Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ο μυστικος κωδικας του Πλατωνα

Μυστικό κώδικα σε κείμενα του Πλάτωνα, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε ο ερευνητής στο Κέντρο Ιστορίας της Επιστήμης, Τεχνολογίας και Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, δρ Τζέι Κένεντυ. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του καθηγητή, ο Πλάτων ήταν οπαδός της θεωρίας του Πυθαγόρα ότι οι πλανήτες και τα αστέρια παράγουν
μια μη ακουστή μουσική, την περίφημη "αρμονία των σφαιρών". "Οι μυστικοί κώδικες του Πλάτωνα, τελικά υπάρχουν!" Βαδίζοντας στα χνάρια του, έναν αιώνα μετά ο Πλάτων χρησιμοποιούσε μια μυστική διάταξη των συμβόλων, έναν "πλατωνικό κώδικα", προκειμένου να δώσει στα κείμενά του μια μουσική δομή! Αυτόν ακριβώς τον "κώδικα" υποστηρίζει ότι "έσπασε" ο δρ. Κένεντυ ανακαλύπτοντας τα κρυφά μηνύματα στα έργα του μεγάλου έλληνα φιλοσόφου. "Οι μυστικοί κώδικες του Πλάτωνα, δεν είναι κάτι νέο", εξηγεί ο καθηγητής. " Στην αρχαιότητα, πολλοί από τους οπαδούς του υποστήριζαν ότι τα βιβλία του περιείχαν κι άλλα επίπεδα εννοιών και μυστικούς κώδικες, αλλά αυτό είχε αμφισβητηθεί και τελικά

Υπάρχει τρύπα για τα έγκατα της γής στο Βόρειο Πόλο ?


Οι θρύλοι λένε ότι υπάρχει στον Βορά μια είσοδος που οδηγεί στα έγκατα της γης. Μάλιστα, οι αρχαίοι πολιτισμοί που ζούσαν εκεί, την χρησιμοποιούσαν για να βρίσκουν καταφύγιο κάτω από την...
επιφάνεια της γης όποτε αυτό ήταν απαραίτητο. Οι μυστικιστές ισχυρίζονται ότι η είσοδος στην Υπερβόρεια, την Σαμπάλα και την Πλουτώνια, βρίσκεται κάπου στον Βόρειο Πόλο.

Τέσσερις συμφωνίες με τον εαυτό μας


Οι συμφωνίες είναι:
1. Να είμαστε άμεμπτοι στη χρήση του λόγου
2. Να μην παίρνουμε τίποτα προσωπικά
3. Να μην κάνουμε υποθέσεις
4. Να δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας
Και η βασική ιδέα είναι: Να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι.
Απλά πράγματα αλλά ταυτόχρονα και απίστευτα δύσκολα ακριβώς επειδή είναι απλά. Τι εννοώ: υποθέτουμε ότι κάτι που είναι απλό είναι και εύκολο και έτσι είτε το υποτιμούμε, είτε το αναβάλλουμε για αργότερα, είτε δεν του δίνουμε καν τη δέουσα προσοχή, με αποτέλεσμα να μην κάνουμε τίποτα από όλα αυτά.
Εάν αγαπάμε τον εαυτό μας όπως ακριβώς είναι τότε θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας, για να είμαστε άπεμπτοι στη χρήση του λόγου, να μην παίρνουμε προσωπικά κάποια πράγματα και να μην κάνουμε υποθέσεις.
Εάν ρωτήσεις κάποιους ανθρώπους γύρω σου να σου πουν εάν

Υπάρχει ο φύλακας – άγγελός μας;..


Σαν φύλακες –  άγγελοι θεωρούνται εκείνα τα πνευματικά όντα που σκοπό έχουν να  «παρακολουθούν» και να βοηθούν τους ανθρώπους εδώ στη Γη. Η κυρία Diana  Cooper είναι συγγραφέας για την...
αγγελική καθοδήγηση και υποστηρίζει ότι  επικοινωνεί με αγγέλους. Θεωρεί δεδομένο ότι... υπάρχουν φύλακες άγγελοι, και εξηγεί ποια μορφή έχουνε και γιατί οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να τους αντιληφθούμε.

Απομακρύνεται η Γη από τον Ήλιο!

Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι προσπαθούν να μετρήσουν την ακριβή απόσταση της Γης από τον Ήλιο, τη λεγόμενη και «αστρονομική μονάδα». Ο Αρίσταρχος ο Σάμιος, ο πραγματικός «πατέρας» της...
ιδέας του ηλιοκεντρικού ηλιακού συστήματος, ήταν ένας από αυτούς. Σήμερα πια ξέρουμε ότι αυτή η απόσταση είναι 149.597.870.696 χιλιόμετρα. Όμως –και αυτό είναι λιγότερο γνωστό- αυτή η... απόσταση συνεχώς μεγαλώνει. Γιατί; Το 2004, οι Ρώσοι επιστήμονες Γκριγκόρι Κρασίνσκι και Βίκτορ Μπρούμπεργκ υπολόγισαν ότι ο Ήλιος και η Γη συνεχώς απομακρύνονται, γύρω στα 15 εκατοστά τον χρόνο.

Η μπαταρία της Βαγδάτης

Το Ιράκ, το Ιράν αλλά και η ευρύτερη περιοχή της μεσοποταμίας υπήρξε ως ένα από τα πιό ενδιαφέροντα μέρη για τους αρχαιολόγους, ειδικά στις αρχές του 20ου αιώνα, καθώς εκεί τοποθετούνται μερικοί από τους πιό μεγάλους πολιτισμούς της ιστορίας (Σουμέριοι, Βαβυλώνιοι, Πάρθοι) αλλά και μερικοί από τους μεγαλύτερους θρησκευτικούς μύθους (κήπος της Εδέμ, Πύργος της Βαβέλ, δέντρο της γνώσης, κατακλυσμός του Νώε).

Τεχνολογικός γρίφος...ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ετών!!

ΕικόναΜια περίεργη ανακάλυψη που έγινε το 1997 στην Νότια Αφρική, βγήκε τελευταία απ' την αφάνεια. Πρόκειται για μερικά περιστρεφόμενα σφαιρίδια, στα οποία ο ιδιοκτήτης τους δεν είχε δώσει και πολύ σημασία όταν τα βρήκε. Τώρα όμως έφτασαν να αποτελούν ένα μυστήριο απ' το παρελθόν, ηλικίας ... δισεκατομμυρίων ετών !!!Τα μυστηριώδη σφαιρίδια που έχουν διάμετρο από 30 έως 50 χιλιοστά και είναι φτιαγμένα από-ένα πάρα πολύ σκληρό υλικό, είχε ανακαλύψει στο ορυχείο Gestopiesfontein της Ν. Αφρικής ο John Hund, θαμμένα μέσα σε ένα ασβεστολιθικό πέτρωμα που ονομάζεται πυροφυλλίτης.

Το μεγαλύτερο σπήλαιο του κόσμου έχει ακόμα και σύννεφα! (Photos + Video)


Το μεγαλύτερο σπήλαιο στον κόσμο ονομάζεται Hang Son Doong (Ποτάμι στο Βουνό), βρίσκεται στο Βιετνάμ και είναι τόσο μεγάλο που χωράει μέσα του μέχρι και ένας ολόκληρος ουρανοξύστης, ενώ περιέχει ζούγκλα αλλά ακόμη και σύννεφα!!! Οι εικόνες και το βίντεο μιλούν από μόνα τους...
 
 
 
 

Αποκαλύφθηκε εξωγήινο σήμα ηλικίας 80.000 ετών - Τελικά, δεν είμαστε μόνοι μας;




  Τελικά, δεν είμαστε μόνοι μας; Υπάρχουν κι άλλα όντα στο σύμπαν; Φαίνεται πως ναι, αν πιστέψουμε τα έγγραφα που διέρρευσαν από το βρετανικό υπουργείο Άμυνας και αναφέρονται σε ένα μήνυμα ηλικίας 80.000 ετών από το διάστημα, που ελήφθη το 1998 και κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA.
Όπως ήδη έχει δημοσιοποιήσει από χθες στην Ελλάδα το defencenet.gr, το βρετανικό υπουργείο Άμυνας (σχετικό άρθρο του περιοδικού Weekly World News), σε φάκελο του που διέρευσε αναφέρει ότι η  NASA  ανίχνευσε και αποκρυπτογράφησε ένα μαθηματικό σήμα που προήλθε από έναν πολιτισμό κοντινού Γαλαξία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα