Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Τρεις πλανήτες επάνω από τις πυραμίδες της Γκίζας: Σημάδι για το τέλος του κόσμου;



Τρεις πλανήτες στη σειρά, ο καθένας ορατός ακριβώς επάνω από κάθε μία από τις κορυφές των πυραμίδων της Γκίζας: Η είδηση, προερχόμενη από χείλη ερασιτεχνών αστρονόμων ήδη από τον Απρίλιο του 2011, θορύβησε τους απανταχού κυνηγούς των περίεργων αστρονομικών φαινομένων και όχι μόνο. 
Η νύχτα της 3ης Δεκεμβρίου 2012 προμηνύει κάτι διαφορετικό και εξαιρετικά σπάνιο για την Αίγυπτο. Στον νυχτερινό ουρανό της, επάνω από τις πυραμίδες και μια ώρα πριν από την αυγή, αναμένεται να εμφανιστεί ένα εντυπωσιακό θέαμα, χάρη σε μια πλανητική σύγκλιση που θεωρείται ότι συμβαίνει κάθε 2.737 χρόνια.
 Πρωταγωνιστές ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Κρόνος. Η ανεπίσημη υπόθεση που διατυπώθηκε είναι ότι οι πυραμίδες χτίστηκαν για να μας προειδοποιήσουν για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή κατά την οποία θα συμβεί αυτό το φαινόμενο. Με άλλα λόγια, οι θέσεις των πλανητών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα τέλειο ρολόι που σηματοδοτεί μία συγκεκριμένη ημερομηνία στον χρόνο.
Τρεις-τρεις στη σειρά
Πολλοί έσπευσαν να θεωρήσουν το φαινόμενο ως προάγγελο ή έστω ένα από τα σημάδια του επικείμενου τέλους του κόσμου, το οποίο αναμένεται να συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 (αυτό τουλάχιστον ξέραμε, πριν βγει η NASA να καθησυχάσει τα πλήθη που η ίδια η αμερικανική φιλολογία έχει ξεσηκώσει με τις ταινίες της). 
Ωστόσο, ο Αμερικανός συντονιστής του Centennial Observatory του Tween Falls στο College of Southern Idaho Κρις Άντερσον υπενθύμισε – σύμφωνα με την Times News του Tween Falls – ότι η ευθυγράμμιση κάποιων πλανητών πάντα προκαλεί καταστροφολογικά σενάρια. Όπως για παράδειγμα στις 5 Μαΐου του 2000 αλλά και στις 10 Μαρτίου του 1982, όταν όλοι οι πλανήτες βρέθηκαν από την ίδια πλευρά του ήλιου, χωρίς όμως να σημειωθούν παρατράγουδα. (http://magicvalley.com/lifestyles/recreation/skywatch-planetary-alignments-are-nothing-to-get-worried-about/article_8dc0f29e-3381-11e2-86cc-001a4bcf887a.html).
Ευθυγράμμιση; Όχι ακριβώς
Αυτή τη φορά, η… σφιχτή ομαδοποίηση των τριών πλανητών, όπως διευκρίνισε ο ίδιος, δε θα τους βάλει ακριβώς σε μια ευθεία γραμμή, αλλά θα βρίσκονται σε σχετικά μικρή απόσταση μεταξύ τους. Δεξιά και επάνω από την πολύ λαμπερή Αφροδίτη θα βρίσκεται ο Κρόνος και κάτω αριστερά ο Ερμής.
Είναι αλήθεια ότι οι τρεις πλανήτες είχαν να… συνάψουν τόσο στενές σχέσεις εδώ και 2.737 χρόνια, παραδέχεται ο ειδικός του αστρονομικού παρατηρητηρίου, όμως σε παρόμοιο σφιχταγκάλιασμα βρέθηκαν πάλι στις 4 Οκτωβρίου του 2011. Επιπλέον, όπως σημειώνει το περιοδικό Discover, οι τρεις πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν πάλι το 2005 – χωρίς όμως να ευθυγραμμιστούν με τις κορυφές των πυραμίδων της Γκίζας, όπως ούτε και τώρα. (http://blogs.discovermagazine.com/badastronomy/2012/08/20/planetary-alignment-pyramid-scheme/#.ULtL7GfMnYU). 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα