Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οιωνοι Θανατου



Οι οιωνοι θανατου εμφανιζονται σε διαφορες κουλτουρες και σχεδον σε καθε μερια του πλανητη. Οι οιωνοι αυτοι μποροι να ειναι τοσο απλοι σαν να κοιτας εναν πινακα ή μια εικονα να πεφτει απο τον τοιχο αλλα και δυσκολοι σαν να ακους το φριχτο κλαμα μιας Μπανσιι (Banshee). Η λιστα των οιωνων του θανατου ειναι αρκετα μακρια. 


Ευκολα ο καθενας θα μπορουσε να αναρωτηθει "Γιατι οι ανθρωποι εχουν αυτη την αναγκη να ανακαλυψουν τα σημαδια αυτα και να βρουν στοιχεια? Γιατι οι ανθρωποι εχουν μια εμμονη με τον Θανατο?" Και ειμαι σιγουρος πως ολοι καποια στιγμη στη ζωη σας εχετε αναρωτηθει τα παραπανω. 

Η πιο απλη απαντηση και συντομη που θα μπορουσε κανεις να δωσει ειναι οτι ο Θανατος ειναι κατι για το οποιο ο περισσοτερος κοσμος δεν καταλαβαινει πληρως. Δεν ειμαστε σε θεση και ουτε θα ειμαστε σε θεση να ξερουμε 100% τι συμβαινει στην Αλλη Πλευρα. Απλα περιμενουμε την ωρα μας να ερθει και τοτε ειναι η σειρα μας να ανακαλυψουμε τι κρυβεται πισω απο την αποκρουστικη λεξη "θανατος". 

Ορισμενοι επαναπαυονται στην Μοιρα τους και σε αυτα που εχουν μαθει απο αυτην. Αλλοι προσπαθουν να μαθουν οσα πιο πολλα μπορουν για τον τροπο λειτουργιας της Ζωης και του Θανατου. Το προβλημα ομως με το παραπανω ειναι το εξης: μπορεις να μαθεις πραγματα σχετικα με τις φυσικες πτυχες του θανατου και του να πεθαινεις, μπορουν να σου δειξουν και να μαθεις τι να προσεξεις και να κοιταξεις οταν η ωρα σου πλησιαζει, αλλα μολις ενα ατομο πεθανει δεν μπορεις να μαθεις κατι παραπερα. Στο τελος τα αποτελεσματα ειναι παντα τα ιδια. Κανεις δεν ξερει τι ειναι στην Αλλη Πλευρα μονο οταν ερθει η ωρα του. Μονο οι Μαγισσες και οι Μαγοι μαθαινουν τι συμβαινει Απεναντι. Με τη γνωση που εχουν παρει απο τους προγονους μας. Ωστε καθε γενια να ειναι πιο δυνατη. 

Ας δουμε ποιοι ειναι οι πιο "διασημοι" Οιωνοι Θανατου. Οι Οιωνοι αυτοι δειχνουν οτι ο θανατος θα ερθει πιθανα. 

1. Οταν μια εικονα ή ενας πινακας πεσει απο τον τοιχο χωρις να υπαρχει λογος και αιτια. 

2. Οταν ενα ρολοι ξαφνικα σταματησει να λειτουργει (οταν οι μπαταριες ειναι καινουργιες σχετικα) 

3. Οταν ενα ρολοι ειναι προγραμματισμενο να χτυπησει και δεν το κανει. 

4. Οταν ενας καθρεφτης σπασει ενω ειναι ακομα στερεωμενος στον τοιχο. 

5. Οταν μια γατα βγει απο το σπιτι και δεν ξαναπερναει μεσα (μια μερα το λιγοτερο) 

6. Οταν ενα πουλι χτυπαει το παραθυρο 

7. Οταν δεις μια κουκουβαγια τη μερα 

8. Οταν ενας σκυλος λιαζει χωρις λογο μεσα στην νυχτα (μπορει να ειναι και για σεισμο ή αλλο κινδυνο) 

---------------------------- 

Οι πιο δυσκολοι Οιωνοι θανατου: 

1. Οταν ακουσεις ενα κλαμα σαν μοιροκλαμμα ή να κραυγαζει 

2. Οταν ακουσεις το διαπεραστικο κλαμα της Banshee (μπορει να το καταλαβεις και απο τον σκυλο αν ειναι ανησυχος και λιαζει) 

3. Οταν ακουσεις καλπασμο απο αλογο ή οχημα μεταφορας εξω απο το σπιτι σου 

4. Οταν δεις ενα σκυλο μαυρο με ή χωρις ματια να γυαλιζουν. Αυτο μπορει να ειναι το "Σκυλι του Θανατου" 

---------------------------- 

Τα Προμηνυματα Θανατου 

Οταν ενας ανθρωπος ειναι ετοιμος να πεθανει, μπορει να δει και μερικες φορες να μιλησει σε αυτα που προκειται να συμβουν στους ανθρωπους ειναι μεσα στο δωματιο με αυτον που ειναι μαζι με τον αρρωστο. Οι χριστιανοι πιστευουν οτι ειναι ο Ιησους ή οι Αγγελοι που ερχονται να οδηγησουν το ατομο στην Αλλη Πλευρα. Αλλοι πιστευουν οτι ειναι τα πνευματα των προγωνων της οικογενειας οι οποιοι εχουν ηδη περασει στην Αλλη Πλευρα, τα οποια προσπαθουν να κανουν τη μεταβαση πιο ευκολη. Οι πιο ορθολογιστες πιστευουν οτι ειναι το μυαλο του αρρωστου που κατεβαζει ασφαλειες. 

Η Καλη Μερα 

Ειναι σιγουρο οτι ο αρρωστος περνα κακες μερες λογω της καταστασης του. Λεγεται οτι μερικες φορες εχουν οντως μια καλη μερα πριν πεθανουν την επομενη. Μπορουν να μιλησουν, να γελασουν με τους αγαπημενους τους. 

---------------------------- 

Το Μετα 

Μετα το θανατο γυρνα αναποδα τους καθρεφτες ή σκεπασε τους. Λεγεται οτι το πνευμα μπορει να συγχυστει και να μπερδευτει αν αυτο δεν γινει. 

Να σταματησεις το ρολοι. Σταματησε το ρολοι την ωρα του θανατου. Ειναι σημαδι σεβασμου. 

Εξασφαλισε οτι το πτωμα θα βγει απο την κυρια πορτα. Την μπροστινη συνηθως. Αυτο ειναι παλι σημαδι σεβασμου. 

Πρεπει να βγουν πρωτα τα ποδια και μετα το κεφαλι. Ειδαλως θα γυρισει πισω το πνευμα. Συνηθως το κανουν αλλα καλο ειναι να ενημερωσεις γιατι ειναι σεβασμος. 

Ανοιξε τα παραθυρα του δωματιου οπου εγινε ο θανατος. Λενε οτι ετσι θα μπορεσεις να αφησεις το πνευμα να φυγει.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα