Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Σεξουαλικές σκεπτομορφές και φαντασιώσεις



Η σεξουαλική φαντασίωση και η αποδοχή σεξουαλικών σκέψεων από άλλα άτομα είναι δυο τρόποι μόλυνσης της αύρας μας. Αν πολλοί άνδρες σκέφτονται για μια γυναίκα και δημιουργούν σεξουαλικές σκεπτομορφές γι' αυτήν, αυτές οι σκεπτομορφές πηγαίνουν και προσκολλώνται στην αύρα της και αρχίζουν να επηρεάζουν τη ζωή της. Σιγά-σιγά μπορεί να αναγκαστεί να δράσει σύμφωνα με αυτές τις σκεπτομορφές. Μια γυναίκα μπορεί να γίνει ακόμη και πόρνη εξαιτίας της επιρροής των σεξουαλικών σκεπτομορφών των ανδρών γι' αυτήν.


Είναι καλύτερα να μην σκέφτεστε σεξουαλικά για άλλους ανθρώπους, επειδή αυτό μπορεί να δημιουργήσει μορφές στην αύρα τους που αληθινά θα τους βλάψουν. Εξαιτίας των εικόνων της τηλεόρασης, των ταινιών, των περιοδικών και των διαφημίσεων οι άνθρωποι βομβαρδίζονται συνεχώς με σεξουαλικές σκεπτομορφές και επιθυμίες. Αυτές οι σκεπτομορφές είναι πολύ δύσκολο να καταπολεμηθούν.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία 

ΠΗΓΗ


Σκεπτομορφές - Τορκόμ Σαραϊνταριάν

Οι σκεπτομορφές μπορούν να δομηθούν με διάφορους τρόπους. Άλλοτε έρχονται σε ύπαρξη και επιπλέουν στο διάστημα, απλώνουν την καλή ή την κακή τους επίδραση στη γύρω περιοχή, επιδρώντας στο νου και στις καρδιές των ανθρώπων που πλησιάζουν. Ένα άτομο που έχει έντονες σεξουαλικές ορέξεις, μπορεί συχνά να κτίζει ή να δημιουργεί «αντικείμενα» των επιθυμιών του. Αυτά τα «αντικείμενα» ή οι σκεπτομορφές βαθμιαία κερδίζουν δύναμη, χρώμα και σχήμα και συμπυκνώνονται. Μετά από λίγο, οι άντρες και οι γυναίκες που ζουν στο περιβάλλον του ατόμου, μπορεί να νιώσουν αφύσικες ορέξεις και ορμές. Οι παρορμήσεις βαθμιαία γίνονται δυνατότερες και ελέγχουν τις δραστηριότητες των ανθρώπων, οδηγώντας τους σε ακόλαστες ή παράνομες σχέσεις. …

Τον παλιό καιρό, η αγνότητα της καρδιάς τονιζόταν, γιατί υψηλές ιδέες και οράματα επηρεάζουν το περιβάλλον και δημιουργούν νέα, ανώτερη έμπνευση.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Η κρυμμένη δόξα του εσωτερικού ανθρώπου


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα