Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Στο κάρυ το κλειδί για τον διαβήτη

Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν μια ουσία η οποία υπάρχει στο μπαχαρικό κάρυ μπορεί να βοηθούν στην πρόληψη του διαβήτη σε άτομα υψηλού κινδύνου, σύμφωνα με μελέτη από την Ταϊλάνδη.

Οι ερευνητές, τα ευρήματα των οποίων δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση Diabetes Care, διαπίστωσαν ότι σε εννέα μήνες, μια καθημερινή δόση από την ουσία κουρκουμίνη φαίνεται να πρόλαβε νέα κρούσματα διαβήτη ανάμεσα σε άτομα με «προδιαβήτη»-- μια κλινική κατάσταση κατά την οποία οι ασθενείς έχουν ψηλότερο από το κανονικό επίπεδο γλυκόζης αίματος, όχι όμως αρκετά ψηλό για να θεωρηθούν ότι παρουσιάζουν την πλήρη εικόνα του σακχαρώδη διαβήτη, που μπορεί όμως να εξελιχθεί σε διαβήτη τύπου 2.

Η κουρκουμίνη είναι μια ουσία που συναντάται

ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ , είναι δυνατόν; (Μία πρόταση)

του Βλάση Γωγούση

-« ¨Οταν η Παλαιά Διαθήκη λέει «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος» δεν εννοεί αν σας βγάλει ένας το μάτι το μάτι βγάλ `τε του και σεις το δικό του !.
Η Παλαιά Διαθήκη λέει ότι πρέπει να είναι όλοι ίσοι απέναντι του νόμου και ο δικαστής πρέπει να μη προσωποληπτεί και να αποδίδει το ίσο.
Είναι ο περίφημος νόμος της ανταποδόσεως που δεν εφαρμόζεται από τον ίδιο τον παθόντα αλλά από το δικαστή....
Έτσι θα καταλάβουμε τα υψηλά νοήματα της Αποκαλύψεως κι όχι τις λεπτομέρειες

Ντόπινγκ, (Υπερ)Αθλητής, Νέα Γονιδιακή Τάξη Πραγμάτων και (Υπερ)Στρατιώτης του Μέλλοντος

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

«...Η επιστάμενη κι επίμονη πειραματική εφαρμοσμένη έρευνα της (υπερ)απόδοσης και (υπερ)λειτουργίας του οργανισμού ενός «έξωθεν ρυθμισμένου (εργαστηριακά, χημικά, βιογενετικά, μηχανικά, ανατομικά, ψυχοσυναισθηματικά) Αθλητή» σε ιδιαιτέρως απαιτητικές αγωνιστικές συνθήκες, δύναται να σώσει τις ζωές χιλιάδων στρατιωτών στον σύγχρονο τεχνολογικό πόλεμο του Μέλλοντος...καθόσον - κι εκ των πραγμάτων -  θα χρειαστεί να «ρυθμίζονται» (καταλλήλως) οι μαχητές  για να τα «βγάλουν πέρα» με τις τότε «εξόχως ιδιάζουσες πολεμικές συνθήκες κι απαιτήσεις επιχειρησιακής μαχιμότητας» απέναντι

Τα Αστρα - Βαμπιρ

Αποδεικνύεται πως τα πλέον φωτεινά άστρα του Γαλαξία μας είναι συχνότερα ζευγαρωτά και μάλιστα οι σχέσεις σ’ αυτά τα ζευγάρια δεν είναι και οι πιο φιλικε΄ς, για να το πούμε ευγενικά.Διεθνής ομάδα αστρονόμων μελέτησε περισσότερα από 70 αστέρια του φασματικού τύπου Ο.

 Τα άστρα αυτά είναι τα μεγαλύτερα και φωτεινότερα στον

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Σαν σήμερα το είπε ο Λεωνίδας.Δείτε τη μάχη των Θερμοπυλών σε βίντεο!

Σαν σήμερα ο Λεωνίδας επικεφαλής των 300 είπε το ιστορικό Μολών Λαβέ. Οι 300 αντιστάθηκαν μέχρι να πέσει και ο τελευταίος,αλλά έμειναν για πάντα στην ιστορία.

Τα όσα έχουν γραφτεί για τους 300 του Λεωνίδα είναι πολλά και όλα θριαμβευτικά.


ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!



Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές αμερικανικού κολεγίου...

Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι
(γιο  του διευθυντή της τοπικής Σόνυ) και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.
«Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία;» λέει η δασκάλα.
«Ποιος είπε 'δώστε μου ελευθερία ή  δώστε μου θάνατο';»
Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούριο μαθητή:

Η αφύπνιση της Ελλάδας και της Γης



Η Αφύπνιση της Ελλάδας και της Γης..Το κρίσιμο πλήθος των 333
 

Κάθε βράδυ στις 9.00μμ συντονιζόμαστε!
Όπως οι περισσότεροι σήμερα έχουμε συνειδητοποιήσει, βρισκόμαστε σε μία από τις πιο σημαντικές και κρίσιμες φάσεις αλλαγής και μετάβασης τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό-παγκόσμια επίπεδο.
 


Μία μετάβαση από το παλιό, το διεφθαρμένο, το σκοτεινό στη νέα ενέργεια που χαρακτηρίζεται από περισσότερο φως και ενότητα.

Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις της ιστορίας της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Γης μας.

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 
ΩΓΥΓΟΣ -  Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΩΓΥΓΟΥ
Σε πολλά αρχαία κείμενα λέγεται πως η Ωγύγια πλημμύρα κάλυψε ολόκληρο τον κόσμο, και ήταν τόσο καταστροφική που άφησε την Αττική χωρίς βασιλιά μέχρι την εποχή του Κέκροπα 
Ο Ωγύγος ή Ωγύγης, ήταν κατά την Ελληνική Μυθολογία, ένας από τους αρχέγονους ηγέτες στην Αρχαία Ελλάδα. ιδιαίτερα στην Βοιωτία. Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη πιστεύεται ότι ήταν ο πρώτος αυτόχθονας βασιλιάς της Αττικής. Η ετοιμολογία και η έννοια του ονόματος (από το επίθετο Ωγύγιος) σημαίνει, αρχέγονος, πρωταρχικός, πολύ αρχαίος. Είναι δε  ιδιαίτερα γνωστός ως βασιλιάς των Εκτενών, κατά τον Παυσανία Εκτένες ή Εκτήνες ,των αυτοχθόνων (προκατακλυσμιαίων) και πρώτων κατοίκων της Βοιωτίας. Ίδρυσε την πόλη Ωγυγία (η μετέπειτα Θήβα) και έγινε ο πρώτος βασιλιάς της. Αρκετοί αρχαίοι Έλληνες ποιητές αναφέρονται στους Θηβαίους ως «Ὠγυγίδαι».
Το όνομα του χρησιμοποιήθηκε αργότερα για να τονίσει οτιδήποτε το "παμπάλαιο",

Bulgravia: Ένα σχέδιο τεχνητού κράτους!(ΒΙΝΤΕΟ)





Σχέδιο με την ονομασία Bulgravia εκπονήθηκε από στελέχη Αμερικανικών και σιωνιστικών συμφερόντων

Κοντογιώργης: Οι Έλληνες δεν ψηφίζουν, απλά επιλέγουν μεταξύ αυτών που υποδεικνύει το σύστημα. Αυτό το σύστημα πρέπει να ανατραπεί....

Ο γνωστός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης κ. Γιώργος Κοντογιώργης είναι, προς τιμή του,
από τους ελάχιστους Έλληνες πανεπιστημιακούς που στρέφονται κατά του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Στο βίντεο που ακολουθεί, ο κ. Κοντογιώργης απαντά με ευθύτητα στις καταιγιστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων κ.κ. Κουρή και Ταλαμάγκα, στην εκπομπή

HAARP,ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ CERN:Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε! Θα σας λυθούν πολλές απορίες, αλλά ίσως γεννηθούν μερικές ακόμα.

γράφει η Γιάννα Μυράτ
και παρακαλεί όποιος αναδημοσιεύσει να αναφέρει και την πηγή...
λινκ: http://allnewz.weebly.com/sigmaupsilonnunuepsilonphiiotaepsilonsigmaf.html


Τι τρέχει με τα σύννεφα...; Μεγαλώσαμε με ....
κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις, εμείς οι απλοί άνθρωποι που δεν είμαστε 'ειδικοί', ότι τα σύννεφα είναι σύνολο υδρατμών που συσσωρεύονται στην ατμόσφαιρα και φέρνουν συνήθως βροχή.

Υποβάθμιση της ανθρωπότητας;Καταστροφή του DNA;

Το πιο δυναμικό τμήμα της ανθρωπότητας ενημερώνεται πλέον απο το διαδίκτυο. Θεωρητικά λοιπόν όλοι οι άνθρωποι έχουμε ακούσει για τα chemtrails. Για τον έλεγχο των σπόρων. Για την ατζέντα 21. Για τα εμβόλια και τον υδράργυρο που περιέχουν. Για τους εξωγήϊνους ή ενδογήϊνους. Για την επίδραση της μουσικής. Για την επίδραση των νέων οικονομικών λαμπτήρων. 
Για την συνωμοσία των φαρμακευτικών εταιρειών. Και χιλιάδες άλλα ακόμη σενάρια που "τρέχουν" ταυτόχρονα. 



Ελάχιστοι όμως έχουν την δυνατότητα να ενώσουν το πάζλ όλων αυτών των "παιχνιδιών" για να αντιληφθούν το

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ...!!! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ "ΑΜΕΣΩΣ" ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΣΙΝΑ...!!!

Το ισραηλινό Γραφείο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας κάλεσε με ανακοϊνωσή του όλους τους πολίτες του Ισραήλ να εγκαταλείψουν «αμέσως» την αιγυπτιακή χερσόνησο του Σινά μετά από πληροφορίες σχετικά με σχεδιαζόμενες επιθέσεις εναντίον τους.

"Το Γραφείο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας

Ο Σίμον Πέρες μιλά για την ανάγκη μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης!

Ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε ακόμα με το αν θα «βήξει» η Τρόικα, την ίδια ώρα γίνονται δηλώσεις που επιβεβαιώνουν τα κατά καιρούς γραφόμενά μας, ότι δηλαδή βαδίζουμε μπρος ολοταχώς προς τη δημιουργία ενός κέντρου αποφάσεων για όλο τον πλανήτη. Τουλάχιστον αυτό είναι το σχέδιο.

Τα λεγόμενα του Σίμον Πέρες σε βαρυσήμαντη συνέντευξη

Aποκάλυψη! Τι γίνετε όταν η NASA ξεχνά να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες της;;;



Διακρίνεται με τρομερή λεπτομέρεια σκάφος, που φυσικά δεν είναι γήινο. Το καλύτερο απ'όλα; Αυτές τις φωτογραφίες τις ψαρέψαμε μέσα απ'την ιστοσελίδα της NASA και σας παραθέτω κάτω τους συνδέσμους που οδηγούν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ NASA!

Ήδη, κάποιους συνδέσμους τους έκαναν ανενεργούς. Προλάβετε να δείτε με τα μάτια σας αυτό που η NASA ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ!

Μὲ κουράσατε!

Διότι μόνον γιὰ τὰ χίλια κακὰ τῆς μαύρης μας Μοίρας γράφετε. 
Διότι ὅλοι οἱ ἀνεγκέφαλοι ἔχουν πέσει ἐπάνω μας γιὰ νὰ μᾶς καταπιοῦν. 
Διότι κάθε ἕνας ἀπὸ ἐμᾶς ἔχει γίνει ἕνας μηχανισμὸς ἐκρηκτικός, ἕτοιμος νὰ πάρῃ μαζί του, στὸν ἄλλον κόσμο, κάθε ζωντανὸ ὀργανισμὸ σὲ ἀκτίνα μερικῶν χιλιομέτρων. 
Διότι ἐὰν δὲν προλάβουν νὰ  μᾶς φουντάρουν, θὰ πᾶμε μόνοι μας νὰ τὸ κάνουμε γιὰ νὰ μὴν τοὺς κουράζουμε. 
Ἔχετε καταλάβει τὸ σημαντικότερον ἢ νὰ τὸ ξαναπῶ; 
Ἐδῶ συμβαίνει κάτι μεγαλειῶδες. Κάτι πρωτόγνωρο. Κάτι ἀπολύτως δίκαιον καὶ μοναδικόν. 
Ὁ πλανήτης ἀναβαθμίζεται. Οἱ ἄνθρωποι ἐπίσης. Τὰ γεγονότα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα