Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ



Υπάρχουν πολλοί Άνθρωποι (οι περισσότεροι), που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και δεν θέλουν, να δουν τι συμβαίνει γύρω τους. Τι να πεις σε αυτούς που ελάχιστα καταλαβαίνουν μεσα στο Χθόν. Οι άνθρωποι είναι τόσο ΚΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΙ ,ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ και ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ γιατί ειναι τροφή για τους επικυρίαρχους "δράκους" , τροφή ενεργειακή και υλική, αφου η ανθρωπότητα είναι προγραμματισμένη, έτσι ωστε κόσμος μας να ειναι μια φυλακή χωρίς οι ψύχες να το διανόουν. 

Ο κόσμος αύτος που σας εμαθαν δεν είναι πραγματικός, (θρήσκειες, γήπεδα, τράπεζες, λεφτα, σύνορα κρατών, μοδα, πολίτικα, θάνατος, ρατσίσμος, κτλ), αλλά η προβολή μιας άποστατικής Διάνοιας που εχει συλλέξει πολλές απόστατικες φυλες να την εξυπηρετουν.

Είναι μία «μήτρα» («Matrix»), μια εικονική πραγματικότητα! μια βαρια υλη.Αυτές οι φυλακίσμενες ψυχές είναι η μπαταρία που συντηρεί το matrix της δημιουργίας.

 Ο δημιουργός σαν βαμπίρ απορροφά την Ενέργεια της μπαταρίας, (Σπηλιά του Πλάτωνα). 

Δεν τον ένδιαφερει τι θα πίστεψεις,θρήσκεια,φιλοσοφία,δόγματα,να δώσεις σοφία ,γνώση η άγαπη,αυτο που τόν ενδιαφέρει ειναι να μην αποδράσεις ποτε απο το ματρίξ, αφού οσο ποιο εξελίγμενη ειναι η ψύχη σου,τοσο ποιο πολύ ενεργεια θα το ταίσεις και θα το σύντηρησεις. 

Οτάν μια ψύχη έλθει μεσα στο χθον,προτεύων μέλημα να αφαιρέθει η μνήμη της απο τα παντα ωστε ποτε να μην θύμηθει να έπιστρεψει σε ενα κάνονικο κοσμποσύνπαν.

Αυτοί (ΟΙ ΛΙΓΟΙ) που προσπάθησαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξυπνήσουν και να δουν τι συμβαίνει, τους πέρασαν για τρελούς η ψύχοπαθεις, βασανίστηκαν με πολλαπλούς τρόπους.Υπάρχει ένας αόρατος πόλεμος γύρω μας, πάνω από τα κεφάλια μας ή μπροστά στα μάτια μας, ή κάτω από τα πόδια μας, για οσους εχουν ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ γιγνώσκουν περι τίνως μίλαω...

Ενα είναι σίγουρο... ότι κοιμάστε όρθιοι και η ώρα μήδεν ειναι πολύ πλήσιον....

ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΦΑΟΔΟΤΗΣ ΕΚ ΣΕΙΡΙΟΥ ακολουθών τήν ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΗΣ.
ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ.


ΠΗΓΗ: ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΤΟΝΙΟΝ ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα