Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Χρονοταξιδιώτες, Φαντάσματα, Μετενσαρκώσεις ή Επικυρίαρχοι;


           
Το συγκεκριμένο άρθρο είναι ένα άρθρο το οποίο για να το προσεγγίσει κάποιος θέλει λεπτό χειρισμό και κάποιες ιδιαίτερες γνώσεις. Πολλά έχουν ειπωθεί για τους χρονοταξιδιώτες αλλά και πολύ λίγα έως καθόλου για τα λεγόμενα Χρονίρ!! Ας τα πιάσουμε ένα ένα με την σειρά γιατί όπως είπα είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα το οποίο θέλει ιδιαίτερο χειρισμό για το τι θα γράψει ο κάθε ερευνητής!! Από την αρχαία ιστορία υπάρχουν αναφορές για κάποιους ανθρώπους που εμφανιζόντουσαν στα καλά καθούμενα σε κάποια σημεία επάνω στην γη. Η γλωσσά τους οι τρόποι τους το κούρεμα τους τα ρούχα τους ήταν πολύ μοντέρνα για την κάθε τότε εποχή!! Έτσι στην αρχαιότητα αλλά και στον μεσαίωνα γινόντουσαν αμέσως αντιληπτοί, τις πιο πολλές φορές τους νόμιζαν για θεούς ή ακόμα για κάποια αλλά όντα. Τα ταξίδια στο χρόνο ενδιέφεραν πολύ τον άνθρωπο εδικά από την δεκαετία του 1930 και μετά, από αυτήν την δεκαετία και μετά έχουν γίνει πολλές επαναστατικές αλλά και πρωτότυπες τεχνολογίες!! Υπάρχουν ορισμένοι ερευνητές που λένε σήμερα με σιγουριά ότι οι Αμερικανοί αλλά και οι Ρώσοι έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια χρονομηχανή που θα τους ταξιδεύει στο χρόνο!! Υπάρχουν βεβαία και κάποιοι άλλοι που λένε ότι στα επόμενα 10 με 15 χρόνια θα την έχουν φτιάξει!! Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι τίποτα από τα δυο δεν ισχύει ούτε θα γίνει τόσο σύντομα, θα με ρωτήσετε γιατί; Τα ιδία έλεγαν και για τον αποικισμό στον πλανήτη Άρη πριν μια εικοσαετία, ότι μέχρι το 2010 θα είχε αποικιστεί έστω από επιστήμονες που θα προετοίμαζαν το έδαφος για την ανθρωπότητα, το ίδιο έλεγαν και άλλους πλανήτες!! Μα και το ίδιο έλεγαν για πιο εξελιγμένα διαστημόπλοια και όχι μόνο!! Τίποτα από αυτά δεν έγιναν, το 2010 ο διευθυντής της NASA έδωσε μια ανακοίνωση που έλεγε τα εξής:
<< Δυστυχώς λόγων δυσκολιών πέσαμε έξω σε αυτά που είχαμε προαναγγείλλει, η αποίκιση του πλανήτη Άρη θα γίνει τουλάχιστον μετά από 100-120 χρόνια, όσο για την τεχνολογία των συγχρόνων διαστημοπλοίων η NASA έθεσε την ερεύνα σε ιδιώτες με μεγάλες εταιρίες να μας παρουσιάσουν κάποια δείγματα!! Μην φανταστείτε κάτι σαν το ΕΝΤΕΡΠΡΑΙΖ, αλλά κάτι λίγο πιο μοντέρνο από τα διαστημικά λεωφορεία που διαθέτουμε σήμερα!! >>>
Αν σε αυτό τον τομέα έχουν προβλήματα φανταστείτε τι προβλήματα έχουν να αντιμετωπίσουν με την χρονομηχανή που τόσο προσπαθούν να φτιάξουν; Τα ταξίδια στο χρόνο είναι αδύνατα σήμερα με την τεχνολογία που διαθέτουμε ποιος ξέρει στο μέλλον, στο μακρύ μέλλον ίσως  καταφέρουμε κάτι.
Στο μουσείο V.M.C. ( Virtual Museum of Canada ) υπάρχει μια πολύ παράξενη φωτογραφία στον τομέα με το φωτογραφικό υλικό. Είναι μια φωτογραφία που απεικονίζει μια εκδήλωση ανθρώπων, ανάμεσα τους υπάρχει ένας νεαρός άνδρας που το παρουσιαστικό του δεν ταιριάζει με τους υπολοίπους.

Δηλαδή, το χτένισμα του, τα γυαλιά ηλίου που φοράει, η μπλούζα που φοράει εκείνη την εποχή δεν υπήρχε είναι πολύ μεταγενέστερη ( το σχέδιο της μπλούζας ), και στα χέρια του φαίνεται να κρατάει κάτι σαν φωτογραφική μηχανή!!





Αυτή η είναι μια αναμνηστική φωτογραφία από την επαναλειτουργία της γέφυρας South Fork το 1940 στο Canada. Παρά πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι πρόκειται για μια καλοστημένη απάτη, είναι όμως έτσι; Πολλοί είναι οι ερευνητές αλλά και διάσημοι φωτογράφοι που πίστευαν ότι επρόκειτο για ένα καλό φωτομοντάζ, δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν ή δεν ήθελαν να πιστέψουν με τίποτα ότι πρόκειται για ένα αληθινό χρονοταξιδιώτη!!


Έλεγαν ότι όλη η φωτογραφία είναι φτιαχτεί και ότι μάζεψαν άτομα και τα έντυσαν με ρούχα εκείνης της εποχής και έτσι τραβήχτηκε. Κατηγορούσαν το μουσείο ότι την έφτιαξε επίτηδες ώστε να τραβήξει πολύ κόσμο για να την δει. Άδικα προσπαθούσε το μουσείο να υπερασπίσει την θέση του γιατί κάποιους από τους ερευνητές που είχαν θέση την άποψη τους για την φωτογραφία ήταν πολύ γνωστοί στο ευρύ κοινό!! Έτσι το μουσείο με την άρνηση των ανθρώπων να την βλέπουν την έβαλαν ξανά σε ένα άλμπουμ και την έβαλαν στα αρχεία τους. Με αυτό που έκαναν οι υπεύθυνοι του μουσείου πυροδότησαν άθελα τους πιο πολύ τα σχόλια τα αρνητικά για την συγκεκριμένη φωτογραφία!!


Μέχρι την στιγμή που βρέθηκε μια άλλη φωτογραφία από άλλη γωνία τραβηγμένη οπού δείχνει πάλι τον ίδιο νεαρό χρονοταξιδιώτη!!! Αν και μου ήταν πολύ δύσκολο να την βρω την παραθέτω εδώ στην ιστοσελίδα μας για να αποδείξουμε και εμείς με την σειρά μας ότι δεν πρόκειται για απάτη όπως πολύ πίστευαν αλλά για ωμή πραγματικότητα που έκανε πολλούς να καταπιούν τα λογία τους!!!



Η φωτογραφία αυτή που επιδεικνύει ατράνταχτα ότι δεν πρόκειται για απάτη ανήκει στην συλλογή του John Wihksne όχι μόνο αυτό υπάρχουν και φωτογραφίες από κάποια άτομα που είναι στην επίμαχη φωτογραφία από άλλες εκδηλώσεις με διαφορετικές χρονολογίες νεότερες αλλά και παλιότερες!!!



Έτσι καταρρίπτεται ο όρος ότι πρόκειται για φωτογραφία που υπέστη φωτομοντάζ ή ειδική επεξεργασία…….. ( σημείωση: Αν και είμαι πολύ περίεργος να ακούσω όλους αυτούς τους ερευνητές ή φωτογράφους να εξηγούν πως μια φωτογραφία του 1040-1941 μπορεί να τις κάνουν φωτομοντάζ, από την στιγμή που οι ειδικοί των χαρτιών φωτογραφίας έχουν δηλώσει επίσημα ότι πρόκειται για χαρτί που χρησιμοποιούσαν οι φωτογράφοι από το 1939 έως και το 1951, θα ήθελα πράγματι να ακούσω πως μπορεί κάποιος στο συγκεκριμένο φωτογραφικό χαρτί να παρέμβει και να κάνει κάποιο είδος φωτομοντάζ!!










Εδώ γεννιούνται κάποια ερωτηματικά μια και η φωτογραφία πλέων είναι αληθινή:
Α) Ποιος ο λόγος που ο χρονοταξιδιώτης αυτός βρέθηκε σε αυτήν την εκδήλωση;
Β) Τι έψαχνε; Η ποιον και γιατί;
Γ) Ήταν κάποια δοκιμή από το μέλλον;
Δ) Αυτό που κράτα στα χέρια του είναι μια σύγχρονη φωτογραφική μηχανή ή κάποιο εργαλείο που βάζει σε διαδικασία τα χρονοταξίδια; ( χρονομηχανή).
Υπάρχουν πολλά ερωτήματα που μπορεί κάποιος να κάνει σχετικά με αυτήν την φωτογραφία, υπάρχουν και άλλες αποδείξεις από χρονοταξιδιώτες η επομένη φωτογραφία έρχεται από μια ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν από την ταινία << The Circus >> που γυρίστηκε το 1928!! Σε ένα γύρισμα δείχνει έναν άνθρωπο που περνά και φαίνεται να μιλάει σε ένα κινητό τηλέφωνο!! Από εκείνη την εποχή αναρωτιούνται τι είναι αυτό που κρατάει στο αυτί της.



Φαίνεται να το κάνει κάπως επιδεικτικά σαν να ήξερε ότι τραβούσαν ταινία γιατί κάποια στιγμή σταματάει μπροστά στα γυρίσματα της ταινίας και ύστερα από λίγο συνέχισε την πορεία του!! Εκτός από την ταινία που παραθέτω εδώ, παραθέτω και μια φωτογραφία από την στιγμή που έχει την παράξενη συσκευή στο χέρι σαν να μίλα στο τηλέφωνο!!



Αν και φαίνεται να είναι μια γυναίκα δεν την ήξερε κανένας από το συνεργείο γυρισμάτων δηλαδή να είναι κομπάρσος, αν και αυτό ήταν λίγο δύσκολο γιατί η σκηνή είναι γυρισμένη στον δρόμο και όχι σε στούντιο!! Αν και εκείνο τον καιρό δεν το παρατήρησε κανένας τώρα τελευταία όταν ανακαλύφθηκε η σκηνή αυτή πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι ίσως είναι μια συσκευή ακουστικών της εποχής εκείνης!! Δυστυχώς για αυτούς τα ακουστικά της εποχής εκείνης είναι σαν χωνί μεγάλα και φαίνονται από μακριά ότι πρόκειται για τέτοια συσκευή, αν παρατηρήσετε καλά η συσκευή αυτή μοιάζει σαν κινητό, είναι όμως; Υπάρχουν πολλοί που αμφιβάλουν για αυτήν την φωτογραφία ο λόγος είναι ότι έχουν φτιαχτεί πολλά βίντεο από ταινίες του Τσάρλι Τσάπλιν αλλά και από άλλες οπού είναι ψεύτικες!! Η συγκεκριμένη όμως ταινία δεν είναι ψεύτικη, δεν έχετε παρά να νοικιάσετε ένα DVD με την ταινία που προ ανέφερα και να το δείτε και εσείς με τα μάτια σας!!! Μια άλλη αμφιλεγόμενη φωτογραφία για πολλούς είναι με έναν χρονοταξιδιώτη το 1905, είναι στην περιοχή του Ντιτρόιτ, στην Νέα Υόρκη στον ντόκο. Πρόκειται για ένα καράβι που ονομάζεται NEW YORK CIRCA,  το βαπόρι αυτό ξεφόρτωνε μπανάνες, εκείνη την ώρα που  τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία  δείχνει ένα έναν άνδρα με κούρεμα Πανκ  να κοιτάζει κάπως παράξενα και συνάμα αγριεμένα, πίσω του ακριβώς στην κουπαστή βρίσκεται ένα ηλικιωμένος άνδρας με μουστάκι που τον κοιτάζει με απορία!! 


 

Η φωτογραφία με πρώτη ματιά δεν κρύβει κάτι που να δηλώνει ότι είναι χρονοταξιδιώτης, αν όμως κάποιος την κοιτάξει καλύτερα θα δει κάποια πράγματα, όπως: Το κούρεμα του άνδρα εκείνης της εποχής ειδικά από λευκούς δεν ήταν αποδεκτό στην τότε κοινωνία!! Ίσως για αυτό να τον κοιτάζει περίεργα ο ηλικιωμένος που είναι πάνω στην κουπαστή, γιατί να εμφανίστηκε εκείνη την στιγμή από το πουθενά και να του τράβηξε την προσοχή, όπως από πού ήρθε αυτός!!;!!  Πίσω από τον χρονοταξιδιώτη υπάρχει ένα καρό που φορτώνεται, αν παρατηρήσετε βρίσκεται ένας άνθρωπος που στο πρόσωπο του έχουν εμφανιστεί κάτι σαν κλαριά ή μούσια αλλά δεν είναι, είναι οι μπανάνες που δίνει για να τις φορτώσουν, κοιτάξτε πως έχουν παραμορφωθεί!! Δίπλα ακριβώς πάνω στο καρό βρίσκεται ένα άλλος με την πλάτη του προς τα εμάς με άσπρες τιράντες, μαντήλι στο λαιμό και καπέλο σαν και αυτό που φοράνε οι καουμπόηδες!! Παρατηρήστε πως έχει θολώσει το αριστερό του χέρι στην φωτογραφία!! Μπροστά πάλι από το κάρο μέσα στο βαπόρι στέκεται άλλος ένα άνδρας με την πλάτη του προς σε εμάς με τιράντες και αυτός έχει και αυτός μια ομιχλώδες παραμόρφωση στο δεξί του χέρι αν παρατηρήσετε καλά!! Μπροστά από τον χρονοταξιδιώτη βρίσκονται κάποιοι με κουστούμια και μπροστά από αυτούς βρίσκεται ένας άνδρας με άσπρο καπέλο, άσπρο πουκάμισο που φαίνεται να έχει παραμορφωθεί σχεδόν τελείως αν παρατηρήσετε καλά!! Δίπλα από αυτόν περνάει κάποιος που μεταφέρει μπανάνες πάλι και αυτές μαζί με τα χέρια του έχουν παραμορφωθεί, πιο δίπλα ακριβώς βρίσκεται το αμπάρι και βγαίνει ένα άλλος άνδρας ο οποίος και αυτός έχει παραμορφωθεί στην φωτογραφία!!! Αν δεν σας είναι κόπος πάρτε την φωτογραφία στο υπολογιστή σας και μεγεθύνετε την………. Είναι τα μόνα σημεία στην φωτογραφία οπού είναι παραμορφωμένα, αυτό έγινε επειδή ίσως εκείνη την ώρα να έφτασε ο χρονοταξιδιώτης και να επηρεάστηκαν κάποια πράγματα τριγύρω του για δευτερόλεπτα από την διαστρέβλωση του χωροχρόνου και να τα αιχμαλώτισε ο φακός εκείνη την στιγμή!! Δεν θα ασχοληθώ όπως κάνουν κάποιοι άλλοι ερευνητές με το πώς ήρθε ή από πού ή πιο έτος; Αν κάποιοι ξέρουν μπορεί να βρουν και αλλά πολλά μέσα σε αυτήν την φωτογραφία, δηλαδή πολλά στοιχεία εκτός από αυτά που σας είπα εγώ, δεν σας τα λέω τα αλλά γιατί έτσι θα γίνει πιο ενδιαφέρων και για εσάς και όταν τα βρείτε είμαι σίγουρος ότι θα πειστείτε. Μπορεί όμως να την δείτε και σαν μια ιστορική φωτογραφία της ναυτιλιακής εταιρίας………………. Είναι όμως; Εγώ το μόνο που έχω να σας πω είναι ψάξτε σε αυτήν την φωτογραφία του 1905, ψάξτε και αν τα βρείτε θα ανακαλύψετε για ποιον λόγο πήγε ο χρονοταξιδιώτης τότε εκεί αλλά!! Και τι έγινε το 199? στην συγκεκριμένη περιοχή!!! Αν τα βρείτε τα στοιχεία θα καταλάβετε πολλά!!! Μόνο που δεν τελειώνει από ότι φαίνεται εκεί στην δεύτερη χρονολογία …………ψάξτε……!! Υπάρχουν πολλά να πω και να δείξω από χρονοταξιδιώτες μα σταμάτησα στις πιο γνήσιες φωτογραφικές αποδείξεις…….. υπάρχουν και άλλες αλλά όλες για μένα δεν είναι καμία αυθεντική!! Υπάρχουν όμως κάποιες άλλες  που βρίσκονται………… που δείχνουν πολλά απίστευτα πράγματα που έγιναν πριν λίγα χρόνια μα και που θα γίνουν στα επόμενα!!! Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι χρονοταξιδιώτες δεν έρχονται από το μέλλον αλλά είναι Χρονίρ!! Δηλαδή άνθρωποι; Που γεννιούνται  έτσι με την ιδιότητα να μπορούν να μεταφέρονται σε όποια ημερομηνία και χρονιά θελήσουν με την σκέψη τους!! Η λέξη χρονίρ βγαίνει από την Ελληνική λέξη χρόνος. Έτσι τους βάφτισαν Χρονίρ που σημαίνει αυτοί που μεταφέρονται στον χρόνο οικιοθελώς χωρίς μηχανές ή χρονομηχανές!!! Υπάρχουν βεβαία και κάποιοι άλλοι που λένε ότι είναι κάτι άλλο, αυτό βεβαία σηκώνει πολύ συζήτηση που θα την κάνουμε σε ένα μελλοντικό άρθρο!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε. Αν δεν πιστεύεται σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!

INVISABLE LYCANS



ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα