Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Αλμανάκ: 13 Αυγούστου

Τα μπάζα από τους Δίδυμους Πύργους, δείχνουν ελεγχόμενη έκρηξη!


Η θεωρία που υποστηρίζει ότι η πτώση των Δίδυμων Πύργων οφείλεται σε ελεγχόμενη έκρηξη, κυκλοφορεί από την πρώτη στιγμή ως φημολογία, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη.
Όταν όμως η άποψη αυτή δεν διατυπώνεται από κάποια παρέα συνωμοσιολόγων αλλά από μια διεθνή ομάδα....

επιστημόνων που, με επικεφαλής το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, εξέτασε «μπάζα» από τα συντρίμια των Δίδυμων Πύργων, τοτε σίγουρα προκαλεί εντύπωση!

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ 410 ΩΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΗ...ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ?ΜΙΑ ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΡΟΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!

Ολοι οι σεισμοι θα κτυπησουν την Καλιφορνια και  θα ειναι αποτελεσμα ανθρωπινων πραξεων!!!

 

Το μυστήριο της Αrea 51





Η μυθική περιοχή «Area 51» στις ΗΠΑ εξακολουθεί να ηλεκτρίζει τους λάτρεις των εξωγήινων και των θεωριών συνωμοσίας. Τα UFO, τα ψέματα των αμερικανικών κυβερνήσεων και οι πτήσεις μυστήριο.

Τελετή Λήξης με Cthulhu επικλήσεις των Ηλίθιων Μυημένων!

«Τελετή Λήξης» με τον Cthulhu των Ηλίθιων Μυημένων!
ή μήπως Τελετή Εναρξης και Cthulhu επικλήσεις των ίδιων ηλιθίων;
Τρομάρα τους !
Ναι, ο άνθρωπος κάποτε ζούσε και βίωνε άμεσα την πραγματικότητα των μύθων, των ηρώων και των θεών, χωρίς την μεσολάβηση κάποιας πολιτισμικής θωράκισης. Οι πύλες της συνείδησής του ήταν ανοιχτές στην μαγεία και μπορούσε με μια στάση ηρωική να αντιμετωπίσει ή έστω να κατανοήσει οτιδήποτε προσπαθούσε να αγκιστρωθεί στον κόσμο του από αλλού. Οτιδήποτε; Χμμμ!!
Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ μια έντονη δραστηριότητα στους μεταφυσικούς και αποκρυφιστικούς κύκλους

Το ταξίδι της ανόδου στη συναισθηματική κλίμακα

Μπορείτε να πείτε ότι τα διαφορετικά συναισθήματα έχουν διαφορετικές συχνότητες δονήσεων, αλλά ένας πιο ακριβής τρόπος περιγραφής τους είναι ο εξής: τα συναισθήματά σας αποτελούν δείκτες της δονητικής συχνότητάς σας. Όταν θυμάστε ότι τα συναισθήματα σας δείχνουν την ευθυγράμμισή σας με την Πηγή Ενέργειας, και ότι όσο καλύτερα νοιώθετε τόσο περισσότερο επιτρέπετε την ευθυγράμμισή σας με τα πράγματα που θέλετε, τότε θα καταλάβετε πιο εύκολα πως πρέπει να αντιδράτε στα συναισθήματά σας.
Η απόλυτη ευθυγράμμισή σας με την Πηγή Ενέργειάς σας σημαίνει ότι ξέρετε τα εξής:

Πότε κάθισες μίζερε απόγονε πιθήκων να αναλογιστείς την πραγματικότητα;

Αλήθεια έχει ποτέ καθίσει κανένας να αναρωτηθεί αν ο εαυτούλης μας είναι καλύτερος από των "εχθρών" μας; Έχει ποτέ καθίσει κανένας να αναρωτηθεί εάν απλώς στρουθοκαμηλίζουμε και κρυβόμαστε πίσω από την "Ιστορία", την "Φιλοσοφία" και πάσης φύσεως "ια" και "ισμο" μόνο και μόνο για να νιώσουμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από....Τίποτα; Φυσικά και όλοι αυτοί οι οποίοι κρύβονται πίσω από "ιες" και "ισμούς" (Ιστορίες, μυθοπλασίες, χριστιανισμούς, εσωτερισμούς, οπαδισμούς, Εθνικισμούς, Αθεϊσμούς, Δαρβινισμούς κ.ο.κ) και πάντοτε - κανόνας δυστυχώς - ο καθένας ερμηνεύει κατά το δοκούν (όπως βολεύει την θεωριούλα του) τα γεγονότα, τις αποδείξεις τα "πιστεύω" του και όχι μόνο αυτό, σε πολλές περιπτώσεις είναι και έτοιμος να σκοτώσει - σπάνια να σκοτωθεί
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα