Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ημερολόγιο των Μάγιας, Sandy Hook, Βραβείο Ειρήνης, Ομπάμα: ολόκληρη η πραγματικότητα σας έχει ΗΔΗ ΓΡΑΦΤΕΙ από τους πλοιάρχους χειραγώγησης!


Μπορεί να έχετε ήδη παρατηρήσει ότι η προφητεία του ημερολόγιου των Μάγιας  ήταν μια φάρσα. Το σύμπαν δεν  τελείωσε. Είμαστε όλοι ακόμα εδώ, και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το μέλλον μας .

Το Sandy Hook δεν αποτελεί μόνο μία αντίδραση γεμάτη οργή , ​​είναι επίσης μία φάρσα που καπηλεύεται τον φόβο. Έχετε ήδη χειραγωγηθεί από τον Ομπάμα και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης σε μια παράλογη επίκληση,  απάντηση σε ένα γεγονός που δημιουργεί σχεδόν κανένα κίνδυνο για τον αμερικανικό λαό. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει  αυτό; Για ορεκτικό σας παραθέτω , 116.000% περισσότεροι Αμερικανοί πεθαίνουν κάθε χρόνο σε τροχαία ατυχήματα από ό, τι έχασαν τη ζωή τους στο Δημοτικό Sandy Hook. Είναι περισσότερο πιθανό να σκοτωθεί  κάποιος από ένα ελάφι στο δρόμο
παρά από έναν ψυχοπαθή σκοπευτή δολοφόνο. Και είναι πολύ πιο πιθανό να σκοτωθείτε από το γιατρό  σας παρά από ένα πυροβόλο όπλο: είναι εκπληκτικό ότι 784.000 Αμερικανοί πεθαίνουν κάθε χρόνο από τους γιατρούς τους.

Περίπου το ένα τέταρτο του συνόλου των Αμερικανών έχουν συναισθηματικά χειραγωγηθεί ώστε να γίνουν μέλη μίας λατρείας  ενός ψευδοπροφήτη: του Barack Obama, ενός από τους μεγαλύτερους μαζικούς δολοφόνους παιδιών  παγκόσμια  που ακόμη και  αυτή τη στιγμή βάζει  την υπογραφή του για επιθέσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών εναντίον άοπλων αθώων παιδιών στη Λιβύη, το Αφγανιστάν, και σύντομα στη Συρία και το Ιράν.

Απλά δεν βλέπετε αυτά τα παιδιά στην τηλεόραση, και ο Ομπάμα δεν ρίχνει δάκρυα γι 'αυτούς. Αυτά είναι τα «αόρατα» παιδιά του κόσμου των οποίων οι θάνατοι δεν έχουν σημασία για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των ΗΠΑ , τα οποία γιορτάζουν εκδηλώσεις μαζικής βία και θανατηφόρων πολέμων.

Σχεδόν ό, τι νομίζετε ότι είναι πραγματικό είναι στην πραγματικότητα μια κατασκευή. Σχεδόν όλα όσα πιστεύετε για τον τραπεζικό τομέα, την πολιτική, την ιατρική, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,ακόμη και η ίδια η ιστορία έχει παραποιηθεί και κατασκευαστεί για να σας υποδουλώσουν στη σύγχρονη εκδοχή του  Matrix. Σας έχουν υποδουλώσει τόσο βαθιά ώστε να μην συνειδητοποιείτε καν ότι είστε σκλάβος. Συνεχίζετε να  λατρεύετε τα  αφεντικά σας και τους ικετεύεται να πάρουν περισσότερα από τα χρήματά σας, τις ελευθερίες σας και περισσότερο το μέλλον σας. Είστε το προϊόν μιας μακραίωνης πολιτιστικής εκστρατείας χειραγώγησης, ρεβιζιονιστικής ιστορίας και, πιο πρόσφατα, της επιρροής χημικών.


Ζείτε ένα δυστοπικό sci-fi μέλλον αυτή τη στιγμή,μουδιασμένοι από τα  οξέα φθορίου και χημικών,μένοντας άλαλοι υπό την επήρεια  ενέσεων υδράργυρου, φορμαλδεΰδης και γενετικά τροποποιημένων τροφών, όπως ορίζεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Προσεύχομαι για εσάς. Προσεύχομαι ότι ίσως μπορέσετε  να ξυπνήσετε από τον ύπνο σας και να βρείτε  κάποιο τρόπο να καθαρίσετε μακριά τις αράχνες που έχουν τοποθετηθεί στο μυαλό σας από τις απαίσιες, σχεδόν δαιμονικές σκοτεινές δυνάμεις που χειρίζονται τα ανθρώπινα μυαλά στον πλανήτη μας.



Αν σας χορηγηθεί ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, έχετε πεισθεί ότι πρέπει να την καταστείλετε!!

Το πιο σκοτεινό μέρος του  Matrix στο οποίο ζείτε τώρα είναι ότι έχετε δελεαστεί και πειστεί να καταστείλετε την ελεύθερη βούλησή σας και να την παραδώσετε στους χειριστές που δεν ελέγχουν μόνο το μυαλό σας, αλλά και ολόκληρη την πραγματικότητά σας.

Όπως ο Edward Bernays, ο πατέρας της σύγχρονης προπαγάνδας, εξήγησε:


Εάν κατανοήσουμε τους μηχανισμούς και τα κίνητρα του μυαλού της ομάδας, είναι  δυνατό να ελέγξουμε  και να καθοδηγήσουμε τις μάζες σύμφωνα με τη θέλησή μας, χωρίς να το γνωρίζουν  ... Όλα αυτά που μας καθορίζουν... 
 τα μυαλά μας πλάθονται, τα γούστα μας διαμορφώνονται, οι ιδέες μας προτείνονται, σε μεγάλο βαθμό από άνδρες που δεν έχουμε ακούσει ποτέ ...

Σχεδόν σε κάθε πράξη της καθημερινής μας ζωής, είτε στη σφαίρα της πολιτικής ή των επιχειρήσεων, στην κοινωνική συμπεριφορά μας ή ηθικών σκέψεων μας, καθοδηγούμαστε από τον σχετικά μικρό αριθμό των ατόμων που καταλαβαίνουν ... τις διανοητικές διαδικασίες και τα κοινωνικά πρότυπα των μαζών. Είναι αυτοί που κινούν τα καλώδια και που ελέγχουν την κοινή γνώμη.

Υποσυνειδητη Χειραγώγηση Και Έλεγχος Του Νου!


Κάθε φορά που ανοίγετε την τηλεόραση, ψευδείς ιδέες, μυθολογίες και παραληρητικές ιδέες  υποσυνείδητα εμφυτεύονται στο τμήμα του συστήματος πεποιθήσεων του εγκεφάλου σας. Αυτό συμβαίνει όταν βλέπετε ειδήσεις, όταν απολαμβάνετε μια ταινία, ή ακόμα και όταν πληρώνετε τους φόρους σας. Έχετε ξεγελαστεί να πιστέψετε ως αληθή ,  απόλυτα ψευδή πράγματα όπως, "Η Αμερική είναι μια ελεύθερη χώρα" ή "η κυβέρνηση νοιάζεται για σένα" ή "οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι ανθρωπιστικές οργανώσεις."

Η πιο αξιοσημείωτη ιδιότητα αυτής της προπαγάνδας και της μηχανικής επιρροής της είναι ότι οι άνθρωποι που  συνήθως χειραγωγούνται από αυτή την προπαγάνδα δεν έχουν καμία ένδειξη ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει σε αυτούς.



Σχεδόν όλοι, αν τους ρωτήσεις, θα επιμείνουν ότι δεν χειραγωγούνται από κανέναν.Επιμένουν ότι παίρνουν οι ίδιοι τις  δικές τους αποφάσεις, . Και όμως πάνε στο κατάστημα και  αγοράζουν όλες τις τοξικές μάρκες προϊόντων που έχουν αποδεχθεί μέσω της  τηλεόρασης. Λατρεύουν μαζικούς  δολοφόνους που βάζουν υποψηφιότητα για Πρόεδροι (ο Μπους, ο Ομπάμα, κλπ.). Οι ίδιοι δέχονται να είναι  υποδουλωμένοι σε ένα οικονομικό σύστημα που έχει ως βάση την περικοπή εργασίας και της φορολογίας που ωφελεί μόνο τους τραπεζίτες και το παγκόσμιο μονοπώλιο των καρτέλ του χρέους.




Οι αξίες, η ηθική σας, τα συναισθήματα και οι μυθολογίες είναι  εντελώς χειραγωγημένες και σκηνοθετημένες. 

Παρακολουθείτε  τα πυροτεχνήματα στις 4 Ιουλίου; Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ανόητοι σε ολόκληρο το σημείο της 4 Ιουλίου που είναι για να γιορτάσουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας - ανεξαρτησία από τη βρετανική τυραννία, τον έλεγχο των όπλων, παράνομων αναζητήσεων, μυστικών φυλακών, και ούτω καθεξής. Και όμως όλα αυτά τα πράγματα έχουν επανέλθει στην Αμερική του Ομπάμα. Τα πυροτεχνήματα υποτίθεται ότι είναι μια υπενθύμιση των μαχών που πολέμησαν οι πρόγονοί μας ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε την ελευθερία. Αντ 'αυτού, τα πυροτεχνήματα συναρπάζουν έναν μη συνειδητοποιημένο πληθυσμό που υπνοβατεί ακριβώς μέσα στα σαγόνια της τυραννίας και της καταπίεσης, οδηγώντας τους εαυτούς τους προς την επόμενη χρόνια ασθένεια τους, καθώς τρώνε μέχρι θανάτου ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ και ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ.
Έχετε διδαχθεί παραληρητικές μυθολογίες σχετικά με τα εμβόλια και τα εμβόλια γρίπης: "! Ότι ο Ιός της γρίπης μπορεί να σταματήσει τη γρίπη" είναι μια απατηλή ψευδαίσθηση που εκτοξεύθηκε σε ένα παγκόσμιο μιμίδιο (ιός μυαλό) από την ίδια βιομηχανία, η οποία τώρα ισχυρίζεται ότι ο ενέσιμος υδράργυρος είναι καλός για τα παιδιά. Η "Επιστήμη" έχει γίνει η τυραννική κραυγή εκείνων που περιφρονούν απολύτως την επιστήμη, αλλά που επικαλούνται τη λέξη ώστε  να απαιτήσουν υπακοή στα δικά τους δόγματα των στρεβλών  χημικών.

Έχετε διδαχθεί παραληρητικές οικονομικές μυθολογίες, όπως η ιδέα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα πρέπει να συλλέγει τους φόρους για τη χρηματοδότησή  της. Στην πραγματικότητα, η Fed μπορεί να δημιουργήσει όλα τα χρήματα που χρειάζεται άμεσα, όπως ακριβώς κάνει για τη διάσωση των τραπεζών.Φορολογείστε όχι για να αυξήσουν τα έσοδά τους, αλλά για να σας έχουν ελεγχόμενους και καταπιεσμένους.
Σας έχουν πει ποιους να λατρεύετε - τραγουδιστές,  παίκτες μπάσκετ,  κυβέρνηση - και ακόμη πιο σημαντικό, ποιους να μισείτε: λευκούς ανθρώπους,  ιδιοκτήτες όπλων, preppers, βετεράνους,  υποστηρικτές Ron Paul και όσους καλλιεργούν τη δική τους τροφή.
Και όταν το επόμενο ψευδές συμβάν λάβει μέρος  στην Αμερική, θα είστε "σοκαρισμένοι" και "αγανακτισμένοι", και θα πιστεύετε ότι πραγματοποιήθηκε από αυτόν που η  κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίζονται.  Θα πρέπει επίσης να πιστεύετε ότι η αντίδραση σας συμβαίνει με τη θέλησή σας και θα έχετε καμία ιδέα ότι  το όλο πράγμα σκηνοθετήθηκε και εισήχθηκε με ένεση απευθείας στο κεφάλι σας.
ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ, ΣΚΛΑΒΕ 
Είστε ένα πιόνι σε ένα μεγάλο παιχνίδι του μυαλού. Έχετε φυλακιστεί σε ένα διανοητικό κατασκεύασμα που είναι τόσο ισχυρό και φευγαλέο που υπερασπιζεστε πραγματικά το ίδιο το σύστημα που σας έχει υποδουλώσει.
Έχετε εκπαιδευτεί να πιστεύετε ότι όποιος αμφισβητεί το σύστημα είναι ένας «θεωρητικός συνωμοσίας" ή μια στρατηγική. Κάθε στρατηγική  ψυχικής επιρροής του έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον σας, ξανά και ξανά. Η ασφάλεια της αγέλης, νευρολογικός προγραμματισμός, αντιδράσεις απέναντι στο φόβο, εκπαίδευση κρατούμενων (TSA), ψευδή σύμβολα της εξουσίας, ψευδείς σημαίες και ούτω καθεξής.
Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι,γεννηθήκατε  σε σκλαβιά και θα πεθάνετε ως σκλάβοι. Δεν θα ανυψωθείτε πάνω από αυτό και να κυριαρχήσετε στη  θέλησή σας, γιατί έχετε εκπαιδευτεί να είστε  δειλοί. Θα ξεπουλήσετε,σε κάθε ευκαιρία, την ελευθερία σας για την κοινωνική αποδοχή, επειδή έχετε διδαχθεί να πιστεύετε ότι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο είναι να είσαι "διαφορετικός" από τις μάζες .
Στην ουσία, θα έχετε χάσει ολόκληρη τη ζωή σας - χαραμίζοντας ένα απίστευτο, ιερό πνευματικό ταξίδι, όπου μπορείτε να έχετε ελεύθερη βούληση, ένα ανθρώπινο σώμα και τη συνείδηση ​​να είστε η δική σας ύπαρξη - ακόμη απορρίπτεται όλα αυτά τα δώρα στον αγώνα σας να είστε όπως όλοι οι άλλοι, σκεπτόμενοι όπως όλοι οι άλλοι, μιλώντας όπως όλοι οι άλλοι και "να ταιριάζετε παντού", χωρίς να τολμήσετε να απελευθερώσετε την  ατομικότητα σας.
Η ψυχή σας χύνει κάθε δευτερόλεπτο πνευματικά δάκρυα στη χαμένη ευκαιρία να κάνετε κάτι με τη ζωή σας. Ο Δημιουργός σας είναι εντελώς απογοητευμένος, αλλά δεν εκπλήσσεται, δεδομένου ότι οι περισσότερες ψυχές που έρχονται σε αυτή τη Γη ακολουθούν την ίδια μουδιασμένη πορεία της συμμόρφωσης και της αυτο-υποδούλωσης.
                         
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
Όσο ακόμη η σωματική ζωή σας έχει το χρόνο που  της απομένει, έχετε κάθε ευκαιρία να κάνετε κάτι διαφορετικό με αυτό. Σπάστε τις αλυσίδες της ψυχικής υποδούλωσης. Σπάστε  τους κοινωνικούς δεσμούς που προυποθέτουν έγκριση και περιορίζουν τις πεποιθήσεις σας, την ομιλία σας και τις ιδέες σας. Πραγματοποιείστε αυτό το άλμα και αποδράσετε απο την σκλαβιά σας και γίνετε ένας  πραγματικός εξερευνητής της πραγματικότητας - ένα πρόσωπο που θέτει ερωτήματα, παρατηρεί τα γεγονότα, συνδέει τις τελείες και επιδιώκει να είναι φωτισμένο.

Δεν θα απελευθερωθείτε από το Matrix, εάν συνεχίσετε να  παρακολουθείτε ειδήσεις ή γενικά να παίρνετε τις πληροφορίες σας από το Λευκό Οίκο. Μπορείτε να απελευθερωθείτε μόνο , αν ελευθερώσετε τον εαυτό σας πρώτα από  τις τοξικές πηγές πληροφοριών που  το μόνο  που επιδιώκουν είναι  να χειραγωγήσουν και να έχουν τον έλεγχο. Απενεργοποιήστε NPR (Εθνικό δημόσιο ραδιόφωνο). Διαγράψτε τους New York Times, από τον web browser σας. Ενεργοποιήστε  Natural NewsInfoWars , David Icke και άλλες εναλλακτικές ιστοσελίδες που αναζητούν πραγματικά την αλήθεια και τολμούν να την αναφέρουν, δεν έχει σημασία πόσο εκκεντρική ή περίεργη κι αν ακούγεται για τους αμύητους.

Επεκτείνετε τη συνείδησή σας να λάβει το ιερό τεράστιο μέγεθος του σύμπαντος γύρω σας, ειδάλλως θα παραμείνετε για πάντα συνδεδεμένοι και μικροσκοπικοί σε αυτό το ταξίδι ψυχής που ονομάζουμε "ζωή". Μετά το θάνατό σου, η ψυχή σου θα επανεξετάσει τη ζωή σας και θα δηλώσει, "Πω πω, μπόρεσε και έχασε το απόλυτο δώρο της ζωής σε μια απελπισμένη προσπάθεια να παραμείνει μέτριος. "

Αλλά δεν πρέπει να συνεχίσετε σε αυτό το δρόμο. Μπορείτε να αλλάξετε τώρα με την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!

                            

Η Προσευχή μου για σένα


ΜΑΚΑΡΙ να ζήσετε μια ζωή που το πνεύμα σας δέχεται ως άξια. Μακάρι να ξυπνήσετε από το λήθαργο σας και να ευλογηθείτε με κατανόηση. Και μακάρι τότε να χρησιμοποιήσετε αυτή  τη σοφία να αφυπνίσετε κι άλλους, να βοηθήσετε στην εξάπλωση της ελευθερίας να νικήσει το κακό και να φωτίσει το είδος μας, έτσι ώστε να μπορέσουμε  να συνεχίσουμε  τελικά το πλούσιο και χαρούμενο μέλλον που όλοι αξίζουμε.


ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα