Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Απευθύνεται σε πραγματικούς εραστές ,σε αυτούς που αγαπούν πραγματικά.


από την Breider Rosaliene Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010 στις 7:08 μ.μ

Osho: Πηγαίνετε πέρα από το μυαλό!! Φτάστε σε ένα επίπεδο όπου ο νούς δεν υπάρχει.Σε αυτή τη μορφή αγάπης όταν αγαπάτε τα λουλούδια δεν υπάρχει μη-αγάπη για τα λουλούδια.Οταν το μυαλό σταματά δεν υπάρχει κάτι που να μην υπάρχει. Πέρα από ό, τι μυαλό όλα  είναι ένα. Στο αυτο το παιδίο που ζούμε τα πάντα είναι χωρισμένα σε δύο μέρη. Αλλά αν είναι μέσα στο μυαλό, είναι καλύτερα να είναι αυθεντικό από το να είναι ψευδής.


Έτσι, να είστε αυθεντικά θυμωμένοι προς τον εραστή σας ή
το αγαπημένο σας. Να είστε πραγματικοί ενώ είστε στο θυμό, όταν δεν καταστέλεται τον θυμό,όταν θα έρθει η αγάπη,όταν το μυαλό πάει στο άλλο άκρο,θα υπάρξει μία αυτοματη ροή. Το μυαλό λειτουργεί καλά στα άκρα.Έτσι όταν είστε πραγματικοί στον θυμό σας, θα είναι αυθεντικό και στην αγάπη σας, επίσης.

Έτσι για τους εραστές, θα ήθελα να πω:Να  είστε πραγματικοί. Και αν είστε πραγματικά αυθεντικοί, ένα μοναδικό φαινόμενο θα συμβεί. Θα καταλάβετε την ανοησία να λειτουργείτε στα άκρα.Για αυτό το λόγο να είστε πραγματικοί διότι διαφορετικά δεν θα αποκτήσετε ποτέ επίγνωση του εαυτού σας

  Ενα καταπιεσμένο  μυαλό ποτέ δεν θα καταλάβει ότι είναι εγκλωβισμένο στα άκρα. Αυτός που δεν είναι ποτέ πραγματικά θυμωμένος, δεν είναι ποτέ πραγματικός και στην αγάπη και έτσι δεν έχει καμία πραγματική εμπειρία του νου. Ως εκ τούτου, προτείνω να είναι αυθεντικοί  Να μην είστε  ψεύτικοι. Να είναι πραγματικοί! Και  η γνησιότητα έχει τη δική της ομορφιά. Τότε ο εραστής σας,η αγαπημένη σας θα καταλάβουν ότι  είστε πραγματικά θυμωμένοι - αυθεντικά θυμωμένος. Μόνο ένα ψεύτικος  θυμός  δεν μπορεί να συγχωρεθεί. Μόνο ένα ψεύτικο πρόσωπο δεν μπορεί να συγχωρεθεί.


Εάν είστε  αυθεντικοί, τότε θα είναι αυθεντική και η αγάπη σας επίσης. Αυτή η αυθεντική αγάπη θα σας αποζημιώσει και με αυτό το αυθεντικό τρόπο διιαβίωσης θα κουραστείτε. Θα αρχίσετε να αναρωτιεστε  τι  να κάνετε - γιατί να είστε μόνο ένα εκκρεμές που μετακινείται από τον ένα πόλο στον άλλο. Θα βαρεθείτε, και τότε μόνο μπορείτε να αποφασίσετε να προχωρήσετε πέρα από το μυαλό και πέρα από πολικότητα.

Να είναι ένα αυθεντικός  άντρας  ή  μια αυθεντική γυναίκα. Μην επιτρέπετε  κανένα ψέμα.  Μην υποκρινόμαστε.Να είστε πραγματικοί και να υποφέρετε πραγματικά.

 
  Το να υποφέρεις είναι καλό. Το βάσανο είναι πραγματικά μια εκπαίδευση, μια πειθαρχία. Να υποφέρετε!Να υποφέρετε από θυμό,ναι υποφέρετε  από  αγάπη και να υποφέρετε απο  μίσος. Να θυμάστε μόνο ένα πράγμα: Ποτέ να μην είστε ψεύτικοι. Εάν δεν αισθάνεστε την αγάπη, τότε λένε ότι δεν αισθάνεστε την αγάπη. Μην προσποιείστε!!! Μην προσπαθείτε να δείξετε ότι αγαπάτε. Εάν είστε θυμωμένοι, να λέτε οτι  είστε θυμωμένοι και να είστε θυμωμένοι.

  Τότε θα υπάρξει πολύς  πόνος, αλλά νοιωστε τον πόνο!! Μέσω αυτού του πόνου που θα υποστείτε θα γεννηθεί μια νέα συνείδηση.Τότε  συνειδητοποιήτε  το σύνολο της ανοησίας του μίσους και της αγάπης. Μισείτε ένα πρόσωπο και ταυτοχρονα αγαπάτε επίσης το ίδιο πρόσωπο και κινήστε  σε έναν κύκλο. Αυτός ο  κύκλος θα γίνει κρυστάλλινος για σας, και αυτό γίνεται καθαρά μόνο μέσα από βάσανα.


Να μην αποφεύγετε την ταλαιπωρία. Χρειάζεστε μια αληθινή  ταλαιπωρία . Είναι σαν την  φωτιά: θα σας κάψει.Οτι είναι ψευτικο  θα καεί και το μόνο που θα μείνει είναι το αληθινό. Αυτό είναι που υπαρξιστές ονομάζουν κλήση γνησιότητας.  Να  είστε αυθεντικοί και μετά δεν μπορείτε να λειτουργείται με το μυαλό.Αμα λειτουργείτε με το μυαλό αυτο θα συνεχιστεί στην αιωνιότητα.

Θα έχετε βαρεθεί  αυτο τον διπλό χαρακτήρα. Αλλά πώς μπορεί κανείς να βαρεθεί τον διπλό  χαρακτήρα εάν  είναι πραγματικά γνώστης  του δυϊσμού και που δεν προσποιείται;


Στη συνέχεια, θα γνωρίζετε ότι η λεγόμενη αγάπη του μυαλού δεν είναι παρά μια ασθένεια. Έχετε παρατηρήσει ότι ένας εραστής που δεν μπορεί να κοιμηθεί; Δεν είναι άνετα - έχει πυρετό. Αν τον εξετάσετε, θα φανούν πολλά συμπτώματα πολλών ασθενειών. Αυτή η αγάπη, η λεγόμενη αγάπη του μυαλού και του σώματος, είναι πραγματικά μια ασθένεια, αλλά παραμένετε απασχολημένου άλλωστε   αυτή είναι η λειτουργία του.


Διαφορετικά, θα νιώσετε οτι δεν έχετε σκοπό, καθώς  δεν θα κάνετε τίποτα σε αυτόν τον κόσμο. Ολόκληρη η ζωή σας θα φαίνεται  κενή, οπότε η αγάπη είναι καλή για  να τη γεμίσετε.Ο νους είναι ο ίδιος ασθένεια, έτσι ώστε οτιδήποτε ανήκει στο μυαλό  είναι μια ασθένεια. Μόνο πέρα από το μυαλό, όταν δεν είστε χωρισμένοι , όπου όλα θα είναι ένα,μόνο εκεί υπάρχει μία μορφής αγάπη που ρέει.Σε αυτή τη μορφή αγάπης αναφέρεται ο Ιησούς.


  Ο Βούδας  την αποκαλεί συμπόνια. Αυτό είναι απλά  για να γίνει μια διάκριση. Δεν έχει μεγάλη διαφορά πως θα την αποκαλέσετε.

Υπάρχει η δυνατότητα μιας αγάπης που δεν έχει αντίθετο, αλλά ότι η αγάπη μπορεί να έρθει μόνο όταν θα πάτε πέρα από  την γνωστή  αγάπη. Και για να πάμε πέρα, σας προτείνω να είναι αυθεντικοί. Και  να είστε αυθεντικοί - στο μίσος, στην αγάπη, στο θυμό. Σε όλα, να είστε  αυθεντικοί , πραγματικοί, να μη προσποιείστε γιατί μόνο κάτι που είναι πραγματικό μπορεί να ξεπεραστεί. Δεν μπορείτε να υπερβείτε ψεύτικα πράγματα.

Osho
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα