Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Γιατί λείπει από παντού το χρήμα.. « Περιπλανώμενος

Γιατί λείπει από παντού το χρήμα.. « Περιπλανώμενος


Ο Χρυσοχόος Fabian και η απάτη των τόκων..
Αν αναρωτιέστε γιατί κάθε τόσο χρεοκοπεί ένα κράτος, κάποιες επιχειρήσεις ή χιλιάδες ιδιώτες, και δεν μπορείτε να πιστέψετε πως φταίει μόνο η ανικανότητα των ανθρώπων, η τεμπελιά και η ατιμία τους, τότε δείτε αυτό το σύγχρονο γερμανικό παραμύθι.
Αν μη τι άλλο θα σας δώσει να καταλάβετε την βασική αρχή λειτουργίας του χρηματοοικονομικού συστήματος έτσι όπως έχει στηθεί ως χρηματοπιστωτικό από κάποιους στο παρελθόν. Θα δείτε πόσο ύπουλα ο τόκος ευθύνεται για την μιζέρια όλου του κόσμου.
Το βίντεο είναι σύντομο και περιεκτικό για να μην κρατήσει ώρες, για αυτό πράγματα παρουσιάζονται απλουστευμένα, αλλά και κατανοητά.



¨ΜΙΚΡΑ¨ ΚΑΙ ΗΧΗΡΑ….


Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ¨ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ¨ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΕΚΛΕΚΤΟ¨ ΟΜΠΑΜΑ. ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΑΝΑΨΕ. Ο ¨ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ¨ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ¨ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ¨ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ.
Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΡΟΝΤΑΜ ΚΛΙΝΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΤΕΤΟΙΟ ¨ΤΡΕΞΙΜΟ¨ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΗΠΑ! (…ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ).

Νέα ευρήματα για την "καταστροφή του κόσμου"

Νέα ευρήματα που είδαν το φως της επιστημονικής έρευνας στη Γουατεμάλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, επιβεβαιώνουν την πρώτη πρόβλεψη "καταστροφής του κόσμου" των Μάγια  δηλαδή ότι η Αποκάλυψη θα γίνει στις 21 Δεκεμβρίου 2012!

Πρόκειται, σύμφωνα με τους ερευνητές, για τη σημαντικότερη ιερογλυφική επιγραφή που ανακαλύφθηκε τις τελευταίες δεκαετίες.


«Υπήρξε μια περίοδος σημαντικών πολιτικών αναταραχών στην περιοχή που κατοικούσαν οι Μάγια και ο βασιλιάς που πέρασε από εκεί που βρέθηκε η επιγραφή ένιωσε την υποχρέωση να

αναφερθεί σε έναν μεγαλύτερο κύκλο ζωής που τελειώνει το 2012» είπε ο Ντέιβιντ Στιούαρτ από το Πανεπιστήμιο του Τέξας που συμμετείχε στις ανασκαφές. Ωστόσο, πολλοί εθνοτικοί Μάγια απορρίπτουν την ερμηνεία της Αποκάλυψης χαρακτηρίζοντάς την ως αποκύημα της Δυτικής σκέψης.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι οι επιγραφές δεν μιλούν απλώς για το τέλος μιας εποχής αλλά για την αρχή μιας νέας.




http://www.katohika.gr/2012/06/blog-post_6749.html

₪₪₪ ΔΙΟ-ΓЄΝЄΙΣ ₪₪₪: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ :

ΑΤΣΑΛΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ

ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ :

-ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΥΣΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ

-ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ Ή ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ '' ΕΓΩ'' , ΤΟ ''ΕΓΩ'' ΘΙΓΕΤΑΙ , ΕΠΙΤΕΙΘΕΤΕ , ΑΜΥΝΕΤΑΙ , ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ !

-ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΦΛΥΑΡΟΥΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ , ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ .

-ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ Κ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ .

-ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ , ΕΥΓΕΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ , ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ , ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ , ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ , ΑΠΟΔΟΧΗ , ΚΑΛΟΣΥΝΗ , ΥΠΟΜΟΝΗ , ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ .

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .

Ο ΔΙΑ-ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Κ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΑΣ !
http://diogeneis.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3672.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα