Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Το μακελειό του Sandy Hook και η επιχείρηση Gladio





Το πρόσφατο μακελειό στο Αμερικάνικο σχολείο Sandy Hook είναι μια κλασσική ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIΧTA ΜΑΤΙΑ όπως έχω γράψει. Αλλά πριν αναφερθώ σε αυτό το άρθρο αναλογιστείτε τι σχέση έχει ο τυφώνας Sandy με το όνομα του σχολείου. Σύμπτωση; Δεν νομίζω, για σκεφτείτε τους συνειρμούς που δημιουργεί στα Αμερικάνικα μυαλά.
Επίσης ο Μαντζουριανός Υποψήφιος δολοφόνος που έκανε το μακελειό στην Αμερική στο σχολείο «Sandy» (σύμπτωωωωωωωωσσσηηηη) εκτέλεσε σωστά τον ρόλο του αυτοκτονώντας. Στο άρθρο έγραφα: «… Η μέθοδος της επιθέσεως είναι σχεδιασμένη να προκαλεί θυμό και υστερία στο Αμερικανικό κοινό.
Τα ΜΜΕ ( Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως θα τα λέγαμε καλύτερα) τροφοδοτούν τον θυμό και την υστερία και τα κρατάνε φρέσκα. Όλο το εικοσιτετράωρο με γραφικά, κάλυψη και σχόλια για τα θύματα, τον πόνο, τις οικογένειες που υποφέρουν, και τα ψυχικά τραύματα των παιδιών. Πάνω στην υστερία το Κογκρέσο πιέζεται να περάσει περισσότερους νόμους για τα όπλα των πολιτών. Η υστερία και ο θυμός κατά των όπλων προωθούνται από τον Πρόεδρο και τα ΜΜΕ. Κανένας στα ΜΜΕ ή όποιος δίνει συνέντευξη δεν του επιτρέπεται να μιλήσει λογικά στο θέμα των όπλων. Κανένας δεν επιτρέπεται να κάνει πίσω, ασχέτως πόσοι νόμοι περνάνε για το θέμα …». Αξίζει να το διαβάσετε.
Αυτοί οι σκοτωμοί είναι η αρχή της τελικής προσπάθειας του αφοπλισμού του Αμερικανικού λαού.
Σκεφτείτε, το γιατί; Μα είναι απλό, λόγω του Συντάγματος ο Αμερικανικός λαός είναι ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ, οπότε μια δικτατορία ή εισβολή – ναι εισβολή- στην Αμερική, μην σας φαίνεται παράξενο, θα πληρωθεί ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ από όποιον το αποτολμήσει. Έτσι οι επικυρίαρχοι έχουν πρόβλημα, αλλά έχουν και τα μέσα, τα ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως) στα χέρια τους.
Δεν φαντάζομαι να διαφωνείτε ότι (((η ζωή είναι ωραία εδώ))) άλλωστε λίγες μέρες μένουν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου οπότε θα μεταβούμε μαζικώς όλα τα ζωντόβολα, στην συμπαντική 5η διάσταση, τρομάρα σας!!! Εμένα θα με αφήσουν εδώ για τιμωρία, επειδή είμαι συνομωσιολογικοπαρανοϊκός ! Ας είναι … ! Όποιος θέλεις ας κάτσει για παρέα !
Επίσης διαβάστε το MK/ULTRA/kids και GWEN . Εκεί έγραφα: «Αν και η CIA επιμένει ότι τα πειράματα έχουν εγκαταλειφθεί, ο βετεράνος πράκτορας Victor Marchetti της CIA έχει δηλώσει σε διάφορες συνεντεύξεις ότι η CIA μόνιμα διεξάγει καμπάνιες παραπληροφορήσεως και η έρευνα ελέγχου του νου συνεχίζεται. Το 1977 σε μια συνέντευξη ισχυρίζεται ότι ο ισχυρισμός ότι το πρόγραμμα MK-ULTRA έχει εγκαταλειφθεί, είναι συγκάλυψη.» και
«Οι διάφοροι τρόποι που χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν την ανθρώπινη συμπεριφορά κάτω από το πρόγραμμα MKULTRA περιλαμβάνουν ακτινοβολία, ηλεκτροσόκ, ψυχολογία, ψυχιατρική, κοινωνιολογία, γραφολογία, ουσίες παρενοχλήσεως και παραστρατιωτικές συσκευές και υλικά. Το “LSD” είναι η πλέον χορηγούμενη “ουσία”.
Μια ειδική υπηρεσία η MKDELTA, δημιουργήθηκε για να ελέγχει το πρόγραμμα MK-ULTRA στο εξωτερικό. Τα υλικά MK-ULTRA/DELTA χρησιμοποιούνται για την παρενόχληση και την δολοφονία χαρακτήρων. Από τα 149 υποπρογράμματα κάτω από την ομπρέλα του MK-ULTRA που έχουν αναγνωρισθεί, το πρόγραμμα MONARCH, επίσημα ξεκίνησε από τον Αμερικανικό Στρατό στις αρχές του 1960 (αν και ουσιαστικά πολύ νωρίτερα) …
… Είναι το πιο σημαντικό και είναι χαρακτηρισμένο TOP SECRET για λόγους Εθνικής Ασφαλείας. Το MONARCH μπορεί να προήλθε από την επιχείρηση SPELLBINDER η οποία δημιουργούσε Μαντζουριανούς υποψήφιους, οι οποίοι ενεργοποιούνται με μια κωδική λέξη η φράση για να σκοτώσουν και να αυτοκαταστραφούν.
Η επιχείρηση OFTEN, μια μελέτη που προσπάθησε να ελέγξει τις απόκρυφες δυνάμεις ήταν ένα από τα αρκετά προγράμματα που προσπάθησαν να αποκρύψουν την ύπουλη πραγματικότητα του προγράμματος MONARCH.
Πολύ πάνω από ΔΥΟ εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν προγραμματιστεί με την μέθοδο Νοητικού Προγραμματισμού της τραυματικής εμπειρίας από το 1947, όπως παραδέχτηκε επίσημα η CIA το 1970, και όμως παραμένει μυστικό από το κοινό …
… Ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τους Illuminati το πρόγραμμα νοητικού έλεγχου Monarch (από την πεταλούδα Μonarch), φοράει ένα ειδικό δαχτυλίδι. Ειδικά ένα δαχτυλίδι με μπλε τοπάζι. Όπως ο Arnold Schwarzenegger.
Συγκεκριμένες δραστηριότητες του εγκεφάλου σκανδαλίζονται από την χρήση του Prozac, για να γίνουν οι άνθρωποι δολοφόνοι ή αυτοκτονικοί. Χάρις στην έρευνα των ελεγχόμενων εταιρειών από τους Illuminati, το Δίκτυο γνωρίζει επακριβώς πως να χρησιμοποιήσει τα κύματα ELF με διανυσματική στόχευση ενός ατόμου, χρησιμοποιώντας 3 ξεχωριστούς πύργους για να ενεργοποιήσει το ελεγχόμενο μυαλό από το Prozac για να δολοφονήσει.
Αυτό γίνεται για να προωθήσουν πράξεις αναρχίας και βίας για να επιβληθεί νόμος που θα αφαιρέσει τα όπλα από τους πολίτες των ΗΠΑ. Γιατί αλλιώς στην επιβολή της NWO θα έχουν τεράστιες απώλειες και ίσως αποτύχουν. Εάν ένας σκλάβος δεν συμμορφώνεται πρέπει να τον πετάξουν από τις τάξεις τους. Απλώς τους σκανδαλίζουν να κάνουν δολοφονική επίθεση και μετά παρακολουθούν την αστυνομία να τους σκοτώνει …
… Οι Illuminati κρατάνε την καλύτερη τεχνολογία τους για χρήση κατά την διάρκεια της υλοποιήσεως της Νέας Τάξεως Πραγμάτων σε λίγα χρόνια. Οι εμφυτεύσεις (όχι οι συνηθισμένες που ξέρετε) στους νοητικούς τους σκλάβους χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων για να τους περνάνε σκέψεις, όπως αυτές (αυθεντικά δείγματα):
1 “δολοφόνησε την οικογένεια σου”
2 “η κυβέρνηση φταίει, δολοφόνησε τον πρόεδρο”
3 “ δεν μπορείς να έχεις νομική δικαίωση για ότι σου έκανε η κυβέρνηση”
4 “είναι ανώφελο να μας πολεμάς”
5 “θέλεις να κάνεις σεξ με το αντίθετο φύλλο”
6 “θέλεις να γίνεις έμπορος ναρκωτικών”
7 “θέλεις να προστατέψεις την χώρα σου με το να είσαι πιστός στην CIA»
Ο σκοπός να έχουν ένα “Παγκόσμιο Μυαλό” προωθείται από τους ανθρώπους που είναι δεμένοι με τους Illuminati και το κίνημα της Νέας Εποχής που δημιούργησαν. Ο συγγραφέας του βιβλίου της Νέας Εποχής Gods of Aquarius γράφει : “Η μόνη βιώσιμη λύση είναι να ενωθούν τα μυαλά των ανθρώπων σε έναν Υπέρ Εγκέφαλο. Όλο το ανθρώπινο είδος έχει προετοιμαστεί και πρέπει να ενωθεί σε ένα υπέρ ον. Η σύνθεση των ανθρώπινων μυαλών σε ένα παγκόσμιο εγκέφαλο”.
“Με αγαπά”, “Δεν με αγαπά”  Οι υπολογιστές χρησιμοποιούν τους αριθμούς 0, και 1. Το 0 και το 1 παρίστανται ως ON και OFF, κάτι σαν διακόπτης δηλαδή. Στον νοητικό προγραμματισμό αντιπροσωπεύεται από το “Μ αγαπά”, “Δεν μ αγαπά”. Οι νοητικοί προγραμματιστές, όπως ο Dr. Mengele, ευχαριστιόταν να χρησιμοποιεί μια μαργαρίτα και να κόβει τα πέταλα της ένα την φορά. Πρώτο πέταλο “Μ’ αγαπά”. Δεύτερο πέταλο “Δεν μ αγαπά”. ΕΑΝ το τελευταίο πέταλο ήταν “Δεν μ αγαπά” – τότε το παιδί στο οποίο το έκανε, το σκοτώνανε τελετουργικά και πολύ αργά, μπροστά στα άλλα παιδιά που ήταν φυλακισμένα για προγραμματισμό.
Η μέθοδος θανατώσεως των Ιλλουμινάτων – γδάρσιμο ζωντανά – έχει τελειοποιηθεί σε τέχνη, για τον προγραμματισμό και τις τελετές. Να η αναφορά ενός επιζήσαντος θύματος εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. …». ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
Θυμάστε την Επιχείρηση Gladio; Το Πεντάγωνο μέσω του ΝΑΤΟ, οργάνωσε βομβιστικές επιθέσεις και μακελειά στους δρόμους της Ευρώπης. Όταν από τους τρομοκράτες πιάστηκε εξήγησε στην δίκη του: «Έπρεπε να επιτιθέμαστε σε πολίτες, ανθρώπους, γυναίκες, παιδιά, αθώους ανθρώπους που βρίσκονται μακριά από το πολιτικό παιχνίδι. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Υποτίθεται ότι θα εξαναγκάζαμε αυτούς τους ανθρώπους, τον Ιταλικό λαό να στραφεί στο κράτος και να ζητήσει μεγαλύτερη ασφάλεια».
Αργότερα εξήγησε την «στρατηγική εντάσεως» στο BBC: «Να δημιουργήσουμε ένταση μέσα σε κάθε χώρα ώστε να προωθηθούν συντηρητικές, αντιδραστικές κοινωνικές και πολιτικές τάσεις». Η επιχείρηση Gladio δεν τελείωσε ποτέ. Συνεχίζεται ακόμη στην Αμερική.
Αντί επιλόγου: Ωραίος κόσμος αγγελικά πλασμένος, γεμάτος αγάπη κι πανέτοιμος όχι για την 5η αλλά για την 9η συμπαντική διάσταση κατευθείαν !!! Τι σκέφτεστε σχετικά με τους κυβερνώντες, κάθε παράταξης, κράτους, επιπέδου, θρησκείας, ομάδας; Φαντάζεστε πως λειτουργούν αυτόνομα; Παρατηρήστε λίγο και παρατήστε τις διαδηλώσεις είναι άλλη μια επεγγραφή. Μην ξεχνάτε πως οι διαδηλώσεις της μάζας είναι πάντα υπό έλεγχο. ΠΑΝΤΑ. Απλά παρακολούθησε σε μια οποιαδήποτε διαδήλωση, τις παρυφές της !
Ακόμη πιστεύετε τα παραμύθια που σας σερβίρουν σαν «αξίες»; Μήπως ήρθε καιρός αν σας απέμεινε κάποια σπίθα ελευθερίας βαθιά μέσα σας, (τόσα χρόνια στο μαντρί με τους τσοπάνηδες και τα μαντρόσκυλα η λέξη ελευθερία, έχασε κάθε νόημα) να δείτε τον κόσμο χωρίς παρωπίδες και έξω από τους κάθε λογής  -ισμούς. Να αρχίσετε να ΒΛΕΠΕΤΕ τον κόσμο που μας περιτριγυρίζει και όχι απλά να κοιτάτε σαν υπνωτισμένοι;
Παραπλήσια με αυτά που αναφέραμε στο άρθρο υπάρχουν άφθονα γύρω μας και μπορείτε εύκολα να τα ανακαλύψετε. Γιατί αν νομίζετε ότι εσείς βλέπετε και πιπιλίζετε κάποια – όποια καραμέλα – περί αλήθειας, σκεφτείτε μήπως επί συνόλου, είστε σε μια κατάσταση, χίλιες χιλιάδες φορές χειρότερη από το Matrix.
© Ion Maggos  απόσπασμα από το βιβλίο του ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα