Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ!!!!!

                                          

Βγαίνω απο την ντουλάπα σημαίνει:
΄

Εχω το θάρρος να είμαι ο "Εαυτός" μου χωρίς να χρειάζεται να απολογούμαι.
Σημαίνει παραδέχομαι τα λάθη μου , χωρίς να αυτο-τιμωρούμαι.
Σημαίνει να μην θεωρούμαι τον Εαυτό μας και αυτά που έχουμε δεδομένα. Απελευθερώστε κάθε ντροπή! Απελευθερωθείτε απο τις τύψεις. Δεν μπορείτε να βγείτε απο την "Ντουλάπα" αν συνεχίσετε να κρύβεστε στο παρελθόν. 




Βγαίνω απ'τη "Ντουλάπα" σημαίνει ότι εστιάζω στο τώρα, στο τι είμαι ακριβώς αυτή την στιγμή..! 

Βγαίνω απο τη "Ντουλάπα" σημαίνει: Αφήνω τον αληθινό μου εαυτό να λάμψει προς τα έξω χωρίς να φοράω μάσκες και να παίζω ρόλους που εξυπηρετούν.. Σημαίνει αναγνωρίζω τις αδυναμίες μου και πανηγυρίζω την δύναμη μου. Σημαίνει επικοινωνώ τις ανάγκες μου, τα θέλω μου και τα δεν-θέλω μου..τα μ'αρέσει και τα δεν μ'αρέσει... (είμαι ειλικρινής) Σημαίνει αναγνωρίζω τις φοβίες μου αλλά έχω το κουράγιο να κάνω εκείνο το πρώτο βήμα χωρίς να ξέρω τι θα συναντήσω ανεβαίνοντας ένα -ένα τα σκαλιά του Παραδείσου ή κατεβαίνοντας ένα ένα τα σκαλιά της Κόλασης. (κατ'επιλογήν οπτική και στάση ζώης, ελεύθερη βούληση να ορίζω τις σκέψεις μου, τα λόγια, τις πράξεις) 

Βγαίνω απο την "Ντουλάπα" σημαίνει: Δηλώνω στους άλλους ποιός ακριβώς είμαι τώρα και βάζω υγιή όρια ανάμεσα μας, έχοντας την "απαίτηση" να χαρούν γι'αυτό που είμαστε γιατί εμείς λάμπουμε απο περηφάνεια γι'αυτό που κατορθώσαμε να είμαστε!!! 

Για να βγείς απ'τη "Ντουλάπα" πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τυφλή πίστη στήν ίδια σου την ΄Υπαρξη. Πρέπει να έχεις αρχές και standards που ορίζουν και κυβερνούν την Ζωή σου ολόκληρη. 

Για να βγείς απ'τη "Ντουλάπα" πρέπει να έχεις βρεί τον διακόπτη του φακού που πάντοτε είχες στα χέρια σου και να τον ανάψεις ...φωτίζοντας έτσι τα "σκοτάδια" σου , να κοιτάξεις τον εαυτό σου κατάματα και να πεις: "σε βλέπω τώρα, δεν σε φοβάμαι, Σ'ΑΓΑΠΩ έτσι ακριβώς όπως είσαι" απλά "ΦΩΤΕΙΝΟΣ, ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ". 

Και το πιό σημαντικό : Να βγείς απο τη "Ντουλάπα" και να πείς την απόλυτη Αλήθεια σου σε όλους , όταν μπορέσεις να το κάνεις αυτό...τότε θα είσαι πραγματικά Ελεύθερος και κανείς και τίποτα δεν θα μπορέσει να σε κλωνήσει.. απ΄την θέση σου! θα έχεις κερδίσει το 1τμ σου στον Πλανήτη, θα έχεις ριζώσει στην Μητέρα Γη με τα χέρια στην Ανάταση προς τον Πατέρα Ουρανό !! 

Μέχρι σήμερα μπορεί να ζούσατε στα σκοτάδια της Ντουλάπας σας -του Μυαλού σας, του Εγώ σας, των Σκιών και Μασκών σας...!!! Μόνο για σήμερα τολμήστε να κοιτάξετε απο την κλειδαρότρυπα και να πάρετε μιά ματιά του ποιοί πραγματικά είστε και για εσάς που σήμερα αισθάνεστε τολμηροί...τολμήστε να ανοίξετε την πόρτα και για εσάς που είστε ακόμη πιο τολμηροί τολμήστε να δείτε με τα μάτια της ψυχής και τότε ίσως δείτε μέσα απ'την πόρτα... και για Εσάς που τολμήσατε ...απλά ανακαλύψατε πως δεν υπήρχε καν Πόρτα...!!!!!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα