραδοσιακή ειδωλολατρική λατρεία που ασκούσαν οι απλοί άνθρωποι κυρίως της υπαίθρου. Αυτό το κάνανε οι χριστιανοί για να ξευτελίσουν την θρησκεία των προγόνων μας . 
 
Αλλά από τον 5ο π.Χ. αιώνα φιλόσοφοι όπως ο Ξενοκράτης και ο Εμπεδοκλής χλεύαζαν τον απλό κόσμο που πίστευαν κατά γράμμα στις ιστορίες των θεών και θεαινών. 
 
Αυτές είχαν αλληγορική σημασία αλλά οι αρχές των πόλεων τις υποστήριζαν ως επίσημη θρησκεία καθώς και τις θυσίες και την λατρεία των ολύμπιων θεών για να διατηρούν την ισχύ τους στον λαό. Οι ίδιοι όμως αλλά και κάθε μεγάλο μυαλό ανδρός ή γυναικός ήταν γνώστες των απόκρυφων μυστηρίων.
 
 
Η ειδωλολατρική θρησκεία είχε τα φανερά μυστήρια που αποτελούντο

Ο ΦΟΒΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΕΥΔΟΣ είναι η αρχαία ονομασία του σκότους, το σύμβολο Ψ είναι το αρχικό γράμμα της λέξης Ψυχή, όταν το σύμβολο Ψ έρθει εμπρός από το ΕΥΔΟΣ μας δίδει το ΨΕΥΔΟΣ που σημαίνει ότι το ΨΕΥΔΟΣ είναι το σκοτάδι της ΨΥΧΗΣ. Δύο σύμβολα του Ψ το ένα ανεστραμμένο πάνω από το άλλο, μας δίδουν το Φ το αρκτικό γράμμα της λέξης Φυλακή, που σημαίνει ότι το ΨΕΥΔΟΣ είναι επίσης και Φυλακή.
ΛΗΘΗ είναι η απουσία ΜΝΗΜΗΣ, όταν το στερητικό σύμβολο Α έρθει μπροστά από τη ΛΗΘΗ, μας στερεί τη ΛΗΘΗ και μας δίδει την ΑΛΗΘΕΙΑ η οποία είναι ΘΗΛΕΙΑ, ΑΕΙΘΑΛΗΣ και ασφαλώς ζωοποιός.

Ο αναγραμματισμός της λέξης ΛΑΘΟΣ

Μαριονέτα

Αν ο Θεός ξεχνούσε για μια στιγμή ότι είμαι μια μαριονέτα φτιαγμένη από κουρέλια και μου χάριζε ένα κομμάτι ζωή, ίσως να έλεγα όλα αυτά που σκέφτομαι, αλλά σίγουρα θα σκεφτόμουν όλα αυτά που λέω εδώ. Θα έδινα αξία στα πράγματα, όχι γι’ αυτά που αξίζουν, αλλά γι’ αυτό που σημαίνουν. Θα κοιμόμουν λίγο, θα ονειρευόμουν πιο πολύ, γιατί για κάθε λεπτό που κλείνουμε τα μάτια, χάνουμε εξήντα δευτερόλεπτα φως. Θα συνέχιζα όταν οι άλλοι σταματούσαν, θα ξυπνούσα όταν οι άλλοι κοιμόνταν. Θα άκουγα όταν οι άλλοι μιλούσαν και πόσο θα απολάμβανα ένα ωραίο παγωτό σοκολάτα!

ΟΥΔΕΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΕΠΡΑΧΘΗ...Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΕΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...




ΤΩΡΑ....

ΜΕΤΑ....

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

dr simonciniΟ δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου και αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου.
Αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα