Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Η αγάπη ξυπνάει τη δημιουργικότητα


Η αγάπη είναι δημιουργική ενέργεια. Αν έχετε αγάπη, είναι αδύνατον να μην έχετε δημιουργικότητα. Αντιστρόφως αν η αγάπη μειώνεται μέσα σας, η δημιουργικότητά σας αρχίζει να εξατμίζεται. Όλες οι δημιουργημένες μορφές της Φύσης - άστρα και γαλαξίες, άνθη και πουλιά, ανθρώπινα όντα - είναι αποτέλεσμα της αγάπης.

Ο Θεός είναι δημιουργικός επειδή ο Θεός είναι αγάπη. Δεν θα μπορούσε ποτέ να δημιουργήσει τίποτε αν δεν ήταν αγάπη.
Η δημιουργικότητα είναι στην πραγματικότητα μια διαδικασία έκφρασης του εαυτού. Η δημιουργικότητα είναι η εκδήλωση και το μοίρασμα του Εσωτερικού Εαυτού σας. Όλα τα πράγματα που βλέπουμε στο σύμπαν ήταν στον Θεό και εκδηλώθηκαν από τον Θεό μέσω της αγάπης.

Όταν αγαπάτε, τα εσώτατα μυστήριά σας, η ομορφιά και η δόξα που έχετε μέσα σας, θέλουν να εκδηλωθούν. Αυτό είναι δημιουργικότητα, η εκδήλωση της ουσίας σας. Όσο περισσότερο αγαπάτε, τόσο περισσότερο εκδηλώνετε τον Εαυτό σας.

Ένας ήρωας που υποφέρει για τους άλλους, διακινδυνεύοντας τη ζωή του, μπορεί να το κάνει ακόμη και με χαρά, επειδή έχει τόσο μεγάλη αγάπη για την ανθρωπότητα. Αυτό είναι δημιουργικότητα, να προσφέρετε τον εαυτό σας για χάρη των άλλων.

Αν δεν είστε δημιουργικοί, δεν αγαπάτε. Είναι αδύνατον να είστε δημιουργικοί αν δεν είστε στοργικοί. Μπορείτε να αντιγράψετε τη δημιουργικότητα, μπορείτε να μιμηθείτε τη δημιουργικότητα άλλων ανθρώπων, αλλά ποτέ δεν θα γίνετε οι ίδιοι δημιουργικοί αν δεν αρχίσετε να αγαπάτε.

Όσο βαθύτερη είναι η αγάπη σας, τόσο βαθύτερη είναι η δημιουργικότητά σας. Αν αγαπάτε τον σύντροφό σας, τον κάνετε δημιουργικό. Πίσω από κάθε μεγάλο καλλιτέχνη, από κάθε αληθινά δημιουργικό άτομο, είναι κάποιος που αγαπάει αυτό το άτομο. Αν δεν είναι παρούσα η αγάπη, βαθμιαία η δημιουργικότητα εξαφανίζεται. Μπορεί να είναι μια μυστική αγάπη, η αγάπη ενός αόρατου Δασκάλου ή αγάπη από έναν πατέρα ή μια μητέρα. Η αγάπη δεν χρειάζεται να έρχεται μόνο από έναν σύντροφο, έναν φίλο ή μια φίλη.

Αν παρατηρείτε ότι η δημιουργικότητά σας εξαφανίζεται, δεν πρέπει να πιέζετε τον εαυτό σας να δημιουργεί, αλλά αντίθετα να βρείτε τα εμπόδια που φράζουν τη ροή της αγάπης.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα