Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Η ανάγνωση της αύρας θα σώσει ζωές

΄Οταν ήμουν πολύ νέος ακόμα, μου έκαναν μια εγχείρηση που ονομαζόταν το άνοιγμα του Τρίτου Ματιού. Στη διάρκεια αυτής της εγχείρησης, τοποθέτησαν στο κέντρο του μετώπου μου μια ίνα σκληρού ξύλου, διαποτισμένη με ειδικά βότανα, έτσι ώστε να διεγερθεί ένα κατάλληλο νεύρο που θα μου έδινε ασυνήθιστες διορατικές δυνάμεις. Καθώς μάλιστα είχα γεννηθεί με ανάλογες δυνάμεις, μετά την εγχείρηση οι ικανότητές μου είχαν ενταθεί σε τέτοιο βαθμό, που μπορούσα να βλέπω τους ανθρώπους με την αύρα τους, σαν να ήταν τυλιγμένοι στις φλόγες κάποιας πολύχρωμης φωτιάς. Από τα χρώματα της αύρας τουςμπορούσα να μαντεύω τις σκέψεις τους, τα προβλήματά τους, τους φόβους και τις ελπίδες τους.
Τώρα που βρίσκομαι πια μακριά από το Θιβέτ, προσπαθώ να κινήσω το ενδιαφέρον των γιατρών της Δύσης για μια συσκευή, που θα επιτρέπει στον καθένα να βλέπει την αύρα των ασθενών, με κάθε χρώμα και λεπτομέρεια. Ξέρω πως αν οι γιατροί και οι χειρουργοί μπορούσαν να δουν την αύρα, θα ήταν ικανοί να κάνουν αληθινά καταπληκτικές και ακριβείς διαγνώσεις. Ο ειδικός μπορεί να διαβάσει τα χρώματα και τα περιγράμματα των κινουμένων λωρίδων της αύρας και να δει ακριβώς ποια είναι η αιτία της διατάραξης της υγείας οποιουδήποτε.
Πρόσθετα, αυτή η διάγνωση μπορεί να γίνει πολύ πριν εκδηλωθεί στο ίδιο το σώμα η ασθένεια, γιατί η αύρα προειδοποιεί για την έλευση καρκίνου, φυματίωσης κι άλλων ασθενειών πολύ πριν, μήνες πριν προσβάλουν το φυσικό σώμα. ΄Ετσι, έχοντας μια τόσο πρώιμη προειδοποίηση για την έλευση της αρρώστιας, ο γιατρός μπορεί να πετύχει  τελειωτική θεραπεία της.
Με τρόμο όμως και βαθιά θλίψη είδα πως κανένας από τους γιατρούς της Δύσης δεν έδειχνε το παραμικρό ενδιαφέρον. Φαίνονταν να σκέφτονται πως ήταν κάτι μαγικό, αντί το απόλυτα φυσικό πράγμα που είναι. Κι ο τελευταίος ηλεκτρολόγος ξέρει πως γύρω από τα καλώδια υψηλής τάσης εμφανίζεται μια κορώνα από φωτεινή ακτινοβολία. Μια τέτοια κορώνα έχει γύρω του και το ανθρώπινο σώμα, είναι κάτι το απόλυτα φυσικό, και αυτό ήθελα να δείξω στους ειδικούς, μα εκείνοι το αποκρούουν. Αυτό είναι τραγικό. Κάποτε όμως θα το δεχτούν. Το τραγικό είναι που τόσο πολλοί άνθρωποι θα υποφέρουν και θα πεθάνουν χωρίς λόγο, ώσπου να μπει σ' εφαρμογή.

ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα