Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Στη δημοσιότητα στοιχεία για επαφές των Μάγιας με εξωγήινους!




Γράφει  ο ανεξήγητος
Σε ένα περσινό συνέδριο, του οποίου το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα σε ορισμένες ιστοσελίδες στις 15 του Δεκέμβρη 2011, έχει πλέον απομακρυνθεί από το YouTube. Σε αυτό το βίντεο ο Δρ Νασίμ Haramein κάνει μια παρουσίαση  κάποιων αντικειμένων φτιαγμένων από τους Μάγια, τα οποία κρύβονταν μέχρι σήμερα από τη μεξικανική κυβέρνηση.

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!

 

Ενα ανευ προηγουμενου γεγονος  θα αλλαξει το προσωπο του πλανητη!!

Ο σεισμος του Συδνευ θα ειναι 9,5 R , της Καλιφορνια 9,6 R, ενω θα ακολουθησουν αλλοι δυο σεισμοι των 9,4 R . Ταυτοχρονα θα δημιουργηθει τσουναμι .

 

 

Ο Mitchell Coombes ,ο ανθρωπος που στις 6 Μαρτιου 2011 προεβλεψε το σεισμο στην Ιαπωνια και το τσουναμι που επακολουθησε, δινοντας μαλιστα προειδοποιηση 104 ΩΡΩΝ,  πριν ο σεισμος συμβει, ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ.

Ας διαβασουμε ομως πρωτα

Άνεβαίνει η στάθμη της θάλασσας στην Ελλάδα - Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου! !

Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας καταπίνει τις ακτογραμμές της Ελλάδας με ταχύτατους ρυθμούς από μισό έως ένα μέτρο τον χρόνο σε αρκετές περιοχές. Οι επιστήμονες που μιλούν και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, υπογραμμίζοντας ότι ορισμένες παραλίες της χώρας θα τις θυμόμαστε σε λίγα χρόνια μόνο από

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ - ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ


Ο κόσμος έχει πάντα είχε την απορία, "ποιός έχτισε τις μεγάλες πυραμίδες της Αιγύπτου." Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ήταν οι Αιγύπτιοι, όμως, υπάρχει κάποια συζήτηση σχετικά με το πότε οι πραγματικές πυραμίδες χτίστηκαν. Κάποιοι αρχαιολόγοι
λένε μετά την χρονολόγηση άνθρακα, και φαίνεται να είναι περίπου 7,000-10,000 χρόνια.Ωστόσο, άλλες συζητήσεις λένε ότι είναι μόνο μερικές χιλιάδες χρόνια και οι Αιγύπτιοι ήρθαν μόνο γύρω στα  3.000 χρόνια πριν,κι έτσι δεν θα μπορούσαν να είναι παλαιότεροι. 

Πέθανε ο Carlo Rambaldi, "πατέρας" των ειδικών εφέ του "ΕΤ" και του "Alien"



Νομίζετε ότι τα εξωγήινα UFOs είναι Μύθος; Διαβάστε Αυτό:

Υπάρχουν πάρα πολλοί ανενημέρωτοι και άσχετοι άνθρωποι, που κάνουν ότι τα ξέρουν όλα, οι οποίοι νομίζουν (και διαδίδουν «με επιχειρήματα» όπου σταθούν και όπου βρεθούν) ότι οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί δεν ασχολούνται με το ζήτημα των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών. Κάνουν λάθος. Επίσης, πολλοί που νομίζουν ότι δεν ασχολούνται οι μεγάλες κυβερνήσεις και οι στρατοί, λένε ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό, αφού πρόκειται για μυθολογία και όχι για πολιτικό ή στρατιωτικό ζήτημα (!). Κάνουν λάθος, επίσης.
Ας δούμε, τελείως μα τελείως ενδεικτικά, μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δημόσιες δηλώσεις του παρελθόντος:

Δεκάδες δισεκατομμύρια οι «πιθανές Γαίες» στο Γαλαξία μας






Οι αστρονόμοι που αναζητούν βραχώδεις πλανήτες με τη κατάλληλη θερμοκρασία για την υποστήριξη ζωής εκτιμούν ότι μπορεί να υπάρχουν δεκάδες δισεκατομμύρια από αυτούς μόνο στον γαλαξία μας.




Μια ευρωπαϊκή ομάδα ανακοίνωσε σήμερα ότι περίπου το 40% των ερυθρών νάνων (άστρα) --ο πιο κοινός τύπος στο Γαλαξία μας-- έχουν έναν πλανήτη, επονομαζόμενο «υπέρ-Γη», σε τροχιά σε μια κατοικήσιμη ζώνη που θα επιτρέπει στο νερό να ρέει στην επιφάνεια. Δεδομένου ότι υπάρχουν περίπου 160 δισεκατομμύρια ερυθρών νάνων στον Γαλαξία, ο αριθμός των κόσμων που δυνητικά είναι αρκετά θερμοί και υγροί για να υποστηρίξουν τη ζωή είναι τεράστιος.Ο Ξαβιέ Μπονφίς του Ινστιτούτου Πλανητολογίας και Αστροφυσικής της Γκρενόμπλ, επικεφαλής της ομάδας, δήλωσε ότι το ποσοστό του 40% είναι το ανώτερο του αναμενόμενου και τα ευρήματα υπογραμμίζουν την επικράτηση των μικρών βραχωδών πλανητών.

Θετική Σκέψη: Ο νέος δεσμοφύλακας του ανθρώπου...

Ο Πάολο Κοέλιο στο πολυδιαβασμένο βιβλίο του «Ο Αλχημιστής» αναφέρει πως αν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν θα «συνωμοτήσει» για να σε βοηθήσει να το πετύχεις. Το βιβλίο «The Secret» - καθώς και η ομώνυμη ταινία - παρουσιάζουν την άποψη πως η επιθυμία πραγματοποιείται «μαγικά» και βιώνουμε ό,τι σκεφτόμαστε - θετικό ή αρνητικό. Αυτά είναι τα γνωστότερα παραδείγματα από ένα νέο meme που φαίνεται να εγκαθιδρύεται τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο στα κέντρα νόησης των ανθρώπινων όντων. «Ενδεδυμένο» με αισιοδοξία και υποσχόμενο ό,τι ονειρεύεται το κάθε ανθρώπινο πλάσμα, ήταν φυσικό να αποκτήσει χιλιάδες - ή και εκατομμύρια - ξενιστές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

postsΣαν σήμερα το 1934 φτάνουν οι πρώτοι κατάδικοι στις φυλακές του νησιού Αλκατράζ
Το 1962 η Σοβιετική Ένωση εκπλήσσει τον κόσμο, στέλνοντας δύο πυραύλους στο διάστημα μέσα σε 24 ώρες. Πρόκειται για τους Βόστοκ 3 και Βόστοκ 4, με διαφορά μεταξύ τους 6,5 χιλιόμετρα, ώστε να υπάρχει ενδοεπικοινωνία.
Το 1999 πραγματοποιείται ολική έκλειψη ηλίου, που είναι ορατή από όλη την Ευρώπη
Το 1999 μεταγράφεται στην Ίντερ ο Γρηγόρης Γεωργάτος, έναντι του ποσού των 2.5 δισ δραχμών. Πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό

Φαντασμαγορική βροχή από αστέρια θα φωτίσει τον ουρανό το Σαββατοκύριακο!

Αθήνα: Έναν ακόμη Αύγουστο οι Περσείδες θα εμφανιστούν στους ουρανούς του πλανήτη, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Το αποκορύφωμά τους
, με έως 100 «πεφταστέρια» ανά ώρα, αναμένεται τη νύχτα του Σαββάτου 11 Αυγούστου και της Κυριακής 12 Αυγούστου με μια «βροχή» μετεώρων που θα είναι ορατή, αν κοιτάξει κανείς στον ουρανό σε κατεύθυνση βορειανατολική- και εφόσον δεν υπάρχουν σύννεφα.

Επειδή συμβαίνουν στην καρδιά του καλοκαιριού, παραδοσιακά οι Περσείδες θεωρούνται η βροχή διαττόντων που συνήθως έλκει τους περισσότερους παρατηρητές στο βόρειο ημισφαίριο από κάθε άλλο ανάλογο φαινόμενο.

Δημιουργηθήκαν τα πρώτα μεταλλαγμένα μωρά στις ΗΠΑ

Η Πρώτη (αναγνωρισμένη)  ομάδα γενετικά τροποποιημένων μωρων έχουν «δημιουργηθεί» στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι επιστήμονες που συμμετέχουν, σύμφωνα με πληροφορίες ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα το βράδυ της 27ης Ιουνίου, δηλώνοντας ότι 30 μωρά γεννήθηκαν με τεχνικές γενετικής τροποποίησης. Επιπλέον, 2 εκ των μωρών, δοκιμάστηκαν και βρέθηκαν να περιέχουν γονίδια από ένα σύνολο από 3 διαφορετικούς γονείς.
Το πείραμα διήρκεσε πάνω από 3 χρόνια σύμφωνα με τους ερευνητές.

Τα γεννετικά τροποποιημένα«μωρά GM γεννήθηκαν σε γυναίκες που είχαν πρόβλημα να συλλάβουν τα δικά τους παιδιά.  Επιπλέον γονίδια από μια άλλη δότρια εισήχθησαν ωάρια πριν από τη γονιμοποίηση.
Μετά τη σύλληψη, οι επιστήμονες πήραν  2 δακτυλικά αποτυπώματα των ενός έτους παιδιών

Συρία: Η αλήθεια που καίει !




γράφει ο «Ιερομύαξ»


Μετά την συντριπτική τους ήττα στα προάστια της Δαμασκού οι υποτιθέμενοι «Σύριοι» εξεγερμένοι έριξαν όλες τους τις δυνάμεις εναντίον της πόλης του Χαλεπιού, αποκαλύπτοντας έτσι τον προφανή τους στόχο να εξασφαλίσουν δίαυλο άμεσης γεωγραφικής επαφής με την Τουρκία όπου και εδρεύει το γενικό τους επιτελείο και από όπου διέρχονται οι ξένοι δημοσιογράφοι και λοιποί διεθνείς παρατηρητές.
Εδώ και ενάμισι χρόνο, έπειτα από την έκρηξη που οδήγησε στην αραβική «άνοιξη των λαών»  βρισκόμαστε μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες ιστορικές απάτες

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ



ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ - ΑΓΚΑΡΘΙΟΥΣ - ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΜΟΥΡΙΑ…

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ.ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ''ΤΕΛΟΣ'' ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΝΑ ΕΛΚΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΕΜΟΥΡΙΑΣ. ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΜΟΥΡΙΑΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΤΟΥ ''ΤΕΛΟΣ'', ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ

«Η Θεραπεία του εαυτού μας»


«Η Θεραπεία του εαυτού μας» δάσκαλος Κουτχούμι
Καίτη Τσώλη ΚΩΣ 12/05/2012
Namaste οικογένεια! Καλώς ορίσατε κοντά μας! Εγώ Είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι κι είμαστε όλοι εδώ σήμερα σ’ αυτήν την υπέροχη συνάντηση της οικογένειας, σ’ αυτή την όμορφη γιορτή και έχουμε συνδεθεί με τις αγγελικές σφαίρες, γιατί αγαπημένοι μας σήμερα η οικογένεια του φωτός σε όλο το Σύμπαν έχει στρέψει την προσοχή της εδώ σε σας, σ’ αυτό το πανέμορφο νησί του Αιγαίου στη Κω και συμμετέχει στη γιορτή σας. Η γιορτή σας είναι γιορτή όλης της οικογένειας.
Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ οικογένεια…. Αγαπημένοι μου χθες όλοι μαζί κάναμε ένα πολύ όμορφο ταξίδι, και επισκεφθήκαμε στη Κρήτη το Ναό της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας. Είχαμε πολύ σοβαρούς λόγους που βρεθήκαμε εκεί. Ο δάσκαλος Ιλλαρίων, ο Αρχάγγελος Ραφαήλ και η Θεά Αθηνά που είναι οι οικοδεσπότες του Ιερού Ναού, μας υποδέχθηκαν και μας βεβαίωσαν ότι η γιορτή μας εδώ στη Κω θα βρίσκεται μέσα στην ενεργειακή ομπρέλα και στη προστασία της Ιερής Φλόγας της Αλήθειας. Ο Ναός της Ιερής Φλόγας οικογένεια βρίσκεται στη Κρήτη

ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


Μετά τις εκλογές,   πλήθος δημοσκοπήσεων διεξάγονται καθημερινά με μόνο στόχο την χειραγώγηση της ελληνικής κοινωνίας.

 Είναι απορίας άξιο το πως στις δημοσκοπήσεις που γίνονται στο διαδίκτυο (ακόμη και η διαβούλευση στο opengov έδειξε οτι πάνω απο το 80% των συμμετεχόντων διαφωνούσε με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης), πάνω απο 70% των ερωτηθέντων είναι ενάντια στην χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας στους μετανάστες στην Ελλάδα και την ίδια στιγμή στιςδημοσκοπήσεις που εμφανίζονται απο τα μεγάλα ΜΜΕ τα ποσοστά των δικών τους δημοσκοπήσεων να είναι 50%, περίπου.

Νομίζει κανείς οτι οι Ελληνες που ψηφίζουν στο διαδίκτυο έχουν εντελώς διαφορετική άποψη απο

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ


Οι θεμελιώδεις νόμοι της ανθρώπινης βλακείας

«Ένα ηλίθιο άτομο είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί ζημιά σε ένα άλλο πρόσωπο ή ομάδα προσώπων χωρίς ταυτόχρονα να εξασφαλίζει κάποιο πλεονέκτημα για το ίδιο· πολλές φορές, μάλιστα, το ίδιο υφίσταται μίαν απώλεια».

Ο 1ος Νόμος

«Πάντα και αναπόφευκτα ο καθένας από μας υποτιμά τον αριθμό των ηλίθιων ατόμων που κυκλοφορούν».

Ο 2ος Νόμος

«Η πιθανότητα να είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ηλίθιο είναι ανεξάρτητη

Στέλεχος ΔΝΤ: "Εφορμούσα σα γεράκι στους λαούς"

 Η κυνική  δήλωση  του  επικεφαλής οικονομολόγου της Παγκόσμιας Τράπεζας Μάϊκλ Μπρούνο  και η  σοκαριστική ομολογία  του παραιτηθέντος  απο το ΔΝΤ  Ντέϊβ Μπαντού.

Μάϊκλ Μπρούνο

Ο ισραηλινός οικονομολόγος Peter Michael Bruno (Εβραϊκά: מיכאל ברונו)γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου  του 1932 και  πέθανε τα  χριστούγεννα (25η Δεκεμβρίου) του 1996. Ήταν διοικητής της κεντρικής τράπεζας του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής οικονομολόγοςτης Παγκόσμιας Τράπεζας .Το "έργο" του  ήταν τόσο  ...σημαντικό,που  το πασίγνωστο   για τις  παρακρατικές και  παραοικονομικές  δραστηριότητές του "Ίδρυμα Rothchild" καθιέρωσε το  ειδικό βραβείο  "Michael Bruno" το οποίο  απονέμεται φυσικά  στους

Ναι οι εξωγήινοι υπάρχουν!Το λέει η Wikileaks

Επιβεβαιώνεται η ύπαρξη εξωγήινης επισκεψιμότητας σε αρχείο που αποκαλύφθηκε από το Wikileaks του Julian Assange..όπως αναφέρει το CUFOM και το Centro Ufologico Di Benevento Mars group Campano (CUBMGC), σύμφωνα με δημοσιεύματα των UFO News και ufocasebook.com . Με το που δημοσιεύθηκε το αποκαλυπτικό αρχείο, άγνωστοι εισβολείς επιτέθηκαν στην διάσημη ιστοσελίδα wikileaks.com, ώστε να μπλοκάρουν τη σύνδεση των αναγνωστών στο συγκεκριμένο υποσέλιδο. Τελικά τα κατάφεραν! Το συγκεκριμένο άρθρο που άνηκε στο υποσέλιδο http://wikileaks.org/ cablegate-201108300212\cable\2010\01 και ονομαζόταν 10DUSHANBE8 ,δυστυχώς δεν ανοίγει πια. Όμως το μέλος του CUBMGC και CUFOM, Donatello Guerrera, που πρόλαβε να το διαβάσει, μας ενημέρωσε για τα εξής:

'' Τα έγγραφα του αρχείου χωρίζονταν από εμπιστευτικά έως
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα