Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ¨ΥΠΝΟΣ¨ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ?



TΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΑΠΟ UFO..ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ(Ο ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ""ΔΕΝ"" ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ..(ΛΙΓΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ILLUMINATI),ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ,ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ..ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ-ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ-ΠΙΟΝΙΑ...ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ........ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΕΛΕΙΩΣ..ΔΙΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟ Η ΕΣΩΓΗΙΝΟ..ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ...ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΨΥΧΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ....ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ(ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ)
.
ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ..ΟΤΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ....ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ-ΑΟΡΑΤΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΟΣ-ΚΑΘΑΡΟΣ-ΑΜΟΛΥΝΤΟΣ..ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ....ΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ UFO ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ-ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΛΕΚΤΟΙ..Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΨΥΧΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ....ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΜΕ """ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ """ Η """ΕΤΟΙΜΟ ΤΡΟΠΟ""" ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ Η ΠΙΟ ΑΓΝΟ...ΑΥΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ...ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΗ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ.....
ΑΛΟΙΜΟΝΟ..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ(ΓΕΝΙΟΜΑΣΤΑΝ) ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΤΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ...
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΩ Η ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ....ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ???
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ LIGHT OF ANDROMEDA...ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ 

1. Χαλαρώστε το Σώμα & το Νου, παρακολουθώντας την αναπνοή σας για μερικά λεπτά.
2. Συνδεθείτε νοητικά με την κεντρική ομάδα ενεργοποίησης στη Γκίζα της Αιγύπτου. Ή με άλλες ομάδες σ’ όλο τον κόσμο, δημιουργώντας Μια Ενιαία Συνείδηση.
3. Υπάρχουν πολυάριθμα Διαστημόπλοια θετικών πολιτισμών γύρω από τη Γη, που στην πραγματικότητα καλύπτουν το ουρανό σε όλες τι τοποθεσίες & ύψη. Τα σκάφη αυτά δεν είναι ορατά στο γυμνό οφθαλμό, γιατί είναι καλυμμένα ώστε να μη ανιχνεύονται από την ομάδα των αρνητικών γκρίζων Καμπάλ.
4. Διαλέξτε ένα Διαστημόπλοιο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την περιοχή σας και συνδεθείτε ενεργειακά με τα όντα που είναι μέσα του με οποιοδήποτε τρόπο σας είναι δυνατόν.
5. Οραματιστείτε μια κολώνα λαμπερού λευκού φωτός να κατέρχεται από το σκάφος και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.
6. Στη συνέχεια, προσκαλέστε το σκάφος να μετεωρίζεται ακριβώς πάνω σας και ελάτε σε επαφή με οποιοδήποτε τρόπο σας ταιριάζει.
7. Ζητείστε από τα όντα στο Διαστημόπλοιο να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στη διαδικασία της απελευθέρωσης.
8. Πάρτε μια απόφαση χωρίς προϋποθέσεις για την Δημοσιοποίηση των Γαλαξιακών & την Πρώτη Επαφή. Κάντε το γνωστό στα όντα του σκάφους. ΚΤΛ..ΚΤΛ..ΚΤΛ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ??? 

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ
<< ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ>>
«Είμαι ο Zeal (Ζήλος) και είμαι Σεραφείμ από τις υψηλότερες διαστάσεις του Θεικού Φωτός. Έρχομαι τώρα με πληροφορίες σχετικά με την ενσάρκωσή μου ως Μπαράκ Ομπάμα. Ο δρόμος μου προς τον Διαφωτισμό έχει μόλις αρχίσει.Ακολούθησα την καρδιά μου ώστε να γίνω ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Η ώθηση να συμβεί αυτό οφείλεται στην """ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ""".
( LIGHT OF ANDROMEDA)
Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ Η ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ......

ENA AΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ....ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ....
ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΑ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ....
ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.....
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ....
-(ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ) Αγαπάτε Αλλήλους...
-(ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ) Κανείς δεν μπορεί να υπηρετεί ως δούλος δύο κυρίους· διότι ή θα μισήσει τον έναν και θα αγαπήσει τον άλλον ή θα προσκολληθεί στον έναν και θα καταφρονήσει τον άλλον. Δεν μπορείτε να υπηρετείτε ως δούλοι τον Θεό και τον Πλούτο.
(ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ....ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ.....)
-ΣΟΛΟΜΩΝΤΑΣ: Η υπεροψία του χωματένιου ανθρώπου θα τον ταπεινώσει, αλλά αυτός που έχει ταπεινό πνεύμα θα απολαύσει δόξα.
-Θέλεις να είσαι χρήσιμος στην κοινωνία; Να σκέφτεσαι σαν κουκουβάγια-Να εργάζεσαι σαν μέλισσα-Να αγαπάς σαν Άνθρωπος
-(ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ)Εάν θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο ξεκίνα από τον εαυτό σου.
-(ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ)Ασυνείδητος είναι ο άνθρωπος που θεωρεί τον εαυτό του μοναδικό, ξέχωρα από οποιοδήποτε άλλο πλάσμα στη γη.
Συνειδητός είναι ο άνθρωπος που έχει επίγνωση της μοναδικότητας του, σε σχέση με την ύπαρξη του και σε συσχέτιση με όλη την φύση.
Όλοι έχουν ένα σώμα και μια ψυχή! Όλοι εν δυνάμει είναι ιεροί. Και λέω εν δυνάμει γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει την επιλογή να διαλέξει τι θα κάνει με το σώμα του και την ψυχή του.
-(ΒΟΥΔΑΣ)
1) Ο πόνος είναι αναπόφευκτος.
2) Η αιτία του πόνου είναι ότι ο άνθρωπος πιστεύει ως πραγματικά και αληθινά εκείνα που είναι απατηλά.
3) Η εξάλειψη του πόνου θα έρθει όταν μέσα από την Ορθή Δράση δίνουμε περισσότερη σημασία στο αθάνατο πνεύμα μας απ' ό,τι στο θνητό σώμα. Ο δρόμος που οδηγεί στην εξάλειψη του πόνου είναι η Ευγενής Οκταπλή Ατραπός, που αποτελείται από τα εξής σκαλοπάτια: - Ορθές Αντιλήψεις - Ορθές Αποφάσεις - Ορθές Ομιλίες - Ορθή Συμπεριφορά - Ορθά Μέσα Ζωής - Ορθή Προσπάθεια - Ορθή Σκέψη - Ορθή Συγκέντρωση.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ......ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΧΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ...
ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ UFO....TΣΙΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ Η ΜΗ...

ΠΗΓΗ:Marina pappa (Facebook)

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα