Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Βυθισμένο το 80% της Μανίλα από τις φονικές πλημμύρες - 74νεκροι !! (ΒΙΝΤΕΟ)



"Tο 60-80% της πρωτεύουσας παραμένει κάτω από το νερό, τουλάχιστον 74 οι νεκροί, 1,2 εκατ. πληγέντες"

Φιλιππίνες — Οι πλημμύρες οι οποίες πλήττουν την Μανίλα εδώ και τρεις ημέρες έχουν πλήξει πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους και στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 21 ανθρώπους στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων και την περιφέρειά της, με τους κατοίκους των παραγκουπόλεων να είναι εκείνοι που

Το Δέντρο της Γνώσης του Καλού και του Κακού

 


Για να ανθίσει το φυτό πρέπει πρώτα να πεθάνει ο σπόρος. Όταν ο σπόρος εξαφανιστεί , φυτρώνει το φυτό. Από εκείνη τη στιγμή ολόκληρο το σύμπαν μοιάζει να είναι εναντίον του. Άνεμοι, καταιγίδες, παιδιά και ζώα που προσπαθούν να το ξεριζώσουν. Δεκάδες προβλήματα και εχθροί που το μικρό φυτό θα αναγκαστεί να πολεμήσει μόνο του. Είναι όμως στα αλήθεια οι εχθροί του;

Οι άνεμοι της αντιξοότητας δεν

Το Μεγαλυτερο Σπηλαιο Στον Κοσμο.. Στο εσωτερικό του ζουν πίθηκοι που οι διαφορές με τους έξω πιθήκους είναι απειροελάχιστες. Υπάρχουν ακόμα πουλιά και διάφορα έντομα άγνωστα στους επιστήμονες! Αυτό αποδεικνύει ότι μέσα στην γη μπορεί να επιβιώσει άνθρωπος.

Μήπως η ανακάλυψη του μεγαλύτερου σπηλαίου στο κόσμο που βρίσκεται στο Βιετνάμ είναι η απόδειξη ότι μέσα στην γη μπορεί να κατοικούν αλλά όντα; Το σπήλαιο αυτό βρίσκεται στο Phong Nha-ka Bang National Park στα σύνορα Λάος – Βιετνάμ. Το σπήλαιο βρέθηκε από τον

The Day My Heart Stopped Beating

starvationΉταν μία συννεφιασμένη ημέρα ...
   .. όταν αντιλήφθηκα πως τελικά ότι και να πιστεύω, όσο κι αν προσπαθώ ή αν επιμένω, δύσκολα μπορώ να αλλάξω κάτι σε αυτόν τον κόσμο ... μόνος μου ή με άλλους. Διότι η απάντηση βρίσκεται στην ερώτηση, «θέλει πραγματικά ο κόσμος να αλλάξει»; Έχει πραγματικά αναρωτηθεί κανείς, κάποτε, πόσοι, κυριολεκτικά και με ψυχρά μαθηματικά, είναι αυτοί που επιθυμούν να αλλάξουν τα πράγματα; Διότι άμα αλλάξουν όλα (;), ορισμένα (;), αρκετά (;), γιατί κανείς δε μπορεί να δηλώσει με απόλυτη σιγουριά πόσα θα πρέπει να αλλάξουμε προκειμένου να γίνει ο κόσμος μας δίκαιος, ίσως αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα πρέπει εμείς πρώτοι απ’ όλους, οι προνομιούχοι,

Ποιες είναι και που βρίσκονται οι Ενεργειακές Πύλες; και πως επηρεάζουν τον άνθρωπο;


Γύρω από τη Γη υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, τα κομβικά σημεία του οποίου βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους. Τα ελληνικά ιερά βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους γιατί είναι χτισμένα σε κομβικά σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης.



Τα κομβικά σημεία και οι γραμμές, οι οποίες ονομάζονται τελλουρικά ρεύματα, του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης συμπίπτουν με περιοχές, όπως:


● Περιοχές ηλεκτρομαγνητικών διαταραχών.

● Περιοχές όπου το γεωμαγνητικό πεδίο και η ηλιακή ακτινοβολία έχουν μέγιστη ή ελάχιστη ένταση.

● Περιοχές πλούσιες σε ορυκτά,

MHNYMA ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.


ΟΥΡΑΝΟΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΣΕΙΡΙΟΙ....
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΟΝ - ΦΩΣ (ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΚΟΣΜΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΙ ΧΡΩΜΑΤΟ-ΧΩΡΟΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΧΡΟΝΟ-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΗΛΙΩΝ, ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ,ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΑΠΕΙΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΔΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.


        ΟΙ ΣΕΙΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ¨ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΣΕΙΡΙΟΙ¨. ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΣΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ. Η ΦΥΛΗ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ», ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΕΣΤΙΝ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑ-ΣΠΟΡΑΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΡΑΤΕ ,ΑΛΛΟΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΝ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ

AYTH ΕΙΝΑΙ H ΑΛΗΘΕΙΑ...Ζω πλέον σε μια χώρα που δεν είναι η ΕΛΛΑΔΑ.



Ζω πλέον σε μια χώρα που δεν είναι η ΕΛΛΑΔΑ.
Την πούλησαν κάποιοι και την παρέδωσαν σε βέβηλους όπως τα ιερά μάρμαρα του Παρθενώνα.
Το παρακάτω κείμενο μας περιγράφει με μια δόση χιούμορ την ωμή πραγματικότητα που βιώνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ από τους λαθρομετανάστες,
αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν ενοχλεί τους λεγόμενους αντιρατσιστές.


Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί
Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης.
Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δύο, είπα: Καλά είναι.
Γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα,
Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά.
Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει.
Τι κι αν μας μισούν, κι αν δεν συνυπογράφουν ΑΟΖ, Τι κι αν έδωσαν τον Αυλώνα ΜΑΣ στον προαιώνιο εχθρό για να ελλιμενίζει το Στόλο του στα νώτα μας

UFO hunters - Area 51 VIDEO

 
Για την περιοχή 51 στην έρημο της Νεβάδα έχουν γραφεί και ειπωθεί πάρα πολλά.Δεν θα μπορούσαν με τίποτα όμως οι συντελεστές της εκπομπής ufo hunters να μην προσθέσουν τη δική τους άποψη .

Η γνωστή ομάδα (William J. Birnes, Pat Uskert, Ted Acworth) καταφέρνει να φέρει στο φως νέα στοιχεία για τα άκρως απόρρητα μυστικά που κρύβουν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις της λίμνης Γκρουμ.

ΑΝΤΕ Γ@@@ΣΟΥ!!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το περίεργο είναι ότι δεν θύμωσα, δεν αγανάκτησα, δεν συμφώνησα (απλά) παρακολουθώντας ένα νέο παιδί να εκφράζει πηγαία την αλήθεια του, αλλά έκλαψα... "τον πρώτο και τον τελευταίο ρόλο της μάνας, να μεγαλώνει παιδιά..." Εμείς μεγαλώνουμε όλους αυτούς που αναφέρει, ΌΛΟΥΣ. Θλίψη αβάσταχτη... Όχι άλλο σχόλιο.(Σχολιο στο facebook)

Mήνυμα Ομπάμα για "ιστορική ξηρασία" που πλήττει τις ΗΠΑ

ImageΟ Aμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Τρίτη ότι η ξηρασία που πλήττει τις μεσοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ βαρύ τίμημα για τους καλλιεργητές αλλά και για τις πολιτείες που χτυπά.

Κάλεσε δε το Κογκρέσο να υπερψηφίσει το

Αποστομωτική απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ από τους κατοίκους του 6ου Διαμερίσματος της Αθήνας

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ και την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τα δικαιώματα των μεταναστών και λαθρομεταναστών έδωσαν οι κάτοικοι του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος Αθηνών. 
Ακολουθεί η ανακοίνωση η οποία εκφράζει τα συναισθήματα εκατομμυρίων συμπολιτών μας που βρέθηκαν να ζούν κλειδωμένοι σαν τα θηράματα μέσα στα ίδια τους τα σπίτια φοβούμενοι τις ορδές των λαθροεισβολέων. Δυστυχώς οι Έλληνες αυτοί πολίτες δεν έχουν  δικαιώματα, ούτε κάποια ΜΚΟ θα τους προστατέψει γιατί απλά δεν είναι αλλοδαποί.  
Ανακοίνωση των κατοίκων και επαγγελματιών 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος
"Μετά από την απροκάλυπτη συμπαράσταση στην παρανομία που μαστίζει την πόλη, που εκφράζεται μέσα από ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, εμείς οι κάτοικοι του Κέντρου της Αθήνας, ακομμάτιστοι, αλλά ενεργοί πολίτες, αισθανόμαστε

Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ


Από τα συγγράμματα των αρχαίων Ελλήνων φιλόσοφων διαπιστώνουμε ότι τους απασχολούσε ιδιαίτερα η προέλευση και η μοίρα του ανθρώπου και του κόσμου που τον περιέβαλε. 
Ένεκα τούτου είχαν ιδρυθεί σχολές σε διάφορα μέρη της Ελλάδος που ανέπτυσσαν ολόκληρα φιλοσοφικά συστήματα. 
Το ενδιαφέρον αυτό που διατηρήθηκε μέχρι τις ημέρες μας, είχε ως αποτέλεσμα να αναπτυχτούν οι επιστήμες και να διατυπωθούν πολλές θεωρίες από τους ερευνητές γύρω από αυτό το θέμα. 
Μια από αυτές είναι η θεωρία της κατευθυνόμενης πανσπερμίας, την...οποία διατύπωσαν οι καθηγητές  Francis Crick (Βραβείο Νόμπελ) Φυσιολογίας  - Ιατρικής 1962, για την ανακάλυψη του DNA και ο L. Orgel.

Μυστική αποστολή έφερε στη Γη εξωγήινο από διαστημόπλοιο στη Σελήνη!



Μια διαστημική αποστολή του προγράμματος «Απόλλων» για την οποία κανείς δεν έμαθε ποτέ και η NASA αρνείται ότι υπήρξε… Μια συνεργασία Αμερικανών και Σοβιετικών στην «καρδιά» του ψυχρού πολέμου. Μια σειρά από βίντεο που δεν δόθηκαν ποτέ στη δημοσιότητα και δείχνουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής!

Η πρόσφατη Ιστορία της Σιωνιστικής/Σατανιστικής Νέας Παγκόσμιας Τάξης


Το χρονικό της δημιουργίας της Σιωνιστικής/Σατανιστικης Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει όπως παρακάτω:
1773: Ο Μάγιερ Άμσελ Ρόθτσιλντ συναθροίζει 12 από τους ισχυρούς του φίλους και τους πείθει να συνεισφέρουν την περιουσία τους για να μπορέσουν να κυβερνήσουν τον κόσμο.

ΜoneyWeek: «Μήπως η Ελλάδα είναι η ισχυρότερη χώρα του κόσμου;»

Ανατρεπτικό άρθρο για την κρίση της Ελλάδας έχει κάνει πάταγο στις ΗΠΑ, υποστηρίζοντας πως η χώρα μας είναι αυτή τη στιγμή η ισχυρότερη χώρα

Μήπως η Ελλάδα είναι η ισχυρότερη χώρα του κόσμου;» αναρωτιέται στο MoneyWeek η Μέριν Σόμερσετ Βεμπ δίνοντας μια διαφορετική οπτική από αυτή που είχαμε συνηθίσει....

Τι θά συμβεί όταν καταρρεύσει το σύστημα…



ΠΑΡΤΕ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.....

Τό οικονομικό κράχ τώρα μόλις αρχίζει...

Οκτώβριος 1929 !

Και τώρα θα σας διηγηθώ μια ιστορία από μία μικρή, υποθετική έστω χώρα τού Ευρωπαϊκού Νότου πού θα την ονομάσουμε συμβολικά Γκρέστ, και στήν οποία μια ωραία πρωϊα οί πολιτικοί της δήλωσαν αδυναμία πληρωμών και βάρεσαν μία αναίσχυντη πτώχευση…


Περί τῶν κατακλυσμῶν τοῦ κόσμου



Τό παρακάτω ἄρθρο μοῦ τό ἔστειλε ἡ καλή φίλη Ἑλένη. Εἶναι ἀρκετά μεγάλο ἀλλά ἀξίζει νά τό ἔχετε στά ἀρχεῖα σας καί νά τό μελετήσετε. Θά καταλάβετε, ἀκόμα, γιατί ἡ Ἑλλάδα καί οἱ Ἕλληνες, ὑπῆρχε, ὑπάρχει καί θά ὑπάρχῃ σέ τούτη ἐδῶ τήν «γωνιά» τοῦ πλανήτου. Γιατί εἶναι ὁ ἀρχαιότερος λαός τῆς Εὐρώπης καί ὄχι μόνο. Γιατί ἔδωσε τά φῶτα τοῦ πολιτισμοῦ στούς «βαρβάρους» εὐρωπαίους καί γιατί ἡ Ἑλληνική μυθολογία δέν εἶναι παραμύθια, ὅπως ἤθελαν καί θέλουν πολλοί νά πιστεύουμε, διότι ἔτσι τούς συμφέρει.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΛΗΨΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΕ 7207 ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ


δειτε Το βίντεο  
 

Ένα παραμύθι πριν τη χρεοκοπία



Γράφει ο Μάνος Χωριανόπουλος
Όταν ξεσπά μια κρίση, οι κυβερνήσεις κάνουν αυτό που είναι (ή παρουσιάζουν ως) αναγκαίο για να την αντιμετωπίσουν.

Επικαλούνται μάλιστα τις «έκτακτες συνθήκες» για να υποβαθμίσουν τη σημασία της δημοκρατίας, της συναίνεσης και επομένως της νομιμοποίησης των ενεργειών τους.

Με αυτό τον τρόπο μπορεί κάποιος να λέει «λεφτά υπάρχουν» και στη συνέχεια να παραδίδει τη χώρα στους δανειστές ή να κερδίζει τις εκλογές με το σύνθημα της «επαναδιαπραγμάτευσης», έχοντας ξεχάσει να μας ενημερώσει ότι θα προηγηθούν μέτρα.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΜΕΛΙ "ΜΑΝΟΥΚΑ" ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ!



Αυστραλοί ερευνητές έχουν μείνει έκπληκτοι για την ανακάλυψη μιας θεραπείας που βρισκόταν κάτω από τη μύτη τους - ένα μέλι που πωλείται σε καταστήματα υγιεινής διατροφής ως φυσικό φάρμακο. 

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ





Ουάσιγκτον (ΗΠΑ) - σύμφωνα με τον αμερικανό ερευνητή UFO Δρ Steven Greer μια ομάδα αμερικανών επιστημόνων και γιατρών έχουν στην κατοχή τους το πτώμα, μιας εξωγήινης προέλευσης.

2012 κάτι συμβαίνει!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα