Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ο Άρης στον Υδροχόο και το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.


                                                


Άρης στον Υδροχόο μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου 2013.

Στις 26/12/2012 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 2/2/2013. Γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι ένας «πολεμικός» πλανήτης που αγαπά τις έριδες και τις εντάσεις, ενώ ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της παγκοσμιότητας, του συνόλου, της επανάστασης.
Όπως καταλαβαίνουμε πρόκειται για μια εκρηκτική διέλευση κατά την διάρκεια της οποίας μπορεί
να γεννηθούν ή να εκδηλωθούν επαναστατικά ρεύματα και να δρομολογηθούν ανακατατάξεις και αλλαγές στα κοινωνικά συστήματα.
Ανάλογη θα είναι η επιρροή του και σε προσωπικό επίπεδο, και είναι πολύ πιθανό αυτό το διάστημα να διαγράψουμε κάποια άτομα από τον φιλικό μας κύκλο και να εντάξουμε κάποια άλλα. Σε κάθε περίπτωση τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι οι Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Ζυγοί.

Την ίδια μέρα -στις 26 Δεκεμβρίου- σχηματίζεται και το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις και που μπορεί να επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και ιδιαίτερα σε όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 24/3, 25/6, 27/9 και 25/12.

                                                

O Άρης στον Υδροχόο και προβλέψεις για τα ζώδια.

Κριός

Φίλε Κριέ, μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα, ο κυβερνήτης σου Άρης περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου 2013. Το διάστημα αυτό, θα σε απασχολήσουν κοινωνικά ζητήματα, και είναι πολύ πιθανό να δραστηριοποιηθείς με μια ομάδα ανθρώπων προς ένα κοινό στόχο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες διαφορές με φιλικά σου πρόσωπα, κυρίως αν συντρέχουν οικονομικοί λόγοι. Αν είσαι ελεύθερος, θα δημιουργήσεις μια σχέση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Επιπλέον το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 26 Δεκεμβρίου, συνιστά να μην βιάζεσαι και να μην προτρέχεις ώστε να αποφύγεις πιθανές εντάσεις. Αν είναι απαραίτητο να εργαστείς την συγκεκριμένη ημέρα φρόντισε να μην δυσανασχετήσεις, ή τουλάχιστον προσπάθησε να μην το δείξεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η είσοδος του Άρη στον τομέα της καριέρας σου από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, θα αυξήσει κατακόρυφα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και φυσικά θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου και να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Φρόντισε να διατηρήσεις μια ισορροπημένη σχέση με τους ανωτέρους σου, ώστε πέρα από τα προσόντα σου να εκτιμήσουν και την συμπεριφορά σου. Επιπλέον ίσως ανακοινώσεις στον κύκλο σου μια σημαντική σχέση που υπάρχει στη ζωή σου. Την ίδια μέρα –στις 26 Δεκεμβρίου- πραγματοποιείται το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που μπορεί να μην σε επηρεάσει αρνητικά αλλά να σου φέρει μια απρόβλεπτη είδηση που σχετίζεται με το εξωτερικό και που μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμά σου.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, ο Άρης περνάει στις 26 Δεκεμβρίου στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό είναι αρκετά ευνοϊκό για σένα, και παρόλο που μερικές φορές θα διαπιστώσεις μια εριστική διάθεση από τους γύρω σου, η θέλησή σου να δημιουργήσεις μια αρμονική ατμόσφαιρα και να κατευνάσεις τα πνεύματα, θα επηρεάσει καθοριστικά την πορεία των γεγονότων. Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις στο εξωτερικό ενόψει των εορτών θα περάσεις καταπληκτικά. Και παρόλο που το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται στις 26/12 μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στα οικονομικά σου και να σου βγάλει περισσότερα έξοδα, ίσως για πρώτη φορά παραδεχτείς ότι κάπου – κάπου αξίζει τον κόπο να περνάς καλά, έστω και με κάποιες απώλειες.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, στις 26/12 ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα με περισσότερη ευκολία και να «επενδύεις» στην καλοπέραση τόσο τη δική σου όσο και των αγαπημένων σου. Παρόλα αυτά δεν φαίνεται να υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, γεγονός που ίσως οφείλεται στην καλή διαχείριση που έκανες μέχρι τώρα. Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η ώρα να ζήσεις ένα μεγάλο πάθος. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις μόνο είναι το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται στις 26/12 και συνιστά προσοχή στη συμπεριφορά σου, καθώς είναι πιθανό να πληγώσεις ανθρώπους χωρίς να το θέλεις. Καλό θα είναι επίσης να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους γονείς σου ή άλλα ηλικιωμένα πρόσωπα.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ανήκεις στα ζώδια που απολαμβάνουν όσο κανείς άλλος το εορταστικό κλίμα αυτών των ημερών. Το γεγονός όμως ότι στις 26/12 ο Άρης θα περάσει στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 2/2, είναι πιθανό να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις προσωπικές σου σχέσεις. Αν η ανάγκη σου για ανεξαρτησία γίνει εμμονή, ο σύντροφός σου δεν θα αρκεστεί στα παράπονα, αλλά θα αντιδράσει δυναμικά. Αντίθετα αν εναρμονιστείς μαζί του θα περάσεις τις καλύτερες γιορτές της ζωής σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 26/12 που το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού θα σου δημιουργήσει πρόσθετες ευθύνες τις οποίες θα πρέπει να διεκπεραιώσεις ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες που δεν θα σε αφήσουν να χαρείς το γιορτινό κλίμα.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια γιορτινή περίοδο που ο περισσότερος κόσμος κάνει χρήση της αδείας του, η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο από τις 26/12 σε παροτρύνει να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Μέχρι και τις 2/2 θα έχεις την ευκαιρία να δουλέψεις σχεδόν ακούραστα για την επίτευξη των στόχων σου και να πετύχεις την αναγνώριση που επιζητάς. Δεν αποκλείεται μάλιστα – αν είσαι ελεύθερος – να αναπτυχθεί ένας κρυφός έρωτας στο χώρο της δουλειάς σου. Ωστόσο, με το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό στις 26, ίσως βρεις την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από τα καθιερωμένα και να κάνεις μια σύντομη απόδραση με τον σύντροφό σου που μπορεί να σου κοστίσει κάτι παραπάνω, σίγουρα όμως θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία σου.







Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μια εξαιρετικά θετική περίοδος ξεκινά στις 26/12 με την είσοδο του Άρη στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου. Η περίοδος αυτή θα διαρκέσει μέχρι και τις 2/2 και όλο αυτό το διάστημα, θα έχεις την ευκαιρία να απεγκλωβιστείς για λίγο από τις πάμπολλες υποχρεώσεις σου και να απολαύσεις αυτό που δικαιούσαι: τον έρωτα, την χαρά, την διασκέδαση! Και παρόλο που οι ώρες εργασίας σου θα περιοριστούν, με ένα μαγικό τρόπο, τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται σταθερά. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις όμως, είναι το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού στις 26 του μήνα, που συνιστά να προσέχεις το φιλικό σου περιβάλλον, να μην εμπιστεύεσαι τυφλά τον καθένα και να κρατάς κάποιες αποστάσεις κυρίως από άτομα που δεν γνωρίζεις καλά.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο από τις 26/12 στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μέχρι και τις 2/2 θα πρέπει να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που απαιτούν να βρίσκεσαι περισσότερο χρόνο στο σπίτι, κι αυτό είναι μια εξέλιξη που μάλλον δεν θα σου αρέσει. Ωστόσο, με λίγη προσπάθεια θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια καλή ατμόσφαιρα και να αποφύγεις εντάσεις που θα χαλάσουν το γιορτινό κλίμα, ενώ παράλληλα θα αποκομίσεις και ένα απρόσμενο όφελος. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που σχηματίζεται στις 26 του μήνα, και που μπορεί να φέρει αναπάντεχες εξελίξεις στα επαγγελματικά και οικονομικά σου. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι ακόμα και στην περίπτωση που μείνεις άνεργος, η τύχη σου επιφυλάσσει κάτι καλύτερο για το μέλλον σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο από τις 26/12, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή καθώς θα σε κάνει περισσότερο ευέξαπτο με αποτέλεσμα πολλές φορές να ψάχνεις αφορμή για καβγά, ακόμα και χωρίς λόγο. Μέχρι και τις 2/2 που θα επηρεάζεσαι από αυτή τη διέλευση, καλό θα είναι να προσέχεις τα λόγια και τις πράξεις σου, καθώς επίσης και την οδήγηση. Αν χρειαστεί να κάνεις μια σημαντική επαγγελματική συζήτηση, φρόντισε να μην προβάλλεις έντονα τις αντιρρήσεις σου. Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 26 του μήνα, μπορεί να αποτελέσει μια θετική επιρροή για τα οικονομικά σου, κυρίως αν διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε ένα δημιουργικό έργο το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο από τις 26/12, πρόκειται να επηρεάσει σημαντικά τα οικονομικά σου μέχρι και τις 2/2. Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, τα οποία όμως με λίγη προσοχή, όχι μόνο θα ξεπεραστούν ανώδυνα, αλλά θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις και ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα που θα σου φανεί χρήσιμο στο μέλλον. Καλό θα είναι επίσης να περιορίσεις τις κτητικές τάσεις προς τον σύντροφό σου, καθώς βλάπτουν την σχέση σας. Ειδικά στις 26 του μήνα, που διαμορφώνεται και το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ελέγχεις τον εαυτό σου ώστε να μην πεις κάτι που μπορεί να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, στις 26/12 ο Άρης περνάει στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που σε κάνει περισσότερο παρορμητικό, αυθόρμητο και ενθουσιώδη. Μέχρι και τις 2/2 που θα παραμείνει εκεί, θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα είτε στην προσωπική σου ζωή είτε στα επαγγελματικά σου. Θα πρέπει να ξέρεις ότι η διέλευση αυτή εγκαινιάζει μια νέα περίοδο επιτευγμάτων που θα ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα δυο χρόνια. Στις 26/12 επίσης ο κυβερνήτης σου Ουρανός σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και παρά το γεγονός ότι μπορεί να σου φέρει απρόβλεπτες γνωριμίες που θα σε ωφελήσουν στο μέλλον, θα πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου ώστε να μην δημιουργήσεις κακές εντυπώσεις.

Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, ο Άρης θα «εγκατασταθεί» στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 26/12 μέχρι και τις 2/2, με αποτέλεσμα να στραφείς σε μια ενδοσκόπηση που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις κάποια πράγματα καλύτερα. Αυτό το διάστημα θα μπορέσεις να εντοπίσεις τα λάθη σου –κυρίως στον οικονομικό τομέα - και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Έτσι, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα γερό κομπόδεμα, που θα σου χρειαστεί σε πιο δύσκολους καιρούς. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στις 26 του μήνα, που το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού μπορεί να σου δημιουργήσει αναπάντεχες οικονομικές απώλειες που θα είναι δύσκολο να τις αναπληρώσεις σύντομα.


Αλέκος Χρυσόπουλος
http://www.myastro.gr
ΠΗΓΗ 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα